24 helmikuuta 2014

MOST ASKED QUESTIONS

Kenen kaikkien kanssa olet siellä matkalla? 
- Olen täällä perheeni kanssa.

Eikö Jonathan ole sun kanssa siellä? :-)
- Ei ole! Jonathan ei valitettavasti päässyt tällä kertaa lähtemään mukaan, koska hänellä on yo-kirjoitukset käynnissä. Toivottavasti ensi kerralla hänkin pääsee mukaan <3. 

Mitä tekemistä teillä on suunitelmissa loman aikana?
- Alligaattorifarmilla käynti, Orlando ja siellä tietenkin Universal Studio, Key West, West Palm Beach ja Miami downtown:ssa vierailu, lisää shoppailua.. 



Onks siellä kuinka lämmintä nyt? :)
- Täällä on ollut päivisin nyt noin 24-26 astetta, joka tuntuu ihan älyttömän kuumalta kostean ilmaston vuoksi. Tälle viikolle on luvattu 28 astetta! 

Minkä lentoyhtiön kautta lensitte floridaan?
- Varasimme liput Finnairin kautta. Lensimme ensin Finnairilla Helsingistä Lontooseen ja Lontoosta Miamiin lensimme American Airlinella. 

Mitä kautta te vuokrasitte talon?
- Vuokrasimme talon tuttujemme kautta.

Moikka:) minkä malliset noi sun aurinkolasit on ja mistä olet ostanut?:) Ja muistatko vielä paljonko maksoi siellä suurinpiirtein ?
- Ostin lasit Sawgrass Mills ostoskeskuksesta ja liikkeen nimi oli (kaivoin erikseen tätä varten esiin lasien kuitin ja tarkisin liikkeen nimen siitä, koska niin monia tuntui tämä kiinnostavan) Point Of View. Malli on RB 3025 Aviator large metal L0205. Hintaa laseilla oli 127 dollaria. 



Missä siellä oli macin kauppa? Tai tuotteita? :)
- Aventura Mall:ssa on ainakin MAC:n oma liike. 

Käytätkö ir siellä ollessasi? :D
- En käytä :D.. Sehän olisi vain typerää. Haluan tietenkin saada täällä ihan luonnollisen rusketuksen. Lopetin itse asiassa itseruskettavan käytön jo muutamaa viikkoa ennen matkaa! 

Onko siskollasia blogia ja onko hän minkä ikäinen?
- Ei ole blogia, mutta Teresan löytää kyllä instagramista. Hän on 18 eli kaksi vuotta minua nuorempi. 

Onko sulla muita sisaruksia?
- Ei ole. 




Hei pakko kysyä, että millä kameralla ja objektiivilla kuvaat?
Canon 650D ja objeetiiveina käytän vaihtelevasti 50 mm f/1.8, 28-135 mm f/3.5-5.6 ja se "perus" objektiivi eli 18-15 mm

Olen lähdössä Floridaan Boca Ratonille ensi viikolla,joten kysyisin sinulta olisiko vinkkejä shoppailuun tai erityisesti hyviin outletteihin?
- Me olemme käyneet shoppailemassa Sawgrass Mills:ssä ja Aventura Mall:ssa. Molemmat olivat oikein kivoja paikkoja. Suosittelen! Teen varmasti sitten Suomesta vähän kattavamman postauksen kaikista paikoista ja mahdollisista vinkeistä :) Mukavaa reissua <3!

Hei pakko kysäistä mistä olet ostanut tuon valkoisen lierihatun? Näyttää niin kivalta! :)
- Hattu on ostettu Forever 21:sta!


25 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus & huippu idea tämmönen. :3

    VastaaPoista
  2. onks tohon hattuun jäänyt roikkuu tollanen muovikoukku? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jeesus kaiken te kans huomaatte :DD! mä nauran aina ihan kippurassa näitä kommentteja mitä sakki lähettää sulle natalia.. voimia :D :/

      Poista
    2. Voi viineri :D kyllä joku tarkkaan kattoo.. repesin ku selasin ylös ja näin itekki tuon koukun ! :D

      Poista
  3. Aloin itsekin etsimään netistä vuokrattavia taloja tuolla Floridassa, sen verran kova matkakuume tulee kun näitä sun aivan upeita kuvia kattoo!:)
    Kovasti nyt mietinkin uskaltaisko sitä varata vai ei...
    Ja tosi kiva idea myös tämä postaus, ihanaa loppureissua teille!:)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva lukea näitä sun juttuja sieltä, kun itekkin oon ens kuussa lähdössä kans just fort lauderdaleen :) Pitikin kysyä et muistatko yhtään paljonko victoria's secretin rasvat yms. maksaa siellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukavaa reissua sinulle <3 Itse ostin nuo Victoria's Secretin rasvat Sawgrass Mills:stä ja siellä oli silloin tarjouksessa 7 rasvaa/suihkugeeliä/suihketta 35 dollaria + verot tietenkin :) Eli yhden voiteen hinnaksi tuli noin viisi dollaria! En osaa kuitenkaan sanoa, että paljonko ne tavallisesti maksavat!

      Poista
  5. Tää oli niin kiva postaus <3 Ja pakko vielä tuhannen kerran mainita, että oooohhh mä en kestä näitä sun lomakuviaaaaa!!!!

    VastaaPoista
  6. Hei! Olen nähnyt sinulla esiintyvän joissakin postauksissa sellaisen lv:n pienen laukun. Malli favority mm tms en ole ihan varma! Mitä se maksoi ja onko ollut sopivan kokoinen?:) Jos menee esim leffaan mahtuuko sinne kukkaro, kännykkä, avaimet ja puuteri tai muuta tälläistä pientä mitä usein tarvitsee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eva clutch ja lvn sivuilta (esim Saksa) näkee hinnan, jos lompakko ei oo mikää kauheen iso niin varmaan kaikki yllämainitut mahtuu, itellä ainakin mahtuu :)

      Poista
    2. Tarkoitat varmaa nyt sitä Eva clutchiani? :) On oikein sopivan kokoinen tuollaiseksi pieneksi laukuksi. En tiedä laukun tämän hetkistä hintaa, koska ne nousevat koko ajan! Mutta Vuittonin sivuiltahan pystyy noita hintoja katsomaan =)

      Poista
  7. Voisitko tehdä postauksen sitten kun tulet lomalta kaikista tuotteista mitä matkalta ostit ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voin ja varmasti teenkin :)

      Poista
    2. Esittele ne videolla!! niitä espanjankielinen ostoksia oli niin kiva siinä katella :)

      Poista
  8. Mietin että onks sulla tai siskollas käytössä sielä visa electron? Jos on niin toimiiko se sielä ihan hyvin 'kaikissa paikoissa' vai onko sillä maahdollista maksaa vain tyyliin isoissa marketeissa tmv?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei käy Visa Electron oikeastaan missään !

      Poista
    2. Oon käyttäny Visa Electronia Amerikassa parillakin eri reissulla. Kyllä sillä pystyy maksaan, ne kysyy vaan kassalla et "amt or credit?" :) Mut en kuitenkaan suosittele electronin käyttöä tai minkään muunkaan kortin käyttöä, sillä tuola kopiodaan kortteja koko ajan. Eli kortit menee ainaki mulla uusiks reissun jälkeen aina..

      Nyt ei oo enää sillai ongelmia ku käyttää käteistä niin paljon ku mahdollista ja luottokorttia, jos on pakko maksaa kortilla :)

      Poista
    3. olen käyttänyt useasti jenkeissä visa electronia ja itselläni ainakin monessa paikassa käynyt!!

      Poista
    4. "Visa Electron on lähes kaikkialla maailmassa toimiva maksukortti lukuun ottamatta Kanadaa, Irlantia ja Yhdysvaltoja"

      Ja me emme ole kyllä pystyneet maksamaan täällä Visa Electronilla. Kokeilimme muutamissa eri kaupoissa ja ei onnistunut. Sen jälkeen emme ole edes yrittäneet maksaa Visa Electronilla :P

      Poista
    5. Jännä sillä itse oöen aina pystynyt maksamaan.. Monesti jenkeissä reissanneena.

      T. Eri anonyymi

      Poista
  9. Luulin että Teresa on teistä se vanhempi!

    VastaaPoista
  10. vau! :) oot niin mahtis bloggaaaja! keep going <3 itse täs ootan ku oon menossa ens syksynä abu dhabiin ja dubai siinä samalla! :) jos oot käyny dubaissa tai tiedät jotai vinkkejä muutenki matkalle (olen ekaa kertaa menossa siis ulkomaille jos ruotsia ei lasketa haha) niin kuulisin mielelläni kaupoista ja missä muutenki kannattaa käydä.

    VastaaPoista
  11. Kannattais varmaan irrottaa toi muovikoukku tosta hatusta. HAHA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitä sitä nyt alkaa turhaan irroittelemaan :) Sehän on aika kätevä!

      Poista
  12. Hei, Mistä olet ostanut sun hienon hellehatun??? On todella hieno:)

    VastaaPoista