30 tammikuuta 2014

17 DAYS TO GO..


Olenkin jo muutamaan kertaan jossain postauksen yhteydessä maininnut, että olemme lähdössä nyt helmikuussa Floridaan lomailemaan perheeni kanssa. Lähdemme reissuun nyt 16. päivä helmikuuta ja vietämme Miamiassa kolme viikkoa. Olen niin innoissani, että en millään malttaisi enää odottaa! Olen käynyt Amerikassa kaksi kertaa aikaisemmin ja itse asiassa kerran aikaisemmin Miamiassa, mutta olin silloin sen verran pieni, että en muista siitä enää paljoakaan. 



Vanhempani ovat vuokranneet meille talon tuoksi ajaksi, kun olemme siellä ja ainakin kuvien perusteella paikka näyttää aivan ihanalta! Vuokraamamme talo sijaitsee Fort Lauderdale:ssa, mutta tarkoituksenamme on lähteä myös käymään esimerkiksi Universal Studiolla, Key Westissä.. Osallistumme siskoni kanssa myös mm. englannin kurssille! Tarkoituksena on tietenkin myös shoppailla paljon ja olenkin jo tehnyt pientä alustavaa listaa itselleni kaikista jutuista joita tuolta haluaisin sitten ostaa.. Enkä tietenkään malta odottaa, että pääsemme shoppailemaan mm. Victoria's Secretille! 



Aikaisemmin kun kerroin täällä lähteväni Floridaan niin moni teistä oli myös aikaisemmin käynyt tuolla ja ajattelinkin kysyä vinkkejä teiltä. Missä kannattaa siis ehdottomasti käydä? Onko teillä vinkkejä hyvistä ostoskeskuksista ja shoppailupaikoista? Kaikki mahdolliset jutut ja vinkit ovat siis enemmän kuin tervetulleita 



En malta myöskään odottaa miten ihania kuvia ja postauksia pääsen tekemään teille tuolta reissusta. Vuokraamallamme talolla on wifi eli postauksia on luvassa lähes normaaliin tahtiin myös tuolta matkalta.

Postauksen kuvat täältä.


83 kommenttia:

  1. Keywestissä kannattaa ehdottomasti käydä snorklaamassa! :--)

    VastaaPoista
  2. Varovainen kannattaa ainakin olla, kun siellä liikkuu myös paljon rikollisia.. :/ ja kun oma talo on niin kelle tahansa ei kannata avata ovea.

    VastaaPoista
  3. Oiih! Oon niin kateellinen! Lupaathan sit tehä monta postausta matkasta ja piristää meidän kevättä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postauksia on varmasti tulossa paljon! Onneksi meillä on tosiaan siellä se netti niin postailen sieltä tänne niin usein vain kuin ehdin :) <3

      Poista
  4. Tiedätkö yhtään, mitä kautta sun vanhemmat vuokrasi sen talon teille? :) Esimerkiksi nettisivu? Haaveissa olisi itsellänikin lähteä johonkin päin Amerikkaa ja tarkoituksena olisi vuokrata myös loma-asunto siksi aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä ollenkaan, että mitä kautta talomme on varattu :((

      Poista
    2. Vaikeeha se on kysyä?:)

      Poista
    3. Talo on kuulemma vuokrattu tuttujen kautta!

      Poista
  5. Oi toi on niin mahtavalta kuulostava reissu!! Niinkuin aikasemmin olen kommentoinut myös tänne blogiisi niin oltiin silloin joulukuussa myös Floridassa ja siellä West Palm Beachillä, mutta pyörittiin kanssa aikalailla ympäri Floridaa!
    Suosittelen ehdottomasti Universal Studioita ja sitä, että käytte kummassakin puistossa! Toki Orlandoon kannattaa siis varata yö ja olla yötä tai pitempäänkin. Meillä maksoi yksi yö ja kaksi huonetta muistaakseni n. 50-60€ mutta toki niitä viel halvempiakin on ja siihen kuului aamiainen. Ja siellä Universal Studioilla on kyllä vaikka ja mitä nähtävää, niin ihana paikka! Ja sitten Orlandossahan on se outlet nimeltään Orlando Premium Outlet, sitä on ihmiset suositelleet paljon!
    Sitten siellä lähellä teitä ja Miamia onkin se Floridan suurin ostoskeskus ja mekin oltiin siel yli 10h eikä keretty kiertämään kaikki kauppoja. Kauppakeskus siis on nimeltään Sawgrass Mills, ja sehän on myös USA:n seitsemmänneksi suurin kauppakeskus. Sieltä löytyy vaikka ja mitä. On erikseen merkkiliikkeiden outlet puolet jne.. Olikos se yli 300 liikettä vai just se 300 mut kuitenkin.
    Myöskin jokapuolella on pienempiä ostoskeskusksia. Ruokakaupoista meijän lemppariksi valikoitui Wal-mart, joita siellä on paljon. Sen hintataso oli todella hyvä ja sieltä löytyi niin vaatteita, ruokaa kuin kaikkea muuta kivaa, jokainen Wal-mart kauppakin on erikokoinen, mutta kuitenkin.
    Suosittelen myös käymään jossain eläinsafarilla tai eläintarhassa, jos siis haluaa nähdä eläimiä, ruokkia, silittää yms. Sekä myös niitä Alligaattori safareitakin suositeltiin paljon.

    Sitten tämmöinen yksi mielestäni todella hyvä vihje, joka mekin saatiin mutta kyllä valitettavasti liian myöhään. Eli sieltä Port Of Palm Beachiltä, lähtee risteily esim. 2 yöksi Bahamalle. Risteily sisältää kaikki ruoat, juomat, viihteen yms. Ja maksoi muistaakseni euroissa neljän hengen hytti n. 100-120€ ja siitä ylöspäin + verot päälle. ELi jos Bahama kiinnostaa niin suosittelen katosmaan tuolta nettisivuilta lisätietoja :) http://www.bahamascelebration.com/Cruises-Celebration-Cruise-Line.html
    Meilläkin silloin oli talo/asunto vuokrattuna ja oli se vaan niin mukavaa kun oli semmoinen ns. omarauha :) Vitsit innolla odotan jo kun sitten tänne blogiin saa niitä kuvia ja kuulumisia reissultanne!! TÄÄLLÄ yksi jolla kauhea matkakuume ja tahto takaisin Floridaan :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Jatta tuhannesti näistä vinkeistä :)) Olet ihana, kun näit vaivaa kirjoittaessasi nämä kaikki tänne <3 <3

      Poista
    2. Suosittelen myöskin Universal Studiota ja Sawgrass Millsin ostaria!! Käytiin kuukaus sitten itekkin juuri siellä mihin ootte menossa :) hyvää matkaa! <3

      Poista
    3. orlando premium outleteissa ehottomasti käytävä!! Siellä mm. victoria's secret ja forever 21 ;)

      Poista
  6. voisitko linkittää tuon sun upean meikkipussisi ? :) Siis tarkoitan tuota joka oli tossa sun postauksessa what's in my bag :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä ollenkaan löytyykö tuota meikkipussia enää edes Victoria's Secretin sivuilta, koska ostin sen itse Prahan lentokentällä olevasta liikeestä alesta :/ Voin illalla yrittää etsiä sitä tuolta sivuilta!

      Poista
  7. katso focus on fashionin sallan postaukset miamista,hän oli siellä just kuukausi sitten! :) ja hyvin kirjoittanut miami-vinkkejä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Pitääkin käydä lukemassa =) !

      Poista
  8. Apua hitsi ku en muista sen kauppakeskuksen nimeä Miamissa, missä ite oon käyny se oli sellanen "ulko" kauppakeskus ja niin söpö ja kivoja kauppoja!
    Mut jos ootte menossa tonne Universal Studioille, nii kannattaa todellaki ettii siit lähelä joku outletmall! Niissä on aina ihan älyttömän hyvät alennukset ja muutenki tosi edullista verrattuna Miamin kauppakeskuksiin :D!
    Ite lähen kesällä 10 päiväks just sinne Orlandoo enkä malta oottaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä :)) Hyvää matkaa sinulle jo näin etukäteen <3

      Poista
  9. Aaaa aivan ihanaa matkaa teille Natalia!!! <3 Olin Miamissa hmm oliks se nyt 2011-2012 vuodenvaihteessa 2 viikkoa, aivan ihana paikka, varsinkin ihan täydellinen shoppailun kannalta :) Me majailtiin silloin West Palm Beachilla mutta käytiin myös Keywestissä ja tuolla teidän tulevassa kohteessa eli Fort Lauderdalessa, ihania paikkoja molemmat. Suosittelen todella todella lämpimästi Universal Studiosia, vietimme siellä 2 päivää ja voin sanoa että 2 hauskinta päivää elämässäni ikinä!!! :) Rahanmenoohan tuolla ei voi estää, ruoka on suht ok hintaista mutta vaatteet jne ovat tietty mitä voi odottaa, tietenkin halvempia kuin Suomessa monet merkit. Ja outleteissä kannattaa käydä, mutta sen varmasti tiedätte!!
    PS. Hitsi muuten sinä ja siskosi tuutte varmaan kääntää siellä päitä!! ;D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Kiitos vinkeistä ja teillä on varmasti ollut aivan upea reissu =)

      Poista
  10. Oi! Miami on ihana!! :D Oon käyny sielä viimeks 2007.. Jotenkin Usa on vaan niin rakas ja sinne on pakko päästä vähintään parin vuoden välein <3 Lähen ens kuun lopussa San Fransiscoon ottaan vähän Californian aurinkoo! Ja ehkä vähän shoppaileen ! B-D

    Suositten kans Sawgrass Millsin ostosparatiisia, joka sijaitsee Sunrisessa, lisäks Key West on ihan kiva,(tykkäsin erityisesti siitä siltaosuudesta, joka oli ihan tajuttoman pitkä,vaikka se onkin vankien rakentama), Evergladet lähes pakollinen nähtävyys ja ainakin omalla reissulla toi Bahaman risteily oli huippu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt ja kiitos vinkeistä :)) Ja hyvää matkaa myös sinulle jo etukäteen <3 San Fransisco on varmasti aivan ihana paikka! :)

      Poista
  11. Lähteekö Jonathan mukaan vai vain sun perhe? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lähde tällä kertaa, koska Jonathanilla on kirjoituksen käynnissä juuri samaan aikaan tuon reissumme kanssa :( Toivottavasti ensi kerralla hänkin pääsee mukaan <3

      Poista
  12. Miten kauan te siis ootte siellä? :)

    VastaaPoista
  13. Jos satut olemaan suunnittelemassa tatuoinnin ottoa niin suosittelen "Miami ink"inä tunnettua lovehate tattoo -studiota, niin tatuoinnin merkityksen lisäksi paikasta jää upea muisto! Palvelu myös oli aivan ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole suunnitellut ottavani tatuointia, mutta kiitos kuitenkin vinkistä =)

      Poista
  14. Universal studio on kyl aika pliisu paikka et kannattaa mennä disney worldiin siel riittää nähtävää moneks päiväks jos jaksaa vaa mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi :) Itse olen kuitenkin kerran aikaisemmin ollut jo Universal Studiolla ja Disney Worldissä ja ehdottomasti haluan päästä Universal Studiolle uudestaan käymään <3

      Poista
  15. Kaikki Orlandon puistot on ihan huippuja !! :) Mut mun mielestä jos on Harry Potter-fani tai muutenki tykkää kaikesta hurjasta ja kivasta nii Universal Studiot. :D Jää kyl hyvät muistot sinulle ja perheellesi. Mitä kautta lennätte ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!! :) Ehdottomasti kiinnostaa tuo Universal Studio! :D Jos en nyt ihan väärin muista niin lennämme Lontoon kautta ! :)

      Poista
  16. voi eiiii! oon niin kade! :) itse olin just viime maaliskuus pari viikkoa miamissa, maailman ihanin paikka! toi fort lauderdale on sopivampi paikka just perheille, miami beachille on kivempi lähtee sit esim. kavereiden kanssa :)
    siel on muutenkin tähän aikaan sopivan lämmin, ei tuskasen kuuma!
    oikein ihanaa matkaa<3

    VastaaPoista
  17. Paras shoppailupaikka on ehdottomasti Sawgrass Mills. Kuulemma Amerikan suurin outlet-ostoskeskus. Mutta varoitan että kamalin ruuhka-aika on klo 11-15 aikana. Parkkipaikkaa oli mahdoton löytää, kaikissa kaupoissa kilometrien mittaset jonot... Ihmisiä oli niin paljon, että ei mahtunut kulkemaankaan. Kannattaa siis mennä vasta neljän aikoihin shoppailemaan sinne. :) Aventura Mall oli myös tosi kiva, mutta se oli vain tavallinen ostari, eikä outlet. Omiksi lempparikaupoiksi muodostui Guess, Aeropostale, American Eagle ja tietty VS!
    Tehän olette Fort Lauderdalessa, joka on noin 40min ajomatkan päästä Miamista, joten kannattaa käydä juurikin Miamin keskustassa joku päivä, ei pelkästään vain Miami Beachillä. Downtown Miami oli aivan ihana paikka pilvenpiirtäjineen. Olisi varmasti vaikka mitä vinkkejä mutta ei tule nyt enempää mieleen. Mukavaa reissua! :)

    VastaaPoista
  18. Kertakaikkiaan ihanaa lomaa toivotan teille jo nyt! ♡ olisin niin ikionnellinen jos itsekin joskus pääsisin myös Miamiin, toivottavasti se toteutuu :)♡ !

    VastaaPoista
  19. Itse olin Floridassa viime kesänä, meillä oli auto vuokrattuna, jolla kiertelimme ympäri Floridaa. Lemppari paikkani ehdottomasti oli Key West, jossa kannattaa ehdottomasti mennä venereissulle ja snorklaamaan, se oli elämäni hienoin kokemus. Sanibel island on myös näkömisen arvoinen paikka, sielä oli upea auringon lasku ja se on tunnettu simpukoista, jota sielä tosiaan olikin paljon. Miamin downtownissa olevat liikkeet olivat ylihinnoiteltuja, eli jos mahdollista kannattaa mennä vähän kauempiin kauppakeskuksiin. Miamissa olevista kauppakeskuksista suosittelen ehdottomasti Sawgrass Mills nimistä kauppakeskusta, jos Guessin vaatteista tykkää kannattaa käydä tuon kyseisen kauppakeskuksen Guess liikkeessä, sielä oli kaikista halvinta (ostin paidan 10 dollarin hintaan). Tykkäsin eniten ehdottomasti Orlandossa sijaitsevasta The Mall at Milleniasta, ihan huippu paikka! Sielä oli mm. Victoria's Secret ja Victoria's secret PINK erikseen, Abercrombie, Hollister, Guess, forever 21, Sephora. Jos huvipuistoon haluaa mennä itse tykkäsin eniten Island of adventuresta, vaikka jonot olivatkin pitkät Harry Potter raidiin(miten sen nyt suomentaa) niin se oli todellakin jonottamisen arvoista! Itse petyin Orlandossa olevaan wet 'n wild vesipuistoon, meillä oli kahden päivän lippu sinne, mutta kävimme vain kerran sielä, koska paikka ei ollut mieleemme. Vietimme loman viimeiset päivät Fort Laurendale:ssa, mutta sielä ei oikein ollut muuta kuin hieno hiekkaranta ja muutama turistikrääsä kauppa, eli hyviä shoppailupaikkoja ei kannata sieltä odottaa. Toivottavasti sait edes jotain selvää tekstistäni, mutta hyvää lomaa teille!

    VastaaPoista
  20. Key West on iiiiiihana!! Niin sellanen söpö paikka :) Sinne oli tosi kiva ajella ku merta oli loputtomiin ympärillä. Nähtiin sillä reissulla jopa kun krokotiili (vai alligaattori) jäi rekan alle! :(

    Shoppailuvinkkejä on tulluki aika kiitettävästi ja toistan toisia että kaikki outletit oli kivoja ja sit normaaleista ostareista ehdoton lemppari oli Aventura Mall!

    Miami on kyllä ihana paikka. Kivaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella monet ovatkin kehuneet tuota Kew West:iä aivan ihanaksi :)) Varmasti siis suuntaamme käymään siellä! Kiitos ja kiitos sinulle vinkeistä :)

      Poista
  21. Dolphin Mall on kiva kauppakeskus ainaki :-) itelläki menny jo 4 vuotta ku oltiin Miamissa... Nopee menee aika! :-D

    VastaaPoista
  22. Jos haluut kunnolla shoppailla nii kannattaa mennä sawgrass millsiin ! :) shoppaajan paratiisi.. universal studioille kannattaa ehdottomasti ottaa 2 päivän lippu, koska puistoa ei ehdi yhdessä päivässä kiertää :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Sawgrass Mills on tainnut olla lähes kaikkien suosikki :) Kiitos vinkistä!!

      Poista
  23. Joo ehdottomasti kannattaa käydä sawgrass mils ja varata kunnolla aikaa, kauppoja on sairaasti ja hinnat alhaisia;)! Ja me käytiin kanssa risteilyllä Bahamalla, fort lauderdalesta menee suoraa laiva n.3h grand bahama saarelle free porttiin, me oltiin ihan vaan päiväreissulla mutta suosittelen että on pitempää jos aikaa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä :)) Bahama kuulostaa ihanalta <3

      Poista
  24. http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2014/01/avunpyynto-lukijalta-kaykaa.html?m=1
    Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mutta aattelin vain vinkata tälläisesta asiasta, nimiä puuttuu vielä! Enkä tiedä oletko jo huomannut kyseisen postauksen jne.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kun vinkkasit tästä <3 Oli kyllä koskettava kirjoitus ja kävin itsekin allekirjoittamassa tuon! :)

      Poista
    2. Kiitos kuuluu sulle kun allekirjotit ja jaoit facebookissa tämän!! :) <3

      Poista
  25. Jos menet orlandoon, ja olet kiinnostunut victorias secretistä, niin mene EHDOTTOMASTI orlando prerium outlets(international dr) shoppailuparatiisiin ! Olin itse viime vuonna kyseisessä paikassa, ja victorias secretin outlet kauppa oli uskomaton... Kaikki tuoksut -70'% normaali hinnasta, ja sain esimerkiksi vs:n hupparin 20 dollarilla sieltä, sekä alusvaatteita älyttömän halpaan hintaan ! Joten sitä ostoskeskusta suosittelen erityisesti :) pidä hauska loma !

    VastaaPoista
  26. Sanoisin myös että sawgrass mills oli hyvä ja isoin kauppakeskus, mutta orlandon kauppakeskuksista saa huomattavasti vielä halvemmalla :)

    VastaaPoista
  27. Kävin vuosi sitten Miamissa!:) Universal studiolla kannattaa ehdottomasti mennä vain kaikki laitteita kokeilemaan!:) Ne on tosi hienoja sisältä!! Ja Key West on paikkana tosi kaunis!:) Eli ehdottomasti hyviä vierailupaikkoja!:)

    VastaaPoista
  28. Ihanaa lomaa ja vitsit täällä on yks niiiin kateellinen!! <3 tuutte kääntämään siskosi kanssapäitä kun ootte blondeja ja niin laihoja ja kauniita ! :D täytä instagramia ja bloggeria tiuhaan tahtiin niin me voidaan täällä kuolata! Voisitko tehdä jonkinlaisen videon matkaltasi myös vaikka loman päätteeksi :) ? Harmi ettei jonathan tule mukaan!,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulen päivittämään instagramia sekä tätä blogia sieltä paljon :) Ja olen suunnitellut tekeväni myös videon matkastamme ! Yritän saada matkala mahdollisimman paljon kaikkea materiaalia teille nähtäväksi :) Niin on, mutta ensi kerralla sitten hänkin tulee varmasti mukaan! <3

      Poista
  29. Itse olen käynyt myös floridassa ja mahtava reissu oli ja jos olette menossa universal studiolle ja sinne huvipuistoon yms. Nii kannattaa ostaa vip liput vaikka niillä on hintaa nii pääset kuitenkin aina vip jonosta kaikkien muiden ohi ja melkein heti laitteisiin, koska itse kun olin niin otettiin vip liput ja se kannatti koska ne jonot ovat älyttömän pitkiä osa ihmisistä jonotti yhteen laitteeseen jopa puolitoistatuntia! :) mukavaa reissua toivottavasti viihdyt

    VastaaPoista
  30. Shoppailuun EHDOTTOMASTI sawgrass mills mall. Huippu! Aikaa saa varata reippaasti! :)

    Orlandossa Universal studiosissa kannattaa käydä! Kyllä kalpenee Linnanmäki mennen tullen!! :D Spider man laite, simpsonit vuoristorata ja Harry Potter maa jotain ihan uskomatonta! :D Ei todellakaan vaan lapsille. Disney world oli kiva myös mut mun mielestä sopii just nuorempaan makuun. :)

    VastaaPoista
  31. Sawgrass mills ja kannattaa varata muutama päivä aikaa tolle ihanuudelle!

    VastaaPoista
  32. Key West on ihan lemppari! Niinku tuolla ylhäällä joku mainitsikin niin kannattaa siellä ainakin käydä snorklaamassa :) hih hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  33. kannattaa ehdottomasti käydä dunkin donutsissa! :)

    VastaaPoista
  34. Universal studioille kannattaa todellakin mennä! Oon ollu floridassa 2 kertaa aijemmin ja lähetään nyt 20. Päivä kolmannen kerran ja ollaan myös siellä fort lauderdalessa ! Ja mennään myös käymään siellä key westissä :) eli aika lailla samanlainen loma tulossa :D

    VastaaPoista
  35. Mua kiinnostais kanssa lähtee ihan hirveesti miamiin/orlandoon! Täällä kun on niin paljon siellä käyneitä, niin minkä ikäsenä sinne voi oikein lähtee ikärajojen takia? Täytän ite kohta 20, mutta onkohan hotellien ja autojen vuokrauksessa esimerkiks millaset ikärajat? :o ihanaa jos joku viittii vastata<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä vaikeus on ihmisillä nykyään käyttää omia aivojaan/googlea? :D

      Poista
    2. Googlettamalla löydät varmasti nämä tiedot kaikista nopeiten ja helpoiten :)

      Poista
    3. varmaan sellanen ongelma, että googlesta löytyi ristiriitaista tietoa ja mun tietääkseni oma älykkyyteni ei liity mitenkään siihen, etten tiedä minkä ikäsenä sinne voi/kannattaa lähtee. ;)

      Poista
  36. Ihanaa matkaa Miamiin, Keywest ja Sawgrass Mills oli omat Floridan reissun lempparit! Täältä löytyy mun omat matkapostaukset: http://focusonfashion.refashion.fi/tag/matkat/ :)

    VastaaPoista
  37. Vouu, pääsimpä ittekkin joskus käymään Amerikassa :) Hyvää matkaa, en malta odottaa sun postauksia sieltä :)

    VastaaPoista
  38. Moikka Natalia! Olin juuri pari viikkoa sitten lomailemassa Miamissa. Paikkoja, joissa ehdottomasti kannattaa käydä, ovat Key West, everglades ja South Beach. Miamissa kannattaa vuokrata auto, koska välimatkat ovat pitkiä, eikä julkinen liikenne ole kummoista. Taksit tulevat välimatkojen takia kalliiksi. Parhaita shoppailupaikkoja ovat ehdottomasti Dolphin Mall ja Aventura Mall. Myös Bal Harbour Shops ja Lincold Road ovat käymisen arvoisia. Vaikka Lincoln Road on täynnä turisteja, on se lukuisine ravintoloineen tunnelmallinen varsinkin iltaisin. Miamissa kannattaa myös suunnata johonkin mereneläviä tarjoavaan ravintolaan!

    VastaaPoista
  39. Outletit ovat parempia kuin mall:t. Hintatasoiltaan ainakin mutta tietenkin laatutaso varmaan parempi oikeissa ostoskeskuksissa, mutta ei ole kyllä mitään valittamista outleteistakaan ostetuista vatteista. Ja auto kannattaa vuokrata. Aikaa kuluu huomattavasti vähemmän näin.

    VastaaPoista
  40. ja vielä äsköiseen että sawgrass mills on hyvän niinkuin moni onkin jo sanonut mutta aivan JÄÄÄTÄVÄN kokoinen!

    VastaaPoista
  41. Moikka:) miami beachilla kannattaa käydä kävelemässä esim lincold road ja ocean drive sekä rannat ovat upeita:) dolphin mall on kanssa mukava paikka shoppailla! Löytyy guessin outlettia forever21 victoriat ja paljon muuta! Everglades on kans kiva jos haluaa nähdä alligaattoreita! Key west on upea ja bahamalle pääsee tosi kätevästi laivalla!

    VastaaPoista
  42. Mulla on unelmissa päästä kanssa Yhdysvaltoihin ! Eilen illalla luin ennen nukkumaana menoa tän postauksen.. Unessa näin että olin tuolla kyseissä paikka.. Ja arvaappa mitä ? Nyt on varattu 2-viikon matka tuonne toukokuussa ! Joten odotan sun postauksia tuolta:)

    VastaaPoista
  43. Floridan kokoeneena matkaajana suosittelen Evergladesin alligaattori farmia, Sawgrass mills kauppakeskusta, sitten Fort Lauderdalessa voi käydä sellasella joki risteilyllä kattelemassa julkkisten taloja, Disneyn vesipuistot on mahtavia etenkin Typhoon Lagoon niminen vesipuisto jossa pääsee mm. uimaan leopardihaiden kanssa ja Key West on myös todella upea paikka jota suosittelen oikein lämpimästi tosin ajomatka on hieman puuduttava :D

    VastaaPoista
  44. Moikka Natalia! :) Olen itse matkustellut Floridassa monia vuosia joka kesä ja suosittelen todella jos Orlandoon päin olette menossa niin shoppailemaan Orlando Premium Outleteissa sieltä löytyy siis victoria's seacret, ugg, mk jne. ja halvalla lähtee tavaraa! Puhuitkin postauksessa Universals Studiosta niin suosittelen Island of Adventurea joka on samassa yhteydessä Universals Studion kanssa, kannataa käydä molemmat puistot! Island of Adventure on minun mielestäni kyllä parempi sillä sieltä löytyy Wizardin World of Harry Potter joka on tajuttoman upea kokemus sillä sinne on rakennettu se linna joka esiintyy Pottereissa sekä katu. Orlandosta noin tunti etelään päin sijaitsee Tampa jossa on aivan upea huvipuisto jonka yhteydessä on myös eläimiä nimeltä Busch Gardens, kannataa googlettaa nimittäin tämä paikka on myös todella hieno! Baseball pelissä kannataa käydä tulee kunnon jenkki meininkiä ku ihmiset on niin innoissaan siellä :D Ja no ravintoloissa kuten Texas de Brazil jossa siis ei tilata ns omaa ruokaa vaan alku ruoka noutopöydästä ja pääruoka on sitten erinlaisia pihvejä ja tarjoilit kävelet eripihvejen kanssa ympäri ravintolaan ja saa ottaa kaikkea, se on nimittäi aika hauska kokemus. Ja Miamissa tietenki se ranta on se juttu, lenkkeily aamu tuimaan rannalla on todella upeaa! No tässä pieniä vinkkejä ja toivottavasti oli jotain apua. :) Toivotan myös todella hauskaa matkaa teille!!

    VastaaPoista