25 maaliskuuta 2014

-


Ajattelin muistuttaa teitä sitä, että muistattehan seurata minua myös instagramissa! Päivittelen sinne oikeastaan päivittäin kuvia siitä, että missä päin menen tai mitä teen. Enemmän kaikkia arkisempia juttuja siis! Siinä missä jutut tulevat blogiin vähän viiveellä niin tuolta voitte seurailla menojani enemmän "live" ajassa.  Löydätte minut nimellä @nataliaoona

Minulla on nyt alkuviikosta ollut ihan älyttömästi ohjelmaa. Valvoinkin eilen yöllä kahteen asti kirjoittaessa kaikkia tulevia juttuja ylös kalenteriin sekä tehden listoja siitä mitä kaikkea minun on nyt muistettava hoitaa ja tehdä. Olen sellainen, että jos en ole saanut kirjoitettua ylös kaikkia mielessä pyöriviä asioita niin en meinaa sitten millään saada unta. Kannattaa kokeilla joskus, jos päässä pyörii sata asiaa niin kirjoittaa ne ylös paperille ja mennä sitten vasta nukkumaan. On jotenkin levollisempi olo, kun on saanut kaiken paperille muistiin ja niitä voi sitten heti aamusta alkaa virkeänä hoitelemaan! 

Ajattelin tulla ihan vain nopeasti moikkaamaan teitä tällaisen lyhyen postauksen merkeissä ennen kuin alan valmistelemaan muutamaa tulevaa postausta. Palataan siis huomenna paremmalla ajalla! Psst. Tällä viikolla on taas luvassa videopostausta.

Mukavaa iltaa kaikille 

26 kommenttia:

  1. Näistä sun postauksista tulee aina jotenki tosi hyvälle mielelle, aina näitä lukiessa mulla on hymy kasvoilla:) sä vaikutat niin ihanalta ja aidolta persoonalta!
    monilla muillakin lukijoilla on varmasti samanlainen fiilis näitä postauksia lukiessa, niinkuin säkin olet kertonut tulevasi iloiseksi positiivisita ja rakentavista kommenteista! Oikein mukavaa kevättä ja onnea oikkiksen pääsykokeisiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla <3 Minulle nousi hymy kasvoille mukavasta kommentistasi! Kiitos ja samoin sinulle :)

      Poista
  2. Sun blogista on tullu ihan mun lemppari, sun postaukset saa aina tosi hyvälle mielelle! :) Ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä. :)
    Sun instakin on ihan täydellinen, mitkä on muuten sun lempi käyttäjiä tai mistä saat ite inspiraatiota kun sun kuvat on aina niin ihania? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos kovasti ! Kannattaa käydä katsomassa vaikka ketä seurailen instassa :) Sieltä löytyy kaikki lempparini.

      Poista
  3. ihania kuvia, pitääkin etsiä sut instagramissa! :)

    VastaaPoista
  4. tää sun blogi on kyl ehdottomasti yks suosikeista! ja ehdottomasti seuraan sua instassa=) jes videopostausta sit tulossa, niistä tykkään niiiin paljon ku oot nii luonnollinen niissä (:

    VastaaPoista
  5. Ootko aloittanut jo lukemisen pääsykokeeseen ja mihin kaupunkiin aiot hakea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole aloittanut, koska pääsykoekirjat julkaistaan vasta 1.4 :) Eli silloin sitten alkaa lukeminen! Haen Helsinkiin :)

      Poista
  6. ärsyttää kun kaikki tunkee sitä instagramiaan blogeihinsa!! miks ei voi vaan olla erikseen blogi ja IG -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tykkää, toinen ei ! Yritän yleensä otsikoida tällaiset postaukset niin, että ne jotka eivät tällaisista pidä niin osaavat suoraan skipata nämä postaukset :)

      Poista
  7. Monennettako kertaa oot nyt hakemassa oikikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi minne haet oikikseen!! En tienny mut hullun siistiä!! Tsemppiä lukemiseen :)

      Poista
  8. oon vasta vähän aikaa lukenu sun blogia mutta tästä kans tullu yks mun lemppareista :)

    VastaaPoista
  9. Ootko -94 vai -93? :)

    VastaaPoista
  10. moi. oon lukenu sun blogia pari viikkoa ja heti on noussut ykköseks mun lempparilistalla!! :) missä muuten asut? oot paras! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :)) Asun Helsingissä!

      Poista
  11. Oii odotan älyttömästi sun videota! (:

    VastaaPoista
  12. Monessa vuodessa kävit lukion, minkä lukion ja milloin kirjoitit ylioppilaaks? :)

    VastaaPoista
  13. hei mua kiinnostais tietää mitä suomalaisii blogeja luet?:) lueks esim. annika-o, lifeogsilja yms ois kiva kuulla (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä näet kaikki blogit joita seuraan tällä hetkellä :) :

      https://www.bloglovin.com/nataliaoona/following

      Poista
  14. Sun blogi jotenki vaa paranee ja paranee! Ihanaa kun jaksat silti olla aina niin ajantasalla blogin suhteen! :)

    VastaaPoista
  15. seurasin sua ennen instagramissa, mut lopetin, koska lisäsit samat kuvat kuitenkin tänne blogiin... :I ei huvita kahta kertaa katella samoja kuvia!

    VastaaPoista