11 tammikuuta 2014

CASUAL OUTFIT

Hei hei ! Miten teidän viikonloppunne on mennyt? Me vietimme eilen Jonathanin kanssa iltaa täällä meillä ihan kahdestaan. Olimme ostaneet viinipullon ja istuskelimme sohvalla lasillisten ääressä jutellen yli puoleen yöhön. Oli ihana viettää kunnon laatuaikaa yhdessä. Tänään nukuimme sitten rauhassa pitkään ja löhöilimme sängyssä melkein puoleen päivään asti. Nyt tämä alkuilta meneekin blogijuttuja tehdessä ja kävimmekin tänään aikaisemmin ottamassa kuvat tämän päivän asustani. Nämä päivän asut ovat sellaisia joihin haluan panostaa enemmän tulevan vuoden aikana ja alkaa postailemaan niitä myös paljon useammin. Vielä kun tulisi niitä aurinkoisia päiviä!

Tällaiselta näyttää kuitenkin tämän päivän asuni. 



Tuo musta takki on ollut ehdottomasti tämän syksyn/talven lempparini. Takki onkin näkynyt jo muutamaan otteeseen päälläni, mutta mielestäni tuo sopii vain niin hyvin melkeinpä mihin tahansa asuun. Ainut miinus tuossa takissa on, että se ei ole kovinkaan lämmin eli kohta taitaa olla aika käyttää vähän lämpimämpiä takkeja, jos nämä ilmat tästä nyt alkavat pakastumaan. 


Takki (saatu) Oasap.com / Neule Gina Tricot / Housut Dr. Denim / Huivi Zara / Kengät Ugg Australia / Kello Michael Kors 

Illemmalla ajattelimme hakea Makuunista karkkia ja katsoa White Collaria. Tämä viikonloppu menee siis ihan rauhallisesti kotona, kun taas ensi viikonlopuksi olemmekin sitten suunnitelleet tyttöjen iltaa ja ulos lähtemistä. En millään malttaisi odottaa. Toivottaan siis, että kaikkien aikataulut joustavat ja saamme illan järkättyä! 


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille 



43 kommenttia:

  1. ootko koskaan aatellut värjääväsi hiuksiasi tummemmiksi? minusta sulle saattaisi sopia hieman tummemmatkin :) nuo ovat myös kyllä kivat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut itse asiassa kaksi kertaa tummat hiukset ja kyllähän ne sopivat, mutta en vain viihtynyt niissä sitten ollenkaan :( Olen kyllä taas ajatellut, että laittaisin lisää vähän tummempia raitoja tuonne vaalean sekaan ! Tykkäsin niistä viimeksikin nimittäin todella kovasti :) Kiitos <3

      Poista
  2. Pystyisitkö laittamaan linkin tuohontakkiin? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.oasap.com/coats-jackets/34184-paneled-pu-collar-coat.html :)

      Poista
  3. Tykkään blogistasi tosi paljon, mutta kuvien huono laatu häiritsee varsinkin kun kuva ovat niin suuria :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Tässä postauksessa tuo yksi kuva nyt on rakeinen, mutta ulkona on tällä hetkellä päivisinkin niin hämärää, että en oikein tiedä mitä voisin tehdä asialle. Omasta mielestäni kuvat ovat kuitenkin yleisesti postauksissa ihan hyvän laatuisia. Missä postauksissa olet kokenut kuvien laadun erityisen huonoksi (tämän postauksen lisäksi)? Ja kuvani eivät kyllä ole mitenkään erityisen suuria - verratuna muihin blogeihin. Ihan tavallisen kokoisia :) Kiva kuitenkin kuulla, että olet muuten tykännyt ! :)

      Poista
    2. Minä pidän kovasti suurista kuvista, ne antavat ilmettä ja näkee paremmin :) toisinaan kuvien laatu ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta näin pimeänä aikana se onkin ihan ymmärrettävää kun valoa on niin vähän.

      Poista
    3. Oikein kiva kuulla :) Ja niin totta. Hämärrä kuvaaminen on kyllä kaikista haastavinta :D Jos jollain on jotain hyviä vinkkejä hämäräkuvaukseen niin otan niitä oikein mielelläni vastaan :)

      Poista
    4. Selailin aikaisempia postauksia ja huomasin, että laatu on huomattavasti parempaa "valoisimmissa" kuvissa, joten johtuu varmasti juurikin tuosta hämäryydestä :) Ja tuo kuvien koko ei itsessään haittaa, mutta tarkoitin, että kuvien heikkolaatuisuus näkyy tottakai vielä selvemmin isoissa kuvissa..Halusin vain mainita tuon kuvien laadun, jos vaikka mietit joskus miten blogia voisi kehittää entistä paremmaksi :)

      Poista
  4. Säkin oot bongaillu ton ginan neuleen :) Mulla on se kans ja tykkäilen kovasti<3

    VastaaPoista
  5. Käytätkö siun hiuksissa mitään hiusten kasvua edistävää ainetta, nyt kun oot ottanu pidennyksey pois? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käytän, mm. Bio + hiustenkasvua edistävää shampoota sekä seerumia :) Syön myös muutamaa eri lisäravinnetta, jotka auttavat hiusten sekä kynsien kasvuun! Ja lisäksi käytän hiuksiin mahdollisimman hoitavia hiusnaamioita ja öljyjä :)

      Poista
  6. Rakastan sun vaatetyyliä! Siis se on aivan ihana :) sun blogikin on ihana! Varmaan suosikkini :) mikä kamera sulla muuten on käytössä, kun saat niin laadukkaita kuvia tuolla ulkona pimeässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ja kiitos oikein paljon <3 Hämärrä kuvaaminen on (ainakin minulle) aika haastavaa ja siinä löytyy vielä paljon harjoittelemista! Kamerani on Canon 650D :)

      Poista
    2. mitä objektiivei sul on siihen ?:D

      Poista
    3. Kuvaan yleensä 50 mm f/1.8 tai 28-135 mm f/3.5-5.6 objektiiveilla :)

      Poista
  7. Mitä kokoa takkisi on?

    VastaaPoista
  8. milloin tuo neule on ostettu? mietin joska sellainen löytyisi vielä kaupoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama viikko sitten eli uskoisin, että löytyy :)

      Poista
  9. Ihana asu ja tuo oma tukka on paljon parempi:) minkä kokoinen jalka sulla on? Näyttää niin isolta noissa kengissä, pikku kroppaan verrattuna:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ja jalkani on 37 ! Ihan sopusuhtaisen kokoinen pituuteeni nähden :D

      Poista
    2. Ugg'eillahan jalat näyttää aina suht isolt ainakin omasta mielestäni itselläni niin on , mutta ei nyt natan jalat kyllä kummoisen isoilta näytä. Ps. Ihana asu <3

      Poista
  10. Ihana asu! Millon teet videota? Onko suunnitteilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! En ole ainakaan nyt suunnitellut kuvaavani videota, mutta jos sinulla on joku kiva ideasta mistä toivoisit minun tekevän videon niin otan mielelläni ideioita vastaan =)

      Poista
    2. Olisi kiva katsoa jotain "get ready with me" tyylisiä videoita, joissa laitat meikin, hiukset ja näyttäsit asusi :) ihan tällästä perus, mitä youtubessa yleensä on! Mut teet tietty sit ku se sulle sopii :)

      Poista
    3. Joo tuollainen video olisi kiva, mitä ylemmässä kommentissa ehdotettiin :)

      Poista
    4. Kiitos paljon ideasta :) Voisin yrittää joku päivä tehdä tuollaisen videon !

      Poista
  11. Ihana asu ja olet niin kaunis! :) Jotenkin kiva huomata kuinka paljon blogisi on muuttunut alkuajoista tähän päivään nähden :) olet kehittynyt todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja aivan ihana kuulla :) <3 Yritän koko ajan parhaani mukaan kehittää blogiani ja itseäni bloggaajana ! :)

      Poista
  12. Ihana asu, erityisesti tuo takki ! :) minkä pituinen olet?

    VastaaPoista
  13. Tää kommentti ei nyt oikeestaan liity mitenkään tähän postaukseen, mutta jossain aikasemmassa postauksessa puhuit jotain siitä missä säilytät kuviasi ja puhuit jostain kovalevystä jos muistan oikein? :D mulla on macin kone ja mulla on ongelma että kiintolevy on ihan täynnä kuvien takia, joten mitä sun mielestä kannattaisi tehdä? :P
    ps. oot tosi kaunis ja blogis on tosi kiva ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa ulkoinen kovalevy ja säilö kaikki kuvat yms. sinne :)) Kiitos paljon ja kiva, että olet tykännyt! :)

      Poista
  14. sun uggit on jo hieman kulahtaneet ja menneet lyttyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hieman kulahtaneet :D Nuo ovat jo niin päivänsä eläneet kuin vain voivat olla.. En vain nyt raaski ostaa täältä Suomesta uusia, koska lähden kuukauden päästä jenkkeihin ja saan sieltä uudet uggit niiin paljon edullisemmin :)

      Poista
    2. Haha ihana natalia :D

      Poista
  15. Paljonko jenkeissä maksaa uggit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä ihan tarkkaa hintaa, mutta noin 150 dollaria eli about 110 euroa :)

      Poista
  16. Ihana asu! Oot nii hurjan kaunis :)

    VastaaPoista
  17. Ihana rento asu : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Siis mitkä ovat ton kellon tarkemmat tiedot? Aiiivan uskomattoman upea!!

    VastaaPoista