29 tammikuuta 2014

OUTFIT


Takki SheInside (saatu) / Neule Gina Tricot / Huivi & Aurinkolasit H&M / Housut Dr. Denim / Saappaat Zara / Hanskat Stockmann

Itse huomaan aina näin talvisin miten tylsä pukeutuja minusta tulee. Harvemmin päälläni näkee oikeastaan mitään muuta kuin mustaa, valkoista ja harmaata. On vain niin helppo laittaa päälle mustat housut, mukava  ja lämmin neule sekä saappaat jalkaan! Jotenkin ei innosta samalla tavalla yhdistellä vaatteita ja keksiä kivoja asuja, koska vaatteet jäävät kuitenkin takin alle piiloon. Odotan jo niin innolla kevättä ja kaikkia ihania kevätvaatteita. Ja eihän tässä ole enää 18 päivää niin pääsen käyttämään kesävaatteita! 



Vitsit miten vaaleilta nuo hiukseni näyttävät näissä kuvissa. Olen jo nyt hetken aikaa oikeastaan käynyt aina laittamassa vaaleita raitoja ja yrittänyt saada enemmän esiin tuota omaa väriäni. Omalla kohdallani päivät ihan blondina alkavat kyllä olla jo ohitse ja kaipaan hiuksiini vähän luonnollisempaa sävyä. En maltakaan odottaa aikaani kampaajalle, joka on muutaman viikon kuluttua! Tällä kertaa luvassa on nimittäin vähän muutosta hiusten väriin. 


Huomiseen 

35 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi tietää, että onko toi takki ollenkaan lämmin? :) Vai saako hytistä kovilla pakkasilla? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole lämmin :D Tuossa ei ole mitään vuorta yms. Itse olin vain näillä vaatteilla autolla liikenteessä ja sisällä niin ainut milloin olin ulkona tuo takki päällä oli, kun otimme näitä kuvia ! :)

      Poista
  2. Aivan ihana tuo takki!! Tyylikäs ja ihanan inspiroiva kokonaisuus muutenkin :)

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka ihana asu! Juuri tälläiset "värittömät" asut toimivat talvella parhaiten ja näyttävät mielestäni päälläsi kaikista parhaalta. Musta, valkoinen sekä harmaa ovat itsellenikin käytetyimmät värit talvella ja ne toimivat vain niin hyvin yhdessä. Ehkä näissä väreissä joku pieni tyylikkyys piilee ;)

    Olen kuolannut nyt muutaman päivän ajan LVn Neverfull Monogram laukkua tosin GM kokoisena mutta kiitos tästä kuuluu luultavasti laukunsisältöpostauksessa olleeseen kuvaan sinun kauniisti patinoituneesta yksilöstäsi. Laukku näyttää vaan niin upealta ja täydelliseltä nimenomaan vähän ruskettuneena kuin ihan uutena vaaleammilla kahvoilla. Laukun pohdinta sekä etsiminen alkoi siis saman tien ja toivottavasti omistan kanssa omani jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja olen kyllä samaa mieltä! Keväällä onkin sitten taas ihana pukeutua kaikkiin hempeisiin sävyihin.

      Suosittelen kyllä lämpimästi Louis Vuittonin laukkuja - ne ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Olen käyttänyt tuota omaani 1,5 ajan lähes joka päivä ja kantanut siellä, vaikka kuinka paljon painaviakin tavaroita mukanani eikä laukussa näy oikeastaan mitään käytön jälkiä :) Samoin kaverini joilla on LV:n laukkuja niin heilläkään ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa laukuista!

      Poista
  4. Minkä kokoset sulla on noi housut?:')

    VastaaPoista
  5. Sun tyyli kyllä vaan paranee päivä päivältä, ihana! :)

    VastaaPoista
  6. oij,siinä niin kauniina! :) ja upea tuo takki kyllä. Täällä kans kevättä ootellaan tai kesää tietenki enemmä !:) sais mennä tää talvikausi äkkiä ohi..

    VastaaPoista
  7. ooi ihana tyyli:) hei mones pv oot lähössä reissuun? mä lähen nimittäin 15.2 new yorkiin:D haha :) ja millast muutosta sun hiuksiin on luvassa? wautsiwau(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdemme 16.2 ! :) Oikein ihanaa matkaa sinulle <3 Olen ajatellut värjätä hiukset mahdollisimman lähelle omaa väriäni / vaalean ruskeiksi + tietenkin vaaleita raitoja päälle ! :)

      Poista
  8. http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014012917988368_fd.shtml
    Mitä mieltä olet tästä ''uutisesta'' ?
    (Toi kohta Vihjailu, niin tuli nyt vaan jotenki hymy huulille kun ajatteli, jos uusi hiuslookkisi tulee olemaan samankaltainen kuin vanha tms ja hehkutat nyt ''suurta muutosta'') :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä yllättänyt, että tuo kirjoitus löytyi Iltalehden sivuilta.. :D Hauska idea, mutta omasta mielestäni juttu oli huonosti toteuttettu. Juttu ampui mielestäni liikaa yli esim . "Duckface ja jalkaterät sisäänpäin -poseeraus, niistä tunnistat muotibloggarin".. Enpä ole tällaisia poseerauksia kunnon muotiblogeissa nähnyt :P.

      Kyllä ainakin itse koen sen "suureksi muutokseksi", jos olen nyt viimeiset viisi vuotta ollut ihan blondi (lähes valkoiset hiukset) ja nyt aijon värjätä hiukseni lähelle omaa väriäni / vaalean ruskeiksi + vaaleita raitoja :)

      Poista
  9. ihana asu!! sulla on niin mahtava tyyli:) ja hei millon oot ostanu ton huivin? oon ettiny just tollasta ihanan muhkeaa mustaa huivia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Olen ostanut tuon jo muutama vuosi sitten :/

      Poista
  10. Jee, ootan innolla että nään sun uudet hiukset<3 teethän "uusista" hiuksista postauksen<3:)?

    VastaaPoista
  11. Sunhan päällä näkyy useimmiten VAIN neutraaleja sävyjä ja tavallisia vaatteita... Hauskaa että näät itse asian eri tavalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä keväisin ja kesäisin käytän rohkeammin ja enemmän värejä kuin talvisin :) Esim. erivärisiä housuja !

      Poista
  12. Päätin nyt ensimmäistä kertaa tulla kommentoimaan, vaikka olekin jo yli vuoden päivät blogiasi säännöllisesti lueskellut. Täytyy sanoa, että vaikuta aivan ihanalta ihmiseltä! Sydämelliseltä, kiltiltä, aidolta ja kunnolliselta :) Tuntuu, että nykyään vain sinun blogisi on oikein sellainen jota viitsii lueskella ja tästä tulee aina jotenki mukava ja inspiroitunut olo. Kiitos super ihanasta blogista ja hyvää talven jatkoa sinulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta :)) Kiitos paljon ja kiitos sinulle ihanasta kommentista <3 Hyvää talven jatkoa myös sinulle !

      Poista
    2. Olen täysin samaa mieltä Lisan kanssa!

      Poista
  13. Minkä ohjelman kanssa muokkaat kuviesi koon?:) sun blogi on todella inspiroiva!

    VastaaPoista
  14. mihin päin floridaa tarkalleen ottaen olet lähdössä? Koska mäkin olen lähdössä helmikuussa floridaan lake worthtii nii kiinnostaisi vain tietää ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tein tästä aiheesta postauksen, kun en ollut vielä sen erikoisemmin täällä vielä mitään kertonut :) Olemme menossa Fort Lauderdaleen ! Mukavaa reissua sinulle jo näin etukäteen <3

      Poista
  15. love this! You looks amazing! I have some similar boots(:

    VastaaPoista
  16. tähän asuun mun mielestä toi sun nykyinen hiusväri käy:)

    VastaaPoista
  17. En malta odottaa sun hiusten värin muutosta. :D en muuten tajua miten saat tommosen "löllönutturan" tai tollasen ei niin laitetun ja huolitellun näyttämään noin hyvältä, must tuntuu et aina kun yritän tollasta se näyttää aivan karseelta :D

    VastaaPoista
  18. Jos kasvatat hiuksia niin ei kannata jatkuvasti värjäillä niitä koska se rasittaa hiusta kaikista eniten! :( paras tapa "päästä lähelle omaa väriä" olisi antaa hiusten kasvaa :)

    VastaaPoista
  19. ihana asu! pakko kysyä että minkä väriset hiukset sulla on luonnostaan? :)

    VastaaPoista