29 maaliskuuta 2014

FLORIDA HAUL: SHOES - VIDEO

Seuraavaksi olisikin vuorossa kenkien esittely, jotka ostin Floridasta. Muistattehan katsoa videon HD-laadulla. Toivottavasti pidätte! 


Ja liike josta tuossa videolla puhuin olikin siis nimeltään A'GACI. 

Ihanaa lauantaita kaikille 

76 kommenttia:

  1. eivitsit <3 ihana video :) toi sun positiivisuus ja pirteys tarttuu ihan itteenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä tosta positiivisuudesta, jäi ihana fiilis :) ja herranjumala mitä ihania kenkiä! Etenkin noi hurjemmat sandaali/bootsit hotdaaamn

      Poista
    2. Kiitos kovasti teille molemmille :) Ihana kuulla <3

      Poista
  2. Vitsi Natalia oot niin mahtava näillä videoilla (': Yleensä skippaan videopostaukset, mutta nää sun katon aina mielelläni. Tulee itellekkin hyvä mieli tuosta sun pirteästä ja eloisasta olemuksesta <: Mua ei ainakaan haittaa, että nää kaikki videot ei tullu heti samantien reissun jälkeen, tee vaan rauhassa sitä mukaa mitä tykkäät (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet tykännyt =)) Kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  3. "Sikana" sana kuuluu vissin suosituimpiin sanoihisi..? :D haha, olet ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Huomasin itsekin, että hoin tuota "sikana" sanaa videolla vähän liikaa.. :D Kiitos kuitenkin!

      Poista
    2. oon kiinnittäny aikasemminkin huomiota ja kommentoinutkin mutta et julkassu sitä kommenttia! :D

      Poista
  4. Ää olet niin ihana ja luonnollinen<3 ja toodella kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Aww ihana video :) kaunis Nata <3 sul on upeet hiukset :)

    VastaaPoista
  6. Hei nata! Missä siellä floridassa oli sephora? :)

    VastaaPoista
  7. Oot niin ihana aina videoilla:) äänestin sua indiedaysin blog awardseissa koska aina kun tänne blogiin tulee tulee heti parempi mieli ja vaikutat oikeesti kivalta etkä ylimieliseltä♡

    VastaaPoista
  8. Mää kirjotin ton aikasemman kysymyksen sephorasta mut unohin sanoo vielä kaikkee :DD että tää video oli ihan sika ihana ! Ja toi sun nauru kohdassa 2.12 oli niin sulonen että se sai mun hymyn korviin :3

    VastaaPoista
  9. Oot aivan mahtava näillä videoilla, niin aito ja luonnollinen! :) Kaikista bloggaajista, sä teet ehdottomasti parhaimpia videoita! Ja ihania kenkäostoksia! Hyvää viikonloppua sullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tuota mieltä :) Kiitos! Mukavaa viikkoa sinne :)

      Poista
  10. sanot kokoajan ''sikana'' :D haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin saman, mutta en nyt sen takia alkanut kuvaamaan videota uudestaan :D Yksin kameralle höpötellessä käy välillä noin, että samoja sanoja tulee hoeskeltua :P

      Poista
    2. Toinen sana mitä saa lukea sun postauksista vähintään joka kerta 5 kertaa on "älyttömästi" :D

      Poista
    3. joo oon huomannu tän saman! jos natalia saa rakentavaa kritiikkiä antaa, kirjotat tosi hyvin mut olisi kiva jos käyttäisit vähän erilaisia lauserakenteita ja synonyymeja sanoille :) tekstistä tulisi rikkaampaa ja huomattavasti mielenkiintoisempaa luettavaa! mukavaa kevättä <3

      Poista
    4. Söpöä ku sanot 'sikana' :D<3!!!

      Poista
  11. minkä kokoset noi conssit on? :)

    VastaaPoista
  12. Miten noi sun kaikki ostokset sopi sun matkalaukkuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdin tuonne lähes tyhjällä matkalaukulla :D Niin kaikki mahtui hyvin takaisin tullessa!

      Poista
  13. ihan aika halpoja!verrattuna näihin suomen "halpoihin" hintoihin :D

    VastaaPoista
  14. Tosi kivat nuo harmaat Uggit! Sitä väriä näkee harvemmin, kaikilla on mustat tai beiget :) Ja hyvä toi pohja kans suomen talvikeleihin!

    http://shoesspeaklouder.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo harmaat olivat ihanat ja kivaa vaihtelua :) Niinkuin sanoitkin niin harmaita Uggeja ei tule ihan niin usein vastaan!

      Poista
  15. Tosi ihana video :) vaikutat nii hassunhöpsön ihanalta aina näissä videoissa :) en ikinä jaksa kattoo muiden videopostauksii, mutta katon aina sun ku oot niin hauska, jotenki tosi virkistävää :D

    VastaaPoista
  16. Oi ootpas ihanan olonen :)

    VastaaPoista
  17. Oletko kenties pvrjännyt tai ostanut uuden kulmakynän ? Näyttää mun silmään vähän oransseilta ja muutenkin liian pitkiltä sun kulmat :o näähän on tietty makutottumuksia, mutta en ennen ole asiaan hirveesti huomiota kiinnittänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse huomasin saman,eli hassut kulmat :O

      Poista
    2. En ole ! Ihan samanlaiset ne ovat kuin aina ennenkin :)

      Poista
  18. Ihana oli nähdä ja kuulla sua videon kautta näin pitkästä aikaa! :) Oot oikeesti tosi kaunis en kestä miten voit olla noin kaunis!! ;o ♥
    Ihanat kengät :)

    VastaaPoista
  19. Oot kyllä mielettömän nätti :) toi uus hiusväri sopii sulle niiiin hyvin!

    VastaaPoista
  20. Hei, tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta, oletko koskaan tilannut ebaysta mitään? jos olet kauan niissä kesti tulla? ja joutuuko 30e tilauksesta maksaa veroja tai tuleeko tullin kanssa ongelmia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tilannut ikinä mitään Ebaystä eli en osaa ollenkaan sanoa! Tullin sivuilta löytyy tietoa noista jutuista =) Ja googlettamalla "tullilaskuri" löytyy myös laskureista joilla voit laskea mahdollisia maksuja !

      Poista
  21. Oot tosi luonteva näissä videoissa! (: Ihana!

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  22. Aivan älyttömän ihanat nuo pitkävartiset korkkarit!!!!!!

    VastaaPoista
  23. Voitko laittaa näihin aina myös linkin jolla pääsisi katsomaan videota kännykällä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin minulla näkyy tuo video aivan normaalisti myös kännykällä :o?

      Tässä kuitenkin linkki :

      https://www.youtube.com/watch?v=KUuXsPgFog8

      Poista
    2. En tiiä että onko mulla sit kännykässä vika kun mullakaan ei koskaan videot näy kännykällä (ainakaan sun blogissa, muista blogeista en muista onko näkynyt). Aina videon kohdalla on vaan valkonen tyhjä tila, tällä kertaa tosin oli musta laatikko:/

      Poista
    3. Heti ku sain ton kommentin lähetettyä ja sivu latas uusiks nii video tulikin tohon näkyviin! Outoa :O mutta kuitenkin tää on eka kerta mulla kun video näkyy. Jokatapauksessa ihanan positiivinen olit ja upeita kenkiä olit löytäny!:-)

      Poista
  24. Sun hiukset on kyllä niin ihanat! Itsekkin haluaisin luonnollisempaan blondista.. Kun kävit ottaa raitoja niin minkävärisiä laittoi? Näyttää niin hyvältä, pelkään vain että taittuisi helposti punaseen.. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä tarkkaa väriä jolla raidat tehtiin! Ja vaikka sinulle tehtäisiinkin aivan tasan samalla värille kuin minulle niin lopputulos voisi olla aivan erilainen! :D Kyllä kampaajasi tietää, että mitä sävyjä käyttää juuri sinun hiuksillesi ! Kannattaa viedä mukanaan vaikka paljon kuvia ja näytellä niitä niin kampaaja saa paremman kuvan väristä :)

      Poista
  25. Mahtavaa miten osaat tehdä ns. tavallisista aiheista niin hyviä ja mielenkiintoisia videoita! :)

    VastaaPoista
  26. Hei ootko käyttänyt muina hajuina tuota batisteen kuiva shampoota kuin tona basic:inä? Ja mille se tuoksuu? On nimittäin hankinnassa netistä enkä tiedä mikä tuoksu olisi paras! :D ja kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuoksuista nyt on vähän hankala sanoa, että mikä on hyvä ja mikä huono :D Ne ovat niin makuasioita! Joku tuoksu, joka minusta on todella hyvä on toisesta todella huono :D . Olen kokeillut muitakina, mutta tuo basic on kyllä oma suosikkini :)

      Poista
  27. Ei hitsi oikeesti sä oot vaan niin hyvä tyyppi! :-) Nää sun videot on jotenkin niin rentoja ja oot näissä aina niin hauska, siis hyvällä tavalla! Sun tyylissä ja kasvoissa on myös jotain mitä ei monilta bloggareilta löydy, nimittäin yksinkertaisuus! Et meikkaa liikaa tai överipukeudu, vaan sun meikki ja tyyli on aina just sopivan laitettu, oot todella kaunis! Tulee oikein itekkin aina niin hyvälle tuulelle sun postauksia kattellessa, ja varsinkin näitä videopostauksia! :-) Tee ehdottomasti jatkossa paljonpaljon lisää videoita!

    VastaaPoista
  28. Oooi, oon seurannu sun blogia jo aika pitkään ja ainakin jotenkin silleen viime aikoina on tullu sellanen olo, et oot tosi paljon rentoutunu näis videoissa ja oot jotenkin ihan mielettömän symppis! :)

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  29. En oo aiemmin kommentoinu sun blogiin, ihana video, oot tosi positiivisen oloinen ihminen :') jatka samaan malliin! <3 terkuin rista

    VastaaPoista
  30. Toi juurikasvu sopii sulle niin hyvin! Anna vaan oman värin kasvaa takaisin! :)

    VastaaPoista
  31. Oot vaan niin söötti.<3
    Sun videot on todella hyvälaatuisia ja oot ihanan pirteä. Mun silmiin sun videot on tosi luonnollisia!
    Kivaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  32. hei kun oot ollut hulluilla päivillä töissä niin millaisia töitä teit ja milloin hait sinne? nyt kun katsoin stockmanniin nettisivuilta niin haku ei ollut vielä alkanut.. Kiitos paljon jos vastaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut hullareilla kolme kertaa ja joka kerta olin tekemäsä vähän erilaisia juttuja. Olin mm. kassalla yhdet hullarit, toisen kerran olin Herkussa.. Kivaahan siellä oli, mutta myös raskasta :D Puhut nyt varmaan kevään hullareista? Sinne on varmasti ollut haku jo talvella. En nyt enää tarkkaan muista milloin hakuaika oikein oli, mutta kuitenkin monia kuukausia ennen itse hullareita.

      Poista
    2. Kevään hullareiden haku loppui 23.3. :S

      Poista
    3. Ohhoh sanoinpa nyt väärin :D Itse nimittäin muistelin hakeeneni silloin pari vuotta sitten hullareille jo joskus tammi-helmikuussa!

      Poista
  33. olet aivan ihana, herttainen ja symppis :)

    VastaaPoista
  34. Ei noi UGGit nyt mitenkään super halvat olleet, koska itse tilasin pari euroa kalliimmalla vain viime kesänä UGGit jostain nettikenkäkaupasta (nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, spartoo, brandos tms. oli) kun ne oli alessa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletpa tehnyt hyvän löydön :) Kiva kuulla, että sait itsellesi Uggit noin edullisesti!

      Poista
  35. Mihin edellinen video on kadonnut :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mihinkään :D? Tässä on linkki siihen postaukseen :) :

      http://nataliaoona.blogspot.fi/2014/03/florida-haul-video-part-1.html

      Ja vielä itse videoon youtubessa:

      https://www.youtube.com/watch?v=U2THgWRNJ4c

      Poista
  36. Oot niin söpö näillä videoilla :) Luonnollisen oloinen, kaunis ja herttanen <3 -Sandra

    VastaaPoista
  37. Sä oot yksi niistä harvoista bloggaajista, josta mä en keksi mitään "pahaa" sanottavaa. Usein ottaa päähän se millä tavalla bloggaajilla nousee pissa päähän, tai ollaan kiukkuisia lukijoille tai muuten vaan käyttäydytään ku mikäkin maailman valtias kuka saa olla bitch halutessaan. Mutta siis sä et nostata mitään negoja tunteita mussa koskaan. Oot vaan niin kertakaikkisen ihana ja symppis. Mul nousee heti hymy muulille ku nään sun hymyilevän jossain kuvasssa tai videossa. :D Siis vitsi sä oot vaan niin ihana. Mä en osaa ees olla kateellinen sulle, et kun oot just ollu reissussa ja ostellu kaikkee ihanaa (normaalisti sekin ärsyttää ku tuntuu et bloggaajien elämä on täydellistä verrattuna meihin "muihin pulliaisiin"). Mä oon vaan onnellinen sun puolesta. Haha, tosi hassua, mut sä vaan vaikutat niin hyvältä ihmiseltä, et tuntuu et sä ansaitsetkin kaiken ihanan mitä elämä sulle tuo tullessaan :)
    Eikä mulla ees ollu mitään asiaa, oli vaan pakko tulla kommentoimaan, ku sä oot niin ihana...

    Kiitos, että bloggaat :) Luo jotenkin uskoa niihin hyviinkin ihmisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii miten ihana kommentti :) Nousi ihan hymy huulille, kun luin tämän! Ja menin nyt ihan sanottamoksi tästä kommentista! :) Kiitos kommentistasi ja kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  38. Sikana tuli aika monta kertaa ton videon aikana....

    VastaaPoista