16 tammikuuta 2014

LAST SEEN AT @nataliaoona


1. Salilta lähdössä kotiin! Olen nyt tammikuusta lähtien taas aloittanut käymään kunnolla aktiivisesti salilla. Ja enpä olisi ikinä uskonut, että innostun erityisesti juoksemaan! 2. Aamukahvi! Oma aamuni ei lähde käyntiin ilman kahvia. 3. Ihana uusi neuleeni Gina Tricotista! Vitsit, kun kauppoihin on nyt tullut vaikka mitä ihania vaatteita ja yritän kovasti olla ostelematta mitään ylimääräistä. Nyt tammikuussa olen tosin vähän lipsunut tästä. 4. Herkuttelu-ilta! Olen nyt tehnyt niin, että en enää herkuttele arki-iltaisin ollenkaan (ennen söin oikeastaan joka ilta jotain herkkua) ja viikonloppuisin on sitten lupa syödä herkkuja. 



1. Muutama viikko sitten! 2. Aivan ihana shaker fitnesstukusta. 3. Viime perjantaina vietimme ihanaa iltaa yhdessä Jonathanin kanssa juoden valkoviiniä ja jutellen. 4. Viime sunnuntaina vietin koko iltapäivän yöpaita päällä kahvia juoden ja blogijuttuja tehden!


1. Sunnuntaitunnelmia 2. Viime sunnuntaina kävimme myös vihdoin katsomassa The Wolf of Wall Street leffan, joka oli ihan älyttömän hyvä ! Suosittelen. 3. Ihanan iso ja pehmoinen neule H&M:stä! 4. Maanantain aamupala Kiilassa siskoni kanssa! 


1. Choies.com:sta saatu paita! Minusta tuo on ihan älyttömän kiva 2. Tiistaina olin kahvittelemassa kaverini Petran kanssa 3. & 4. Namussa käymässä. Tänne suuntaankin sitten huomenna juhlimaan ystäväni Noran kanssa! 

31 kommenttia:

  1. Oot niin kaunis!!:) onko toi louis vuittonin laukku aito?:)

    VastaaPoista
  2. mistä oot ostanu noi pinkit niket jotka on tossa ekassa kuvassa :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Taisi olla Intersportista :) Siitä tosin on jo varmaan pari vuotta, kun ostin nuo !

      Poista
  3. TyKkään tosi paljon tämmöisistä postauksista ja muutenkin blogin monipuolisuudesta:) ihastuin toho armeija kuvioiseen paitaan ja olen pitkään etsinytkin tuommoista onko se mistä ostettu?:) Hauskaa päivää sinulle Namuun huomenna<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, että olet tykännyt :) Ostin tuon Tsekistä Gate nimisestä liikkestä viime kesänä. Ja kiitos <3 Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  4. Voisitko auttaa ku mä ja mun kaveri tehään blogi mut ei tiietä et mikä nimeks niin voisitko miettii ja kysyy jonathanilya apuu sr ois ihan sika iso "kunnia". Oot ihan taivaallisen nätti oikeesti<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei valitettavasti ole mitään ideoita blogin nimeksi! Olen todella huono keksimään mitään tällaisia nimiä :/ :D Tsemppiä kuitenkin teille blogin aloittamiseen ja kiitos paljon <3

      Poista
  5. miten oot pysyny noin hoikkana jos oot herkutellu joka ilta etkä käyny aktiivisesti salilla?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle herkuttelu tarkoittaa muutamaa suklaapalaa tai saatoin esim. syödä koko viikon samaa karkkipussia, koska söin aina vain pienen kourallisen karkkia :) En siis syönyt kokonaista karkkipussia joka ilta :D

      Poista
  6. Ehkä vähän hassu kysymys mut millanen yöpaita sulla on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on monia eri yöpaitoja - ei siis vain yhtä tiettyä jossa nukkuisin joka yö :) Minulta löytyy oikeastaan vähän kaikenlaisia "yövaatteita" :D

      Poista
  7. Ihania kuvia! näin sut muuten sunnuntaina tennarissa, istuttiin samalla rivillä :D mitäs pidit leffasta? sun blogi on yks mun lemppareista, jatka samaan malliin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Haha aijaa!! Tykkäsin ihan älyttömästi leffasta :) Entäs sinä? Ihana kuulla, että olet tykännyt <3

      Poista
    2. Mäkin tykkäsin, oli kyllä mieleenpainuva :D

      Poista
  8. Moikka. Muistanko väärin vai katosko sulta joskus hamsteri? Löytykö sitä? Mietin, ku ostin tänää dunan ja pen, et toi ahmatti syö siihen reiän :D

    VastaaPoista
  9. Hei,
    Annika 0. kirjoitti pysäyttävän postauksen "Kun tyttöystävä bloggaa", jossahän kertoi kuinka paljon pahaa poikaystävä on saanut osakseen siksi, että Annika on omien sanojensa mukaan asettanut itsensä "näyteikkunaan" kirjoittamalla julkista blogia. Poikaystävästä kirjoitellaan perättömiä juoruja ja haukutaan keskustelupalstoilla, minkä takia Annikaa harmittaa että on edes koskaan maininnut hänestä mitään.

    Oletko sinä joutunut miettimään samoja asioita? Tekisitkö nyt jotain toisin, jos voisit mennä ajassa taaksepäin?

    http://annika-o.indiedays.com/2014/01/15/kun-tyttoystava-bloggaa/

    Iso kiitos vielä positiivisesta ja kauniista blogista, jota ainakin minulla on ilo lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin tuon postauksen jo aikaisemmin ja minusta Annika oli kirjoittanut todella hyvin! :) Todella koskettava postaus.

      Itse olen kuitenkin ollut niin onnekas, että olen (ja samoi Jonathan on) säästynyt pahoilta juoruilta ja keskustelupalstoilta. Tai itse en olen ottanut myös sen linjan, että en edes halua saada tietää, jos minusta kirjoitetaan jotain. Nuo ihmiset jotka tuolla keskustelupalsoitoilla kirjoitellavat, keksivät juoruja, haukkuvat niin heillä ei voi olla kaikki hyvin.

      En ole siis onneksi joutunut miettimään tuollaisia asioita eli en tekisi mitään toisin jos voisin mennä ajassa taaksepäin.

      Kiva kuulla, että olet tykännyt :) ! Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  10. Moi!! Eiks sulla ollu pinkki penkkarihaalari? Millä värjäsit sen? Ja mistä ostit värin? Oisin kiitollinen jos vastaat koska mulla penkkarit tulossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli ja värjäsin sen niillä tavallisilla spray -väreille/maaleilla, joilla kaikki värjäsivät :D En nyt yhtään muista, että miksikä niitä värejä kutsuttiin! Omat värini taisin ostaa jostain tyyliin Biltemasta :) Noita värejä myydään penkkareiden alla aika monissa pakoissa esim. K-raudoissa yms. Mukavia penkkareita sinulle :)

      Poista
  11. Voisitko tehdä postausta sun salilla käynnistä?:) esim siis mitä teet siellä ja millä painoilla ja kuinka monta sarjaa ja käytkö koskaan ryhmäliikunta tunneilla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että tulen tällaista postausta koskaan tekemään. Fitnessblogeja ja -juttuja löytyy tällä hetkellä netistä pilvin pimein! Treenaan muutenkin itse vain sen takia, että haluan pitää peruskuntoa yllä ja hyvän fiiliksen takia :) Minulla ei siis ole mitään erikoisia treenivinkkejä yms. niin tuntuisi vähän turhalta :D Kiitos kuitenkin ideasta :)

      Poista
  12. Sun tyyli on kyllä hyvin samanlainen kuin mistä itse pidän. Lähes kaikki sun asuvalinnat on sellaisia, jotka voisin itsekin pukea päälleni ja ne tuntuisi oman näköisiltä. :)

    VastaaPoista
  13. ihana tyyli:) hei mikä sun kengänkoko on?:)

    VastaaPoista
  14. jos käyt salilla joku pv vetäseen esim pelkän juoksutreenin niin suosittelen, että otat jotkut muut kengät noiden free runien tilalta. Noiden vaimennus ja tukevuus on aivan surkeita ja noilla kun pistää vuoden verran menemään niin ei kannata sen jälkeen ihmetellä jalka, polvi ja alaselkä ongelmia. Jouduin just ton takia ostamaan toiset salikengät niin, että noi freet menee painojen kanssa ja aerobisena päivänä on sitten kunnon iskuvaimennukset. Äsyttää kun noi on niin nättejä, mutta missään ei voida oikeesti kertoa noiden paskasta tuesta jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on itse asiassa toisetkin salikengät, joissa on enemmän tukea ja jos olen menossa vain juokemaan niin vetäisen yleensä ne jalkaan :) Kiitos kuitenkin vinkistä!

      Poista
  15. Tuleeko sulla koskaan sellasta herkkuhimoa, että kaikki menee ja tulee syötyä paljon, jonka jälkeen sitten ärsyttää? Mietin kun tuossa kuvassakin herkkuja jonkin verran, niin pystytkö syömään vain pari suklaapalaa, miten edellisissä kommentissa vastailit.

    VastaaPoista
  16. Moikka! Ihan pakko kysästä mistä oot hankkinu ton valkoviini/skumppa coolerin?

    VastaaPoista