05 tammikuuta 2014

OUTFIT


Takki* Oasap / Huivi Cubus / Paita H&M / Housut Dr Denim / Hanskat Stockmann / Saappaat Zara / Laukku Tiger Of Sweden

Olenko ainut jostai ei tunnu yhtään siltä, että nyt on jo tammikuun alku? Sään puolesta siis. Lumesta ei ole tietoakaan ja tälläkin hetkellä ulkona asteet ovat plussan puolella. Olen joulukuun alusta lähtien odotellut, että saisimme tänne Helsinkiinkin vihdoin ja viimein lunta. Osaksi myös siksi, että olisi ihana saada kauniita talvisia kuvia tänne blogiinkin ja tietenkin lumi tuo enemmän valoa näihin pimeisiin päiviin. Nyt päivisin on niin harmaata ja pimeää, että kuvistakin tulee masentavan pimeitä. Ja ainakin minulla on ollut vähän väsynyt olo koko ajan, kun auringosta tai edes kirkkaista päivistä ei ole tietoakaan. Onneksi edes ensi viikonlopuksi on luvattu auringonpaistetta! Sitä odotellessa. 

Muuten viikonloppumme on sujunut oikein hyvin ja rauhallisesti. Huomenna olisi vielä yksi vapaapäivä ennen arkeen paluuta. Sen kunniaksi ajattelin valmistaa meille huomenna kunnon hyvän brunssin ja valmistaa päivälliseksi jotain vähän erikoisempaa ruokaa! Oikein hyvää ja rentouttavaa sunnuntaita teille kaikille ♥  Huomiseen! 

*saatu

40 kommenttia:

  1. Ompas kiva asu! Täälä kans ootellaan lunta ja sopivia pakkasia... :)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! :) voisitko tehdä sellasen postauksen missä kertoisit tulevaisuuden haaveistasi tai unelmista, vai oletko jo sellaisen tehnyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos hyvästä ideasta :) Voi hyvin jossain vaiheessa tehdä tuollaisen postauksen =)

      Poista
  3. Pe-la välisenä yönä -15 ja la -7 :D siis helsingissä.. että ehkä sitä lunta vois alkaa tulee pakkasten mukana :) ite ostin syksyllä jo untuvatakin ja ihanat lämpimät talvikengät ja aattelin että oon kerrankin valmis lumeen ja pakkaseen.... ja nyt en oo ees päässy käyttämään niitä :(( vklp sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä ainakaan Helsingissä ole noin kovia pakkasia ole ollut :D Viime yönäkin oli koko yön plussan puolella! Ilmatieteen laitoksen sivuilta pystyy tuon asian helposti tarkistamaan: http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/helsinki . Toivotaan kuitenkin, että pian pakastuisi ja sataisi myös kunnon lumet :)

      Poista
    2. varmaan tarkotti tulevaa viikonloppua? :)

      Poista
    3. No niimpä tietenkin.. :) Enpä tajunnut, että anonyymi puhui tulevasta viikonlopusta! Lauseesta ei oikein tullut selville, että oliko kyse menneestä vai tulevasta viikonlopusta :D

      Poista
  4. Tuo huivi näyttää ihanan muhkealta!

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  5. tosi ihana asu taas jälleen!:) ootko testannut keskijakausta nyt noilla lyhyemmillä hiuksilla? mulla tuli vaan mieleen, että noi vois näyttää vielä kivemmiltä ja siisteiltä keskijakauksen kera!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja olen itse asiassa olen kokeillut, mutta keskijakaus ei sovi minusta minulle ollenkaan :D

      Poista
  6. siis aivan upea asu ! :) sopii täydellisesti sinulle. kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanan näköinen takki!:)

    VastaaPoista
  8. Ihana takki ja taas kerran kaunis sinä <3 :)

    VastaaPoista
  9. Voi, että ihanannäköisiä kuvia ja kaunis sinä! :) Totta, että nää päivät ovat olleet kyllä niin synkkiä, ettei oikein tiedä mitä sitä tekisi, kun ulkona tihuttaa vettä tai muuten vaan tuntuu, ettei huvita sinne lähteä! No onneksi ne säätiedotukset ovat luvanneet lunta ja muutenkin pakkasia, jospa se lumi tulisi nyt sitten ihan pysyvästi, toivotaan ainakin niin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) No niimpä ! Aamusta iltaan on ihan synkkää ja pimeää :( Toivotaan siis parasta :)

      Poista
  10. Tämä ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta uskotko kuoleman jälkeiseen elämään? :) ja jos niin millälailla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjaatteessa uskon kyllä ja perjaatteessa taas en :D Hankala alkaa tähän selittäämään, että millä tavalla uskon tuohon :P

      Poista
  11. Olis kiva, jos tekisit ruokapostauksen, vaikka siitä sun huomisesta ruuasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä ehdinkö tänään ruokaa valmistaessa myös kuvaamaan eri vaiheet - riippuu mitä ruokaa teemme :) Mutta jos en tänään ehdi niin lupaan mahdollisimman pian tehdä jonkun ruokapostauksen !

      Poista
  12. Kerrotko seuraavassa postauksessa mitä ruokaa teitte :)? Sulla on ollu tositosi kivoja ruokapostauksia ;) voisit taas jakaa reseptinkin! Oot huippu bloggaaja ja kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :)) Ja voin tehdä taas pian jonkun ruokapostauksen! En vielä nimittäin yhtään tiedä, mitä ruokaa aiomme tehdä tänään :) Kiiitos paljon <3

      Poista
  13. Voi näytätpä sä kauniilta:) noi lyhyemmät hiukset sopii sulle todella hyvin!:)

    VastaaPoista
  14. Todella kaunis takki! :)

    VastaaPoista
  15. Olet todella kaunis ja sulla on hieno takki! :) Lunta odotellessa, alkaa tosiaan pimeys jo riittää...
    Hei huomasin että joku oli ehdottanut keskijakausta! Mun mielestä semmonen sopisi tohon tukkaan aivan sairaan hyvin!! Tiedän myös että hiukset ovat sinun ja olet tottunut pitään sivujakausta aina. Sanoin vain kun pisti kyseinen kommentti silmään ja olen ehdottomasti samaa mieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Vastasinkin jo tuohon, että olen kokeillut, mutta omasta mielestäni se ei oikein sopinut minulle :D Tai en itse oikein tykännyt siitä! Ehkä sitten, kun nuo etuhiuksenikin ovat kasvaneet vähän lisää :)

      Poista
  16. Ihana asu ja nuo lyhyet hiukset sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  17. Onks sulla enää sitä hamsteria? :D

    VastaaPoista
  18. Ihana asu! :) Sä näytät muuten (varsinkin nyt, kun olet ottanut hiustenpidennykset pois) siltä Elinalta, joka oli yksi Miss Suomen 2013 finalisteista. Onko se sulle jotain sukua? tai onko joku muukin huomannut, että teissä on jotain samaa näköä? :)

    VastaaPoista
  19. Onpa kiva asu, sun takki, laukku ja kengät sopii jotenki kaikki tosi nätisti yhteen :) ja tykkään paljon sun lyhyestä tukasta!!

    VastaaPoista
  20. Tuo takki on aivan upea :o<3

    VastaaPoista
  21. Ette te siellä Helsingissä tiedä mitään pimeydestä, kun täällä pohjoisessa on oikeasti 24/7 pimeää, kun on kaamos ja aurinko ei missään vaiheessa nouse.

    VastaaPoista