04 helmikuuta 2014

FEBRUARY

Mukavaa tiistaita ! Tänä vuonna tammikuu meni ainakin minulla ihan älyttömän nopeasti. Yleensä tammikuu on tuntunut toodella pitkältä kuukaudelta ja muistan, kun viimekin vuonna Jonathanin kanssa päivittelimme sitä miten tuo kuukausi ei tuntunut loppuvan sitten ikinä. Tänä vuonna minulla oli tammikuussa vaikka kuinka paljon kaikkea erilaista ohjelmaa ja tekemistä ja ehkä tuo lähenevä Floridan matkakin piristi tuota tammikuuta. Nämä helmikuun ensimmäiset viikot alkavat myös näyttää aika täydeltä kalenterissani josta löytyy mm. uuden matkalaukun hankintaa, kampaaja-aika, minun ja Jonathanin 2,5 -vuotispäivä, juhlia, ystävänpäivä sekä tietenkin haluan ehtiä näkemään kavereitani vielä ennen matkaamme. Kaikkea kivaa ohjelmaa on siis riittämiin ! 




Neuleet H&M / Huivi Cubus / Housut Dr Denim / Lompakko & Kello Michael Kors / Saappaat Zara

Mitään kovin erikoista en ole eilen enkä tänään tehnyt, koska minulla sekä Jonathanilla on ollut vähän kipeä ja flunssainen olo. Salilla käyminen on siis näiden kahden päivän osalta saanut jäädä ja olen nyt yrittänyt ottaa ihan rauhallisesti ja juoda paljon teetä! Tänään olo olikin jo paljon parempi kuin eilen. Toivotaan siis, että huomenna nämä viimeisetkin flunssan oireet olisivat lähteneet! 

En ole enää muuten pitkään aikaan laittanut näihin postauksieni yhteyteen mitään biisejä . Ihan puhtaasti siksi, että en vain ole muistanut.. Mitä mieltä te olette? Onko kiva, jos postauksen yhteyteen on liitetty joku sen päivän fiiliksiä kuvaava biisi tai joku sen hetkinen lempparini? 


46 kommenttia:

  1. Kivan näköinen asu sulla. =) aiotko mennä katsomaan joitain penkkareita? onko sun tuttuja/kavereita nyt tänä vuonna penkkareissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ja olen menossa katsomaan penkkareita! On kavereita rekoissa kyydissä :)

      Poista
  2. ihana asu ! ja mä ite ainakin tykkään että postaukseen on liitetty joku biisi. tai sitten voisit ottaa tavaksi tehdä jonkinlainen musapostaus aina kuukauden lopussa, ja laittaa kuukauden lempparibiisit yhteen postaukseen :)
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla :)) Ja kiitos hyvästä ideasta!

      Poista
  3. Mun mielestä on kiva kuunnella biisejä postausten yhteydessä :) Ja aivan ihana asu taas kerran :)

    VastaaPoista
  4. Woou, just ennen kuin edes avasin tän postauksen niin ajattelin että olispa kiva, jos kertoisit pitkästä aikaa joitakin sun lempparibiisejä:D! siis kyllä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma :D Biisejä on varmasti tulossa jatkossa postauksien mukana tai erillisissä postauksissa :)

      Poista
  5. ihana asu <3 anteeksi ku tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen mut voisitko tehdä "treenilaukun" sisältö postausta ? Ajattelin vaan ku sanoit et oot ruennu käymään salilla taas aktiivisesti ! (ja ymmärrän jos et jaksa koska just teit sen normi laukun sisällöstä, mut aattelin vain kysyy...:) ja votko vastata tähän jos et tee et mitä sulla on sillein suunnilleen matkassa mukana salilla :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja voin hyvin jossain vaiheessa tehdä :) Viimeistään sitten, kun olen palannut Floridasta kotiin. Ei minulla tosin ole siellä laukussa oikeastaan mitään erikoista :D Kengät, vesipullo, shaker jauhoineen, kuulokkeet.. :P :)

      Poista
  6. kun sä osaat niin hyvin yhdistellä vaatteita,voitko tehdä siitä postausta esim.kerrot minkä värisiä voi yhistellä,jos on farkut ja t-paita mitä siihen päälle? miten huppari ja farkut asusta saa kivemman näköisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon just meinannu ehdottaa jotain samantyylistä! Natalia kun osaa yhdistellä vaatteita ja asusteita aina niin hyvin :))

      Poista
    2. Kiitos paljon ideasta :) Voin hyvin tehdä ! Ja ihana kuulla, että olette tykänneet :)

      Poista
  7. En malta odottaa, että nään sun tukan kampaajan jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Haluaisin niin kovasti jo päästä värjäämään nämä hiukset :D :)

      Poista
  8. Tosi söpö tuo pörröneule! Onkohan niitä vielä myynnissä ja muistatko yhtään minkä hintainen tuo oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Taisi olla 29,90 € ja varmasti on, kun ostin tuon omanikin viime viikolla :)

      Poista
  9. Siis miten saat ton tukan näyttämään niin hyvältä kiinni? Mulla on niin ohuet hiukset, että tuntuu et se on niin lässähtänyt nii en kehtaa pitää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas katsoin et vitsit miten se on jo ehtinyt lässähtää näissä kuvissa :D Olisi pitänyt harjailla vähän.. Esim. Kuivashampoolla saa kuohkeutta hiuksiin :)!

      Poista
  10. niin ihana tuo päällimmöinen pörröneule ! :)

    On My Way

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana asu! En ois ikinä keksinyt yhdistää kahta neuletta noin mutta näyttääkin hyvältä! :O

    VastaaPoista
  12. aa toi pörröneule on vain niin ihana!! oon käyny monta kertaa sovittelemassa sitä, mut en vieläkään oo raaskinu ostaa sitä :-D
    ja ihanan asun oot sen ympärille kyä kerännyt!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana asu, onko tuo harmaa neule kauan aikaa sitten hankittu vai mahtaisikohan niitä vielä löytyä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! Olen ostanut tuon varmaan yli vuosi sitten eli en usko, että löytyy :/ Tosin luulisi tuollaisia vastaavanlaisia harmaita "perus"neuleita löytyvän oikeastaan aina :)

      Poista
  14. Joku tossa jo ehdotti treenilaukun sisältö postausta, mutta itse lukisin mielelläni kunnon sali postauksen :) esim. Treeni vaatteet, tuo laukun sisältö, mitä treenaat lähinnä ja muutenkin vaikka treeniohjelmaa ja ruokia yms :) tiedän ettei kukaan varmasti ota kovin mielellään itsestään kuvia treenaamassa mutta jos kaikesta muusta voisit ainakin kertoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tälläsitä postausta haluaisin itsekin lukea! Olen aloittanu salilla käynnin myös ja olen siinä aika amatööri vielä,lukisin mielelläni vinkkejä sinulta niinkuin aina muutenkin :) olet muuten aivan super kaunis oli sinulla sitten lyhyet tai pitkät hiukset :)<3

      Poista
    2. Kiitos ideoista :) En kuitenkaan ajatellut alkaa täällä blogissa sen enempää puhumaan salijutuista, koska tuntuu, että näitä salijuttuja saa jo ihan riittämiin lukea muistakin blogeista :D! Ja itse kuitenkin liikun ja syön terveellisesti ihan vain oman hyvän takia :) Ja minulla ei ole mitään erityisiä vinkkejäkään treenausta varten antaa.

      Poista
  15. Upea asu, omistan samaisen neuleen itsekin:) En vain ole osannut yhdistellä sitä, mutta eiköhän se tästä kohta lähde sujumaan!

    VastaaPoista
  16. Voivoi Natalia, ihanalta näytät taas! :D oot kyllä aivan yks parhaimmista inspiksistä pukeutumisen suhteen!!
    Päätin just vaihtaa kaikki mun asusteet kultaisista hopeisiksi, kun se sopii kaikkeen niin paljon paremmin. Osaisitko kertoa, mistä löytyis hyvä valikoima korsin hopeisia kelloja? Tai vaikka mistä tuo sun oma on? :) oon yrittäny kattoa vaikka ja mistä (en asu helsingissä, mutta käyn siellä kerran vuodessa ja seuraavan kerran pian) ja netistä en tiedä uskallanko tilata.. ranteeni on kovin kapea ja pelkään kellon olevan liian iso.. hmm
    Mutta ihanaa kevättä sulle ja Jonathanille! :)

    VastaaPoista
  17. En oo ikinä ennen oikeen tykännyt noista sun lyhkäsistä hiuksista mut nyt näyttää kyllä näis kuvissa niin hyvälle :-o!! :-)

    VastaaPoista
  18. Really lovely outfit, you look nice! :)

    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Hei vau! Kuka nää sun kuvas ottaa? Tosi hyvin tarkennettuja ja upeita :) Esimerkiksi kun vertaa vuosi sitten otettuihin asukuviisi jotka on otettu salamalla ja sisällä :D (ei pahalla siis, hienoa nähdä edistystä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ovat aika ylivalottuneita ja epätarkkoja, mutta uusi obiska nähtävästi ajaa asiaansa paremmin kuin kittikura ;)

      Poista
  20. Tykkään tosta sun asusta! :) Rakastuin tosi paljon tohon sun neuleeseen :) vautsi miten voit olla noin upea tapaus, sulla on täydellinen kroppa, pukeudut aina niin tyylikkäästi ja oot vaan niin kaunis :) <3

    VastaaPoista
  21. Ihana asu!! Tykkään tosi paljon sun neuleesta ja lompakostasi :)
    Oot muutenki just tommonen täydellinen :)

    VastaaPoista