13 tammikuuta 2014

DETAILS



Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, että kultainen kello tai muut kultaiset korut minulla eivät tule kysymykseenkään. Olen jotenkin aina tykännyt paljon enemmän hopeisista yksityiskohdista. Kultaisia kelloja, käsikoruja, korvakoruja ja vaikka mitä muuta on näkynyt kuitenkin viime aikoina (tai ainakin jo viimeisen vuoden ajan) niin paljon kaikissa blogeissa ja we heart it:ssä, että olen itsekin pikku hiljaa alkanut tykästymään niihin. Tänään asustani löytyykin beigeä, kultaista, punaista ja mustaa! Mielestäni tuo oli aika toimiva yhdistelmä. Vielä kun olisin ehtinyt vähän korjailemaan noita jo vähän kuluneita kynsilakkojani. Hehe!

Olen ollut tänään aamusta asti koko ajan menossa ja vielä olisi muutama juttu hoidettavana ennen iltaa. Ajattelin kuitenkin tulla nopeasti jakamaan nämä kuvat teille, koska oli ihana saada kerrankin päivällä auringon valossa jotain kuvia otettua! Harmi vain, että tietenkin juuri tänään minulla on ollut niin kiirettä, että en ehtinyt ottamaan mitään kunnollisia päivän asu -kuvia. Ehkä kuitenkin tällaiset kuvat ovat kivaa vaihtelua! Nyt kuitenkin jatkan muiden hommien tekemistä ja palaan myöhemmin tänne blogiin kertomaan lisää kuulumisia ♥. 

28 kommenttia:

  1. Ihana asuyhdistelmä ! (:

    VastaaPoista
  2. Wau miten upean näköinen asu! Olisi kiva nähdä tämä kokonaisuudessaan. Sulla on aina niin tyylikkäitä asuvalintoja ja olet ehdottomasti yksi mun suosikkibloggaajista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)) Ja aivan ihana kuulla <3 Kiitos kivasta kommentista :)

      Poista
  3. olet aivan upee nainen! täälä yksi kateellinen! mutta hei kun olen lukenut noita vanhoja postauksiasi ja esittelit tuota itseruskettavaa moussea niin mistä sitä saa tilattua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöh, aivan turhaan olet kateellinen! Kiitos kuitenkin :) En valitettavasti tiedä, että mistä sitä saa tilattua, koska itse ostin sitä aikoinaan aina Seppälästä. Nykyään sitä ei enää tosin siellä myydä, mutta itse käytän nykyään L'orealin Sublime Bronze itseruskettavaa aina silloin tällöin :)

      Poista
  4. Ompa ihana kaulakoru!:) ja koko asu näyttää tosi kivalta ja rennolta :)

    VastaaPoista
  5. Mistä toi kello on :) / minkä merkkinen ?

    VastaaPoista
  6. Upea asu! Ihanaa, että postailet nykyään niin usein. Päivän asuja jään innolla odottelemaan, niistä saa niin paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet tykännyt :) Itse tykkään lukea blogeja, jotka päivittyvät usein ja siksi yritän päivitelä tätä omaa blogianikin aina mahdollisimman usein ! Ihana kuulla :)

      Poista
  7. Ihana kello ja tykkään tosta villapaidasta :)

    VastaaPoista
  8. Onks noi ne sortsit ja sit sul alla niiku sukkahousut? Vai leggingsit? Näyttää kivoilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat mustat Dr. Denim housut, jotka näkyivät edellisessäkin postauksessa :)

      Poista
  9. Tosi ihana asu!:) Mistä tuo ihana musta röyhelöpaita on? SheInSideltäkö?:)

    VastaaPoista
  10. Ihana toi hame, mistä se on? :)

    VastaaPoista
  11. Ooks käyny koskaan sokeroinnissa? Jos oot nii minkä alueen oot sokeroinu?

    VastaaPoista
  12. Mistä tuo musta röyhelö toppi on..? tai kuuluko se tuohon neuleeseen? :)

    VastaaPoista
  13. Oi oon tuota kelloa kuolannut vaikka kuinka kauan ! Onko se sun mielestä hyvä, toiminut yms ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan hyvä ja toimii hyvin :) Ainakin hinta-laatusuhde on kohdillaan!

      Poista
  14. Mistä tuo kaulakoru on ostettu? :) ja tää asu on varmaan paras mitä oon nähnyt vähään aikaan!! :) onko tuo toppi tuon neuleen alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru on Oasapilta :) Ja voi miten kiva kuulla <3 Kiitos !

      Poista
  15. Hienoja kuvia : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Näyttää todella kivalta! :) Hauskasti oot yhdistänyt erilaisen topin alle, sopii mun mielestä tosi kivasti! En kyllä tiedä miten joku edellä olevista niitä shortseiksi luuli :D Mulla on ollut sama juttu , että hopeat korut on ollut enemmän mua. Jotenkin olen mieltänyt hopean vaaleahiuksisille, kun taas kultaisen tummahiuksisille! :)

    VastaaPoista
  17. Tosi kiva asu :). Mulla on ollut myös sama, että kulta ollut nounou, mutta pikkuhiljaa sillekkin alan lämpeämään :).

    VastaaPoista