10 maaliskuuta 2014

FLORIDA HAUL VIDEO part 1



108 kommenttia:

  1. Voitko linkata videon, että voin katsoa kännykällä?

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit miten ihania ostoksia!! :) oot niin ihanan ilonen, ihan tarttu toi sun nauru ja hymy itteenkin samalla kun katteli tota videoo!! =>

    VastaaPoista
  3. Taidan ekaa kertaa kommentoida blogiisi, vaikka olen muutaman vuoden ajan blogiasi lähes päivittäin lukenut. Videolla annoit todella ihanan ja positiivisen kuvan itsestäsi, ja sitä oli kiva katsoa ja kuunnella. Ihania ostoksia olet tehnyt, vaatepostausta odotellessa! :)

    Ja vielä vinkiksi, jos et tiennyt, niin Silja Europalla myydään tuota Smashboxin pohjustusainetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit videosta ja mukava kun kommentoit <3 Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. Sun videoitas onkin jo ollut ikävä :D<3 Pääsispä itsekkin pian tuollaiseen shoppailuparatiisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana :D <3 Jatkossa olisi tarkoitus alkaa tekemään enemmän videoita, kun näistä aina tykätään niin kovasti =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Nyt en kyllä osaa sanoa, että miksi video ei juuri sinulle näy.. Muille nimittäin näkyy ilmeisesti ihan normaalisti :O?

      Poista
  6. Ihana video! :) Mä ainakin haluisin nähä vaatteetkin videolla

    VastaaPoista
  7. Oletpas ihanan pirteä ja iloinen videolla, oikeen alkoi itseäkin hymyilyttää! :D Olet kyllä tällä hetkellä paras bloggaaja jota seuraan. Panostat kovasti blogiisi ja se näkyy ja välittyy hyvin lukijoille! Vaateostoksia olisi kiva nähdä myös videolla, jatkahan samaan malliin. Olet ihana! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu <3 Kiitos oikein kovasti :) Mukava kuulla, että panostukseni tähän blogiin välittyy sinne lukijoille!

      Poista
  8. Ääk ihana video, oot tosi herttasen olonen! Ja tosi kivoja ostoksia oot tehnyt, vitsi kun mä ootan kun lähden kahden viikon päästä Lontooseen ja pääsen kans shoppailemaan<3 Harmittaa vaan kun siellä ei mun tietääkseni ole Sephoraa ollenkaan ja sinne just olis kova hinku :( Mutta Victoria's secret tietysti löytyy heh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit :) Ja kiitos kiitos! Oikein hyvää reissua sinulle, nauti <3

      Poista
    2. Lontoossa on kuitenkin Boots ja Debenhams, jotka molemmat vastaa mielestäni Sephoraa. Boots tosin on apteekki, mutta sieltä löytyy mm. Benefit, Too faced, Smashbox yms. :)

      Poista
    3. Superdrug myy samoja merkkejä mitä Sephora , mm. Urban Decay, Smashbox ja Sleek.:)

      Poista
  9. Aivan ihana video!! :) Oot niin aidon iloisen ja positiivisen oloinen, että se on jo tarttuvaa :D
    Seuraavat ostokset myös ehdottomasti videolla, näitä on ilo katsella :)

    VastaaPoista
  10. Onko tuo ihan luonnollinen rusketus vai onko myös mukana itseruskettavaa? :) meinaan vautsi mikä rusketus, kelpais mulleki!

    VastaaPoista
  11. Vaatteet ois kiva nähdä kans videolla:)

    VastaaPoista
  12. Aijotko kertoa siitä kieli"kurssista" mihin suunnittelitte ainakin menevänne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut suunnitellut kertovani siitä erikseen mitään! Mehän olimme siellä vain viikon lähinnä katsomassa, että millainen paikka on kyseessä, että jos ensi kerralla menisimme sinne vaikka pidemmäksi aikaa =) Oliko sinulla jotain erikoista mitä olisit halunnut kuulla siitä?

      Poista
    2. Oliko se siis ulkomaalaisille tarkoitettu ja että kuka vain voi mennä sinne? :) Oliko se yksityinen kurssi vai jonkun esim. koulun tarjoama juttu? :)

      Poista
    3. olisi todella kiva kuulla siitä! Jotain muuta näiden meikki,shoppailu, vaatteet -postausten joukkoon. Uskon että moni voisi olla kiinnostunut tällaisestä!

      Poista
  13. vaatteet videolla ois kiva! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva video ja ostokset!! :) Vaatteet olisi kiva nähdä myös videolla!

    VastaaPoista
  15. Videolla! tai toki molempi parempi ;)

    VastaaPoista
  16. Ruskeituitko noin paljon rintakehästä? Ihanan näkönen! :)

    VastaaPoista
  17. Herranjestas kun oot sulonen!! Ja niin kaunis :) niinku joku tuolla jo huutelikin ni haha mäkin vaan huomasin hymyileväni koko videon ajan :D positiivisuus tarttuu! Kiitos<3

    VastaaPoista
  18. silloin kun teet videon niin julkaisetko sen aina blogissasi vai teetkö koskaan pelkästään youtubeen videoita :)?

    VastaaPoista
  19. Oi kuinka suloinen olet :D ja hymy tarttui minuunkin!

    VastaaPoista
  20. mistä tuo valkoinen ihana neule on? osaatko muuten sanoa, mistä siskosi on ostanut sen raidallisen mekon joka on sen instakuvissa? :) kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginasta! Mutta siitä on jo aikaa, kun ostin tuon :( Ja en osaa sanoa ollenkaan! Kysäise siskoltani instassa, hän kyllä varmasti vastaa mielellään :)

      Poista
  21. kiva video!! näytä vaattetkin videolla, olisi paljon kivempi <3

    VastaaPoista
  22. vaatteet videolla olis kiva! näit on niiin ihana kattoo ku vaikutat nii positiiviselta ja mukavalta ihmiseltä :) sunlaisii ihmisii pitäs olla enemmän oikeesti :D oot just hyvä näis videoiski ku hymyilet ja naurat ja näi sust saa tosi hyvän kuvan =) ! ihania ostoksii kaikki! mäki ostin just sephorasta kaikkee ku olin new yorkissa hiihtoloman just nää cliniquen tuotteet NIIN naurettavan halpoja täällä ne on niin kalliita ja siel ne kasvovedetki tosi halpoja ostin niitä kans ja cliniquen meikkejä ku ne on parhaita just mun iholle :)) ja sit itekki ostin sielt ripsarii benefitilt vai miten se kirjotetaankaa ;D, joten suosittelen kyl kaikille cliniquen meikkejä & kasvovesiä ja rasvoja :) & täytyy viel sanoo et oot tosi kaunis lyhyilläki hiuksilla sopii sulle tosi hyvin ja teillä näytti olevan mukava reissu (: ja oot mukavan ruskee !!

    VastaaPoista
  23. Mitä toit Jonathanille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt jääny pois kärryistä, mutta eiks siis Jonathan ollutkaan tuolla matkalla?

      Poista
    2. Aina näitä samoja kysymyksiä monta kertaa, säästäisitte paljon aikaa jos viitsisitte selata vähän alaspäin jos oikeasti kiinnostaa. Jonathanilla oli yo-kirjoituksia, joten hän ei ollut mukana.

      Poista
  24. Videona sekä kuvina vaatteetkin! :)

    www.iinamaria-blogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. oii ihana video ja kivoja kosmetiikkaostoksia! tuli ittellekki jotenkin positiivinen olo, kun tätä katto :)

    VastaaPoista
  26. Ihana video ja ihana sinä! Näitä videoita on aina tosi kiva katsoa koska osaat olla tosi luonnollinen kameran edessä ja sit just sellanen pirteä sekä positiivinen!
    Minkä nimisiä nuo Essie kynsilakan sävyt muuten olivat? Ja olisi kiva kanssa nähdä ne Macin huulipunat kuvista vielä sekä että miltä näyttävät huulilla! Kauniin ruskettunutta ihoa vasten näyttää kyllä tosi hyvältä se jännimmän värinen noista :)

    VastaaPoista
  27. Tosi kiva video ja ihania ostoksia! :) Odotan itsekin, että pääsen pian jenkkeihin shoppailemaan kaikkea ihanaa paljon halvemmalla :D Oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  28. Olet kyllä paras bloggaaja ihan ehdottomasti :) Minä itse pidän, kun olet niin luonnollinen, oma itsesi ja kerrot blogissasi asioista, joista sinä itse pidät oikeasti. On mukava seurailla mitä touhuat yleensä, lueskella kuulumisiasi sekä saada vinkkejä ostoksiin ja matkailukohteisiin ! Videoilla olet pirteä ja iloinen, se saa omankin päivän piristymään ! Jatka samaan malliin Natalia :) Ja vaateostokset videolla olisi myös toiveena !

    VastaaPoista
  29. Ihana video, olit ihanan pirteä ja kaunis! Tulin oikeen hyvälle tuulelle tästä ja kivoja ostoksia:)

    VastaaPoista
  30. Aivan ihana video, Natalia! ♥ Olet niin oma itsesi, etkä esitä mitään muuta. Hiukan kateellinen olen tuosta rusketuksesta :P Olin itsekin Floridassa pari viikkoa sitten ja oli kyllä ihanaa - niin kuin varmasti teilläkin. Oltiin tällä kertaa vain Orlandossa, mutta säät olivat sielläkin mitä täydellisimmät :)

    VastaaPoista
  31. vaatteet kuvina :D ne on helpompi hahmottaa

    VastaaPoista
  32. Onko siis 36 jenkkien dollaria noin 25€?
    Kuinka paljon muuten tuolla Floridas oli feikki tavaraa myynnissä?
    Kuinka monta euroihin pyöristettynä ois maksanu esim. perus converset =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noin 25 € :) Ja en nähnyt siellä missään feikkitavaroita myynnissä. Me kävimme shoppailemassa esim. Sawgrass Millsissä, Aventura Mallissa, Miamissa Lincoln Roadilla.. Concerset maksoivat noin 35€ ihan Conversen liikkeestä ostettuina ! :)

      Poista
  33. Niin ja unohdin, että onko sulla siis nyt kirjotukset? Aiotko nyt siis saada lakin tänä keväänä? Kuinka paljon tuolla pystyi lukemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kirjoituksia :) Olen jo kirjoittanu kaiken! Ja kyllä saan lakin keväällä :)

      Poista
    2. Millaiset paperit tuli? Ootko jo hakenut korkeakouluihin?

      Poista
    3. Ano 23.21 tällaiset asiat ei välttämättä kuulu ihan nettiin..

      Poista
    4. Kyselen vaan sen takia, kun muistaakseni Natalia puhui kauppakorkeasta jossain välissä ja itsekkin olisin kiinnostunut siitä. Mistään ei tunnu oikeen löytyvän vastausta et pääseeköhän sisään C-M papereilla Vaasaan tai jonnekkin missä on vähän hakijoita.

      Poista
    5. En ole hakemassa kauppakorkeaan, enkä myöskään ole missään vaiheessa ollut hakemassa :) Kyseessä on siis varmasti joku toinen bloggaaja!

      Poista
    6. Hei, Anonyymille 15.28.

      Vaasa ei ole helpoimmasta päästä päästä sisälle kauppakorkeaan, riippuu tietysti keltä kysytään, mutta Aalto-yliopiston ohella yksi Suomen arvostetuimmista kauppakorkeista ja ymmärtääkseni myös vanhin niistä. Ja yo-papereilla voi saada kasaan aloituspisteitä jonkin verran, mutta itse koe on se, joka ratkaisee, eli riippuu ihan omasta motivaatiosta ja panostuksesta pääsykokeisiin lukemiseen. Mutta sen tiedän kyllä sanoa, että mikään läpiheittojuttu ei ole Vaasaan päästä, vaikka ihmiset yleensä mieltää pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuvat helpoiksi nakeiksi. Tietty esim. Helsinkiin on sijaintinsa takia hippasta enempi hakijoita, mutta taso on korkea muuallakin.

      Ja sori, kun tulin "fiksuilemaan" Natalia sun kommenttiboksiin, mutta aihe kosketti itseä siinä mielessä, kun läheisellä kokemusta tuosta kauppakorkeaan pääsemisprosessista.

      Poista
    7. Tää on totta, sillä vaikka esim. Vaasaan on vähemmän hakijoita, myös aloituspaikkoja on vähemmän:)

      Poista
  34. Aivan ihana video! Oot video videolta aina luonnollisemman oloinen ja tää oli kyllä ihan parhain video sulta! Ehdottomasti haluisin nähdä vaatteetkin näin videomuodossa ja muutenkin lisää videoita, näitä on tosi ihana katsoa! :-)

    VastaaPoista
  35. Ihania ostoksia ja vaikutat niiin positiiviselta ihmiseltä! Tuli ihan iloiseksi vain tota videota katsoessa! :)

    VastaaPoista
  36. Wau Nata!!!<3 Oot vaan niin kaunis ja ihana ja positiivinen ja susta ei kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa! Ihana video!:) Sun blogi vaan paranee ja paranee koko ajan, ihan huippua! Jatka samaan malliin, sun blogista tulee aina niin hyvälle mielelle :) Ihanaa kevättä! xxx -Juulia

    VastaaPoista
  37. Olisi todella kiva nähdä videolla ostamasi vaatteet! Itsekin aivan piristyin kun katsoin tämän videon, olet ihanan positiivinen ja iloinen aina :)

    VastaaPoista
  38. Odotan VS tuotteista postausta. Juuri ystävän kautta tilasin kun ovat myynnissä viking linellä. Heh ei sen kauemmas tarvitse.
    Aito sekä iloisen oloinen neito, tsemppiä jatkoon☆

    VastaaPoista
  39. Ihana Nata oli nähdä sua videon parissa! Tykkäsin ehdottomasti videosta ja tietenki halutaan nähdä vaatteet sun muut ostoksesi videolla ja kuvina :)
    Ihana tuotteita rakastuin kaikkiin viimeinen oli huippu! <3
    Oot Nata niin kaunis ja aina nii ilonen,positiivinen ja sulla on ihana nauru :)

    VastaaPoista
  40. Ai vitsi ku oot niin ilonen että tulee itellekii hyvä mieli! :)<3 Ihana video ja älyttömän kivoja ostoksia! Ois kiva kyl jos vielä kuvaat ostokset, ja vaatteetkin vaikka videolle ja kuvina, kuvista on sitte vielä helpompi nähdä minkälainen :)
    Aurinkoista viikkoa<3

    VastaaPoista
  41. Ihana video, ehdottomasti vaatteet ja kengätkin videolla! Kaunis rusketus sulla myös :3

    VastaaPoista
  42. Tosi kiva video! Ihanaa kun et tehny tästä mitenkää ylipitkää että jaksoi kattoa etkä jaaritellu mitään turhia :) Helposti monilla venyy nää ostosten esittely johonki 20 min mitä en itse ainakaa jaksa kattoo :D Ja tosi kaunis oot <3

    VastaaPoista
  43. Sinulla on aina hiukset tuollain kivasti ponnarilla/nutturalla. Tai että on tuollain tuuhea eikä päänmyötäinen ponnari.Tiiät varmaan mitä tarkoitan!;) Olisi ihana, jos voisit tehdä videon tai ohjeet kuvien kera kuinka saat tuollaisen tehtyä. :)

    VastaaPoista
  44. oi vitsit miten hehkuvan kaunis iho sulla on :) onko toi lorealin meikkivoide kuinka kosteuttavaa ja saako sillä kuinka luonnollisen lopputuloksen? lisää videoita tää oli nii piristävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Kyllä tuo meikkivoide mielestäni kosteuttaa vähän ja jättää kyllä ihon luonnollisen näköiseksi :) Tuolla saa peittävän, mutta kuitenkin juuri luonnollisen lopputuloksen. Meikkivoide tuntuu myös iholla todella pehmoiselta ja kevyeltä :) Suosittelen kokeilemaan! Tuo on ollut jo pidemmän aikaa ihan ehdoton suosikkini =)

      Poista
  45. Vaatteet ehdottomasti videolle! Sua on niin kiva kattoo ku susta hehkuu semmoinen aitous ja iloisuus :) puhumattakaan sun kauneudesta ;o kauniskauniskaunis :)<3

    VastaaPoista
  46. vau itteekin hymyilitti koko videon ajan kun olit niin pirteä! :D ihana katsoa, eli toivottavasti vaatteetkin tulevat videolle ;) ja noita Sephoran tuotteita , ite asun Ranskassa ja täällä noita liikkeitä löytyy vähän joka paikasta... voi vaan arvata mihin aina rahat menee :D

    VastaaPoista
  47. vielä yks kysymys :D sie kun oot käyny costa blancassa, torrevieja? niin voitko suositella sitä lomakohteeksi?oliko mikä hyvää ja mikä huonoa?yritin kattoa jotain videota sun lomasta mut en onnistunu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Torrevieja oli ihan kiva paikka. Aika perus rantalomakohde :)! Mutta, jos olet suuntaamassa juuri Espanjaan niin mielestäni sieltä löytyy kivempiakin paikkoja lomalla ! :)

      Poista
  48. ihania ostoksia! ja oli kiva kun hymyilit ja annoit itestäs niin positiivisen kuvan tossa videolla, ilo katsoa!:)

    VastaaPoista
  49. Haha mäkin sorrun nyt kommentoimaan, yleensä en ikinä tätä tee, vaan ihan hiljaisena lukiana seurailen. Mutta olet ihan jumalaisen kaunis! Ja todella ihana, pirteä video! Aurinkoista viikkoa sulle <3!

    VastaaPoista
  50. Olisi kiva jos esittelisit vaateostokset videolla sekä kuvina! Ja olisi ihanaa jos kertoisit minne himoshoppaajan kannattaa suunnata New Yorkissa, koska hyvällä tuurilla ensi syksynä/talvena sinnepäin maailmaa lähden käymään♥ ps. olet ihanan pirteä ja videot saa hyvälle tuulelle,ihanaa viikkoa !♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit :) En ole ikinä ollut New Yorkissa niin en valitettavasti osaa yhtään sanoa! Kiitos ja mukavaa viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  51. No ainakin videolla näyttää sun hampaat ihanan valkosilta! :) ootko käyttänyt ollenkaan ir vai onko toi ihan luonnollinen rusketus? t kateellinen ;) <3 ja voisit tehä videoita vaikka joka päivä, ihan parhaita! x

    VastaaPoista
  52. Ää oot Ihana <3 !

    VastaaPoista
  53. Oral b on sama merkki kun tuol hammastahnalla mitä ostit

    VastaaPoista
  54. Ootpa suloinen ja ihana rusketus! :) huh mä oon kai vähä epänaisellinen mut en keksis noin paljon kosmetiikkaa ostettavaks, mut hyviä juttuja oot löytäny :) Odottelen innolla vaatepostausta! :) minne päin jenkkejä lähtisit ens kerralla? :)

    VastaaPoista
  55. Tää oli kyllä paras video mitä oon ikinä nähny! :) Toivoisin vaatteiden esittelynkin videolla :)

    VastaaPoista
  56. Miks sun youtuben videosta ei voi tykätä..?

    VastaaPoista
  57. Vaude, oot ihanan pirtee ja luonnollinen kameran edessä! Loma tainnut tehdä hyvää kun oikein sädehdit :) Et oo yhtään ylimielisen oloinen, vaan hyvin jalat maassa oloinen tyyppi, arvostan!

    VastaaPoista
  58. Mua kiinnostais kanssa se kielikurssi minkä kävitte! miksi päädyitte sellaseen, mitä kurssi sisälsi, oliko oikeasti hyödyllinen yms. :)
    ja vaatteet ehdottomasti videolle, itsellekkin tulee hyvämieli sua katsellessa!

    VastaaPoista
  59. Ihana video! Halusin muutenkin tulla kehumaan, että mun mielestä blogin taso on noussut viime aikoina entisestään. Oot niin aito ja laitat paljon kuvia ja pystyn samaistumaan suhun helposti :) pysyy kyllä edelleen suosikkina tämä sun blogisi! :) Olet ihana! <3

    VastaaPoista
  60. Paljonko ne uggit makso euroissa mitkä ostit

    VastaaPoista
  61. Aivan ihana video! :) Tee ihmees useamminkin, sua on todella miellyttävää kuunnella!

    VastaaPoista
  62. mitä mieltä oot farkku-/lappuhaalareista, joita on nyt näkynyt "paljon ja paljon" julkkiksilla? omistatko kyseisiä haalarieta/ oletko aikeissa hankkia?
    t. utelias

    VastaaPoista
  63. Kiva video. :) Olit jotenki mukavan rennon ja ilosen ja aidon olonen vaik tuntuuki varmaa oudolta höpötellä yksikseen kameralle! :)

    Ja hyviä ostoksia! Ite rakastan kans Benefitin Hoola bronzeria. Tuntuu et Suomesta ei löydy muuta ku sellasia epäaidon pronssisia glitter kauheuksia. :( Toi Hoola on ihanan luonnollinen ja täydellisen värinen. :) Ja ite olin kans viime kesänä Floridassa ja ai että ne kaikki kosmetiikka kaupat... Sephora ja Ulta sun muut ja noi kaikki meikit mitä on nähny Youtuben meikkiguruilla... Olo oli ku lapsella karkkikaupassa! :D

    Miten sul on muuten pysyny toi hiusväri? Onko lähteny yhtään haalistuu tai mitään? Hyvältä ainaki näyttää. :)

    VastaaPoista
  64. Mä en oikein tykännyt tästä videosta :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos aiot laukoa tällaisiä mielipiteitä niin perustele väittämäsi. Aivan turha kommentti.

      Poista
  65. Tykkään niin näistä sun videoista:) osaat olla niin luonteva tai silleen :) ja tee vaan Se kuva postaus myös !:)

    VastaaPoista
  66. mistä kaupasta ostit noi crestin hammastahnat? :) onko kokemusta niistä valkaisu liuskoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkinä vaan että oral b toi juurikin tuon saman crestin hammastahnan mut kyseinen hammastahna kulkee siis oral b merkillä (on vissii suomen maahantuoja?), mutta nimi on kminki sama eli 3D white! :-)

      Poista
    2. tiiätkö onko niitä liuskojakin saatavilla oral b.ltä?

      Poista
    3. Eipä taida olla! Ainakaan toistaseks.. :(

      Poista
  67. oot kyllä maailman aidoin bloggari kameran edessä :) <3

    VastaaPoista
  68. aivan super ihana video!<3 vaikutat aina niin aidolta ja positiiviselta :) vaatteet yms olisi kiva nähdä myös videolla! olen menossa myös floridaan jouluna, niin onko jotain paikkoja tai kauppoja mitä ehdottamasti suosittelisit? :)

    VastaaPoista
  69. Siis VAU! Näytät niin paljon vanhemmalta (hyvällä tavalla :D) noilla uusilla hiuksilla! Muutenkin oot tässä videossa tosi fresh ja ihanan pirtsakka! Tuli heti aurinkoisempi mieli!

    VastaaPoista
  70. niin ihana video ja ostokset!! :) vaikutat super ihanalta ihmiseltä ja oikeen tuli hymy huulille tätä katsoessa :) jotenkin oon aikaisemmin jostain syystä saanu susta vähän ylimielisen kuvan, mutta nyt kun oon alkanut lukea sun blogia kunnolla niin oon kyllä ollut aivan väärässä!! Oot niin aito ja positiivisen oloinen. Jatka samaan malliin :) <3

    VastaaPoista
  71. koska vastaat näihi vanhojen postausten kommentteihin? :) vai vastaatko?

    VastaaPoista
  72. TEE MY DAY VIDEO JOKU KERTA OOT TOSI NÄTTI

    VastaaPoista
  73. Aivan ihana videopostaus! Oot kyllä niin iloinen ja pirtsakka sekä vaikutat lämminsydämiseltä ja sympaattiselta ihmiseltä <3

    VastaaPoista
  74. Suomessa on isompi arvonlisäveroprosentti kuin USA:ssa. Tämän takia tuotteet ovat suomessa kalliimpia. USA:ssa alv on pienempi mikä taas johtuu siitä ettei se ole hyvinvointivaltio. Siellä ei esimerkiksi ole ilmaista terveydenhuoltoa tai kouluruokaa.
    //
    Okei oli pakko vähän ku hehkutit miten paljon halvempaa kaikki on siellä niin ihanassa jenkkien ihmemaassa jeij!!♡
    //
    Älä ota tätä loukkauksena, tunsin vain tarpeen avautua

    VastaaPoista