14 tammikuuta 2014

MONDAY

Hei kaikki ! Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Oma viikko on alkanut kiireisesti niin kuin edellisessä postauksessa jo kerroinkin. Minulla oli tänään herätys ennen kahdeksaa ja suuntasin puoli kymmenen aikaan näkemään siskoni. Olimme nimittäin jo viime viikolla sopineet aamupala treffit Kiilaan. Oli ihana syödä kunnon hyvä aamiainen hyvästä aamiaisbuffetista. Täältä blogista onkin tullut jo varmaan aika hyvin esille se miten kovasti tykkään aloittaa aamuni rauhallisesti ja syödä hyvän aamupalan. Omasta mielestäni vain se on yksinkertaisesti paras tapa aloittaa päivä! Itse laitan aina mieluummin herätyksen vähän aikaisemmin niin, että ehdin juoda kahvini rauhassa blogeja selaillen. En pidä sitten ollenkaan kiireisistä aamuista! Minulle mukava, rauhallinen aamu = hyvä päivä ja kiireinen aamu = huono päivä. 


Aamupalan järkeen kiirehdimme yhdessä Namuun tapaamiseen! Tapaaminen sujui oikein hyvin ja tulen varmasti myöhemmin kertomaan tästä lisää. 

Meillä oli vielä hetki aikaa ennen kuin siskoni oli aika suunnata takaisin koululle, joten kävimme Starbucksissa juomassa frappuccinot ja samalla kiersimme muutamat kaupat. Oli ihana myös kävellä hetki Espalla auringon paisteella ja ihailla kaunista lumista Helsinkiä! Vihdoin tännekin saatiin sitä niin kauan odotettua lunta. Huomasin heti miten paljon iloisempi ja pirteämpi olo minulla oli, kun aurinkokin päätti vihdoin näyttäytyä!


Kotiin päästyäni hoidin muutamia blogiin liittyviä juttuja. Myöhemmin lähdimme vielä käymään sukulaiseni syntymäpäivillä ja sellaista! Ohjelmaa on siis riittänyt. 

Huomenna saankin sitten nauttia ihan vapaasta aamusta ennen kuin suuntaan iltapäivästä taas kahvittelemaan ihanan kaverini kanssa ♥. Oikein mukava viikon alku siis! Enkä malta odottaa mitä kaikkea muuta tämä viikko tuo vielä tullessaan. Nyt kuitenkin hyvää yötä ♥!

29 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta postauksesta! Toi hurjasti poaitiivista energiaa kylmälle tiistai aamulle:) on kiva kun postaat usein ja monipuolisesti ja olet tosi positiivinen! Ehdottomasti minun lemppari blogi:) Hyvää tiistaita sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit :)) Kiitos oikein paljon ihanasta kommentista <3 Mukavaa tiistai myös sinulle :)

      Poista
  2. Oi ihanat kengät, mistä oot ostanut? :) Kivaa pakkaspäivää sullekkin! :)

    VastaaPoista
  3. Taas kerran tosi kiva postaus :)! Toivoisin että tekisit enemmän ostosten esittely postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit :) Olen yrittänyt nyt viimeiset pari kuukautta olla ostelematta mitään "ylimääräistä", koska haluan säästää rahojani Miamiin.. Siksi mitään ostosten esittely postauksia ei ole tullut! Kiitos kuitenkin toiveesta ja voin toki jatkossa tehdä aina välillä tuollaisia postauksia :)

      Poista
  4. vaan eikö ookkin aika pirun kylmää sielläkin :s täällä ei pitkälle pötkitä edes canada gooseissa ja villasukilla miehitetyissä uggeissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä ulkona näyttäisi olevan -9 astetta! Eikä!! Tsemppiä sinne pakkaseen :)

      Poista
  5. Ihana postaus jälleen !! Noi hiukset on vaan niiiiiin upeet! :) tosi hyvännäköset :) tollaset aidot ettei "feikit" oot kyl niin nätti :) sun hiuksetki varmaan kasvaa nyt nopeempaa ku otit pidennykset pois ja leikkautit huonot pois :) tykkään muute paljon ku sun blogiin tulee usein postauksia ja usein on tosi pitkiä postauksia ja paljon kuvia :) eikä sellasia tyhmiä lyhyitä postauksia :( :D haha tulipa sekava kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :)) Kiitos! Itsekin pidän näistä hiuksista nyt kovasti. En kyllä tosin malta odottaa, että nämä tästä vähän kasvavat. Ajattelin nyt pian käydä vielä laittamassa näihin lisää vähän tummia raitoja niin hiuksista tulee vielä vähän luonnollisemman näköiset :) Kiitos sinulle kivasta kommentista <3

      Poista
  6. otin iteki mun pidennykset pois, annoit inspiraatiota mulle siitä koska sun tyyliin sopii tosi hyvin nuo lyhyet : ) omat hiukset ei kasvanu yhtää pidennysten takia (ne kai jotenki katko omia hiuksia) ja nyt alkaa kans sitte omien hiusten kasvatus! kyllä omat hiukset on paljon hienommat kun pidennykset, ja kevyemmät ja muutenkin helpommat :) oot suuri inspiraatio mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana olet <3 Todella kiva kuulla, että inspiroin sinuakin luopumaan pidennyksistä. Ja niinkuin sanoit niin omat hiukset voittavat kyllä pidennykset ihan mennen tullen :) Sitten vuoden - parin päästä on aivan ihana, kun on pitkät ja hyvinvoivat hiukset ja vieläpä ihan omat ! Hiljaa hyvä tulee.. :) Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  7. Mikä frappuchino tuo on? :O eiks oo kermavaahtoo!

    VastaaPoista
  8. Pakko sanoa että oot kyllä niin upee! Kiitos taas ihanasta postauksesta:)

    ps. noi sun hiukset on ihanat!

    VastaaPoista
  9. Mistä tuo sun takki on?:)

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus taas kerran! Tuo kyllä piristystä päivään nää sun postaukset :) oot kyl mun yks lempparibloggaajista <3

    VastaaPoista
  11. Oli jälleen ihana postaus! Olet niin positiivinen ja energinen! Ja kaiken lisäksi todella kaunis!:) pidän asiallisesta sävystäsi kirjoittaa ja vastata kommentteihin. Aina kun sun blogiin tulee, niin itselleni tulee aina jotenkin todella pirteä olo! Mukavia pakkaspäiviä sulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukavasti sanottu :)) On aina iloa kuulla, että blogini piristää <3 Kiitos kovasti ja samoin sinulle :)

      Poista
  12. pakko on munkin ylistää että ihana tukka!!! :D näytät jotenkin paljon aikuisemmalta tällä tukalla, mutta totta kai yhtä kauniilta kuin aina :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Monet muut ovat sanoneet samaa :) Kovasti tosin odottelen, että nämä hiukset tästä vähän kasvaisivat :)

      Poista
  13. you look too cute! Love the coat!

    VastaaPoista
  14. Kiire?? Kaupungil pyörimisee yms... Okke! Eks käy töis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käyn töissä! Tein maanantainakin töitä, mutte en selosta näihin postauksiini ihan kaikkea mitä olen tehnyt :) Kerron vain suurinpiirtein päivästäni. Kävimpä maanantaina myös salilla, vaikka sitä ei tässä postauksessa myöskään lukenut.

      Poista