12 tammikuuta 2014

HYVITYSTÄ OSTOKSISTA - NEW IN

Postaus on toteutettu yhteistyössä ostohyvitys.fi kanssa.

Osa teistä varmaan muistaakin, kun kerroin teille täällä blogissa Ostohyvitys nimisestä verkkopalvelusta jonka kautta saat rahaa takaisin ostoksistasi, kun teet ostokset netissä heidän kauttaan. Minulla oli mahdollisuus päästä kokeilemaan tuota heidän palveluaan ja ajattelin jakaa teille omat kokemukseni Ostohyvityksen kautta ostosten tekemisestä ja samalla esitellä, että mitä uutta tilasin itselleni. 

Palvelun käyttö oli mielestäni todella yksinkertaista ja ennen kaikkea helppoa. Ostohyvitukseen pääset rekisteröitymään tästä





Ensimmäisenä kirjauduin ostohyvitykseen sisään ja sieltä selaisin eri nettikauppoja. Itse päädyin shoppailemaan Nelly.comiin. Nettikaupan sivuille siirrytään siis tuolta ostohyvityksen sivujen kautta ja ostoksia tehdessä ei kannata pitää välilehdissä muita sivuja auki (tai käydä muilla sivuilla), jotta bonukset rekisteröityvät varmasti!

 *Olen ollut uusien Dr. Denim housujen tarpeessa jo hetken ja tällä kertaa valitsin itselleni  tuon korkeavyötäröisen mallin (Plenty). Ja olen ollut jälleen kerran ihan älyttömän tyytyväinen noihin housuihin. 



*Tilasin ostohyvityksen kautta Nelly.comista aivan ihanan mustan mekon! Mustia mekkojahan ei koskaan voi olla liikaa. 

Kun olin valinnut tuotteeni siirryin kassalle maksamaan. Muutamia minuutteja myöhemmin sähköpostiini tuli vielä vahvistus ostohyvitykseltä, että bonukseni ovat rekisteröityneet. Tärkeintä on vain, että muistat aluksi siirtyä haluamaasi nettikauppaan Ostohyvityksen sivujen kautta! 

Nelly.comista sain hyvät bonukset, koska uusille ostohyvityksen kautta tilaajille hyvitysprosentti on 11,5% ! Tästä löydät listan kaikista verkkokaupoista, jotka ovat mukana ostohyvityksessä ja samalla pääset näkemään myös jokaisen verkkokaupan oman hyvitysprosentin. Jos haluat lukea vielä lisää Ostohyvityksestä niin suosittelen kurkkaamaan aikaisempaa postaustani johon pääset tästä.

Käyttääkö moni teistä ostohyvitystä netissä shoppaillessa? Entä mitä piditte valitsemistani jutuista? 


*Tuotteet ovat saatu 

21 kommenttia:

  1. Olisi ollut kiva nähdä toi mekko päällä kuvattuna, niin saisi vähän enenmmän selvää, koska näyttää ainakin hienolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tullut ajatelleeksi kuvata myös mekkoa päällä! Kuvia mekosta päällä on varmasti kuitenkin luvassa jossain vaiheessa ja Nelly.comin sivuilta löytyy kuitenkin kuvia jossa mekko on mallin päällä :)

      Poista
  2. Mitä toi "mahdollisuus päästä kokeilemaan heidän palveluaan" tarkoitti? Siis saitko tosta jotain rahaa lisäksi? :D Kyllähän me kaikki päästään sieltä tilaamaan ja saadaan rahaa ostoksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseiset tuotteet ovat siis saatu ja lisäsinkin sen tuonne vielä postaukseen :) !

      Poista
    2. Natalia ei itse maksanut ostoksiaan ja sai silti bonuksen tililleen. (Näin ainakin ymmärsin)

      Poista
    3. Okei, ei tuossa kyllä lue suoraan että sait tuotteet ilmaisiksi, siksi kysyin että miten hyödyit tästä :D

      Poista
    4. Kyllä mielestäni "saatu" tarkoittaa aika selkeästi, että ilmaiseksi saatu :D

      Poista
  3. Ehkä nyt vihdoin uskallan itsekkin kokeilla kyseistä palvelua, kun niin monet ovat sitä kehuneet :) Ainakin monia hyviä kauppoja näytti heidän listalta löytyvän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kokeilla ja käyttää netissä shoppailessa tuota ostohyvitystä :) Onhan tuo kannattavaa!

      Poista
  4. Huomaan että olet lähiaikoina panostanut blogiisi :) postauksia tulee viikossa monta!! vaikka jotkut ovat perus asupostauksia mutta silti ne on aina yhtä ihania ja mielenkiintoisia lukea :) jatka samaan malliin:) go girl ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla <3 Yritän koko ajan parhaani mukaan kehittää blogiani ja panostaa tähän koko ajan vain enemmän :) Pidän tästä bloggailusta nimittäin ihan älyttömän paljon ! Ja toivottavasti se välittyy myös teille lukijoille :) Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  5. Moi, olet menossa Amerikkaan? Minne siellä menet, kauanko olet? Mä menen 20.2 (New York ja New Jersey).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme menossa Miamiin helmikuun puolessa välissä kolmeksi viikoksi :) Oikein mukavaa matkaa sinulle ! :)

      Poista
  6. Siis maksoitko nuo itse vai hä saitko ne? Anteeksi mutta ei käynyt postauksesta selvästi esille:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut selvästi ilmi :D? Tuollahan on nuo tähdet ennenkuin alan selostamaan vaatteista ja tuolta postauksen oikeasta alareunastahan löytyy teksti "*Tuotteet ovat saatu".

      Poista
  7. ajattelin tilata ekat dr. denimin farkut nelly.com:ista ja mietinkin että vastaavatko hyvin kokoaan?? minkä kokoset sun farkut oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo housut venyvät aika paljon ja löystyvät vähän eli kannattaa mielummin valita ihan vähän liian pieni kuin vähän liian iso koko :) Vastaavat kyllä muuten mielestäni aika hyvin kokoaan ! Omani ovat xs :)

      Poista
  8. millä ohjelmalla muokkaat sun instagram kuvat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ihan lisään instagramista jonkun filterin niihin kuviin :) Välillä saatan lisätä jotain värejä tai kontrastia PixlrExpress+ nimisellä appilla!

      Poista
  9. Värjäätkö itse hiuksesi ja jos niin millä värillä? Sinulla on tosi kauniit ja hyväkuntoisen näköiset hiukset vaalennuksesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt enää moneen kuukauteen värjännyt itse hiuksiani, koska raidoitain nykyään hiuksiani! Kiitos kovasti :)

      Poista