04 joulukuuta 2013

OUTFIT


Neule* & Hame* SheInside // Takki* Oasap // Saappaat Zara // Lompakko Micheal Kors

Tämän päivän asuni on ehkä kaikkea muuta kuin talvinen. Itsestäni ei jotenkin tunnu yhtään siltä, että nyt on jo joulukuu ja vielä vaikeampi on uskoa, että jouluun on enää vain 20 päivää. Helsingissä on vielä nurmikotkin vihreänä, aurinko on paistanut nyt melkein joka päivä ja lämpöasteetkin ovat pysyneet suunnilleen nollan tuntumissa. Tuntuu siis enemmänkin keväältä kuin talvelta.. Toisaalta on tietty ihana, että ulkona tarkenee vielä paksuilla sukkahousuilla, hameella sekä saappailla, mutta kyllä minun puolestani saisi sataa lumet jo tännekin. 

Osa teistä saattoikin myös huomata miten hiukseni ovat lyhentyneet. Otin nimittäin sunnuntaina hiustenpidennykseni pois. Minulle tuli sellainen olo, että olen nyt saanut tarpeeksi ja haluan oikeasti yrittää kasvattaa omia hiuksiani ja käyttää niihin kunnon hoitavia naamioita yms. Tuntuu, että hiukseni ovat olleet tässä samassa pituudessa iät ja ajat eli pakkohan tähän hommaan oli nyt viimeistään tulla jokin muutos. Yritän nyt parhaani mukaan totutella olemaan näillä omilla hiuksilla ja ajattelin varata mahdollisimman pian itselleni ajan kampaajalle, leikkauttaa kaikki huonot latvat pois ja samalla olisi kiva saada jokin malli näihin lyhykäisiin hiuksiin. Löytyykö täältä muita, jotka yrittävät parhaillaan kasvattaa hiuksia? Ja jos teillä on jotain hyviä vinkkejä hiusten kasvatukseen liittyen niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan. 

*saatu

Hyvää yötä! 

86 kommenttia:

  1. ihana asu!!:) mun mielestä on niin kiva et pärjää vielä näin pienellä vaatetuksella, mutta tosiaan ois kyllä kiva että saataisiin jouluksi lunta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :) Niin totta! Toisaalta olisi niin ihana, kun ulkona olisi jo ihan valkoista ja saisi laittaa toppatakin päälle, uggit jalkaan yms.. :)

      Poista
  2. Hienoa, että aiot kasvattaa sun omaa tukkaasi! Mulla on just ja just rintojen yli hiukset ja haluisin saada ne kasvamaan silleen just ja just peppuun asti pitkiks, mutta aina ne huonot latvat katkeilee ja hiukset pysyy tän mittasina. Käytän hiusöljyä ja keratine-hiustuotteita. Nyt kesällä tuli ostettua tangle teezer ja oon ihan rakastunut siihen harjaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on käytössä tangle teezer ja olen tykännyt siitä todella kovasti :) Ihan ehdoton lemppari! Tsemppiä sinullekin hiusten kasvatukseen <3

      Poista
  3. Itse olen kasvattanut hiuksia pari kuukautta ilman pidennyksiä, kävin kampaajalla leikkauttamassa huonot latvat pois ja yllätykseksi kuulin että hiukset ovat kasvaneet ja paksuuntuneet siitä kun aloin käyttämään pidennyksiä! Itselläni teippipidennykset eivät ole siis yhtään vanhingoittaneet hiusta mistä oon tosi ilonen:) joulun jälkeen olisikin tarkotus laittaa taas pidennykset päähän!
    toivottavasti sinnekkin tulee pian lunta musta on aivan ihanaa että edes maa on just lumen peitossa täällä päin vaikka en asukkaan kaukana Helsingistä!! Toi sun asu on aivan ihana, sulta saa kyllä upeita pukeutumis vinkkejä. Ihanaa joulun odotusta sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että en ole ainut joka kasvattaa parhaillaan hiuksia ja on ilman pidennyksiä sen takia :) Niin! Olisi ihana saada lunta tännekin :) Kiitos ja ihana kuulla ! Samoin sinulle <3

      Poista
  4. Sul on vaa nii ihana tyyli! Osaat aina yhdistää vaatteesi kivasti ja ne sopivat sulle:) Ja tohon hiusten kasvatukseen mulla ei ole oikeestaan mitää muita vinkkejä kuin, että ala käyttää jotain hyvää latvahoitoainetta mikä jätetään hiuksiin:) Mulla oli pitkään "tosi" lyhyet hiukset ja jotenki vuoden aikana ne ovat kasvaneet todella paljon! En oikeestaan tiedä miten olen saanut be kasvamaan:D mutta ehkä noilla hoitoaineilla ja oikeanlaisella ruualla on ollut vaikutusta, lisäksi syön kyllä erilaisia vitamiinilisiä:) Toivottavasti oli jotain apua noista vinkeistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja todella kiva kuulla :) Usein siinä käy niin, että hiukset kasvavat lopulta ihan huomaamatta ! Kiitos vinkeistäsi :)

      Poista
  5. Mullakin on ollut tän vuoden hiustenkasvatus projekti ja hyvin on onnistunut ! :) musta tuntu et mun hiukset ei ennen koskaan kasvanu yli rinnan mut sit ostin tangle teezerin (paljon hellempi hiuksille ja ei revi niitä), käytin cutrinin Bio+ sarjan shampoota ja seerumia (jos ei muuta niin uusia hiuksia alkaa kasvamaan), leikkautin kaikki huonot latvat pois ja aloin hoitamaan latvoja huolellisesti joten niitä ei oo nyt tarvinnut kauheesti leikata :) toivottavasti et oo jo näitä kaikkia kokeilla ja tästä oli apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten uusia hiuksia voi alkaa kasvaamaan jollain shampoolla tai hoitoaineella tosta noin vaan??? Ei mitenkään sillä karvat kasvavat karvatupesta eikä vaan sieltä täältä tuotteiden avulla.. Muutenkin suurin osa kosmetiikkatuotteista on pelkkiä mielikuvia mitä yritetään myydä! Terveisin kosmetiikkaneuvoja

      Poista
    2. Mulla alkoi kasvamaan hiukset pii tableteista, uusia hiuksia tulee edestä paljon!!!! Ja korvan takana uusii tulee! Hiukset paksuuntu todella paljon! Alkoivat myös kasvaa hyvää vauhtia,

      Poista
    3. Kiitos paljon vinkeistä <3 Olette ihania, kun jaksatte auttaa :)

      Poista
    4. Kuules kosmetiikka neuvoja, kampaamotukuissa myynnissä olevat tietyt shampoot ja seerumit vilkastuttaa päänahan verenkirtoa = hiukset kasvaa. Harmillista ettet tämmöstä tiennyt jos todella oot kosmetiikkaneuvoja.

      Terveisin, PARTURI-KAMPAAJA

      Poista
  6. Sulla on niin upeat kasvonpiirteet, että lyhyet hiukset passaa sulle varmaan ihan loistavasti - korostaa nätisti niitä piirteitä <:

    VastaaPoista
  7. Itse oon oppinut kantapään kautta että hiuksia ei sais pitää paljon ponnarilla, vaan pitäs suosia lettejä varsinki urheillessa. Kun hiukset on kiinni niin se poninhäntäosahan liikkuu juostessa ylös alas ja hankaa hiuksia ja saa niitä katkeaan. Ja tämä ei todellakaan ole ihan vain muutama hius, mulla nimittäin onhiuksrt ohentunu puolella ja menee ihan selvä raja ihanku ois leikattu just siitä kohasta missä oon ponnaria pitänyt. Kun kampaaja kertoi syyn minun hiirenhännälle niin taitaa olla yhden käden sormissa laskettavissa montako kertaa olen sen jälkeen pitänyt hiuksia poninhännällä! Tulipa pitkä teksti mutta tarkoituksena oli varoittaa tuodta virheestä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut myös tuosta, että ponnari katkoo (tai saattaa katkoa) hiuksia. Yritänkin usein käyttää niitä "puhelinlanka" -ponnareita joiden ei pitäisi katkoa hiuksia :) Kiitos kuitenkin vinkistä!

      Poista
  8. Moi! Oletko koittanut syödä avokadoa? Se on erittäin hyvää esim leivän päällä. Kannattaa tsekata Natalie Vilenin ja Jannina Hakolan blogeista hiusvinkkejä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä syön avokadoa :) Tykkään itse asiassa todella paljon avokadosta :D Kiitos vinkistä!

      Poista
  9. Kannattaa ehdottomasti kokeilla bio+ energen serumia tai myös shampoota ja hoitoainetta. Käytin itse n. puol vuoden ajan sitä serumia pelkästään melkein päivittäin ja hiukseni paksuuntui ja kasvoivat älyttömästi. Mulla ei IKINÄ ole kasvanut hiukset ja yllätyin positiivisesti. Suosittelen, jos haluat saada hiukset kasvamaan. En ole kuullu kenenkään valittavan siitä. Sitä ei ole hinnallakaan pilattu tosiaankaan ja on riittoisaa. 15e maksoin siitä, niitä löytyy sokokselta, stockmannilta ja kampaamoliikkeistä tietenkin! Hyvää joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuossa edellisessä kommentissa puhutaan siitä cutrinin seerumista ja shampoosta niin kannattaa kyllä kokeilla! Ite oon käyttänyt sitä n. 2 kk ja hiukset on kasvanut varmaan 3 cm :D ja jos sun hiukset ei sillä kasva niin ainakin se tuntuu virkistävältä päänahassa :) ja osta biotiini tabletteja tuon lisäks! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkistä :) Joku muukin taisi täällä kehua kyseistä tuotetta ja kiva kuulla, että tekin olette olleet tuohon noin tyytyväisiä ! Pitää ehdottomasti kokeilla :) Mukavaa joulunodotusta myös sinne <3

      Poista
    3. Hiukset kasvaa keskimäärin 1,5cm kuukaudessa............

      Poista
  10. Itelläni oli kans ennen teippipidennykset ja nyt kasvatan näit koko ajan :) Tein keväällä virheen ku värjäsin mustasta blondiksi kotona :D Tein blogiin just vähä aika sit postauksen johon listasin hyviä vinkkejä: http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/2013/10/hiusten-kasvatus-operaatio.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen tehnyt tuon virheen joskus.. Vieläpä kaksi kertaa vuoden sisällä :( Kiitos vinkistä, pitääpä käydä lukemassa :)

      Poista
  11. Mä ehdottaisin kokeilemaan soijaa! :) Huomasin mun hiusten lähtevän huimaan kasvuun ja niistä tuli vahvat kun aloitin syömään soijarouhetta. Se sopii ihan lihansyöjällekkin, vaikka jauhelihan joukkoon. Esimerkiksi kuivassa soijarouhepussissa on älytön määrä soijaproteiinia, joka on tosi hyvä kynsille ja just hiuksille. :)

    VastaaPoista
  12. ihana asu taas kerran natalia! :)

    random kysymys tähän väliin: kuinka usein pidät yhteyttä sun vanhempiin? :) mun piti ensin selostaa pitkästi miks kysyn näin hassuja mut sitten totesin et se ei varmaan kauheesti kiinnosta sua, joten tyydyn vaan kysymään haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Pidän yhteyttä vanhempiini oikestaan ihan päivittäin :D

      Poista
  13. Ei sitä hiustenkasvua voi nopeuttaa ainakaan ulkoisesti, muuten kuin tehostaen verenkiertoa hieromalla päänahkaa.
    Ihan puppupuhetta kaiken maailman seerumit. Jostain luin hyvän vertauksen, että eihän moottoriakaan saa korjattua kaatamalla varaosat sinne. Miksi ihmiset luulee, että hiuksiin voitaisiin saada imeytettyä ulkoapäin proteiinia ja vitamiinejä ja ne järjestäytyisivät hiuksessa automaattisesti sen luonnolliseen kemialliseen järjestykseen... :D?.

    Olen tullut siihen tulokseen ettei hiustenkasvua voi nopeuttaa edes sisäisesti. Toki monipuolinen ruokavalio tukee terveyttä ja näin ollen vahvistaa päänahasta kasvavaa uutta hiusta mutta en usko että mikään voi varsinaisesti nopeuttaa sitä mikä perimässä on määrätty.

    Hyvät hoitotuotteet tietenkin estävät katleilua ja latvojen haaroittumista mikä luo illuusion nopemmasta kasvusta.

    Tsemppiä kasvatukseen! :) Ei se pituus oo kaiken aa ja oo. Hyvä leikaus tekee paljon ja sä oot niin kaunis kasvoiltas että sulle sopii lyhyempikin malli ehkä jopa paremmin!

    VastaaPoista
  14. ihana asu, kivalta näyttää toi hame&neule yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  15. Olen käyttänyt jo iät ajat Bona Curen latvasuojaa. Ei tule kaksihaaraisia eikä takkuja latvoihin. Lisäksi tykkään käyttää luonnonharjasta sisältäviä harjoja. Leikkautin juuri vyötärömittaisista hiuksistani 15 cm hapsuista latvaa pois ja nyt taas odotan innolla, että saan lisää mittaa hiuksiini.

    Tsemppiä, äläkä vaan karsi liikaa rasvoja ruokavaliosta. Se on ainakin minulla vaikuttanut hiuksiin negatiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä :) Tsemppiä sinullekin kasvatukseen!

      Poista
  16. Täällä otettiin kans 3kk sitten teipit pois ja oon nyt ollut omilla hiuksilla ja klipsipidennyksillä.:) Kyllä oikein huomaa eron miten omat hiukset on vahvistunut ja tulleet hyväkuntoisemmiksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet huomannut miten hiuksesi ovat vahvistuneet :) Tämä alku on aina vain se "pahin", kun on tottunut niihin pitkiin ja paksuihin hiuksiin.. Kestää hetki tottua näihin omiin :D

      Poista
  17. mun oma kampaaja teki aika tyhjentävän hiustenkasvatuspostauksen vähän aikaa sitten, löytyy täältä http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now/hiustenkasvatusprojektin-abc :) siinä on mun mielestä kaikki tarpeellinen hyvään kasvatusprojektiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti, kun linkitit tuon postauksen :) Kävin jo vähän kurkkaamassa ja vitsit miten hyviä vinkkejä ! Kiitos <3

      Poista
  18. oii rakastuin tohon neuleeseen! muutenki asu näyttää kivalta:) tulispa joo jouluks lunta, se vähän niiku kuuluu siihen mut aivan mahtavaa et pääsette jouluks tsekkeihin:) oon kyl kade!! kysyn tällee muutenvaa mut ootteko te jonathaninkaa eläinrakkaita tai aiotteko jossain vaiheessa hankkia koiran kissan tms?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Tänään olin jo ihan innoissani, kun aamupäivällä satoi vähän lunta, mutta sehän suli tietenkin heti :( Kyllä olemme eläinrakkaista - minä varsinkin. Minulla on ollut nuoruudeni ajan kaksi koiraa ja haaveilen kovasti omasta koirasta <3 Emme kuitenkaan koe, että koira sopisi tämän hetkiseen elämäntilanteesemme eli ehkä joskus sitten myöhemmin :)

      Poista
  19. Suosittelen Moroccanoil-hoitoöljyä!! :))) Laitan joka ikisen pesun jälkeen n3 annosta ja oon saanu paljon kehuja kampaajalta!

    VastaaPoista
  20. Kannattaa pistää kananmuna päähän :D tarkotan siis se moska sieltä sisältä ''hieroa'' tukkaan, kuulemma auttaa mut netistä varmaa löytyy paljon kotikonsteja enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanamuna :D?! Enpä ole tuollaisesta ennen kuullut. Pitääkin lukea netistä lisää :)

      Poista
    2. Jos laitat kananmunaa päähän, niin ÄLÄ pese kuumalla vedellä! Muuten menee kökköröiseksi, ja erittäin vaikea saada sitä päästä pois :DDD

      Poista
  21. Voitko linkittää ton hameen suoraan? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sheinside.com/Black-Zipper-Flare-Leather-Skirt-p-144135-cat-1732.html :)

      Poista
  22. Syötkö biotiiniä? Olen huomannut sen vahvistavan hiuksia ja kynsiä. Käytin kauan TIGIn shampoita, kerran ostin kokeiluun Dove-merkkisen öljyshampoon ja öljyhoitoaineen, se todella paransi hiukseni!! Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole syönyt aikaisemmin, mutta pitääkin käydä ostamassa :) Joku muu olis myös suositellut tuota! Kiitos vinkeistä :))!

      Poista
  23. Mulla alkoi juuri sama projekti. Otin 2 viikkoa sitten pidennykset pois ja kävin parturissa leikkaamassa A-leikkauksen. Pidennyksiä pidin 7 vuotta ja nyt paloi hihat siihen hommaan :D ostin samantien Nioxin sarjan 4-pakkauksen ja on jo nyt uusia pikkuhiuksia otsalla ! Toivon ettei ole vain luulotautia :D

    -Sawia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän hyvin tunteen :D Itselläni tuli tuo sama fiiilis kuin sinulla, että ei enää pidennyksiä.. Tsemppiä sinullekin kasvatukseen <3

      Poista
  24. Mulla on ollut hiustenkasvatus projekti jo nelisen vuotta, mutta huono kasvaminen johtuu juuri neljä vuotta tehdystä värinpoistosta. Pikkuhiljaa alkaa se huono latva sieltä kasvaa pois kun niitä leikataan suunnilleen parin kuukauden jälkeen. Käytän ihan tavallisia marketeista ostettuja shampoota ja hoitoainetta. Lämpösuojaa aina kun on tarve, mutta fööniä mahdollisimman vähän. Märillä hiuksilla nukkumista oon kovasti välttänyt, koska se ei tee hyvää. Ja värjääminen hoidetaan aina vaan tyvivärjäämisellä, ettei väri kuluta latvaa ollenkaan. Ja kaikista paras vinkki on Evonia-kapseli, joka tuottaa tulosta hitaasti mutta varmasti! =) toivottavasti tässä on nyt jotain ja kaikki ohjeet olen siis saanut kampaajaltani! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse laitoin myös noin neljä vuotta sitten saman vuoden aikana hiuksiini varmaan kolme-neljä värinpoistoa.. Kotona.. Voit vain kuvitella millaisessa kunnossa hiukseni olivat sen jälkeen :D Ja kiitos paljon, kun jaksoit jakaa nuo vinkit täällä <3 :) Tsemppiä sinnekin kasvatteluun!

      Poista
  25. Tiedän niin miltä tuo kasvatusurakka tuntuu. Ite leikkasin kuusi vuotta sitten polkkatukan ja heti alko kaduttaa ja juuri tällä viikolla peilasin peilistä itteäni ja tajusin että nyt omat hiukset on jo tosi pitkät ja tuli ihmeellinen onnellisuuspuuska! :) Käytin ite myös pidennyksiä monta vuotta mutta minulla ne kyllä kasvoi siellä joukossa hitaasti mutta varmasti, tosin tuuheutta vielä kaivataan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana saada täältä blogista "vertaistukea" tähän hiusten kavastukeen :D Tämä alku on aina inhottavin.. Varsinkin, kun olen tottunut niihin pitkiin pidennyksiin! Kiva kuulla, että olet saanut hiuksesi jo kasvatettua takaisin :) Yleensä siinä käy niin, että ne kasvavatkin ihan huomaamatta !

      Poista
  26. Itsellä kasvoi todella nopeasti hiukset ihan huomaamatta. Sen huomasin että hiukset pysyi todella hyvässä kunnossa kun värjäsin hiuksiani niin värjäsin vain tyven aina, koska ei ollut tarvetta värjätä latvoja. Tietty joskus värjäsin myös latvat. Eli kannattaa värjätä vain tyveä jos ei ole tarve värjätä myös latvoja. Ja myöskin tietty käyttää todella hoitavia tuotteita, ja antaa vaan ajan kulua :D Kyllä se siitä! Ja itsellä tosiaan oli polkkatukka kun aloitin ylä-asteen ja hiusten kasvattamisen, ja ammattikoulussa hiukseni oli jo navan kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen nyt viimeisen vuoden aina vain värjännyt tyvet ja raidoittaessakin raidat laitetaan vain tyveen etteivät muut hiukset kärsisi :) Kiitos tsempistä !

      Poista
  27. Mulla oli ennen pitkät ja paksut hiukset kunnes blondasin ne ja ne katkes lapaluihin saakka.. harmittaa tosi paljon ja värjäsin nyt ruskeeks ettei kuole ja kasvais ees jotenki lähelle entistä.

    VastaaPoista
  28. Oletko kokeillut avokado hiusöljyä ? Jos et kannattaa! Se on vaikuttanat hiuksiini kasvanneet tosi paljon !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut, mutta kiitos tuhannesti vinkistä :)

      Poista
  29. Siihen edelliseen jatkot laitan itse avokado hiusöljyä ennen suihkuun menoa pidän ne noin 20min harjaan ja pesen pois !

    VastaaPoista
  30. Vähennä suoristamista ja kihartamista + muita kuumia hiustenmuotoilutuotteita mahdollisimman paljon. Älä harjaa hiuksia märkänä vaan käytä kampaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Olenkin viimeiden puolen vuodan aikana yrittänyt jättää föönaamisen melkein kokonaan pois :)

      Poista
  31. Oooi miten paljon paremmin sulle sopii lyhyet ja ennenkaikkea omat hiukset ! :) tsemppiä hiusten kasvatukseen, itsekin sitä yritän ja parhaillaan istun just kampaajalla ;D ja toivottavasti helsinkikin saa jouluksi lunta! ♡

    VastaaPoista
  32. mäkin kasvattelen omaa tukkaa parhaillani pidemmäksi, vaikka se onkin jo rintojen kohdalla, mutta haluaisin pidemmät :) ja itse syön sellasia ravintolisänä toimivia tabletteja, jotka vahvistaa kynsiä ja hiuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ajattelin ostaa nyt jonkun ravintolisän itselleni, joka vahvistaisi hiuksia :) Kiitos vinkistä ja tsemppiä sinullekin kasvatukseen!

      Poista
  33. Sopii tosi hyvin noi sun omat hiukset! Ja tosi kiva asu :)

    VastaaPoista
  34. Kantsii just syödä noita biotiinejä auttaa vahvistamaan hiuksia ja Tigin shampoot on aika silikonipitoisia et kantsii kokeilla vaik bio+ pinkkiä hairivtality shampoota :)

    VastaaPoista
  35. Itelläkin hiustenkasvatus meneillään ja minusta kamalinta siinä kesto. Mun vinkki on vähän hölmö, mutta sen avulla näkee, että toivoa on! Oon piirtänyt vanhan t-paidan selkään sentin välein viivat tussilla, ja aina kuukauden välein suoristan hiukset ja pyydän kaveria piirtämään selkään viivan missä kohti mennään. Siitä näkee kasvun konkreettisesti, ja voi vähän laskeskella missä vaiheessa hiukset on kasvaneet siihen unelmien kohtaan. :) Tää auttaa myös pysymään lujana ettei leikkaa latvoja.

    VastaaPoista
  36. wau miten monta vuotta sulle tuli lisää kun tossa ekassa kuvassa omalla tukalla! siis hyvällä vaan sanottuna :) jotenkin aikuismaisempi ja tyylikkäämpi.

    VastaaPoista
  37. Juo paljon maitoa, se auttaa aina ja vahvistaa hiuksia. Myös päänhieronta auttaa, sillä kun veri kiertää hyvin, hiuksetkin kasvavat nopeammin, joten Jonathan töihin ;)

    VastaaPoista
  38. Saan aina lisää innostusta hiusten kasvusta ku alkaa näkymään juurikasvua :)) ja tääl pohjoses on jo montakymmentä cm lunta :P

    VastaaPoista
  39. Ihana asu Natalia! Itse olin 2011 hiusmallina, ja ihanat pitkät tummat hiukseni nylittiin niin lyhyiksi etten saanut niitä kiinni. Pidin jatkoja jonkun puolivuotta että sain hiukset polkka pituuteen. Nyt olen kasvattanut hiuksia melkein 3 vuotta ja hiukseni ovat jo tosi pitkät! Itse sain näkyviä tuloksia dermosilin hiukset ja kynnet- ravinto tableteista sekä hiusöljyistä, pesin myös hiukset viileällä vedellä. Tsemppiä kasvatukseen! :) Se vaatii hermoja ja aikaa mutta on myös sen arvoista

    VastaaPoista
  40. rohkeasti vaan jokaisella kampaaja käynnilläs lyhennät hiuksiasi vähän kerrallaan, niin se auttaa jo tosi paljon hiusten kasvun edistymistä! :) tein itse noin ja olen myös muuten blondi, niin nyt n. kahden vuoden jälkeen hiukseni ovat ihan unelma kunnossa, terveet kiiltävät paksut ja tosi hyväkuntoiset hiukset sekä ihan unelma käsiteltävät. itse koin sillä tavalla että on hankalempaa olla blondi pitkillä hiuksilla, kun niitä on jotenkin vaikeampi pitää hyvässä kunnossa ja varsinkin saada sitä paksuutta niihin, kun eihän ne näytä ollenkaan hyvältä jos ne ovat ohuet ja roikkuu vaan :S nyt muuten kun omistan aika lyhyet hiukset ja kun nää kasvaa nykyään tosi nopeeta niin haluan äkkiä varata ajan taas kampaajalta ja päästä lyhentämään!! :D jännä miten näihin lyhyisiin hiuksiinkin voi ihastua näin kovasti ;) koitappa muuten aloittaa syömään sinkki tabletteja, niistä on varmasti ainakin jonkin verran apua myös, ite oon juuri alottanu syömää niitä :) ps. sulla näyttäis lyhyempikin hiusmalli varmasti aivan mahtavan hyvältä, kaunotar <3

    VastaaPoista
  41. Oon onnistunut parissa vuodessa kasvattamaan hiuksiani alle olkapää -mitasta yli puoleen selkään, ja voin antaa pari vinkkiä mitkä itelläni ainakin toimi hyvin :) Eli, jos haluaa kasvattaa hiuksia, niitä ei voi hoitaa liikaa. Eli kuten varmaan itsekin tiedät, niin kaikista hoitavimmat shampoot ja naamiot kehiin, hiuksiin jätettävät hoitoaineet sekä hiusöljyt ovat olleet itselle tosi hyvät ja toimivat. Fööni ja kaikki muu kuumentaminen kannattaa unohtaa, ja antaa hiusten kuivua aina itekseen ja luonnollisesti. Mulla oli hiukset tosi kärsineet kans vaalennuksen jäljiltä, niin leikkelin niitä parin kuukauden välein niin että lopulta koko tukka oli hyväkuntoista ja sit en enää leikkaakkaan kun puolen vuoden välein, jos sitäkään.
    Ruokavalio on tosi tärkeä, itse syön paljon proteiinia, kasviksia, ja pähkinöitä. Kävin elokuussa Helsingin hiusakatemiassa ja ne suositteli just noita ruokia hiuksille + pähkinöitä ja marjoja joka päivälle. Myös hyvät rasvat (vaikka avocado päivässä) tekee tosi hyvää:-) Ja kuulemma ravintolisistä magnesium, d-vitamiini, sinkki ja kalaöljy on tarpeellista hiusten kannalta. Tsemppiä kasvatusprojektiin!!<3 se on ihana tunne kun lopulta huomaa hiusten kasvaneen vihdoin pitkiksi :) Ja sulle kyllä sopii noi lyhyetkin tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin ja pari juttua unohtui (mitä ne neuvoi siellä hiusakatemiassa) eli syväpuhdistava shampoo on tosi tärkeä että päänahka ei tukkeudu ja hiukset pääsee vapaasti kasvamaan ulos. Ja toinen juttu et ehdottomasti silikonittomia shampoita eli ei tigiä :( (mitä itsekin tykkäisin muuten käyttää)

      Poista
  42. Itselläni oli vielä viime keväänä kuolleeksi katkenneet blondatut hiukset. Kesällä kävin töissä ja aamuisin oli niin aikainen herätys että pesin hiukseni aina iltaisin, ettei aamulla mennyt aikaa kuivaamiseen ja muuhun. Sen yhden kuukauden aikana kun föönasin ja suoristin hiukseni ehkä kaksi kertaa hiukseni kasvoivat ja vahvistuivat TODELLA paljon. Kaveritkin tuli sanomaan että wau mitä oot tehny ku noin paljon kasvanu ja hyvässä kunnossa. Eli vinkkini on se että malttaisit olla n. kuukauden ajan käyttämättä fööniä suoristusrautaa ja muuta. Kun sen kuukauden antaa hiusten kasvaa levätä ja vahvistua voit taas alkaa käsittelemään niitä niin ne kestää sen jo paljon paljo paremmin ja hiukset jatkaa kasvua käsittelyistä huolimatta. Toinen asia minkä huomasin auttavan vahvistamaan hiuksiani on se, että kun lopetin kampaajalla hiusteni värjäämisen ja siirryin markettiväreihin, vahvistui hiukseni myös huomattavasti. En tiedä johtuuko siitä että kampaajavärit ovat aika tujuja ja markettivärit ei, en tiedä. Hiukseni eivät ole ihan niin vaaleat kuin sinulla, että en tiedä miten noin vaalean tukan värjääminen kotona onnistuu, tai että värjäätkö hiuksesi jo joka kerta kotona. Enkä myöskään tiedä kuinka usein ja paljon hiuksiasi föönaat mutta olen itselläni huomannut sen olevan pahin vihollinen hiuksilleni. Siispä älä föönaa värjää suoristele tai muutenkaan tee hiuksillesi oikeastaan mitään kuukauteen niin lupaan että tulet huomaamaa eron.
    Tulipas pitkä stoori, mutta tiedän kuinka tuskallista se on kun hiukset ovat blondauksesta pois kuolleet ja tippuneet ja koska itselläni tämä auttoi niin haluan vinkkini jakaa!! Onnea hiusten kasvatukseen jos niin voi sanoa!!<3

    VastaaPoista
  43. Sulle sopii tosi hyvin noi lyhyetkin hiukset! <3 :)

    VastaaPoista
  44. Omat hiukset olivat noin 2 vuotta sitten ihan ok kunnossa ja ihan kivan pituiset. Aloitin suoristamisen ja vaikka käytinkin lämpösuojaa eise auttanu suoristimen ja föönauksen aiheuttamaan joka päiväiseen käyttöön. Hiukseni lyhenivät varmaan yli 10 senttiä, kunnes päätin tämän vuoden kesäkuussa, että haluan pidemmät hiukset. Lopetin suoristamisen melkein kokonaan( käytin kesällä noin 4 kertaa) ja aloin käyttämään ihan cittarista ostettua tehohoitoainetta. Föönata minun pitää joka aamu sillä hiukseni ovat ilman föönausta hirveän näköiset. Käytän kuitenkin lämpösuojaa aina föönatessani. Nyt olen alkanut välillä kihartamaan myös hiuksiani. Elokuuhun mennessä hiukseni eivät olleet kasvaneet yhtään, mutta kunto oli parantunut huomattavasti. Nyt itseasiassa juuri tällä viikolla huomasin eroa pituudessa ja myös poikaystäväni huomautti, että hiukset ovat kasvaneet. Uskoisin, että ne kasvaisivat nopeammin ja olisivat vielä paremmassa kunnossa ilman föönausta, mutta pakko se on joka päivä tehdä. Yritä kuitenkin vähentää suoristimen käyttöä ainakin, ja osta hyviä tuotteita. :)

    VastaaPoista
  45. Itse olen aikanaan tehnyt sen virheen, että olen alkanut hiuksia kotona itse vaalentamaan kaupan tuotteilla. Noh, eipä aikaakaan kun suht tasapitkät ja paksut hiukseni muuttuivat hampuksi ja katkesivat edestä, niin että näytti että kasvattaisin otsatukkaa pois...

    Noh, aikani sitä kestettyäni sain tarpeekseni ja marssin kampaajalle, joka suositteli minulle Kerastasé-tuotteita. Otin käyttöön Kerastasélta väriä suojelevat ja jälleenrakentavat pinkin väriset tuotteet, tehonaamion, hoitoaineen ja shampoon ja reilu puoli vuotta/vuosi, niin hiukseni olivat paksuuntuneet x2 ja ohuet katkenneet haituvat olivat kasvaneet pois. :)

    Suosittelen lämpimästi hauraan, vaalennetun hiuksen hoitoon!

    VastaaPoista
  46. Mulla oli pari vuotta kestävä clip-on pidennysten kierre, joka turmeli mun ohuet ja lasimaiset hiukset. Päässä alkoi olemaan jopa kaljukohtia, koska en pitänyt tarvittavia taukoja pidennysten käytössä. Vuosi sitten mun oli myönnettävä totuus itelleni, että mä en voi jatkaa näin ja heitin pitkät clip-on pidennykset nurkkaan. Olihan se raskasta, olo ei tuntunut niin naiselliselta. Koska mun oma tukka oli kärsinyt niin pahasti, että se oli ohentunut entisestään niin mun oli pakko keksiä jotain ja leikata vanhoista pidennyksistä lyhkäset clip-on pidennykset, joita sitten käytin. Pikku hiljaa alkasin tykkäämään lyhyestä tukasta ja se alkoi tuntumaan omalta. Välillä tuli kiharrettua jemmassa olevat pitkät clipsit ja pistettyä päähän, mutta se parin tunnin päässä pito tuntui hirveän tuskalliselta enkä vieläkään voi ymmärtää kuinka jaksoin joka aamu pistää ne päähäni!

    Oon vuoden ajan syönyt möllerin omegaa ja käyttänyt lyhyitä clipsejä ja mun hiukset on elpyneet ja vahvistuneet paljon. Myös kaljukohdat on poissa ja nyt etsiskelen sopivaa hiustenkasvua nopeuttavaa vitamiinia, joka nopeuttaisi tätä prosessia että voisi kokonaan jättää clipsit pois! Tälläinen on mun hiusten parin vuotinen tarina :)

    P.S. Ihana asu!:)

    VastaaPoista