05 helmikuuta 2014

FRESH FLOWERS

Huomenta ! Eilen kaupassa käydessämme ostin meille pitkästä aikaa pöydälle kukkia maljakkoon. Ja vitsit miten paljon kukat olohuoneen pöydällä piristävätkään. Mikään ei muutenkaan ole ihanampaa kuin puhdas ja siisti koti! Itselläni on tosin kunnon viha-rakkaussuhde siivoamiseen. Kaikista kotihommista pidän vähiten siivoamisesta ja itsellänihän on yleensä tapana jättää vähän tavaroita lojumaan ympäriinsä. Olen kuitenkin vihdoin alkanut oppimaan aina laittamaan tavarat käytön jälkeen takaisin paikoilleen niin kotikin pysyy koko ajan siistinä. En vain jotenkin viihdy yhtään, jos kotona on sotkuista. Puhtaassa ja siistissä kodissa olo on jotenkin rentoutuneempi ja "inspiroituneempi". Tiedättekö mitä tarkoitan? Tai onko jollain muulla samalla tavalla? Ehkä vähä sama juttu kuin puhtaiden lakanoiden kanssa. Puhtaissa lakanoissa unikin tulee nopeammin ja tuntuu, että yön saa nukuttua paljon paremmin. 


Duke Dumont feat. Jax Jones - I got U



Tänään aamulla herätessäni viimeisetkin flunssan oireet olivat onneksi kadonneet. Kannatti siis lepäillä nämä pari päivää kotona niin säästyin pahemmalta flunssalta. Nyt aamupäivän ajattelin käyttää blogijuttujen parissa ja vastailla muutamiin sähköposteihin. Iltapäivästä lähden käymään keskustaan kahvittelemaan ystäväni Petran kanssa. Näiden kahden kotona vietetyn päivän jälkeen alkoikin olla sellainen olo, että "pakko" päästä tekemään jotain. 


Oikein mukavaa päivää teille kaikille 

44 kommenttia:

  1. ihania kukkia! kyllä sellaset piristääkin päivää aina=) tää sun blogi on ehdottomasti paras!! millä lentoyhtiöllä meette miamii ja minkä kautta vaihdatte & kauan sinne siis menee?:) kiiinnostaa muuten vaa tietää;) mä oon lähdösssä just new yorkkiin ja sinne menee 12h vaihdolla ja vaihto on pariisissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että olet tykännyt :)) Lennot on varattu Finnairilta ja vaihdamme konetta Lontoossa ! En nyt muista tarkkaa aikaa, mutta taisi kestää noin 14-15 tuntia koko matka yhteensä :) Mukavaa reissua sinulle <3

      Poista
    2. juu unohtu sanoo et tosiaan oikein hyvää matkaa teillekkin miamiin:)!!

      Poista
  2. Joo mä ainakin tajuun mitä meinaat tolla että fiilis on inspiroituneempi :) ite en asu omassa kodissa, joten siivottavana on vaan yleensä oma huone. Mulla on tosi paha tapa jättää tavaroita sinne ja tänne, jolloin sit kaikki on hukassa ja huone sotkunen. Ei kiva :(
    Http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta :D Itse olen nyt onneksi pikku hiljaa oppinut laittamaan tavarat aina heti paikoilleen niin sotkuakaan ei kerry niin nopeasti !

      Poista
  3. Ihanan pirtsakan värisiä kukkia :) Ja teillä on ihana sisustus!
    Tiiän ton tunteen, kun sanoit, että puhtaassa kodissa on jotenkin rentoutuneempi fiilis!

    VastaaPoista
  4. Näin yhden näitä kuvista we♡it:in etusivulla ja arvasin heti, että kuva on täältä ennen kuin näin tageja tai kuvatekstiä :D teillä on kyllä aivan upea olohuone! Juuri ihanat kalusteet ja valkoiset seinät! Olisipa itselläkin.. noh ehkä jonain päivänä ;)

    VastaaPoista
  5. Heippa Natalia! saako antaa hyvän neuvon, jolla tulppaanit pysyy pidempään hengissä? laita vähemmän vettä ja vaihda se joka päivä, koska tulppaanit pitävät jääkylmästä vedestä :)

    -Mia

    VastaaPoista
  6. eikö löytynyt valkoisia kukkia valkoiseen kotiinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän noiden kukkien oo just tarkotus tuoda väriä valkoseen sisustukseen? Vai mistä syystä ite ostat rehus?:)

      Poista
    2. Ei löytynyt, vaikka kiersimme ainakin 30 eri kukkaliikettä :'( En ymmärrä miten mistään ei löytynyt valkoisia kukkia.. Jouduimme lopulta tyytymään tuon värisiin tulppaaneihin. Toivottavasti ymmärrät tämän kerran nuo punaiset kukat valkoisessa kodissamme. Ensi kerralla etsimme kyllä niin pitkään, että löytyy valkoiset kukat.

      Poista
  7. Tahtoisin antaa yhden kielioppivinkin, kun olet kertonut tahtovasi kirjoittaa täällä blogissasi kirjakielellä: alkaa käyttää/ruveta käyttämään :) Tällainen pieni juttu, mutta ajattelin, että tahtoisit mahdollisesti tietää. Hyvää kevättä sinulle, blogisi on todellinen päivien piriste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.kotus.fi/files/2554/alkaa_tekemaan_tiedote_pvm.pdf

      Poista
    2. Kiitos korjauksesta ja oikein mukavaa kevättä myös sinulle :) !

      Poista
  8. Minkä kokoinen tuo teidän sohva on? Onko se 2 vai 3-hengen istuttava? mietin vain kuin itsekin ostan tuon niin tahdon vähän tietää miltä se näyttää!kiitos jos vastaat!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva on kolmen istuttava :) Ja sohvan kaikki mitat löytyy Ikean sivuilta! Sohvan nimi on Kvik =)

      Poista
  9. mitä bublelle kuuluu?

    VastaaPoista
  10. Mulla ei itse siivoominen töki, mutta tiskaaminen ja pyykin viikkaaminen, ai kun vihaan sitä. Siis imurointi, pölyjenpyyhkimen ym ei oo mikään ongelma, ne on jopa ihan kivaa. Vessan siivouskaan ei ole ongelma verrattuna tiskaamiseen ja viikkaamiseen. :D Yritän aina laistaa tosta hommasta jakamalla kotityöt poikaystävän kanssa "Mä siivoon, sä pyykkäät". Me saatiin vihdoin tistikone ja tungen sinnen kaiken mahollisen haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah meillä taas on juuri toisinpäin :D "Sä siivoot, mä pyykkää" :P Haha!

      Poista
  11. Haha mulla on ihan sama juttu! En tykkää siivoamisesta ollenkaan, mutta en myöskään viihdy sotkuisessa ympäristössä! :)

    http://stellaioannouu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Tää viesti ei liity tähän aiheeseen mut jos joskus etitte bilepaikkaa niin suunnatkaa UGGLAan! :) Ei pöllömpi mesta!

    VastaaPoista
  13. ihanasti sopii noi punaiset tulppaanit teille! :)

    VastaaPoista
  14. Oon harvoin kateellinen, mutta..... Teijän koti on kuin suoraan jostain kallista ranskalaisesta sisustuslehdestä ja MYÖNNÄN, että oon enemmän kun kateellinen!! Ainakin tiedän miltä sivuilta haen inspiraatiota kun alan sistustamaan uudelleen omaa kämppää..!
    Muhun vaan niin iskee toi teijän tyyli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöh, aivan turhaan olet kateellinen :) Kiitos kuitenkin oikein kovasti <3 Itsestäni taas tuntuu, että asuntomme on vielä vähän keskeneräinen ja vielä pitäisi hankkiä tänne vaikka mitä kaikkea.. :D :)

      Poista
  15. Oi ihanan näköistä teillä<3 mitä kirjoitat nyt yo-kirjoituksissa muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 En kirjoita mitään! Olen kirjoittanut :)

      Poista
  16. Ihanan valkoinen tuo teidän sohva!! :) Ootteko pessy noita päällisiä koskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa pesin ne juuri viime viikolla :) Eli kyllä ollaan pesty!

      Poista
  17. Tykkään tosi paljon teidän sisustuksesta :) teillä on ihana koti !! :-)

    VastaaPoista
  18. Teidän koti on kyllä hurjan kaunis! :) ja ihanaa kun jaksat bloggailla ja olla niin ihanan positiivinen, tätä sun blogia on jotenkin niin rentouttava ja mukava lukea ! Silmät oikein lepää..

    PS. Ihanaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
  19. Teillä on kyllä super kaunis koti! Ja sun blogisi on aivan ihana, tästä tulee aina niin hyvälle mielelle. Keep going girl! :)

    PS. ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  20. Millainen tai mistä toi maljakko tulppaaneille on? :D Näyttää sellaiselta ikeasta saatavalta lasilta, mutta tuskin sellainen kumminkaan on? :D

    VastaaPoista
  21. Oi, teillä on ihan TÄYDELLINEN sohva! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
  22. Tosi kiva sohvapöytä. Mistä se mahtaa olla?

    VastaaPoista