08 tammikuuta 2014

VICTORIA'S SECRET: MAKEUP BAG

Edellisessä postauksessa kerroinkin ostaneeni Prahan lentokentällä olevasta Victoria's Secret Beauty & Accessories -liikkeestä uuden meikkipussin. Edellinenkin meikkipussini oli samaisesta liikkeestä ostettu ja olin jo hetken kaipaillut uutta, vähän isompaa ja tilavampaa meikkipussia. Aikaisempaani ei oikein mahtunut mukaan kunnolla kuin ihan välttämättömimmät meikit ja nähdessäni tämän tuolla liikkeessä alennettuna puoleen hintaan ei tarvinnut kahteen kertaan kyllä miettiä. 




Itse tykkään ihan älyttömästi noista väreistä ja mielestäni tuo meikkipussi on muutenkin todella ihanan näköinen! Ja tietenkin on ihana saada kunnolla kaikki meikit mahtumaan mukaan.


En malta odottaa, että pääsemme sitten Miamissa kunnolla shoppailemaan Victoria's Secretille. Olen jo vähän etukäteen miettinyt, että mitä kaikkea haluan sitten sieltä ostaa, haha. 

Mitä te piditte uudesta meikkipussistani? 


34 kommenttia:

  1. Aivan ihana <3 Kaikki Victoria's Secret tuotteet on niiiiin parhautta!

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans just tuon kokonen meikkipussukka, ja voih se on niin kätevä napata vaikka mukaan (sen sijaan, että meikit pöyris laukun pohjalla...) :D Tuo on kyllä kätevyytensä lisäks tosi nättikin, kuten sanoit <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä juuri sopivan kokoinen. Ei liian iso, muttei liian pienikään :)

      Poista
  3. paljon jäi hintaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää tarkkaa hintaa, mutta noin 11-12 € :)

      Poista
  4. Haha kiinnitin huomiota tohon samaan sanaan mut vaan erimuodossa ,jolla aloitit jokaisen lauseen,
    edellisessä, edellinenkin ja edelliseeni :D ihana meikkipussukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpä edes huomannut ennekuin nyt luin tuon tekstin uudestaan :D Vaihdoin tuon yhden edellisen aikaisempaan.. :P Tuo on kyllä minustakin todella kiva :)

      Poista
  5. Suosittelen ostamaan vs vaatteita! Mulla on 7 hupparia ja parit rintsikat sieltä niin voin sanoa että on mukavia päällä ja hyvä laatuisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen myös heidän vaatteisiinsa :) En malta odottaa, että pääsen myös ostamaan itselleni jotain kivoja alusvaatteita yms.

      Poista
  6. tosi suloinen! :) Olispa Victoria's Secret Suomessakin!

    VastaaPoista
  7. Ihana pussukka! Itsekkin ostin kaksikin meikkipussia Floridassa ollessamme sekä paljon muitakin Victoria's Secret tuotteita :) ! Oli ne vaan niin paljon halvempia siellä kuin Euroopan lentokentillä :) Ja paljon erilaisia ota 2 tai 3 tarjouksia. Oon kyllä niin kade tosta teidän matkasta, varsinkin kun itse siel vähän aika sitten oli. Ja kun nää ilmat on tämmösiä kökköjä tääl Suomes nyt :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella mitä kaikkea kivaa Victoria's Secretiltä löytyykään :) Muutekin ovat aikaisemmin sanoneet tuosta, että nuo monet ovat jenkeissä edullisempia ja että liikeissä on juuri paljon erilaisia hyviä tarjouksia ! Teillä oli varmasti ihana matka ja olen kyllä itsekin todella innoissani tuosta matkastamme :)

      Poista
  8. Ihana meikkipussi just täydellinen :)

    VastaaPoista
  9. Olin noin vuosi sitten losissa lomailemassa ja valehtelematta mulla meni noin 2h vs:n liikkeessä, kävin oikeesti tyylii joka vaatteen läpi ja olin innokas kokeilemaan ja se liike itsestään on kuin taivas! :D ja ne rasvat mitä siellä on niin meni varmaan puol h päättää minkä rasvan otan joten kaikki mun ostokset melkeinpä koostu victoriassecretistä, ekan kerran kävin joskus 4 vuotta sittem flodirassa kyseisessä liikkeessä ja kattelin kyl eka et mikä strippi kauppa tää on mut sitten rakastuin siihen pinkin värin määrään ja tuotteisiin :) oikein ihanaa matkaa sulle natalia sinne miamiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. korjaan mun kirjotukseen "floridassa" :'D

      Poista
    2. Voin vain kuvitella :D <3 Kiitos ja mukavaa alkanutta vuotta sinulle <3

      Poista
  10. Voi hitsiii tulispa sulta jo videoo :( lupasit sillon että alat tekeen useemmin videoita mut ihan tyhmää kun ulkona on kokoajan synkkää ja pimeetä niin ei oikein oo hyvää valoo kuvata videoo :( sulla on kyllä niin kiva blogi! :) aina odotan uutta postausta :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaista videota toivoisit :)? Nyt on todella hankala kuvata videoita, koska huonevalossa valaistus on aika kamala eli pitää odotella päivää jolloin luonnonvalo riittäisi videon kuvaamiseen ja että tietenkin olisin siihen aikaan päivästä kotona kuvaamassa sitä videota, kun sitä valoa on :D Kiva kuulla, että olet muuten tykännyt <3

      Poista
  11. Täydellinen meikkipussukka! VS ei petä koskaan :)

    VastaaPoista
  12. Hieno meikkipussukka, varmasti kätevä! :) Mutta tavallaan "turha" postaus, josta kuitenkin teit mielenkiintoisen! Oot niin taitava bloggaaja, että lukisin sun kirjoituksia melkeempä mistä vaa :D

    VastaaPoista
  13. Ihana!:) mullakin on VS meikkipussukka, ja ihan lemppari :)

    VastaaPoista
  14. aaapua miten ihana meikkipussi <3___<3 VSn liivit on todella mukavia ja laadukkaita. Multa löytyy varmaan 5 vuotta vanhoja alusvaatteita ja vaatteita sieltä ja on edelleen loistokunnossa! Olin myös Miamis vähän aikaan sitten ja varoitan........... siel kaupas menee helposti 4 tuntia hahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sinulla on alusvaatteet ovat pyseneet hyvinä noin pitkään! Ja voin vain kuvitella :D En millään malttaisi odottaa <3

      Poista