21 tammikuuta 2014

HOW TO BE MORE POSITIVE


Saan usein kommentteja siitä miten positiivinen olen ja miten positiivinen fiilis blogista yleisesti välittyy. Itse olen sitä mieltä, että se miten itse suhtaudut ja näet asiat on kaikista tärkeintä ja ajattelin jakaa teille muutamia vinkkejä miten olla positiivisempi.



♥ Elä tässä päivässä. Älä jää turhaan miettimään menneitä ja jo tapahtuneita, mutta älä myöskään ota liikaa stressiä tulevasta. Ne asiat jotka ovat jo tapahtuneet niin ovat tapahtuneet - niitä on enää turha miettiä. Välillä kannattaa vain antaa asioiden mennä omalla painollaan eikä murehtia liikaa. Itse uskon siihen, että kaikki tässä elämässä tapahtuu tarkoituksella. Anna jokaisen päivän yllättää!

Ota aikaa itsellesi ja tee jotain mistä pidät. Hemmottele itseäsi. Tarkoittipa se sitten sitä, että heräät aamulla puoli tuntia aikaisemmin sen takia, että saat nauttia kahvisi rauhassa blogeja lukien. Istahda illalla alas, laita kasvonaamio kasvoillesi vaikuttamaan ja selaa lempilehteäsi. Osta itsellesi kaupasta kukkia ihan vain sen takia, että ilahdutat itseäsi ja sen takia, että ne näyttävät pöydällä kauniilta. Pienet jutut arjen keskellä piristävät!

♥ Hymyile, hymyile ja hymyile. Hymyile tuntemattomille, hymyile tutuille ja saa hymyjä takaisin! Pelkällä hymyllä pääset pitkälle. 



Jokaisella pilvellä on hopea reunansa. Yritä löytää jokaisesta vähän kurjasta asiasta jotain hyvää - sitä hyvää löytyy nimittäin aina. Tuntuipa sinusta sitten inhottavalta ja raskaalta lähteä pimeänä ja kylmänä aamuna kouluun niin yritä ajatella miten kiva on, kun pääset koulussa näkemään kaverisi, opiskelemaan ja kehittämään itseäsi. Tai töihin mennessä, että monilla ei vain ole töitä ja olet onnekas siitä miten saat mennä töihin ja tienata itsellesi rahaa. Ja tietenkin saat itsellesi arvokasta työkokemusta. Jos jo etukäteen ajattelet, että miten kurjaa on mennä kouluun niin se sata varmasti tuntuu vielä kahta kurjemmalta. Edes pieni positiivinen ajatus auttaa! 


♥ Ole oma itsesi ja hyväksy itsesi. Älä välitä siitä mitä muut ajattelevat. Jokainen ihminen on erilainen ja arvokas juuri sellaisena kuin on. Kun olet oma itsesi huomaat itsekin miten paljon onnellisempi olet ja ennen kaikkea miten helpommalta ja kevyemmältä elämä tuntuu. 



Harrasta! Kun sinulla on jokin harrastus mistä todella pidät, jossa haluat kehittyä ja jonka parissa tykkäät viettää aikaa huomaat miten paljon onnellisemmaksi ja iloisemmaksi tulet. Harrastuksen kautta huomaat miten kehityt ja saat kokea onnistumisen tunteita. Itselleni tämä blogi on ehdottomasti sellainen harrastus, josta nautin aivan älyttömästi. Olen niin iloinen siitä, kun pääsen kirjoittelemaan teille uutta postausta ja kuvailemaan. On myös aina ihana huomata miten olen esimerkiksi kehittynyt valokuvaajana tai miten tekstini muuttuu aina päivä päivältä sujuvammaksi. Tämä blogi tekee minut onnelliseksi! 

Jos jokin asia ärsyttää, se ärsyttää siksi, että annat sen ärsyttää sinua. Olipa se sitten joku ihminen, blogi tai ihan mikä tahansa niin älä anna sille asialle valtaa ärsyttää. Sulje negatiiviset ja ärsyttävät asiat pois elämästäsi. 



Pidä lähellä ne ihmiset elämässäsi, jotka kannustavat sinua ja tuovat parhaat puolesi esille. Positiiviset ihmiset tuovat muistakin positiivisuuden esille. Negatiiviset ihmiset vain tuovat negatiivisuutesi esille, pilaavat helposti sinunkin hyvän fiiliksen ja heidän kanssaan on raskas olla. "Only surround yourself with people who will lift you higher." 

 Nuku hyvin. Väsyneenä kaikki on vaikeampaa ja raskaampaa. Se, että sinulla on hyvä ja säännöllinen unirytmi auttaa sinua heräämään aina aamuisin virkeänä. Mikään ei ole parempi tapa aloittaa päivä kuin herätä hyvien yöunien jälkeen. Itse olen huomannut miten paljon iloisempi, energisempi ja pirteämpi olen hyvin nukutun yön jälkeen ja ennen kaikkea miten positiivisen vaikutuksen hyvä unirytmi on tehnyt päiviini. 



Älä ole liian tiukka itsellesi, äläkä vaadi itseltäsi liikaa. Välillä pitääkin laiskotella!

♥ Itse rakastan kaikkia positiivisia lainauksia! Aina kun vastaan tulee joku hyvä lainaus tallennan sen puhelimeeni omaan kansioon. Rakastan selailla ja lueskella noita lainauksia varsinkin silloin, kun päiväni tuntuu erityisen raskaalta. Etsi itsellesi lainauksia, jotka antavat sinulle lisää "voimaa", kun tuntuu ettei mikään oikein onnistu. "Life isn't about waiting for the storm to pass...It's about learning to dance in the rain."


 ♥ ♥ 

90 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Jatka samaan malliin! Ja monissa kohdissa olen kanssasi täysin samaa mieltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit <3

      Poista
    2. melkein sanasta sanaan samanlainen kommentti piti kirjoittaa! Natalia olet ihana <3

      Poista
  2. Todella kiva postaus!:)
    Ihan tämmönen btw kysymys, että saako noita Snapple-juomia ihan normi kaupoista Suomessa? :D asun tällähetkellä californiassa ja täällä kaikki juo ihan sikana noita, mut en muista et oisin Suomessa koskaan nähny noita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit :)) En nyt osaa ollenkaan sanoa, koska en ole sen tarkemmin katsellut :/. Ostin nimittäin tuon Snapplen samalla, kun olimme käymässä verkkokauppa.com:ssa :)

      Poista
    2. Cittarista olen itse ostanut snapplea :)

      Poista
  3. Millanen unirytmi sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen nukkumaan yleensä 12 - yhden aikaan ja herään joko 8 tai 9 :) Tottakai minulla on poikkeuksia, mutta yleensä pysyttelen tuossa rytmissä.

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! Tämä blogi on todellinen inspiraation lähde ja sinä niin kaunis! Jatka samaan malliin, olet upea! :)

    VastaaPoista
  5. Heippa Natalia! Mitä kokoa se sun canada goosen parka on? :)

    VastaaPoista
  6. pakko sanoa että yks parhaimmista postauksista mitä oot tehnyt! :) susta eikä sun blogista oo mitään negatiivista sanottavaa, jatka samaan malliin!! ihmiset joitten elämään sä kuulut niin saa olla onnellisia että heillä on tollanen ihminen elämässään, sä vaikutat vaan niin upealta ja ihanalta ihmiseltä <3 toivon sulle pelkkää hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu :) Kiitos, kiitos, kiitos <3 Kommenttisi perusteella sinäkin vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja kaikkea hyvää myös sinulle :) !

      Poista
    2. komppaan! Vaikuttava ja ihanin postaus pitkään aikaan!

      Poista
  7. Oi ihania nuo jutut ja niin totta! :) Olet kyllä aina niin ihana ja sun hymy on niin kaunis <3 !

    VastaaPoista
  8. mistä oot ostanu tota snapplee! ite en oo törmänny viel:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon samalla, kun olimme käymässä verkkokauppa.com:ssa :) Joku tosin kommentoi tuossa ylempänä, että Snapplea saisi myös Cittarista !

      Poista
  9. Just tälläsiä postauksia oon odottanu sulta, aivan ihanaa, kun tekstiä oli paljon!! Ihanaa loppu viikkoa Natalia ! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit ja samoin sinulle :) <3

      Poista
  10. <3 oot niin upee nata, muista se. sä ansaitset elämääsi vain parasta! kiitos tästä postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja samoin sinä ansaitset elämääsä vain parasta <3

      Poista
  11. aivan ihana postaus <3 kiitos kovasti vinkeistä! oot kyl paras bloggaaja ketä tiiän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit ja kiva kuulla, että olet muutenkin tykännyt blogistani :)

      Poista
  12. Innostava postaus ja täyttä asiaa!:) haluan silti korostaa, ettei kaikkia negatiivisia asioita kannata vain sulkea pois elämästä, koska omien tunteiden käsitteleminen on tärkeää ja asioiden kieltäminen voi aiheuttaa pahaa oloa. Tietysti turhanpäiväisistä asioista ei kannata välittää, vaan kulkea rinta rottingilla eteen päin :) Olet ihanan positiivinen ihminen - kaikkea hyvää Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :)) Ja ihan totta! Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinulle <3

      Poista
  13. Ihana postaus! Juuri tätä tarvitsin koska minulla on paha tapa ajatella negatiivisesti. Ehkä voin ottaa sinusta mallia ja opetella olemaan positiivisempi :) haluaisitko jakaa blogissasi keräilemiäsi hyviä lainauksia? Ehkä niistä saisi itsellekin hyvää puhtia:) jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit! Ja voin tottakai jakaa joku kerta noita keräilemiäni lainauksia täällä blogissa :)) Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  14. tosi loistava ja ihana postaus :) yks positiivisen mielen tuoja mun elämässä on kyllä ehdottomasti lemppariblogini natalia oona ;> kiitos tästä postauksesta ja kiitos tästä blogista ! tuli just niin oikeeseen aikaan tää kun koko alkuvuosi on ollu niin ikävä ja synkkä, paras kaveri osottautu kaksnaamaseks, yks läheinen menehty, monet asiat on stressannu jne. oon vaipunu sellaseen negatiivisen ajattelun kierteeseen mut tää sai mut päättään et nyt loppu, vastoinkäymiset ja murheet on osa elämää ja oma asenne vaikuttaa siihen paljonko ne onnistuu pilaamaan. ens yönä nukun pitempään kun viime viikkoina oon nukkunu ja aamulla päätän et huomisesta tulee hyvä päivä ja alotan tollasilla pikkujutuilla, kuten hymyilemällä vastaantulijoille ja muille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että ole tykännyt :)) Voimia ja kaikkea hyvää sinulle <3 <3

      Poista
  15. Tää ei nyt liity tähän postauksee mut ootko jollai valmennuskurssil? :)

    VastaaPoista
  16. Ihana teksti! Itsellänikin on tapana tallentaa osuvia tekstejä, kaksi olen jopa ottanut tatuointina!

    VastaaPoista
  17. Et arvaakkaan kuinka tää postaus piristi! Oon stressannu jo pitkään kaikesta mahollisesta ja tuntuu etten saa mitään aikaseksi. Huomenna pitää kokeilla ajatella positiivisemmin niin ehkä jopa jaksaisin tehdä jotain hyödyllistä! :) kiitos tästä postauksesta, oot ihana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että postaus piristi sinua :) Kiitos itsellesi ihanasta kommentista <3

      Poista
  18. Kiitos tästä tekstistä, sai taas ajattelemaan kuinka hieno lahja elämä oikein onkaan ! Helposti saattaa unohtua tuo että jokainen on arvokas sellaisenaan kuin on, ilkeitä katseita ja arvostelijoita kun tuntuu nykymaailmassa olevan lähes kaikkialla. Varmasti tulen lukemaan tämän tekstin vielä uudemman kerran, jos elämässä tulee eteen vastoinkäymisiä, tämä saa ajattelemaan kaikkea uudesta näkökulmasta! Kiitos Natalia, kaikkea hyvää sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kaikkea hyvää myös sinulle <3

      Poista
  19. voisitko tehä postauksen joskus niistä positiivisista lainauksista mitä olet puhelimeesi kirjoittanut! olisi mukava kuulla niitä :)

    VastaaPoista
  20. Vitsit miten ihana postaus! Sitä pitäisi vaan aina muistaa hymyillä ja miettiä positiivisia asioita. Kaikki nuo on kyllä niin totta! Täytyypä kokeilla itsekin tuota että tallentaa hyvät lainaukset ja lueskelee niitä aina sitten huonon fiiliksen tullessa :) Lisää tällaisia kiitos! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :) Ja kannattaa ihmeessä tallennalla! Niitä on kiva sitten lueskella ja selailla :)

      Poista
  21. ihana ihana postaus, jo tästä postauksesta tuli positiivisempi mieli!! :)

    VastaaPoista
  22. Ihana postaus<3

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  23. Ihana postaus, itse pyrin olemaan lähes aina positiivinen ja jos jokin asia painaa en pura sitä muihin vaan koitan keksiä vaikka jotain tekemistä mistä pidän! Noista sun vinkeistä sain lisä ideoita miten olla vielä positiivisempi!:) en kyllä ihmettele miten sun blogi on näin ihana kun siellä kirjottelee niin iloinen, reipas, ystävällinen ja elämän haluinen tyttö, jatka vaan samaan malliin!<3 Mä rakastan tän blogin monipuolisuutta ja hyvää fiilistä!

    VastaaPoista
  24. Tosi hyvä postaus! Mä kirjoitin kans vähän samantapaisen viikko sitten, koska itsestäni on noin vuodessa tullut paljon onnellisempi nimenomaan oman ajattelutavan muutoksella. Samanlaisia asioita olen itsekin miettinyt, mutta tässä tuli vielä muutama uusi juttu ajateltavaksi:) Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  25. Ihan superihana ja hyväntuulinen postaus! Blogimaailmaan tarvittaisiin just sunlaisia ihanan positiivisia ja aitoja ihmisiä, sekä tällasia postauksia :) Paras postaus pitkään aikaan missään!

    VastaaPoista
  26. Tosi hyvä postaus! Mäkin olen positiivisuuden puolesta puhuja :) Positiivisuus tekee elämästä niin paljon onnellisemman ja auttaa tavoittamaan unelmiaan. Jos tykkäät joskus uppoutua hyvän kirjan ääreen, niin suosittelen lukemaan Munkki, joka myi ferrarinsa (muistaakseni kirjailijan nimi on Robin Sharma), se on auttanut mua todella paljon löytämään mun sisältä kaikki positiivisia ja kannustavia ääniä ja hallitsemaan taas niitä ääniä, jotka yrittää lyttää mua ja saada mut epäonnistumaan :)

    VastaaPoista
  27. ihana hyvänmielen postaus :)

    VastaaPoista
  28. Ihanan positiivinen postaus <3!

    VastaaPoista
  29. ihana postaus! mistä oot ostanut noi shortsit ja mitä kokoa? :) ehdottomasti suosikkibloggaaja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oasap.com:sta :) Ja jos en nyt ihan väärin muista niin nuo taisivat olla onesizes! Voi toki olla, että muistan myös väärin :) Ihana kuulla <3

      Poista
  30. Ihana postaus! Mulla on ollut kanssa jo pidemmän aikaan tapana kerätä kännykkäni muistikirjaan positiivisia ajatuksia, joita sitten lueskelen kun tarvitsen piristystä. Se on ollut itselläni myös hyvä tapa nostaa itsetuntoa kun olen tallentanut myös lauseita, jotka saa mut ajattelemaan, että olen kaunis ja hyvä juuri näin.

    VastaaPoista
  31. Ihana postaus! Ósaat kirjottaa niin kivasti ja sun teksteistä huomaa ton sun positiivisuuden! :) Itsekin pyrin olemaan aina positiivinen ja löytämään kaikesta jotain positiivista. Samaistun niin moneen noista! :))

    VastaaPoista
  32. Ääää tää oli ihana postaus! Wau! Tää postaus on kyl nyt mun lempi postaus!! :D :o <3 Oot ihana Natalia jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
  33. Ihan huippu! <3 tätä postausta taidan tulla vielä monet kerrat lueskelemaan ;)

    VastaaPoista
  34. sä oot niin upea ihminen, sisältä ja ulkoa 
♥

    VastaaPoista
  35. Tosi kiva postaus, tykkäsin! :)

    VastaaPoista
  36. Kiva postaus. :)
    Mua kiinnostaisi tietää, että ootko oikeasti sitä mieltä että jokainen saa olla sellainen kun on. Tai lähinnä mietin, kun moni aina sanoo noin, mutta silti puhuu seläntakana ym. jos on vähänkään erilainen/isompi tai muuta... Mä kyllä arvostan niin, jos näin on. Koen vaan että turhan moni sanoo aina samaa "liibalaabaa", mutta on ensimmäisenä tuomitsemassa toisia... :(
    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
  37. Jee, huippu postaus :) väkisinkin tuli hyvä mieli! Tässä just nukuin päikkärit ja seuraavaks suuntaan salille, ja huomenna onnekkaana töihin ja sit viikonloppuna mökille. Kuulostaa tavalliselta arjelta, mutta siitä pitää nauttia! <3 hyvää loppuviikkoa sinulle upea Natalia! :)

    T. Viivi

    VastaaPoista
  38. ihana postaus! oot upee ihminen! <3

    VastaaPoista
  39. Ihana postaus:)! Sinulla on kyllä elämän asenne kohdallaan jatka samaan malliin itse mietin liikaa tulevaa ja se on ongelma yritän ottaa opiksi tästä:)<3

    VastaaPoista
  40. Sun kirjotukset saa mut niin hyvälle mielelle! Oot todella upea ihminen <3 Kaikkea hyvää :)

    VastaaPoista
  41. Aivan ihana postaus! Minulla uudenvuoden lupauksena oli just olla positiivisempi ja muuttaa elämäntapoja parempaan ja itselle terveellisempään suuntaan. Tää anto kyllä paljon motivaatiota! Lisää tälläisiä ♥ oot aivam mahtava bloggaaja!

    VastaaPoista
  42. Olipa ihana postaus! <3

    VastaaPoista
  43. Tuli kyllä tosi hyvä mieli tästä postauksesta! Tosi ihana ja piristävä. Halusin vaan tulla kertomaan kuinka ihanalta ihmiseltä vaikutat ja kuinka oot oikeesti ihan paras bloggaaja, niin toivittavasti sulle tulee yhtä hyvä mieli mitä meille monille lukijoille tulee tästä postauksestasi ja ylipäätään blogistasi!:)

    VastaaPoista
  44. You are the best ♡

    VastaaPoista
  45. tästä postauksesta tuli niin hyvä mieli:)!sä oot kyllä huippu<3

    VastaaPoista
  46. Aivan ihana postaus! Ja hei luin vähän aika sitten sun vanhempia postauksia ja tuli mieleen voisitko taas tehdä joitain mielipidepostauksia ja niitä hot or not juttuja?? Ne oli tosi kivoja<3 Ja sitten vielä éräässä kysymys postauksessa mainitsit, ettet tunne yhtäkään bi-seksuaalista ihmistä, niin eikö ystäväsi Silja ole bii 8muistelin, että joskus hän on näin blogissaan maininnut)? :)

    VastaaPoista
  47. Mitä fonttia käytät blogissasi? Olen yrittänyt etsiä samaa bloggerista ainakin 3 tuntia ja ei näytä hyvälle... Kiitos hirveesti jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko tuota fonttia joilla postaukset on kirjoitettu? :) Se on Trebuchet!

      Poista
  48. Hei muistelin että laitoit joskus raitoja peittämään tummaa juurikasvua? Laitettiinko sulle myös latvoihin silloin tummempaa raitaa?

    VastaaPoista
  49. Tästä tuli niin hyvä mieli! <3 Mulla on ollut tänään tosi huono päivä, mutta tää piristi :) oot ihana!:)

    VastaaPoista
  50. Ihana postaus! Mulla on ollu tänään tosi hyvä päivä pitkään aikaan ja siks olikin nyt kiva miettiä miten huominenkin voisi olla yhtä kiva :-)

    VastaaPoista
  51. Tää oli ihana postaus! Itsellä just ongelmia aika monessa kohtaa mitä kirjotit, mutta noita lukemalla aion kehittää itseäni. Etenkin just toi töihin ja kouluun meno ei kiinnostais ollenkaan, mutta pyrin ajattelemaan samoin että monilla ei ole ollenkaan töitä, ja koulusta ajattelen että kun olen sen käynyt niin kyllä se joka päiväinen aherrus palkitsee. :)

    VastaaPoista
  52. Mun on nyt pakko tulla kertomaan tänne, että eilen kuin luin tän postauksen, tuli todella hyvä fiilis. Tänään päivällä olin kaupungilla ja muistin tän postauksen ja hymyilin todella paljon, jopa tuntemattomillekin ihmisille :) Niitä hymyjä tuli takaisin ja miten hyvä mieli siitä tuli itsellekin!! :) Kun vain aina muistaisi hymyillä :)

    VastaaPoista
  53. Minua vaivasi jotkin asiat, mutta tämä ihana postauksesi toi kyllä tosi hyvän mielen!♥

    VastaaPoista
  54. Todella ihana postaus ! ♥ Tuli kyllä paljon parempi mieli ja muutenkin blogisi ilmapiiri on niin mukava. (: Minulla olisi vielä kuitenkin yksi kysymys - miten nuo kuvat saa juuri tuon kokoisiksi ja ns 'lähemmäs toisiaan' kun niitä laittaa peräkkäin eli ilman niitä kehyksiä ? Voisitko kertoa, että mistä kohtaa asetuksista tämä onnistuu ? Kiitos paljon, jos autat. ♥

    VastaaPoista
  55. vau! aivan ihana postaus♥ oon ihan sanaton.

    VastaaPoista
  56. Ihana postaus:) hyvin kirjotettu että jaksoi lukea ihan joka kohdan, lisää tällaisa "erilaisia" postauksia :)!
    diary-by-amanda.blgspot.fi

    VastaaPoista
  57. ihana postaus :)♥ ku luki tätä ni tuli itsekki postiiviselle tuulelle. :)

    VastaaPoista