13 joulukuuta 2013

NEW LIPSTICKS

Olen vasta viime aikoina alkanut käyttämään huulipunia ihan päivittäin. Aina aikaisemmin olen tottunut käyttämään enemmänkin vain huulikiiltoja tai ihan vain huulirasvoja. Arkisin ja yleensä muutenkin pidän meikkini aika luonnollisena ja huulipunalla saa kivaa vaihtelua helposti aikaiseksi. Mitään kovin tummia sävyjä en ole vielä uskaltanut ostaa, koska en ole kokenut, että osaisin oikein käyttää niitä. Hempeitä ja vaaleita sävyjä minulle onkin kertynyt sitten senkin edestä. 



Tällä hetkellä nuo Kicksin omat huulipunat ovat yksiä lemppareistani. Hintakaan näillä ei ole kuin noin 12 € ja nuo ovat ihanan pehmoisia huulilla. Valtsin tällä kertaa yhden vähän oranssimman sävyn ja toisen vähän luonnollisemman. 




Millaiset sävyt ovat teidän lemppareitanne? 


49 kommenttia:

  1. aivan ihania, tykkään ihan sikana noista sulla! :) Mulle Kicksin myyjä ehdotti kerran tuollaista oranssimpaa sävyä sen takia koska se hänen mielestään sopii hyvin bruneteille. Ekana aattelin vaan että eiii mitää oranssia, pinkkiä sen olla pitää! mutta kun kokeilin niin kyllä toi oranssihtava sopii vain myös niin hyvin, niinkuin myös blondeille! (: Blondeille tuntuu muuten sopivan kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Minustakin tuollaiset vähän oranssahtavat sävyt ovat ihania ja tuovat kivaa vaihtelua :)

      Poista
  2. toi vaaleenpinkki ihan mun sävy tai sit joku tummempi:) esim mul on sellast huulilakkaa vähänniiku tai huulikiiltolakka mikskä sanotaa sellanen vaaalee pinkki :)) se on just jees! ja huulirasvat just:) ihanaa et tuli uus postaus sulta, just kiva postaus, kaikkki sun postaukset on parhaita!! sua vois kehuu niiiin paljon=) millon lähette muuten tsekkeihin?(: mukavaa reissuu sinne!& hyvää joulua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt noin paljon :) Kiitos kovasti <3 Lähden huomenna Tsekkeihin ja Jonathan tulee sitten ensi viikolla perässä. Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  3. Kannattaa muuten ostaa maybellinin babylips huulirasva! Se vaaleanpunainen tuo tosi kivasti väriä ja on niin pehmee huulilla etten oo koskaan sellasta kokenu !! Ja sen makukin <3 mutta tosi kivan värisiä on noi sulla! Sulle sopii oikeesti ihan kaikki, huhhuh <3 oot niin sellainen tumbrl ja weheartit tyttö !! Ihan niinkun suoraan lehdistä nää sun kuvat, ja tuntuu että oot täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Voiii miten ihanasti sanottu, kiitos <3 Kukaan meistä ei ole täydellinen! Kiitos ihanasta kommentistasi :)

      Poista
  4. mäkin käytän tota flirty girlyä nykyään usein, se on yks mun lemppareista ehdottomasti :) tuli muuten yhtäkkiä mieleen jostain kumman syystä et mitä sun hamsterille kuuluu? siitä vois laittaa kuvia joskus, se on niin sulonen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva :) Bublelle kuuluu oikein hyvää ! Ja toki voin laittaa johonkin väliin kuvia Bublesta joku kerta :)

      Poista
  5. Millä ohjelmalla saat laitettua nuo isot tekstit ja tuon new lipsticks leiman? :)

    VastaaPoista
  6. Heippa Natalia, mä yritin kommentoida siihen Jonathanin vastauspostaukseen, mutta onnistuin sohlaamaan pitkän kommentin bittiavaruuteen ja menetin hermoni enkä enää jaksanut kirjoittaa uudelleen :D Mutta piti sanoa, että mäkin sain Jonathanista tosi fiksun kuvan ja jotenkin tunsin melkein riemua, kun nuori mies - vieläpä äidinkieleltään muistaakseni ruotsinkielinen? - kirjoitti niin täydellistä kielioppia! Teki mieli nostaa hattua, tosi hieno juttu! :D Ja vieläpä niin fiksut vastaukset, että kyllä kateeksi käy mistä niin fiksuja miehiä löytää ;D Sano terkut! :)

    Mutta tähän postaukseen kirjoittelin kysyäkseni, mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät Macbookillasi? Mulla on sama kone, enkä ole vielä onnistunut ainakaan ilmaisohjelmista löytämään hyvää ohjelmaa. Millä esim. käsittelit tämän postauksen kuvat? On nimittäin tosi hyvää jälkeä! :) Tykkään kovasti, että kuvasi ovat laadukkaita ja panostat ulkonäköön selvästikin. Kiitos kivasta blogista, täällä on aina mukava tulla pyörähtämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :(( Ihana kuulla, että sait tuollaisen kuvan Jonathanista tuon postauksen kautta! Kiitos kovasti Jonathanin puolesta :)

      Käytän tällä hetkellä oikeastaan vain photoshoppia, mutta se maksaa ja on aika arvokas ohjelma ! Tähän postaukseen kuitenkin muokkasin nuo tekstit PicMonkeyllä, jolla pystyy muokkamaan kuvia ilmaiseksi netissä :) Kannattaa kokeilla myös pixlr.com, jos et ole sitä aikaisemmin kokeillut! Se toimii samalla tavalla kuin tuo Picmonkey :)

      Mukava, että olet tykännyt ja kiitos sinulle mukavasta kommetista ! Ihanaa joulun odotusta sinne :)

      Poista
  7. Mä olin kesän aikaan ihan hulluna huulipuniin, mutta nyt se on vähän jäänyt. Käytän siis vielä, mutta ostelu on jäänyt. Lisäksi on hankala löytää punia, jotka ovat kestäviä ja pysyvät pitkään. Tykkään tuosta jälkimmäisestä oranssihtavasta todella paljon, näissä sun huulipunissa on vielä upea tuo pieni kiilto♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla näitä Kicksin omia huulipunia, jos et ole vielä kokeillut :) Itse olen ainakin tykännyt kovasti. Näissä on ainakin hinta-laatusuhde kohdallaan !

      Poista
  8. Tosi ihanan värinen tuo alempi Flirty Girly! Oon etsinyt jo kauan tollasta vähän persikkaan taittavaa huulipunaa!:)

    VastaaPoista
  9. Hei sulla on ihan tosi kiva blogi! Ja aina niin nättejä kuvia! :) :) käytätkö muuten huulipunien kanssa huultenrajauskynää? :) - Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että tykkäät ja kiitos kovasti :) Kyllä yleensä käytän myös huultenrajauskynää !

      Poista
  10. aina oikeesti tuntuu et oot joku tosi suosittu malli<3 oot niin nätti aina ja sulle sopii ihan kaikki:)) sun blogi on aivan mahtava ja on antanu vinkkejä tosi moniin asioihin:)). nuo värit ovat toosi ihania<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpöhöpö :D Mutta ihana kuulla, että olet saanut täältä blogistani vinkkejä yms. Kiitos kovasti ja kiitos sinulle ihanasta kommentista :)

      Poista
  11. mitä voisi tehdä kun mun meikki voide on vähän liian tummaa voiko sen käyttää loppuun vai voiko sitä jotenkin saada vaalennettua?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse lisään kosteusvoidetta meikkivoidepisaraan. Johan sävy vaalenee! :)

      Poista
    2. En valitettavasti tiedä ollenkaan saisiko sitä mitenkään vaalennettua :/ Kannattaa kokeille tuota anonyymi 16.54 vinkkiä :)

      Poista
    3. sinä anonyymi minkä laista kosteutus voidetta ?:)

      Poista
    4. Jotain ihan tavallista naamarasvaa :) itse käytän tällä hetkellä sitä vihreävalkoisessa purkissa olevaa erisanin rasvaa, muutkin käyvät tietysti :) mieluiten kuitenkin rasvat jotka eivät ole liian paksuja koostumukseltaan

      Poista
  12. Oma suosikkini ollut jo pitkään Viva La Divan melko nudesävy, 19 Cream!=) Itselläni on luonnostaan tummat huulet, joten niistä ei tule millään tasolla valkoiset tällä!=) Lisäksi arkimeikkiini kuuluu rajaukset (ei mitkään kissa tjsp, vaan sellaiset paksuhkot joilla saa lähinnä vain ripsiin boostia) ja Rocket Volumella meikatut tuuheahkot ripset, joten en tykkää, että huulimeikki on enää niin tumma tai näyttävä!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on itse asiassa ollut tuo, mutta minulla huulista tuli vähän liian turhan nudet omaan makuuni ! Mutta minulla onkin aika vaaleat huulet luonnostaan :)

      Poista
  13. Oih ihanaisia huulipunia!! Näyttää todella hyvältä sulla kun sun kasvonpiirteet on niin kauniit ja yhdistettynä luonnolliseen meikkiin vielä :) itekkin tykkäisin käyttää huulipunia, mutta en oikeen " uskalla " koska mulla on punaiset hiukset enkä sitten tiedä mikä niiden kanssa sopii, ei pinkki varmaankaan :/ mitä mieltä oot, osaisitko ehdottaa punahiuksiselle huulipunaväriä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos :) Kokeile laittaa ihan ihan kevyesti vaikka nudea huulipunaa alle ennenkuin levität toista sävyä siihen päälle :) En kyllä nyt valitettavasti osaa sanoa, että mikä voisi sopia punahiuksiselle ! Kannattaa kysyä jossain liikkeesä joltain meikkiasiantuntijalta niin osaisi varmasti vinkata jonkun kivan sävyn, joka sopisi juuri sinulle :)

      Poista
  14. Voi kun ihania värejä! Sulla on nätti suu! :D :)

    VastaaPoista
  15. minkä pitunen olet ? :)

    VastaaPoista
  16. Aivan ihanan värisiä! :)

    VastaaPoista
  17. Aah ihan täydellisiä sävyjä! Itse rakastaisin käyttää huulipunia, kun omistan sellaset kunnon pusuhuulet, mutta mulla kuivuu huulet ihan hirveästi huulipunasta/huulikiillosta. Jos laitan huulipunan alle bebanthenia, niin se auttaa vähän, mutta siitä huolimatta huomaan illalla huulten olevan ihan kuivat :( Totta kai on olemassa erilaisia huulirasvoja, joista saa väriä huuliin, mutta ei ne nyt ihan ole huulipunan veroisia.. Onko sulla tämmöstä ongelmaa, osaisitko auttaa yhtään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuoritko ikinä huulisiasi :)? Itselläni ainakin tämä vinkki toimii aina:

      http://nataliaoona.blogspot.cz/2013/10/vinkki-rohtuneille-huulille.html

      Poista
  18. heyy toi watch carries diaries ei tuu suomenkielisii tekstei:( tai en ainakaa löytäny :/ äää voisitko helppaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa nyt auttaa, koska katson itse jaksot aina ihan englanniksi ja ilman tekstejä! :/

      Poista
    2. Luulis, että jokainen pystyisi tuollaista ohjelmaa ihan ilman tekstejä kattomaan, kun helppoa ja selkeää englantia... Nimim. 13-vuotiaasta asti kaikki ohjelmat ilman tekstejä katsonut

      Poista
  19. http://watchseries.lt/ onko tuo nettisivu tuttu kun katsot aina kaikkia ohjelmia netistä? Jotta voi katsoa tuolta jotain täytyy tehdä ilmainen käyttäjätili mutta en tiedä onko se oikeasti ilmainen ja ylipäätään luotettava nettisivu? Itse en löydä yhtään mistään mitään sarjoja niin mistä sinä katsot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuonne sivustolle todellakaan tarvi tunnuksia tms luoda. Sen käyttö on vaan pikkasen tricky eli joudut klikkaamaan useampaa linkkiä päästäkses kattomaan mitä sitte ikinä katotkaan eli loppujen lopuksi jakso avautuu toiseen ikkunaan kuin mistä aloitit.

      Poista
    2. Niinkuin toinen anonyymi tuossa jo sanoikin niin tuonne sivustolle ei tarvitse mitään tunnuksia tai käyttäjätiliä! Olen aina välillä tuolta katsonut :) Minulla ei ole mitään yhtä tiettyä sivua, josta katsoisin vaan laitan aina googleen esim. "pretty little liars s01e02 watch online" tai jotain vastaavaa ja sieltä aina klikkaan sitten ensimmäisiä sivuja auki ja katson, että mikä toimii :) Googlettamalla löytyy 100% varmasti ihan kaikki sarjat (elleivät ne ole todella vanhoja tjv.)!

      Poista
  20. Ihana että laitoit kuvat kun on huulilla niin uskaltautuu jopa ostamaan kun aina melkeen on se ongelma ettei uskalla ostaa kun näyttää purkissa niin erilaiselta! Tosi hyvät värit on, Oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo olivat todella kiva :) Kiitos paljon <3

      Poista