23 tammikuuta 2014

JUST ANOTHER THURSDAY

Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää kaikkia ihanista kommenteista joita sain edelliseen postaukseen ♥. Teitä on kyllä aivan ihana joukko siellä ruudun toisella puolella! Vastailen  kaikkiin tulleisiin kommentteihin nyt tulevan viikonlopun aikana. 

Tämä viikko on mennyt taas kerran ihan älyttömän nopeasti. Huomenna onkin jo perjantai! Minulla on ollut tällä viikolla joka päivä töitä ja siksi täällä blogissakin on ollut nyt vähän tavallista hiljaisempaa. Tänään suuntasin aamupäivästä hyvän ystäväni Natalien kanssa keskustaan shoppailemaan ja viettämään vapaapäivää. Päivällä ystäväni Liina liittyi seuraamme. Myöhemmin päätimme käydä vielä Liinan kanssa pitkästä aikaa Johdossa syömässä salaatit. En ollutkaan ollut pitkään aikaan syömässä Johdossa ja olin jo ihan ehtinyt unohtaa miten hyviä nuo salaatit tuolla ovatkaan. Pitää muistaa jatkossa käydä syömässä siellä vähän useammin. Keskustasta lähdin vielä moikkaamaan siskoani ja kotiin pääsin vasta hetki sitten. Ohjelmaa on siis riittänyt! 


Huomenna minulla onkin sitten vielä enemmän ohjelmaa.. Aamusta pitäisi käydä koululla hoitamassa muutama asia, sen jälkeen käydä Itiksessä hakemassa muutamat jutut iltaa varten, iltapäiväksi töihin ja illalla sitten juhlimaan kaverini synttäreitä Namuun. 

Tulipas kunnon selostukset tekemisistäni. Nyt kuitenkin alamme pikku hiljaa valmistautumaan nukkumaan menoon, että jaksan herätä sitten huomenna ajoissa! Jos en ehdi huomennakaan päivittelemään mitään tänne blogiin niin oikein hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ja palataan sitten viikonlopun aikana vähän parempien kuvien kanssa . Ja jos teillä on jotain postaustoiveita ensi viikolle niin laittakaa ihmeessä tulemaan. Ensi viikkoni näyttää nimittäin onneksi töiden puolesta huomattavasti tyhjemmältä niin ehdin varmasti kuvailemaan teidän toivomianne postauksia. 

Hyvää yötä !

30 kommenttia:

  1. oi tosi kiva tällänen postaus! Oot niin nätti Nata! <3

    VastaaPoista
  2. Natalie = Natalie Vilen? :)

    VastaaPoista
  3. Tee sun hiuksista postaus ja/tai kampauksista :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! :-) blogisi on lemppari ja ainut jota kunnolla jaksan lukea, olet kaunis ja tyylikäs! toivoisin postauksena että kokoaisit netin valikoimasta opiskelijan budjetille sopivia synttäribilevaatteita, jotain bile tyyppistä toppia jne omia lemppareita! toivoisin myös bikini postausta, kokoaisit kivoimpia bikineitä kesää ajatellen! :-) haluaisin kysyä että oletko koskaan tilannut victorias secretiltä netin kautta? jos olet onnistuiko? miten postimaksu jne? rakastan vs vaatteita ja bikineitä! mutta en ole koskaan uskaltanut tilata.. enkä tiedä missä liikkeitä sijaitsee.. mukavaa talvea! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla, että olet tykännyt :) Ja kiitos postaus ideoista! En ole koskaan tilannut Victoria's Secretiltä mitään niin en osaa valitettavasti yhtään auttaa. :/ Kiitos ja oikein mukavaa talvea myös sinulle!

      Poista
  5. Itse olen ainakin tuolta VS:ltä tilannut ja ihan ongelmitta ne ovat saapuneet, maksut onnistuneet yms. Ainoa vähän huono juttu on se postitus joka maksaa sen hinnan mukaan jollatilaat ( ainakin oli niin kun itse tilasin) ja sitten suomen tulleista tulee usein se jokunen summa lisämaksua. Mutta jos on mahdollista , kannattaa tilata esim. kaverin/kavereiden kanssa niin postituksesta tulee loppu peleissä kuitenkin halvemmat!

    VastaaPoista
  6. heippa! ois kiva jos jakaisit lisää sun lemppari kahviloita ja ravintoloita, ja tiiätkö hyvää paikkaa jossa ois brunssi buffetti?:) muute haetko sinne oikikseen nyt? ja jos haet meetkö johonkin valmennuskurssille? ja muute missä oot töissä taisiis onko vaatekauppa, toimisto, ruokakauppa? sori kauheesti kysymyksiä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin toki aina välillä jakaa myös tuollaisiakin juttuja enemmän, kiitos ideasta :) Oma suosikki brunssipaikkani on tällä hetkellä varmaan Kiila! Ja kyllä haen ja olen valmennuskurssilla :) Teen tällä hetkellä osa-aikaisesti toimistotöitä.

      Poista
  7. Käytit ainakin jossain vaiheessa sitä tigin sinisessä putilossa olevaa shampoota & hoitoainetta, mitä mieltä olet ollut ja suositteletko? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ne olivat ihan hyviä! :) Käytin niitä silloin sen takia, koska pidennysten kanssa en voinut käyttää hoitavampia shampoita ja hoitoaineita :/ Nykyään käytän hoitavampia ja korvaavia shampoita sekä hoitoaineita!

      Poista
  8. Moi!

    Olet aivan mielettömän kaunis vaaleine hiuksinesi! Katselin joitakin instagram kuviasi ja huomasin, kuinka lyhyemmät hiukset tekevät sinusta niin paljon aikuisemman näköisen, positiivisessa mielessä tietenkin! :) Niin freesin, kauniin nuoren aikuisen näköinen olet! :) Jatka samaa positiivista blogin kirjoittamista samaan malliin! Ihana juttu! :)

    ps. Itse olen todella kateellinen hiuksistasi, haluaisin kauniit suorat ja ''polkat'' hiukset niinkuin sinullakin, mutta luonnonkiharan takia ei ole mahdollista :/ suoristaminen talvikeleillä ja kostealla kelillä on aivan kauheaa, ne kihartuvat heti! Ole onnellinen hiuksistasi :)

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen muuten ihan samaa mieltä ulkonäöstäsi nyt näillä lyhyemmillä hiuksilla! Ei sillä etteikö ne lisäkkeetkin olisi ihan kivat olleet, mutta on ne aina jotenkin niin keinotekoiset..
      Omaa silmää tämä uusi tyyli miellyttää todella paljon enemmän, ja se sopii oikein hyvin siroihin kasvoihisi :)

      Poista
    2. Voi kiitos oikein paljon teille molemmille :) <3

      Poista
  9. Voi että ihana asu, ihana sinä!
    Osaatko sanoa noista Zaran saappaista ovatko ne kuinka hyvin sitä kokoa vastaavat mitä käytät tavallisestikkin? Harkitsin noiden tilaamista netistä, kun Zaraan on sen verran matkaa ja ovat sen verran ihanat kuitenkin.
    Kiitos jos jaksat vastailla ja ihanaa kevään odotusta sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. normaalia pienemmät koot, tosi kapeat kengät. Ainakin mulla. Tietääkseni zarasta ei voi tilata?

      Poista
    2. Kiitos kiitos :)) Itse taas olisin sanonut, että minusta nuo 37 vastaavat aika hyvin tavallista 37 :D

      Poista
  10. Hei mistä löytyy helsingistä tuo Johto paikka? :)

    VastaaPoista
  11. Hei! Olen tilaamassa tuota takkia, mikä sinulla on ensimmäisessä kuvassa. Osaatko kertoa miten ebayssa koot menevät kun käytän yleensä paitoja koossa 36/38/M ja takeissa S tai M, että kumpi minun kannattaisi ottaa, en halua että takki on hirveän iso jos otan M koon mutta voisiko S taas olla liian pieni. Osaisitko neuvoa yhtään? Kiitos paljon jo nyt vastauksestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä nyt valitettavasti osaa yhtään sanoa, että kumpi koko voisi olla juuri sinulle parempi. Eikö ebayssa näkynyt takin mittoja? Oma takkini on Oasapilta ja siellä ainakin näkyy takin mitat niin niiden avulla pystyy kotona vähän mittailemaan, että minkä kokoinen takki oikein on missäkin koossa :)

      Poista
  12. moi!
    Sulla on nykyään tosi kiva blogi, ihana kun jaksat postailla useesti, nääki höpötyskuulumispostaukset on tosi kivoja, ei aina tarviikaan olla mitään sen kummempaa, ja kiva kun on paljon kuvia.
    Aikaisemmin kun törmäsin blogiisi, vaikutit hieman ylimieliseltä ja en pitänyt tavastasi miten vastailit kommentteihin yms.. Sain vähän negatiivisen kuvan sinusta.
    Tuntuu kuin olisit jotenkin muuttunut, nykyään susta ei saa kyllä sanottua mitään pahaa tai tästä blogista! Aina tulee hyvä mieli kun uuden postauksen käy lukemassa ja inspiraatiota:) Ja olet ihan mielettömän kaunis<3
    Haha kunnon ylistyspostaus, mutta mielestäni olet sen ansainnut, jatka samaan malliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt ja että käsityksesi minusta on muuttunut paremmaksi :) Kiitos ihanasta kommentistasi ja kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  13. Heippa! Olis todella kiva jos kirjoittelisit sun nuoruudesta tänne jotakin ? Siis esim et miten sä suhtauduit nuorempana alkoholiin ja tupakkaan, entä koulunkäyntiin ja kuinka paljon vietit aikaa ystäviesi kanssa ja olitko läheinen perheesi kanssa ?:)

    VastaaPoista
  14. Hei! Ois kiva jos tekisit jonkun laukun sisältö- tai lempireseptisi postauksen! :) toi reseptijuttu sillee että joku suolainen ja makea kotona tehty ruoka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ideoista :) Päätinkin heti toteuttaa tuon laukun sisältö -postauksen! Ruoka juttuja on varmasti luvassa ensi viikolla =)

      Poista
  15. Mistä tuo avaimenperä on ja mikä oli hintana? :) ihan supersöpö!

    VastaaPoista