04 tammikuuta 2014

PAGE 4 OF 365

Nyt on sitten uusivuosikin juhlittu ja palattu takaisin kotiin. Himoksen reissumme sujui todella hyvin ja aika meni kuin siivillä. Poislähtiessä totesimmekin, että tuntuu kuin olisimme juuri tulleet ja nyt on jo aika lähteä. No, ensi kerralla sitten varaamme suosiolla mökin vähän pidemmäksi aikaa! Nyt on kuitenkin kiva päästä kuukaudeksi kiinni ihan vain tavalliseen arkeen. Tuntuu nimittäin siltä, että tämän joulukuun aikana olemme olleet melkein koko ajan menossa ja tekemässä kaikkea. 



Paita (saatu) SheInside / Housut Dr Denim / Kello Michael Kors / Korut Guess

Olen käynyt läpi noita kuvia tuolta Himokselta ja olen kyllä tällä kertaa onnistunut ottamaan harvinaisen epäonnistuneita kuvia illastamme. Paras kuva muun muasssa rakeistasta näytti tältä. Katsotaan siis, että millaisen postauksen saan kasaan noista! 

Nyt kuitenkin nousen tästä sohvalta ylös ja alan laittautumaan valmiiksi. Meillä ei ole vielä tälle illalle mitään erikoisempia suunnitelmia. Aluksi olimme suunnitelleet, että menisimme leffaan katsomaan The Wolf of Wall Street nimisen leffan, mutta emme olleet ainoat jotka olivat suunnitelleet sen katsomista. Kaikki näytökset oli nimittäin ihan täyteen varattu jo eilen päivällä. Saa siis nähdä mitä keksimme! Eilen illalla kävimme Amarillossa syömässä ja katsoimme pitkästä aikaa kauhuleffan. Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle/illalle? 



Mukavaa lauantaita kaikille ja palataan taas pian 

50 kommenttia:

  1. Hehe ai sen salkkari "kauhu"elokuvan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme katsoneet sen reilu puoli vuotta sitten ja oli kyllä ehdottomasti yksi huonoimmista leffoista joita olen nähnyt :D

      Poista
    2. Ihan hirvee leffa :D mutta vähän repesin siinä kohdassa ku peppi huutaa "haistakaa v****!!" ; D se oli tosi odottamatonta :D

      Poista
  2. oot kuules paljon nätimpi ilman niitä pidennyksiäs!

    VastaaPoista
  3. Näytät pari vuotta vanhemmalta ku sulla on noi lyhyet hiukset, mut oot silti tosi nätti! :) ja ihana toi muki hihi!!

    VastaaPoista
  4. Wau! Oot paljo kauniimpi noissa lyhyissä hiuksissa kuin silloin kun sulla on ne pidennykset! Sulla on todella ihana blogi! (:

    VastaaPoista
  5. Noi lyhyet hiukset sopii sulle tosi hyvin! Näytät paljon freshimmältä ja kasvosi tulevat mielestäni jotenkin paremmin esiin. :) sun blogi on vaan kokoajan parantunut ja parantunut, enkä malta odottaa mitä tää vuosi tuo tullessaan tänne blogiin!:) Hyvää alkanutta uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja omasta mielestänikin nämä hiukset ovat ehdottomasti paljon freesimmät kuin pidennykset :) Kyllä silti kovasti odottelen, että nämä kasvavat :D! Ihana kuulla, että olet tuota mieltä <3 Kiitos kovasti ja samoin sinulle :)

      Poista
  6. Täytyy kompata muita ja sanoa et noi lyhyet hiukset sopii sulle älyttömän hyvin! :) ne tuo vähän sellasta asennetta tai sellasta räväkkyyttä tai jotain jota en osaa sanoa mut siis hyvältä näyttää! :) <3

    VastaaPoista
  7. Näytät tosi suloiselta! :) Olen jo 27-vuotias tyttö mutta blogisi on lukijan ikään katsomatta aivan ihana, pakko oli tulla se kertomaan!<3 Jatkanpa tulevaisuudessakin lueskelua. Ihanaa alkanutta vuotta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja aivan ihana kuulla :)) Tervetuloa lukemaan jatkossakin <3 Kiitos ja samoin sinulle!

      Poista
  8. Oi ihana Natalia, ja siis aivan sairaan söpö toi sun muki :D<3 Kaikkee hyvää sulle tälle vuodelle <3

    VastaaPoista
  9. Sulle sopis ihan älyttömän hyvin suklaanruskeat hiukset! :) ja muuten, miksi tosta yhdestä postauksssta katosi kommentit :O?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voisi sopia, mutta tällä hetkellä viihdyn näissä vaaleissa :) Ja olin poistamassa siitä yhtä kommenttia niin puhelimeni valitsi vahingossa kaikki ja kaikki poistuivat :( Ihan inhimillinen vahinko siis kyseessä ja olen pahoillani tuosta !

      Poista
  10. uudet, lyhyemmät hiuksesi sopivat sulle todella hyvin, näytät niin freshiltä ja sun kasvotkin tulee jotenkin ihan uudella tavalla esiin, mutta kyllä ne siitä pidemmäksikin nopeasti kasvaa kun vaan jaksaa olla kärsivällinen! oli pakko kerrankin kommentoida koska viime aikoina blogistasi on tullut uusi suosikkini :D! vaikutat niin symppikseltä ja mukavalta tytöltä postausten ja kommentteihin vastausten perusteella, kuvaustaitosi selvästi kehittyy koko ajan ja on ihanaa miten erilaisia postauksia jaksat tehdä, videoita, kuulumisia yms. mua ihan harmittaa kun monet bloggaajat nykyään vastailee asiallisiinkin kommentteihin todella ynseästi ja postailee vaan parin kuvan esittelyn jostain yhteistyökiinakaupasta saadusta rätistä.. tulipa avautuminen :D mutta siis keep up the good work, tsemppiä ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Ja niin kasvavat! Nyt vaan vaaditaan sitä kärsivällisyyttä :D Mutta lopussa se kiitos sitten seisoo, kun olen jaksanut pitää hyvää huolta hiuksistani. Ja todella kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ja saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta :) Tuollaista on aina niin ihana kuulla ! Kiitos kivasta kommentistasi ja samoin sinulle <3

      Poista
  11. Mun mielestä näytät erittäin nätiltä lyhyissä hiuksissa :) ihana blogi <3

    VastaaPoista
  12. Hei tosi siisti uusi, lyhyt tukka! Tosi fresh ja sopii sulle tosi hyvin!

    http://mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Oon kans sitä mieltä et ihanat nuo hiukset<3 Ja kysymys: ootko joskus aatellu ottaa lävistystä??

    http://itfeeel.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minulla on korvissa reijät ja napakoru enkä haluaisi mitään muita lävistyksiä :)

      Poista
  14. Ihana tuo muki, tahdon myös :( Mutta kannattaa käydä katsomassa tuo The Wolf of Wall Street, oli kyllä pitkä mutta silti hyvä leffa! Itse meinaan olin silloin Flamingossa ensi-illassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo on aivan ihana!! :) Voi vitsi! Odotan kanssa niin paljon, että pääsen myös näkemään tuon :)

      Poista
  15. Oot niin fressin ja sulosen näkönen tuolla tukalla! :)
    kävin jo itse kattomassa sen the wolf of wall streetin ja haluaisin jo katsoa uudelleen! Todella hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Todella kiva kuulla, että pidit tuosta leffasta! Toivottavasti pääsemme ensi viikonloppuna katsomaan sen :)

      Poista
    2. kannattaa sitten varautua kunnon leffaeväillä, se kestää nimittäin tasan 3 tuntia ! :D muttta on kyllä todella hyvä leffa !!

      Poista
  16. Noi lyhyet hiukset sopii sulle ihan hirveen hyvin ! :)

    VastaaPoista
  17. Odotan niin innolla tuota himos postausta sillä haluan tietää missä mökissä olitte :3 siellä on itsekkin tullut käytyä moooonta monta kertaa! Upea paikka ainakin kun on lumet ja järvi on jäässä, tosi kaunis maisema. Ainiin ja sun hiuksesi on todella upeat! Näytät niin kypsältä nuorelta naiselta! :) ps. Blogisi on ehdottomasti suosikkini! En osaa kuvailla miksi mutta tästä henkii sellainen mukava ja rento tunnelma ja tästä tulee aina hyvä mieli! Toivottavasti bloggaat vielä pitkään!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no katsotaan millaisen postauksen saan kasaa, koska niinkuin sanoin niin nuo kuvat tuolta ovat aika kamalia :D Ja himos on kyllä kiva paikka! Harmi vain, että nyt Himoksella ei ollut ollenkaan lunta (paitsi rinteissä).. :( Satoi vettä ja asteet olivat plussan puolella :D Kiitos paljon ja todella ihana kuulla :)) Kiitos kivasta kommentistasi <3

      Poista
  18. Aivan ihana tuo paita! Osaatko sanoa myydäänkö tuota vielä Sheinsidella? Yritin selata kaikki mahdolliset valkoiset paidat eikä samanlaista tullut vastaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sheinside.com/Beige-Long-Sleeve-Contrast-Chiffon-Ruffles-T-Shirt-p-143115-cat-1738.html

      Kyseessä on tuo paita ja luonnossa tuo paita on sellainen luonnonvalkoinen :)

      Poista
  19. Onko sulla kielikorua :D ?

    VastaaPoista
  20. Sun blogi on kehittynyt todella paljon siitä millainen se oli kun aloin lukemaan! Positiiviseen suuntaan siis! Oot ehdottomasti nyt noussut yhdeksi mun suosikki bloggaajaksi. Jos joku tästä bloggailusta ansaitsisi jotain niin se olet ehdottomasti sinä! Ihmettelenkin mikset ole jo indiedaysin listoilla! ;) Tämä on parhaimpia suomalaisia blogeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tuota mieltä :)) <3 Kommenttisi piristi ihanasti iltaani ! Kiitos kivasta kommentistasi ja kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  21. vau, kylläpäs sulle sopii hyvin tuo lyhyt tukka! vaikka aika monesti oot tainnukki sen jo kommenteista lukea :-)

    VastaaPoista
  22. Tuo eka kuva on tosi nätti :)

    VastaaPoista
  23. Oot kyllä tosi kaunis noilla lyhyillä hiuksilla. Jotenkin sun kasvonpiirteisiin kiinnittää enemmän huomiota kun ne tulevat paremmin esille :) ja aivan ihanan monipuolisesti kirjoitat tätä blogia nykyään, on aina kivaa tulla lukemaan kun blogisi ei ole niin ennalta-arvattava ;) ihanaa alkanutta vuotta sulle ja Jonathanille !

    VastaaPoista