18 helmikuuta 2014

HELLO FROM FLORIDA

Hei kaikille! Me saavuimme eilen illalla (eli sunnuntai-iltana) tänne Floridaan. Matkamme sujui oikein hyvin! Tämä päivä menikin oikeastaan kokonaan vain siinä, että kävimme kiertelemässä paikkoja ja vähän shoppailemassa. Vanhempani ovat olleet täällä jo vähän yli viikon ennen kuin saavuimme paikalle siskoni kanssa niin he ovat ehtineet jo vähän tutustua paikkoihin. Kävimme iltapäivällä kävelemässä täällä Fort Lauderdalen rannalla ja samalla syömässä sushia lounaaksi. Päivemmällä lähdimme vielä Sawgrass Mills ostoskeskukseen shoppailemaan illaksi. Vaikka olemme nyt ehtineet olemaan täällä vasta päivän niin pakko kyllä sanoa, että vitsit miten paljon pidän tästä paikasta! 

Tässä muutama kuva tältä päivältä! 




Kuva meidän takapihalta ! 


Yritän postailla täältä lomalta ihan tavalliseen tapaan tai ainakin niin usein vain kuin ehdin ja pystyn. Muistattehan seurata minua myös instagramissa (@nataliaoona) sinne ainakin päivittelen kuvia aktiivisesti! Nyt kuitenkin menen nukkumaan, kun aikaerokin alkaa jo sen verran paljon painaa päälle. Palataan myöhemmin ♥ !

Oikein mukavaa viikkoa! 

51 kommenttia:

  1. kenen tuo jahti on? :D näyttää niin siistiltä paikalta!! voisitko kuvailla esim teidän asuntoa missä lomailette? ja kysymys millä tavalla ihmiset pukeutuvat siellä päin? kannattaa muuten panostaa kosmetiikkaan siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Näyttää niin ihanalta paikalta!! Tuntuu varmasti ihanalta olla lämmössä!<3 Voisitko tehdä kuva tai videopostauksen asunnostanne? Olis kivaa jos kuvaisit muitakin videoita sieltä! Mitä tekemistä teillä on suunitelmissa loman aikana? :)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi, siellä on just sen näköistä kuin kuvittelinkin! Oon nimittäin aina halunnut päästä käymään Floridassa! Ootan täällä malttamattomana lisää kuvia ;)

    VastaaPoista
  4. Oi joi ompa siellä ihanan aurinkoista ja kaunista! :) pidä oikein rentoo ja nauti ajasta ! Hmm monen aikaan siellä laskee aurinko? Monen aikaan heräilette?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ! Kiitos paljon <3 En nyt ole ihan varma, kun en tarkkaan katsonut kello. Seitsemän aikaan oli kuitenkin jo ihan pimeää :) Ja tänään heräsin puoli seitsemältä!

      Poista
  5. eikä, näyttää niin ihanalta! terv. juuri loskaisesta ja pimeästä suomesta aamulenkiltä tullut :----DD

    mut nautihan nata, oot lomas ansainnut! <3 ihanaa loppureissua :)

    VastaaPoista
  6. Niiin upean näköistä! Ja nuo sinun hiuksesi sopivat niiiin hyvin sinulle :)<3

    VastaaPoista
  7. Onko sinulla uusi vuitton vaiko siskosi laukku ? :) tuli kamala ikävä floridaa ja oma matkakuume vaan nousee koko ajan kuviasi katsoessa!! Vaikea uskoa että omasta floridan matkasta on jo vuosi :( pitäkää ihana ja rentouttava loma ja shoppailkaa siellä ihanissa kaupoissa! :)

    VastaaPoista
  8. Wau hiukset näyttävät näissä kuvissa uskomattoman hyviltä! Mukavaa reissua teille :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana tuo ensimäinen kuva sinusta!:) ja muutenkin todella ihanan näköistä siellä :)

    VastaaPoista
  10. Ääää yrität niin kirjoittaa kirjakieltä, mutta oikeesti toi sun kirjoitus on todella tönkköä!

    Mutta hauskaa lomailua sinne!

    VastaaPoista
  11. onksulla uus vuitton?

    VastaaPoista
  12. sun tukka on aivan sairaan kivannäköinen!! :) ja nauti matkastasi <3

    VastaaPoista
  13. Upea paikka ja sun tyyli on kyllä niin täys kymppi :) Mitä kokoa noi sun raybanit on? entä neverfull? mietin kumpana ostan mm vai gm..

    VastaaPoista
  14. ahh näyttää täydelliseltä!! Ihanaa matkaa! <3

    VastaaPoista
  15. voi että miten ihania kuvia,nauti lomasta<3 paljon floridaan kestääkään lentomatka?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Me lensimme ensin Lontooseen noin 3 tuntia ja sen jälkeen Lontoosta Miamiin kesti vielä noin 10 h :)

      Poista
  16. Tuo on matkakohde mikä on mun seuraava unelma, New York tuli nyt koettua joten pitihän senkin vaihtua::) Tuo ensimmäinen kuva on ihana, rakastan aurinkorantoja ja palmuja. Pidä ihana ja mahtava reissu!<3 Ihanaa seurailla ja katsella kuvia sieltä, omakin matkakuume nousee:)

    VastaaPoista
  17. Oih, tutut kadut.. kumpa pääsis tonne kans! Pidä kiva loma :)

    VastaaPoista
  18. näyttää upeelta! :)

    VastaaPoista
  19. Ooi miten lämpösen näköstä siellä!! <3 kuinka monta astetta päivisin? :) ihanaa lomaa sulle!

    VastaaPoista
  20. oi miten ihanan näköistä! oot myös todella kaunis<3

    VastaaPoista
  21. Vitsit tosta tukasta tuli ihanan näköinen! Alkaa houkuttelemaan tuollainen lyhyt tukka sun kuvia katsellessa :) mukavaa lomaa teille kaikille<3

    VastaaPoista
  22. Siis häh miksi et julkaise ihan normikysymyksiä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin... itse kysyin missä jonathan on (onko reissussa mukana) niin ei julkaista. Että anteeksi vaan jos kysymyksessä oli jotain loukkaavaa? :D

      Poista
    2. Natalia on vastannut kyseiseen kysymykseen miljoonasti täällä :D J:llä on kirjoitukset kesken, lukekaa vanhoja kommentteja älkääkä kysykö samoja kysymyksiä miljoona kertaa :D

      Poista
    3. Kyse ei tainnut olla kysymykseen vastaamisesta vaan siitä että Natalia jättää paljon ihan normi kommenttejakin julkaisematta. Että jos nyt joku muukin lisäisi tarkkasilmäisyyttä :P

      Poista
  23. Ihanan näköistä! Toivottavasti uudet hienot hiuksesi eivät hirveästi vaalentuisi tuolla auringon alla :)

    VastaaPoista
  24. Tuli ikävä kesää. Mistä nuo sun shortsit mahtaa olla ostettu? Vai onko nuo shortsit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shortsit on ostettu Espanjasta viime kesänä, enkä nyt enää valitettavasti muista kyseisen liikkeen nimeä :((

      Poista
  25. huhhuh pakko sanoa että kyllä olen kateellinen :D
    mua ärsyttää kun en uskalla ulkomailla kokeilla mitään "raakaa" syötävää, kun saan melkeen jokaisesta kakkupalasta, salaatista yms mahan sekasin, joten syö munkin puolesta noita susheja yms!

    VastaaPoista
  26. Ihania kuvia! rakastan noita loma kuvia niin lämpösen näköstä :-) oot niin kaunis ja sul on ihanat vaatteet tossa :)

    VastaaPoista
  27. Voi, että todella ihanalta näyttää <3 ! Niin tulee kova kaipuu takaisin Floridaan! Juuri tänää katselin omia matkakuvia ja voih mikä matkakuume onkaan päällä! Nauttikaa ja pitäkää niin ihana loma :) <3

    VastaaPoista
  28. Voi miten ihanan näköistä, toivottavasti saamme nähdä vielä paljon lisää kuvia! Ja todella hyvältä näytää uusi tukkasi :) Nauttikaa lomasta!:)

    VastaaPoista
  29. HEI PAKKO KYSYÄ, ETTÄ MILLÄ KAMERALLA JA OBJEKTIIVILLA KUVAAT? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon 650D ja objeetiiveina käytän 50 mm f/1.8, 28-135 mm f/3.5-5.6 ja se "perus" objektiivi eli 18-15 mm :)

      Poista
    2. Onko nää kuvat otettu tolla 50mm? :)

      Poista
    3. En halua olla mitenkään tunkeileva, mutta millä objektiivilla oot nämä sitten kuvannu? Ja onko nuo uudemmassa postauksessa olevat asukuvatkuvat sitten tolla 50mm otettu? Vai? Tässä kameraa ostamassa ja haluaisin vähän infoa! Sulla on nimittäin niin ihania kuvia!

      Poista
    4. Nämä on otettu ihan sillä perus objektiivilla, tämän postauksen jälkeen tulleet asu -kuvat on otettu 50 mm objektiivilla ja siitä vielä uudemman postauksen (fort lauderdale -postaus) kuvat on sitten kuvattu tuolla 28-135 mm objektiivilla =)

      Poista
  30. Oi ihania kuvia!!:) hauskaa lomaa <3

    VastaaPoista
  31. vaudee mitä kuvia! ja ihanannäköinen asu sulla päällä<3

    VastaaPoista
  32. Eikö Jonathan ole sun kanssa siellä? :-)

    VastaaPoista
  33. Moikka! Näin sun ig kuvassa ihanat valkoiset palladium kengät joita olen etsinyt kaikkialta haha joten kysymys kuuluu mistä ostit ne? :)

    VastaaPoista
  34. Voi ku tunnettais vähä paremmin ni pyytäisin sus tuomaa ck escape stickin :/ niit ei saa muualt ku jenkeist:(

    VastaaPoista
  35. Ihanat noi sun hiukset!!! :))

    VastaaPoista
  36. Osaatko sanoa näiden Ray Ban Aviatoreiden tarkan mallin ja värin? Aivan täydelliset!! Kiitos tuhannesti jos autat niin pääsen ostamaan kunnon aurinkolasit! :) Ihana blogi Natalia, jatka samaan malliin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et tiedä tarkkaa mallia niin ovatko nämä samat kuin uudet musta-linssiset lasisi? Onko sangan "muoviosat" jotka on sangan kaarteessa korvan takana, niin tumman ruskeat, valkoiset vai beiget? Kiitos Natalia!! Kauhee himo iski näihin laseihin! :D

      Poista