10 helmikuuta 2014

OUTFIT INSPIRATION

Tykkäään ihan älyttömästi vapaa-ajallani selailla weheartit:ä ja tehdä esimerkiksi inspiroivia kollaaseja polyvoressa. Niinä päivinä, kun tuntuu että ei oikein keksi mitään päälle laitettavaa niin varsinkin silloin on kiva selailla kollaaseja joita on tehnyt itselleen aikaisemmin talteen ja hakea inspiraatiota niistä. Suosittelen kokeilemaan joskus! Kokosin tähän teille nyt kolme erilaista asua. Yksi näin talveen, toinen alkavalle keväälle ja yksi mitä voisin hyvin laittaa päälleni ulos juhlimaan lähtiessä. 
winter
Tämän asun voisin hyvin kuvitella pukevani arkena päälle! Voisin hyvin lähteä jossain tämän tyylisessä asussa esimerkiksi kaupungille kahvittelemaan tai shoppailemaan. Aika yksinkertaista ja neutraaleja värejä. Seuraava laukkuostokseni on ehdottomasti joku valkoinen tai musta laukku, koska kaipailen välillä joihinkin asuihin vähän neutraalimman ja yksinkertaisemman näköistä laukkua. Muutamaa mustaa laukkua olen netissä ihaillutkin, mutta niiden hinta ei kuitenkaan sovi tämän hetkiseen budjettiini. Ehkä sitten ensi keväänä! En myöskään malta odottaa, että saan nyt matkalta ostettua minulle uudet ja siistit Uggit! En vielä ole päättänyt, että ostaisinko mustat vai harmaat. 

spring
Ihanan raikas ja jotenkin keväinen asu! Keväämmällä on ihana synkän talven jälkeen yhdistää vähän vaaleampia sävyjä tai vetäistä jalkaan esimerkiksi juuri valkoiset housut. Olen taas ihastunut aivan älyttömästi valkoisiin housuihin ja iloksi huomasin tänään aamulla, että Nelly.com:iin oli tullut lisää kokoja Dr Denimin valkoisista housuista. Tässä kollaasissa näkyvät Acnen kengät ovat myös aivan ihanat. Vaatekaapissani olisi myös muutama huivin mentävä aukko.. 

going out
Nähdessäni tämän hameen polyvoressa tiesin heti, että haluan rakentaa juhla-asuni tämän hameen ympärille. Hame itsessään on niin näyttävä, että päätin pitää muut asusteen yksinkertaisina. Vielä puoli vuotta sitten en olisi voinutkaan kuvitella käyttäväni noin pitkää hametta, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt vähän pidempiinkin hameisiin. Kivasti yhdistettynä ne näytät kivan nuorekkaalta, eivätkä ollenkaan tätimäisiltä niinkuin ennen ajattelin! Pitääkin nyt keväällä pitää silmät auki vastaavanlaisia hameita varten. 

Mitä piditte näistä? Olivatko asut yhtään teidän tyylisiänne? Entä toivoisitteko välillä jatkossa näkevänne tällaisia postauksia täällä blogissani?

Kollaasit on tehty Polyvorella


20 kommenttia:

  1. Postasin just itsekin ihan samantyylisen postauksen, kiva lukea myös muilta samantyylisiä:) Polyvoressa on niin ihana selailla vaatteita ja yhdistellä ihania juttuja<3

    VastaaPoista
  2. Tällaiset postaukset ovat ihania ! Sinulla on muutenkin niin ihana tyyli ja olet niin kaunis. ♥ Tuo hame ei kuitenkaan ole minun makuuni tai en osaisi kuvitella sitä itselläni, mutta sinulla se varmaan näyttäisi upealta ! Ja tämä on vain minun mielipiteeni, mutta ehkä mustat Uggit olisivat kivemmat. (:

    VastaaPoista
  3. Super kivoja asuja! Noi molemmat Mulberryn huivit on niin täydellisiä 8) aaa...!

    VastaaPoista
  4. Miten sait tallennettua polyvoressa tekemäsi kollaasit koneellesi? Olen itse koittanut monta kertaa enkä vieläkään tajua, miten se tehdään..? Olen löytänyt vain mahdollisuuden jakaa sen suoraan postaukseksi bloggeriin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee kollaasi -> publish -> kuvan yläpuolella lukee "blog" -> sieltä pystyt valitsemaan millaisen kuvan haluat ja minkä kokoisen -> kopio html -koodi blogiisi postaukseen :)

      Poista
  5. Ihan sika kivan näkösiä asuja! Voisin haluta noista ihan jokaisen! Yks jonka haluaisin kovasti on tuo Marc Jobsin hajuvesi ja ekan kollaasin iphone kuoret on törkeen ihania! :)

    Janina Lisa k

    VastaaPoista
  6. Mitkä on sun suurimmat laukkuhimotukset tällä hetkellä? :) Itse haaveilen Mulberryn Alexasta tällä hetkellä konjakin värisenä... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Niitä on niin monia :D!! Jos nyt yksi pitäisi tällä hetkellä sanoa niin sanoisin tämän laukun : http://www.net-a-porter.com/product/433264 :)

      Poista
  7. Hyvä idea ja kivoja asukokonaisuuksia:) Semmonen postaus tähän liittyen olis kiva et kertoisit, miten esimerkiks alat muodostaa sun asua! Että jos sulla aamulla on semmonen olo et haluut laittaa vaiks jonkun tietyn vähän massiivisemman korun tai vaikka nahkahousut, niin miten alat yhdistää sen ympärille sitä asua? Et vaikka kun on ne nahkahousut, niin haetko sit vähän jotain pehmeempää yläosaa sen kaveriks tms! Toivottavasti ymmärsit idean :) Vinkit on aina tervetulleita ja sulla on ihana staili!

    VastaaPoista
  8. Viimeinen asukokonaisuus on kyllä tosi paljon mun mieleen! En oo kans ennen hirveesti lämmenny tollasille pitemmille hameille, mutta nyt ne näyttää silmään tosi kivalta, joten ehkä tässä pitää metsästää sopivaa yksilöä :)

    VastaaPoista
  9. aivan ihana tuo hame :-)! ja kollaasit muutenkin täynnä ihania vaatteita :3

    VastaaPoista
  10. Ihania asuja! Tiiätkö näkyykö noista valkosista dr denimin housuista läpi? Niin monista valkosista näkyy :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa sanoa! Voin kertoa sitten, kun housut ovat saapuneet minulle =)

      Poista
  11. Onpa kivoja asuja! :) Meinaatko muuten käydä töissä kun lukeminen pääsykokeeseen alkaa vai keskittyä vain opiskeluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Keskityn keväällä vain lukemiseen ! Tätä blogia kirjoitan kuitenkin niin "normaalisti" kuin vain ehdin ja pystyn :)

      Poista
  12. Kivoja kollaaseja! :) osaatko sanoa myydäänkö tuota viimeisen kollaasin daisy-hajuvettä missään? Ja mitkä sinun lemppari hajuvesiä on:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, mutta uskoisin, että ihan esim. Stockmannilla ja vastaavissa myydään :) Oma suosikkini on tällä hetkellä Juicy Couturen La La !

      Poista
  13. tohon viimeseen asuun takin kanssa (ulos) kävis ihanasti jotkut hanskat :D

    VastaaPoista
  14. Tosi hyvinyhdisteltyjä asu kokonaisuuksia! :) Toi viimenen oli melkeen tajunnan räjäyttävä ;)

    VastaaPoista