06 helmikuuta 2014

SNAPSHOTS


1. & 2. Edellisenä viikonloppuna juhlimme kaverini synttäreitä ! 3. Kotona hengailua aamutakkissa. Tuo aamutakki on niin mukava ja pehmoinen, että taidan olla se päällä kotona nykyään joka päivä. 4. Tuoreita kukkia ja bloggailua. 


1. & 2. Olimme viime viikolla pitkästä aikaa käymässä Ikeassa! Ja saimme vihdoin myös ostettua verhot meille kotiin. Tietenkin mukaan tarttui myös kaikkea muuta pientä. 3. Sunnuntaiaamu! Kahvia ja keksejä, nam. 4. Kauppaan lähdössä. 


1. Leffailta! Irtokarkit ovat ihan ehdottomasti lemppareitani. 2. Selfie! 3. Waynes' Coffeessa ystäväni Petran kanssa. Jos ette ole ennen kokeilleet Italian Sodaa niin suosittelen kokeilemaan. Tuo mansikan makuinen on oma suosikkini! 4. Kotona kuvailua. 


1. Frappuccinot ja hedelmiä, nam! 2. Ginassa shoppailemassa. Tai no lähinnä katselemassa. En aijo nimittäin ostaa nyt yhtikäs mitään ennen matkaamme. 4. Haimme eilen Hanko Sushista 2,5 -vuotispäivämme kunniaksi sushit! 

38 kommenttia:

  1. Mistä toi sun takki on? onko jossain parempaa kuvaa siitä? ihana!!<3 oon just ettiny tollasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oasap.com:sta :)) http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2014/01/outfit.html tuossa postauksessa näkyy myös tuo takki ja lisää kuvia takista on luvassa viikonlopun aikana! :)

      Poista
    2. Oletin nyt siis, että tarkoitit tuota takkia joka näkyy kokonaan tuossa kuvassa jossa olen Ginassa :D

      Poista
  2. Mistä toi takki on mikä sulla on tuossa kuvassa missä olet ginassa :D? Olen ettinyt just tommosta ja ton väristä tuloksetta :/

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit sun takki on ihana viimeisessä kuvassa! :) Mistä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa ihan viimeissä kuvassa, jossa näkyy vain tuota takin yläosaa? Se takki on Zarasta :) Tuo Ginan kuvassa näkyvä takki on Oasap.com:sta!

      Poista
  4. oot niin kaunis!:) voisitko tehä taas pitkästä aikaa semmosen postauksen mihin laitat sun tän hetkisiä lempparibiisejä? löydän ite niistä aina uusia suosikkeja!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen postaus on varmasti tulossa pian :) Kiitos paljon <3

      Poista
  5. Ei vitsi noi Daim keksit on niin hyviä :D

    VastaaPoista
  6. Oi oikein paljon onnea 2,5v johdosta! :) ♡ Täällä samoja lukuja juhlitaan maanantaina kiinalaisen ruoan parissa! -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti =) Ja samoin teille onnittelut jo näin etukäteen <3

      Poista
  7. Oii onnea paljon!:) Meilläkin tuli eilen poikaystäväni kanssa 2,7 vuotta täyteen! Ja pakko vielä sanoa, että sun blogi vaan paranee ja paranee koko ajan! Enkä millään malta odottaa sun matkapostauksia!:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :)) Onnittelut myös teille ! Ja aivan ihana kuulla <3 En itsekään malta odottaa kaikkia kivoja postauksia joita saankaan sieltä tehtyä :) !

      Poista
  8. Ihania kuvia <3 voisitko linkittää tuon sun upean takin joka on esimerkiksi tuossa vikassa kollaasissa tuossa vasemmalla alanurkassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Takki on valitettavasti tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta tässä kuitenkin linkki tuohon takkiin: http://www.oasap.com/coats-jackets/34032-fashion-heather-coat.html

      Poista
    2. En tarkoittanut tuota harmaata takkia, vaan tuota sinertàvää jos oikein näen tota mis on nois reunuksis hiukan vaalee ruskeeta ! :) voisitko sen linkittää ? :)

      Poista
    3. Oho hups! Pahoittelut :D Muutama muu kyseli aikaisemmin tuosta Oasapin takista niin epähuomiossani ajattelin, että tarkoitit myös sitä takkia! Valitettavasti minulla ei ole takkiin mitään linkkiä, koska se on Zarasta ostettu yli vuosi sitten :/ Kannattaa kurkata Zaran sivuille, jos sieltä löytyisi jotain vastaavia!

      Poista
    4. juu ei mitään :) Kiitos kuitenkin vinkistä !

      Poista
  9. Oot ihan lauren Curtisin näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kohteliasuudesta :) Itse en näe meissä erityisesti samaa näköä, mutta Lauren on kyllä aivan upea ja niin taitava meikkaaja !

      Poista
  10. musta tuntuu, et sul on aina toi sama tekohymy.. missään kuvissa ei näy pepsodentti hymyyy mikä olis edes vähän aidompi

    VastaaPoista
  11. Mistä tuo aamutakki on ostettu? :-)

    VastaaPoista
  12. tää on nyt tosi random kysymys mut mist ostat ain noi sun irtokarkit? ite ku yleensä ostan citymarketist tai prismast candyking karkkei ni must tuntuu ain et niil ei oo noit kaikkii samoi ku sun kuvissas ni tulin vaa miettineeks tätä. lol :DDD

    VastaaPoista
  13. Olet Natalia upea!♥ Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  14. oon myös sun vakkarilukija, mutta en oo ikinä vielä uskaltanu kommentoida mitään! :) halusin vaan sanoa, että vaikutat tosi fiksulta, herttaiselta ja mikä tärkeintä, todella aidolta ihmiseltä. ainakin mun mielestä on kiva nähdä myös tavallista arkea sun blogissa, jolloin suhun on todella helppo samaistua. niin moni blogi tuntuu olevan sellaista kiiltokuvamaista, pinnallista fitness höpöhöpöä nykyään, mitä ei jaksa pidemmän päälle lukea. keep up the good work! :)

    ps. onnea teille 2,5v johdosta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, kun kommentoit ja aivan ihana kuulla :)) Kiitos mukavasta kommentistasi ja kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  15. onks toi waynesin italian soda ihan tolla nimellä siä taululla missä lukee juomat?:) En oo koskaan nähny! oot upee♥

    VastaaPoista
  16. Tää kysymys on nyt vähän aiheen vierestä, mutta olisko sulla vinkkejä mitä laittaa päälle abiristeilylle? Mitä sulla itellä oli silloin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse laittaisin ihan vaan mustat housut ja jonkun kivan topin/paidan :)) ! Mukavaa risteilyä sinulle!

      Poista
  17. Mistä toi valkonen silkkipaita on kotosin ?? ihana <3!!

    VastaaPoista
  18. Mikä toi frappuccino on minkä tilasit? Tai millä nimellä se on? :) oot tosi nätti <3

    VastaaPoista