08 tammikuuta 2014

FROM MY PHONE



1. Ostaravan KFC:ssä syömässä! Tsekeissä olessa on aina pakko käydä vähintään kerran tuolla syömässä. Nam! 2. Käytiin siskoni kanssa kuvailemassa lomallamme. Harmiksemme ulkona oli niin kova tuuli, että vain muutama kuva onnistui. 



1. Kotiinpaluu matkalla oli tietenkin pakko käydä Prahan lentokentällä Victoria's Secretillä. Löysinkin itselleni ihanan meikkipussin alennuksesta. En olekaan vielä esitellyt uutta meikkipussiani, kiinostaisiko teitä siis postaus siitä? 2. Tsekeissä lomamme lopussa äitini valmisti meille lettuja sekä pannareita, tietenkin hillon ja kermavaahdon kera! 




Viime hetken shoppailut ennen Himokselle lähtöä. 


1. Olen niin kauan harkinnut tuon 50 mm objektiivin ostoa ja vihdoin sainkin ostettua tuon minulle. Olen niin innoissani tästä ja odotan kovasti aurinkoisia päiviä, että pääsemme kuvailemaan asuja tällä objektiivilla. 2. Perillä Himoksella! 


1. Ensimmäisenä iltana joimme muutamat lasilliset, pelasimme korttia ja aliasta. Nauroimme vatsat kippurassa toistemme selityksille ja vastauksille! 2. Uudenvuotena teimme päivällä yhdessä tortilloita. 




29 kommenttia:

  1. Kiinnostaa meikkilaukku! Parempi olis meikkitutorial videolla eli meikkipussin sisältö ja meikkivideo samassa VIDEOLLA :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen juuri alkusyksystä tehnyt meikkivideon arkimeikistäni ja käytän vieläkin oikeastaan melkein kaikkia samoja tuotteja ja meikkaan ihan samalla tavalla kuin tuossa videossa :) Tuntuisi ehkä vähän hassulta tehdä toinen lähes samanlainen meikkivideo!

      https://www.youtube.com/watch?v=M6zk2DFFUSA

      Kiitos kuitenkin ideoista ja varmasti joskus kevään aikana sitten tulen tekemään päivitetyn videon meikistä !

      Poista
  2. Ihanat hiukset !! Niin terveen ja hyväkuntosen näköset :)) oot niin nätsy :) ja mua kiinnostais ainaki meikkipussi :)

    VastaaPoista
  3. Oi ihanaa että siellä Prahan lentokentällä on Victoria's Secret!! :D Oon lähössä hiihtolomalla sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyy sellainen Victoria's Secret beauty & accessories - liike :) Siellä myydään niitä rasvoja, meikkejä, meikkipusseja yms. Hyvää matkaa sinulle jo näin etukäteen :)

      Poista
  4. Tykkään enemmän ku sulla on pitkät hiukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin pitkät hiukset ovat paljon kivemmat, mutta en jaksa käyttää enää hiustenpidennyksiä. Haluan nyt kasvattaa omat hiukseni pitkiksi ja vahvoiksi :)

      Poista
  5. Ompas tylsää ku nää kaikki kuvat oli näkyny jo instagramis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kaikki kuvat eivät ole näkyneet instassa ! Ja näiden postausten tarkoituksena on jakaa kuvia joita puhelimestani ja instagramistani löytyy :) Jatkossa kuitenkin tiedät skipata nämä puhelinkuva -postaukset, jos sinusta nämä ovat tylsiä !

      Poista
  6. oi nam kfc!:D Tosi kaunis toi ensimmäinen kuva susta :)

    VastaaPoista
  7. mistä toi sun talvitakkis on ostettu ja minkä merkkinen se oli:)? nii ja hinta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletan, että tarkoitat nyt tuota paksua talvitakkia, etkä tuota villakangastakkia :D? Takki on Canada Goosen Expedition Parka ja noita myydään mm. Stockmannilla ja Partioaitassa :) Tarkkaa hintaa en muista tarkalleen, mutta noin 800€.

      Poista
  8. nice!


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/




    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/


    VastaaPoista
  9. Mua on alkanut häiritä se että sun kaikki kuvat on joka paikassa aina niin yrittämällä yritettyjen onnistuneita. Missään ei voi olla huonoa kuvaa vaan pitää olla täydellistä. En tahdo olla kamala kritisoija mutta en usko että kaikki on aina niin täydellistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen kyllä eri mieltä siitä, että kaikki kuvani olisivat aina todella onnistuneita tai saatikaan sitten täydellisiä :D Mutta on tietenkin totta, että en tahdo postata instagraamini tai tänne blogiinkaan kuvaa joka olisi mielestäni todella epäonnistunut tai huono. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :)

      Poista
  10. Moikka! Laitatko lyhyitä hiuksia mitenkään erityisesti? Kampauksia tms? Ite pätkäsin kans hiukset ja nyt en oikein tiedä kuinka päin näitä laittais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ihan päivästä! Yritän nyt kasvattaa hiuksiani ja saada ne mahdollisimman hyvään kuntoon niin yritän mahdollisimman paljon olla föönaamatta, suoristamatta yms :D Silloin kuitenkin, kun laitan hiuksiani niin föönaan yleensä hiukseni ja sen jälkeen käärin isot tarrarullat hiuksiini :) Niillä saa kivasti tuuheutta ja laineita hiusten latvoihin ! Tai sitten vain föönaan isolla pyöröharjalla hiukset !

      Poista
  11. Ehdottomasti meikkipussista postausta! :)

    VastaaPoista
  12. Meillä on tuo sama objektiivi, enkä tykkää siitä yhtään. :D Se on niin muovinen ja halpiskamaa, eikä sille ole ollut oikeastaan ollenkaan käyttöä. :(

    http://mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. joo, meikkipussista postausta! :)

    VastaaPoista
  14. Mikä toi lv:n laukun malli on, joka näkyy tossa yhdessä kuvassa:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun laukkuni on Neverfull MM Monogram ja tuo toinen on siskoni :) Se on Neverfull GM Damier Ebene !

      Poista
  15. mikset julkaise täällä ihan asiallisia kysymyksiä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kysymystä tarkoitat? Kyllä julkaisen kaikki asialliset kysymykset ! Perhe- ja raha-asiat eivät kuulu blogiini eli jos nyt tarkoitat sitä kysymystä, josta kyseltiin raha-asioistani niin en julkaissut sitä, koska en ala selittelmään raha-asioitani netissä. Toisen raha-asioista ei muutenkaan yleensä ole kovin kohteliasta kysyä.

      Poista