14 tammikuuta 2014

MAKE-UP TALK

Ihan ensimmäisenä minulla olisi teille asiaa! Tein pienen kyselyn liittyen blogiini ja olisi ihana saada kuulla lisää teidän lukijoiden arvokkaita mielipiteitä. Olisi kiva, jos mahdollisimman moni teistä jaksaisi käydä vastaamassa muutamaan kysymykseen. Kyselyyn pääset tästä. Kiitos tuhannesti jo etukäteen kaikille vastaajille ! Nyt kuitenkin siihen itse postaukseen. 



Aina säännöllisin väliajoin moni kyselee meikeistä joita tällä hetkellä käytän ja ajattelin nyt esitellä niitä. Nämä tämän hetkiset meikkini ovat kaikki aikalailla suosikkejani.



1. Tuosta Lumenen heleyttävästä pohjustusvoiteesta on muodostunut ihan ehdoton suosikkini. Se sopii vähän kuivalle iholleni aivan älyttömän hyvin! 

2. Ostin L'orealin True Match meikkivoiteen ensimmäistä kertaa sen takia, että niin moni suositteli kyseistä meikkivoidetta youtubessa. Ja hitsit miten tyytyväinen olen ollut! En kyllä suostuisi vaihtamaan tästä mihinkään toiseen meikkivoiteeseen. Tämä peittää todella hyvin, mutta on silti ihanan kevyt eikä jätä ihoa liian "meikkisen" näköiseksi. Suosittelen!! 



3. Käytän myös L'oreal True Match korjaavaa peiteväriä mm. silmien alle, nenän pieleen yms. Vähän samalla tavalla miten käyttäisin valokynää! 

4. Laitan myös aina ihan kevyen kerroksen puuteriani kasvoille ja tällä hetkellä olen käyttänyt Rimmelin Stay Matte puuteria. Tämä ei ehkä ole mikään suosikkituotteeni, mutta toimii kuitenkin hyvin. Ensi kerralla minun olisi tarkoitus ostaa jokin väritön puuteri! Jos teillä on suositella jotain hyviä värittömiä puutereita niin otan oikein mielelläni vinkkejä vastaan.

5. Ostin Tsekeistä tämän Miss Sportyn aurinkopuuterin ja olen kyllä tykännyt !

6. Ennen en melkein koskaan käyttänyt poskipunaa, mutta nyt en voisi kuvitella etten käyttäisi poiskipunaa. Pieni sipaisu punaa poskiin antaa minusta ihanasta eloa ja väriä kasvoille! Tämä Miss Sportyn poskipuna on erityisesti sävynsä puolesta ollut erittäin hyvä. 



7. Kulmissa käytän Viva La Divan kulmaväriä. Tuo vaalein sävy on lähes täydellinen minulle! 

8. En ole ennen ikinä elämässäni taivuttanut ripsiäni, koska oikeastaan minun ei ole tarvinnut. Olen siinä onnekas, että ripseni ovat luonnostaan todella taipuisat. Nyt kuitenkin olen alkanut taivuttamaan ripsiäni ja huomannut, että se "avaa" katsetta vielä enemmän. Olen koukussa, haha. 

9. Sanoin joskus, että harvoin ostan kahta samaa ripsiväriä peräkkäin, koska tykkään aina vaihdella ripsiväriä. Tämän tuotteen kohdalle olen joutunut kuitenkin tekemään poikkeuksen. Olen nimittäin ollut niiin tyytyväinen tähän Maybellinen One By One ripsiväriin. Se antaa ihanasti pituutta ripsiin sekä erottelee ne. Jos ette ole aikaisemmin kokeilleet tätä niin suosittelen kokeilemaan. 

10. Sain jonkin aikaa sitten eräästä Lauren Curtisin videosta vinkin siitä, että valkoisella kajaalilla kannattaa rajata alaluomen sisäpinta. Tämä antaa katseeseen raikkautta ja katse myös avartuu samalla. Itselläni on käytössä L'orealin Color Riche kajaali, josta olen tykännyt kovasti.



Lopuksi laitan joko huulipunaa tai huulikiiltoa. Riippuen ihan päivästä! Nuo Kicksin omat huulipunat sekä -kiillot ovat nousseet melkein lemppareikseni. Lisää noista huulipunista voit lukea tästä postauksesta. 

Muutama teistä toivoi myös meikkivideota, mutta en nähnyt nyt tarvetta tehdä uutta, koska meikkaan oikeastaan vieläkin aikalailla samalla tavalla kuin aikaisemmin syksyllä tekemälläni meikkivideolla. Videon löydät tästä. Ajattelin sitten keväällä kuvata uuden päivitetyn version tuosta meikkivideosta. 

Mitä piditte tästä postauksesta? Kiinnostaisiko teitä jatkossakin lukea enemmän meikki, kauneus, ihonhoito, hiustenhoito yms. juttuja? 

87 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) ehdottomasti kiinnostais jatkossa myös lukea just noita sun mainittuja kauneus ihonhoito yms juttuja ^^
    sulla on kyllä yksi parhaimmista blogeista <3 myday video olis muuten tosi jees! hyvää loppuviikkoa sulle kaunokainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, että just nuo kauneuteen liittyvät postaukset ois kivoja :) Varsinki ihonhoito ja hiustenhoito

      Poista
    2. Kiva kuulla, että pidit ja että olet muutenkin tykännyt blogistani :) <3 Ja mukava, että kauneuteen liittyvät postaukset kiinnostavat jatkossakin :) Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
  2. Unohditko vahingossa kertoa tuosta 10 numerosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, apua :D Se näköjään unohtunut minulta aivan kokonaan! Lisään tekstin tuonne nyt heti :) Kiitos, kun sanoit !

      Poista
    2. Hah ei se mitään :) oli muuten kiva postaus! Toi true match meikkivoide on ollu munkin käytössä jo pitkään enkä kyllä millään vaihtais sitä pois!

      Poista
    3. Mukava kuulla, että pidit :) Se on kyllä ihan älyttömän hyvä meikkivoide !! Ehdottomasti paras kokeilemistani meikkivoiteista :)

      Poista
    4. Joo niin on! Oon iteki kokeillu läpi niin monet eri meikkivoiteet ja vihdoin oon löytänyt ihan täydellisen :)

      Poista
  3. Moi! :) olen aivan ihastunut tuohon sinun edellisessäkin postauksessa näkyneeseen Oasapin takkiisi. Mikä koko sinulla on siitä? Kiitos jo etukäteen avusta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani on xs :) Tuolta oasapin sivuilta löytyy kuitenkin nuo takin tiedot niin kannattaa vaikka kotona vähän mittaila sitä, että mikä noista kooista voisi olla itselle se paras ! Pieni vaiva siitä, että takki on varmasti hyvän kokoinen :)

      Poista
  4. Tuli tämmöinen idea kun tykkään kaikista meikkivideoista, että tekisitkö semmoisen meikkivideon jossa kokeilet itsellesi ehkä vähän vierasta meikkiä tai, että etsit netistä jonkun kivan näköisen meikin ja kokeilet tehdä sen itsellesi tai oman versiosi siitä? Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :D. Esim WeHeartIt:ssä on niin ihania silmämeikkejä joista saisi varmaan jotain inspiraatiota ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea ! Ainut vain, että en osaa sitten alkuukaan edes kunnolla levittää mitään luomiväriä, koska yleensä ikinä käytä mitään luomivärejä :D Ehkä näin alkuun harjoittelen ensin hieman itsekseni :P Voin siis jossain vaiheesa hyvin tehdä tuollaisen, kunhan vain saan meikin onnistumaan edes jollain tavalla :)

      Poista
    2. Luomivärin levittämiseen on ainakin itsellä toiminut sellanen tuuheampi luomiväri sivellin. Ei tarvitse kun vain häivyttää väriä sen kanssa ja hyvä tulee :)

      Poista
  5. Värittömistä puutereista voin suositella ehdottomasti Grimaksen make-up powderia! :) saatavilla on eri kokoja, itsellä 150g purkki mistä aina laitan pienempään purkkiin mikä kulkee mukana. Kiinnittää meikin hyvin ja tuo iso purkki on superriittoisa, eikä hinnalla pilattu. Muistaakseni alle 20€. Itsellä käytössä jo sama purkki toista vuotta ja varmasti riittää vielä pitkäksi aikaa. :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle Natalia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vinkistä :) Pitää tutustua tuohon tarkemmin ! Tuo kyllä kuulostaa todella hyvältä :) Kiitos paljon ja samoin sinulle <3

      Poista
  6. Käytän värittömänä puuterina Lumenen irtopuuteria , joka on aivan täydellinen tuote tuon saman meikkivoiteen kanssa !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama muukin täällä suositteli tuota Lumenen irtopuuteria :) Vaikuttaisi siis siltä, että se olisi hyvä! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  7. Ihana kun jaksat kirjotella tosi usein! kiva postaus:)

    VastaaPoista
  8. Täytyy varmaan itsekin ostaa ja kokeilla tota meikkivoidetta kun olis nyt just tarve uudelle :) osaatko muuten suositella jotain hyvää hajuvettä,sellanenkin olis listalla! Vastasin tohon kyselyyn myös kun toivoit,oot kummiskin yks mun lempibloggaajista :) t.Anette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kokeilla :) Itselläni on tällä hetkellä hajuvetenä käytössä Juicy Couturen La La ! Mielestäni se on aivan älyttömän hyväntuoksuinen <3 Ja todella kiva, jos käyt vastaamassa tuohon kyselyyn. Aivan ihana kuulla <3

      Poista
  9. Tykkäsin tästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin suosittelisin Lumenen väritöntä irtopuuteria! Kiinnittää meikin hyvin, ainakin mun iholla loistava pysyvyys ja tuotekin on älyttömän riittoisa. Hinta vaihtelee 15-20e välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa suosittelen! ihan huippu tuote. en voi kuvitella itselleni enää muuta puuteria,kun tää ajaa asiansa niin hyvin.

      Poista
    2. Kiitos teille molemmille vinkistä <3 Pitääkin tutustua tuohon lisää :)

      Poista
  11. moikka! onko maybellinen one by one sun mielestä parempi kuin se rocket express? ja miksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään enemmän tuosta One By One:sta :) Omasta mielestäni tuo One By One erottelee ripset paljon paremmin!

      Poista
  12. mistä olet ostanut ton viva la divan kulmavärin? voiko niitä tilata netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicksistä ! En valitettavasti tiedä saako niitä tilattua netistä :/

      Poista
  13. Kattelin tänään youtubesta lemppari beauty-vloggaajaani ja hän teki videossaan ystävänsä kanssa "sokkomeikki" haasteen, eli he siis meikkasivat toisensa niin, että meikkaajalla oli silmät sidottuna kun hän meikkasi kaveriaan. Se oli tosi hauska, ja tuli vaan mieleen ehdottaa tätä sullekkin, jos sulla vaan on joku ystävä joka tälläseen suostuu. :D Se oli nimittäin todella hauskaa katsottavaa, esim. kun tässä kyseisessä videossa meikkaaja luuli voidemaista poskipunaa meikkivoiteeksi ja levitteli sitä sitten kaverinsa naaman täyteen. :D

    Mulla on hyvä meikkivoide hakusessa, ja todella aion tämän postauksen perusteella kokeilla tuota true matchia ! Ihana blogi sulla, niin raikkaita kuvia ja selkeää ja hyvällä tavalla kirjoitettua tekstiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuulostaa itse asiassa todella hauskalta :) Kiitos ideasta! <3

      Kiva kuulla, että olet tykännyt ja kannattaa ihmeessä kokeilla tuota true match meikkivoidetta, jos et ole ennen sitä kokeillut :) Itselläni se on ihan ehdoton suosikki <3

      Poista
    2. Hehe, tää ois kiva idea! Käykö, jos itsekkin varastan tämän idean (mainitsen toki, että täältä sain sen)?:) Jos vaan saan jonkun suostuteltua mukaan...

      Poista
    3. Ei tietenkään haittaa, eikä sinun edes tarvitse sanoa, että idea täältä :) Tuo on ilmeisesti ollut joku yleinen "haaste" joka on kiertänyt youtubessa monien suosittujen youtubereiden keskuudessa!! Minustakin tämä oli ihan älyttömän hauska idea ja itsekin ajattelin toteuttaa tämän, jos vaan saan suostuteltua jonkun kaverin tekemään tämän :P :)

      Poista
  14. Tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  15. Mulla on kas tota loreal true match meikkivoide. Inhottavaa vaan että mulla on erittäin kuiva iho varsinki tossa "t-alueen risteyksessä" jos näin voi sanoa elii kulmien välissä. Ja tää näyttää susiltä et mun iho kesii tai jtn jos laitan meikkivoidetta siihen. Niin se on oikeestaan kaikkien meikkivoiteidrn kanssa:( oisko sulla mitään vinkkiä tähän, jos sulla on itelläki kuiva iho? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy pari kertaa kosmetologilla ihon puhdistuksessa ja samalla se kosteuttaa niin häviää tuo ongelma :)

      Poista
    2. Itselläni ainakin oikeat ja juuri minun iholleni sopivat ihonhoitotuotteet ovat ratkaiseet ongelmat kuivan ihon kanssa :) Ja näin talvisin rasvailen ihoani aina aamuisin ja iltaisin todella huolellisesti. Iho kannattaa rasvata hyvissä ajoin ennen meikkivoiteen leivittämistä :) Ja niinkuin toinen anonyymi totesikin niin käynti kosmentologilla voi auttaa ja kosmentologi osaa myös varmasti suositella hyviä tuotteita juuri sinun ihollesi !

      Poista
    3. KosmeNtologilla? Kirjoitit varmaan väärin, hih ;)

      Poista
  16. Lumenen sellainen tummansinisessä purkissa oleva väritön puuteri toimii ihan älyttömän hyvin! Pieni supaus ja ei tarvitse lisätä koko päivän aikana :) maksaa jotain 13-15 euroa, eli hintalaatusuhde on ihan kohdallaan!

    VastaaPoista
  17. Vastasin noihin kysymyksiin :) sun blogis on ehdoton lemppari!

    VastaaPoista
  18. http://www.lumene.com/fi/kasvot/mineraali-irtopuuteri Lumenen Transculent mineraali-irtopuuteri !! Ihan huippu, itselläni ollut käytössä jo vuosia :) En oo vielä elämässäni törmännyt yhteenkään toiseen puuteriin joka sopisi kuivalle iholleni yhtä hyvin.

    ps. huomasinkin, että muutama muukin oli ehtinyt suositella samaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taitaa olla aika hyvää, kun niin moni muukin sitä täällä on suositellut :) Kiitos vinkistä myös sinulle <3

      Poista
  19. Ahh olen niin innoissani, sillä tilasin just ton True Match meikkivoiteen! ihana kuulla että se on kaiken tän hypen arvoinen :) Tosta puuterista sen verran et MACin Pressed Blot Powder sävynä Medium on ihan paras! Huomaamaton ja väritön kivipuuteri, joka vain ja ainoastaan kiinnittää meikkivoiteen ja pitää kiillon kurissa, suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti on kaiken saamansa hypetyksen arvoinen!! :) Toivottavasti pidät tuosta yhtä paljon kuin minä olen tykännyt. Ja kiitos paljon vinkistä :) <3

      Poista
  20. Kiinnostaa ehdottomasti kaikki kauneusvinkit yms. "Itsensä hemmottelu jutut" ! (: niitä vain lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) Tällaisia on varmasti jatkossa tulossa lisää !

      Poista
  21. Onko tuo one by one ripsiväri mielestäsi parempi kuin se lorealin million lashes ripsiväri? Sulla on tosi mielenkiintonen tää blogi, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt enää kunnolla muista, että millainen tuo million lashes ripsiväri oli! Silloin kun minulla oli sitä niin tykkäsin siitä oikein kovasti :) Mielestäni molemmat ovat todella hyviä !! Kiva kuulla, että olet tykännyt <3

      Poista
  22. Kävin vastaamassa kyselyyn :) ja tää oli tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  23. Mulle ainakin sopii kans jos laittaa valkoista kajaalia yläluomen ihan ripsen tyveen ja tekee sillä kevyet rajaukset. Se tekee mun mielestä silmistä pirteemmän näköset ja ripset jotenkin erottuu paremmin ja näyttää kivemmalta! Kannattaa kokeilla:) antaa vähän ilmettä meikkiin kun en muuten käytä silmissä muuta kun ripsaria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä :) Enpä ole ennen ajatellut, että tuosta valkoista voisi laittaa myös yläluomeen ripsien tyveen! Pitääkin heti huomenna kokeilla :)

      Poista
  24. Tosi kiva postaus! :) TOIVON ETTÄ VASTAAT TÄHÄN. eli oon tosi allerginen esim hiusväreille, mutta haluaisin blondit takaisin. Mulla on nyt sellaset keskiruskeat. Ootko sä tehnyt värinpoiston ja mitä hiusväriä suosittelet joka ei ehkä ole niin allergisoiva, mutta vaalentaa silti hiuksia..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :)

      Ihan ensimmäisenä, jos kerta olet tosi allerginen hiusväreille niin värjää hiuksiasi itse kotona!!!! Monesti on nimittäin netistä saanut lukea miten joku on saanut pahan allergiakohtauksen hiusväreistä. Ja värinpoistoakaan en tekisi enää ikinä kotona itse. Saan vieläkin kärsiä siitä, että tein kotona värinpoiston itselleni muutaman kerran monta vuotta sitten ja hiukseni katkesivat (ja ohenivat) pahasti.

      Suosittelen lämpimästi, että menet kampaajalle ja kerrot allergiastasi yms. niin he tietävät siellä ammattilaisina, että miten toimivat. Se ei ole mielestäni iso hinta maksaa siitä, että hiuksista tulee varmasti hyvät ja säästyt mahdolliselta allergiakohtaukselta.

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi :)! Tästä on hyvä aloittaa!

      Poista
    3. Siinä tapauksessa luulen ettei ainakaan toivottavasti kukaan kampaaja suostu vaalentamaan hiuksiasi ikävä kyllä. :s Hiusväri ei vaalenna väriä, vaan joutuisit ottamaan värinpoiston. Ja jos sinulle tulee jo väristä allergiaa niin vaalennusjauhe on vielä paljon paljon vahvempaa ainetta. Koulussa tehtiin värinpoistoja ja muutamalla ihmisellä jolla oli värjätty useaan otteeseen hiuksia eikä koskaan ollut tullut mitään, vaalennusjauhe aiheutti ihottumaa päänahkaan, otsaan ja niskaan ja yhdellä tytöllä oli vielä usean kuukaudenkin jälkeen punainen läntti niskassa. Vaalennusjauhe ei voi koskaan olla hellävarainen, teki sen millä aineella tahansa. Riippuu kuinka paha allergiasi on, mutta jos et ole täysin allerginen niin kannattaisi vaalentaa raidoilla, vaikka siinä aikaa meneekin, mutta raidat ei kuitenkaan ala ihan päänahan vierestä niin siinä mielessä varmaan parempi vaihtoehto. Paljon vaan pieniä raitoja. :) Mutta joo älä missään nimessä ala itse vaalentamaan kotona marketin väreillä, koska niissä on niin voimakkaat hapetteet, koska niissä on keskitytty vaan siihen että vaalenee varmasti hiuksista riippuen, niin vähänkin huonokuntoisemmat hiukset kyllä taatusti menee poikki tai purkkaan ja sen jälkeen ei enää autakkaan muu kuin leikkaus. Ja kampaaja kyllä varmasti tietää kannattaako vaalennusta tehdä vai ei kun kerrot tilanteesi. :) terveisin kampaaja opiskelija

      Poista
    4. Pakko nyt tulla pätemään alan ammattilaisena. Jos on hiusväreille allerginen, se on yleensä hiusväreissä oleva PPD, jolle on herkistynyt, ja se on juuri tämä hiusvärien tumma väripigmentti. Vaalennusaineella siis uskaltaa kyllä tehdä, jos päänahka ei ole auki tai mitään. Ja itse suosittelisin, että alkaisit ottamaan vaaleita raitoja, niin saat vaaleat hiukset. Se on kyllä hitaampaa, mutta ei tule sitä ei-toivottua keltaista siihen väliin ja hellävaraisempaa kun ei kaikkia hiuksia kerralla rasita : >

      Poista
  25. Saanko kysyà mitàà teet tyòksesi? Tiedàn ettà opiskelet mutt en oo tajunnut missà olet tòissà! :)
    Katoin sen sun meikki videon ja ajattelin kokeilla. Se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen toimistotöitä tällä hetkellä osa-aikaisesti tämän blogini lisäksi :) Kiva, että pidit !

      Poista
  26. Kiva postaus! ehdottomasti lisää tällaisia :)

    VastaaPoista
  27. Mitä meikkisiveltimiä käytät? Entä onko ne hyviä? Sulla on ihana blogi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tällä hetkellä käytössä SheInsiden siveltimiä ja olen ollut niihin ihan tyytyväinen :) Kiva, että olet tykännyt <3

      Poista
  28. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus, ainakin mä tykkäsin kovasti .)

    VastaaPoista
  29. hiustenhoito juttuja ois kiva kuulla,miten hoidat hiuksia,miten laitat hiuksia,tuotteet yms.?=)

    VastaaPoista
  30. jooo ehdottomasti lisää tällaisia <3

    VastaaPoista
  31. Hei beauty! Käykö toi heleyttävä voide ainoana meikkivoiteena vai tarvitseeko se kaverikseen myös kunnon meikkivoiteen? Minulla ei siis ole tarve suuremmin korjailla ihon virheitä tai muuta, vaan haluan kevyen tuntuisen voiteen, joka vähän tasoittaa ihon sävyä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei ! :) Itse tosin ehkä valitsisin kevyeksi voiteeksi jonkun BB-voiteen, mutta varmasti tuokin sopii hyvin :)

      Poista
  32. ootko koskaa käyttäny lumene CC-voidetta? :) en nimittäin osaa valita ostanko sen vai true matchin :(

    VastaaPoista
  33. Itse käytän Maybelline New Yorkin- Fit Me- puuteria ja olen tykännyt! Jos laittaisi vaikka kuinka paljon sitä puuteria, niin kasvojen väri ei muutu miksikään :)

    VastaaPoista
  34. Onko toi ripsari vedenkestävää?:)

    VastaaPoista
  35. ite oon käyttäny noin vuoden oriflamen väritöntä mineraalipuuteria :) suosittelen sitä! hinta noin kympin paikkeila :)

    VastaaPoista
  36. Kiva postaus! Kauneudenhoitoon liittyviä postauksia on muutenkin mukava aina lukea :) Tykkään itsekin tuosta Lumenen heleyttävästä pohjustusvoiteesta, mutta kuulin Lumenen edustajalta että sen valmistus lopetettaisiin! :/ Toivotaan, että tilalle tulisi jotain vastaavaa, olen ainakin iha koukussa siihen :D

    VastaaPoista
  37. Ite tykkään Isadoran loose translucent setting powderista ja chanelin Universelle libre puuterista. Molemmat siis irtopuutereita. :) Mut jos haluu että ihon "highlightatut" kohdat just esim silmien alla ja nenän vieruksissa näkyy niin ei kannata noita käyttää ku jotenki ne vaan silti vaatii sen vaaleemman puuterin siihen päälle et ne näyttää kans vaaleemmilta. Mutta noin muuten meikinkiinnitykseen noi irtopuuterit on kivoja.

    VastaaPoista
  38. Tosi kiva postaus! Onko toi kicksin huuli kiilto sellasta tahmaista?

    VastaaPoista
  39. Mä tykkään Max Factorin värittömästä irtopuuterista. Maksaa joku 13e ja mulla kesti lähemmäksi vuoden käytössä :)

    VastaaPoista
  40. Tisitkö että rimmelin tuotteet testataan eläimillä?

    VastaaPoista
  41. Mistä olet ostanut tuon lumenen heleyttävän pohjustusvoiteen, sitä ei löydy mistään!!

    VastaaPoista
  42. Ihanaa! Bloggari joka ei käytä kalliita merkkimeikkejä vaan antaa vinkkejä tavallisista meikeistä! Suuri plussa sulle!

    VastaaPoista