02 joulukuuta 2013

JOULUKUUN SUUNNITELMAT


Vitsit miten nopeasti aika menee.. Nyt mennään jo joulukuun puolella ja täällä ainakin odotellaan jo kovasti joulua. Leivoin eilen joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi joulutorttuja ja tulipa juotua myös talven ensimmäiset glögit. Nyt on sitten meilläkin aloitettu jouluherkuttelut. Tänä vuonna emme ajatelleet laittaa kotiimme mitenkään erityisesti mitään joulukoristeita, koska lähdemme jo parin viikon päästä Tsekkeihin viettämän joulua. Minusta on aivan ihana lähteä viettämään sinne joulua perheeni, isovanhempieni ja Jonathanin kanssa! Meidän talomme tuolla Tsekeissä sijaitsee myös sen verran korkealla, että siellä on jo lumet maassa eli toivotaan, että nuo lumet nyt siellä pysyisivät niin pääsisimme viettämään valkoisen joulun. Itse olen sitä mieltä, että valkoinen maa ja lumi tuovat ehdottomasti parhaan joulufiiliksen! 




Tänään saimme myös vihdoin lyötyä lukkoon meidän uudenvuoden suunnitelmat. Itse en jotenkin voisi ollenkaan kuvitella viettäväni uuttavuotta missään baarissa, koska jotenkin siellä ei tule samalla tavalla sitä fiilistä kuin esimerkiksi kotibileissä tai mökillä. Helsinki on myös yleensä niin täynnä ihmisiä ja taksijonot ovat aivan järkyttävän pitkät. Viime vuonna juhlimmekin ystävämme luona Vantaalla ja ilta oli todella onnistunut, mutta siinä vaiheessa, kun olisimme halunneet päästä kotiin nukkumaan niin taksia ei saanut mistään.. Soitinkin meille taksia koko yön ja ensimmäisen vapaan taksin saimme puoli seitsemältä aamulla! Siksi päätimme tänä vuonna suunnatta kaveriporukalla suosiolla Himokselle viettämään uuttavuotta. Upea mökki, hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, rakettien ampumista.. En malta millään odottaa, sillä tiedossa on varmasti ikimuistoinen ja onnistunut reissu! 


Sellaiselta kuulostavat minun joulun sekä uudenvuoden suunnitelmat. Miten te olette ajatelleet viettää joulua tai uuttavuotta?


47 kommenttia:

  1. nam joulutorttuja! oi uusvuos mökillä kuulostaa täydelliseltä :)

    http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutorut on niin kyllä niin hyviä :) Itsekin odotan tota reissuamme innolla!

      Poista
  2. moikka! sulla on ihan tajuttoman ihana blogi! :) linkkailitkin mulle jo aijemmin sun suoristusraudan, kun sitä kyselin, nyt en vain millään muista postausta josta sen löytäisin, koitin kahden viimeisen kuuakuden kommentteja lueskella, mutta ei napannut :( Jos sen tähän millään voisit linkata ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt :) Ja tässä tuo suoristusrauta, joka minulla on tällä hetkellä käytössä: http://www.obhnordica.fi/björn-axén-tools-488.aspx?ProductID=PROD971

      Poista
  3. Voi apua, ensimmäinen uusivuosi itselläni Helsingissä ja ajatuksena on ollut mennä baariin... :D Edellisinä vuonna olin kyllä baarissa, silloin asuin turussa ja lähdin jo tarpeeksi ajoissa niin sain heti taksin! Mutta pitänee varautua odottelemaan aamutunneille asti sitä taksia.

    Ihanaa joulun odotusta teille :) Toivottavasti olisi lumet tulleet jouluun mennessä joka paikkaan, se on se yksi joulufiiliksen luoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kannattaa varautua siihen, että keskusta on aika täynnä ja samoin myös melkein kaikki baarit :) No lämmin takki vain mukaan ja lähtee baarista ennen pilkkua niin uskon, että saatte suht. hyvin taxin :) Kiitos ja samoin sinulle <3 Ja oikein mukavaa uuttavuotta jo näin etukäteen :)

      Poista
  4. oii kuulostaa ihanalta joulunvietolta teille viettää aikaa perheen kans ja isovanhempien sekä viel poikaystävä mukava, mukavaa joulua teille jo nyt:) ja uudenvuodenki suunnitelmat on just jeeees! tuleeks silja ja jyrikin tonne? =) tulee varmaa ikimuistoista ja hauskaa! ja täytyy viel sanoa että wau su blogi on kyllä paras kaikista mitä luen! jatka samaan malliin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on ihana päästä viettämään joulua koko perheen ja Jonathanin kanssa :) Ja vieläpä tuonne Tsekkeihin! Eivät tulle tällä kertaa mukaa. Niin varmasti tulee :) Olen niin innoissani tuosta uudenvuoden reissustamme. En millään malttaisi odottaa :D Ja ihana kuulla, että olet tykännyt :) <3

      Poista
  5. Oi mikä jouluinen postaus :) oi niin hyvännäköset kuvat, että nälkäkin ehti tulla :D
    Voi miten se aika on mennyt nopeasti, jouluun on enään kolme viikkoa :o huui huii onpas ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuun kunniaksi jouluinen postausta :) Ja niin menee! Tuntuu, että koko marraskuu meni ihan yhdessä hujauksessa :D Mukavaa joulunodotusta sinulle <3

      Poista
    2. Samoin sinulle ihana <3

      Poista
  6. Voi että himos <3 viime viikonloppuna vietimme kavereideni synttäreitä himoksen helmi mökillä. Aivan tajuttoman hieno ja vielä jacuzzikin! Pitäkää kivaa :) nimimerkillä: paikkakuntalainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ollut himoksella viimeksi joskus ihan pienenä niin on ihana päästä sinne nyt viettämään uuttavuotta :) Vautsi, teillä on ollut varmasti todella kiva viikonloppu siellä ! :)

      Poista
  7. Mökkeily kuulostaa tosi kivalta! :) itse en mökille pääse, mutta saa nyt sitten nähdä millaisissa merkeissä uv sujuu, baariin lähtö helsinkiin on minun kohdaltani myös ehdoton ei, sinne tungokseen en oo kyllä edellisvuosinakaan halunnu lähteä eikä kiitos nytkään :D kiva postaus! Millon muuten tulee se videopostaus? :) se ois tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakaan ei innosta baarin lähteminen uutenavuotena sitten ollenkaan :D! Kiva kuulla, että pidit :) Itse asiassa kuvasin teille videon viikonloppuna, mutta siinä vaiheessa kun siirsin sen koneelle niin huomasin, että koko video oli todella huonosta valoittunut :( Harmittaa! Yritän ehtiä tällä viikolla kuvata videon luonnonvalossa niin tulee varmasti paljon parempi :)

      Poista
  8. Näyttääpä ihanalta :)! haluaisin kysyä että kun olet idiedayssin inspirationin bloggaaja niin saako siitä palkkaa? :) oon aina vaan kattonut että ne ihan indiedayssin osoitteessa olevat sais :D oonko tajunnu ihan väärin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä olet tuollaista katsonut? :D Ja kyllä saan mainostuloista rahaa :) Kiitos!

      Poista
  9. Eikö sulla pitäis olla lakkiaiset? Vai etkö päässytkään ylioppilaaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kaikki kirjoitukset ohitse ja samoin kaikki kurssit hoidettu. Eli perjaatteessa kouluni on kokonaan jo ohitse, mutta pidän juhlat vasta keväällä. Haen kuitenkin keväällä jatko-opiskelemaan niin sillä ei oikestaan ole mitään merkitystä, että saanko sen lankin nyt vai keväällä ja itse ainakin mielummin juhlin keväällä. Jotenkin näin talvella ei tule samalla tavalla koulun päättymisen fiilistä. Ja tietenkin haluan pitää ihanat ylppärit mahdollisesti ulkona ja saada ihanan kesäisiä kuvia muistoksi :) Ja kirjoitukset menivät ihan hyvin ja olen tyytyväinen tuloksiini!

      Poista
  10. Valmistutko nyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuossa ylemmässä kommentissa vastasin tähän :D :)

      Poista
  11. *taksi. Häiritsi tuo väärä kirjoitusasu.

    Muistanko oikein, että olet hakemassa oikikseen? Mikä valmennuskurssi? :)

    VastaaPoista
  12. Kuulostaa mukavalta suunnitelmat! :) Mulla on vielä ihan auki; kaveriporukka tuntuu hajaantuvan aina uudenvuoden aikaan niin laajalle alueelle että on hankalampi pitää mitään yhteisiä kemuja... mutta toisaalta, viime uutenavuotena aateltiin avomieheni ja hänen kahden kaveripariskuntansa kanssa viettää kaupunkiuusivuosi ja käydä kerrankin baarissa, mutta kappas, nuo molemmat herrat oli niin päissään ettei päässeet edes baariin sisälle!! Perkele! :D Ja oli kyllä oikeesti niin kylmä että me tytöt meinattiin jäätyä pystyyn sinne baarin oven eteen eikä oltu ehkä ikinä nähty noita niin humalassa, yleensä juhlivat rauhallisesti... Että tosi hienosti meni, toivottavasti tänä vuonna kivemmin! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin odotan innolla tuota uuttavuotta ! Ihana päästä mökille kavereiden kanssa :) Haha, eikä :D No toivottavasti tänä vuonna keksitte jotain kivaa tekemistä ja ilta sujuu vähän onnistuneemmin :)

      Poista
  13. Itseltä taitaa jäädä uudenvuoden juhliminen kokonaan välistä, sillä saavumme poikaystävän kanssa vasta tuolloin 31. päivä takaisin Suomeen :) Oon kyllä samaa mieltä, ettei baarissa juhliminen ole mitään hirmu ihmeellistä. :D

    ArlaMarian

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä! Baarissa ilta tuntuu enemmän ihan "perus baari-illalta" eikä niinkään uudenvuoden juhlinnalta :)

      Poista
  14. onko toi sun nykyinen suoristusrauta hyvä? suosittelisitko ja sano miinus puolia jos löytyy ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen tykännyt oikein kovasti :) Plussana, että sillä saa suoristettua hiukset todella helposti ja hyvin, johto on ihanan pitkä (joissain suoristusraudissa on mielestäni vähän turhan lyhyt johto), lämpenee nopeasti ja lämpötilaa saa säädettyä hyvin ! Miinuksena se, että tuolla ei saa tehtyä kiharoita :/

      Poista
  15. ja anteeks hirveesit tää jatkuva kysely, mutta saako kyseisellä suoristusraudalla tehtyä kiharoita ja käännettyä etuhiuksia laineille :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa ollenkaan :D Ja juuri tuohon miinuksena kirjoitinkin, että ei saa tehtyä eikä saa käännettyä, koska rauta ei ole sellainen pyöreä ! Eli jos haluat tehdä kiharoita niin kannaattaa valita joku sellainen suoristusrauta, joka on pyöreä ja tarkoittettu myös kiharoiden tekoon :) esim. http://www.obhnordica.fi/björn-axén-tools-488.aspx?ProductID=PROD622 !

      Poista
  16. joudun varmaa tekemään joulutorttuja tänään.. :-D oon sitä jo yhen pellillisen tehny mut se meni nopeesti. ite aion vaa olla kotona UV:n, en jotenki jaksa sen erikoisemmin viettää sitä päivää ku se on "niin nähty" :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutortut ovat kyllä niin hyviä :D Aijaa, minusta taas on ihana lähteä juuri mökille kavereiden kanssa, syödä, pelata, juoda yms :) Jos olisimme täällä Helsingissä uudenvuoden niin silloin en kyllä varmaan myöskään haluaisi erityisemmin juhlia, koska itseäni ei innosta yhtään tuo baariin lähteminen uutenavuotena :/

      Poista
  17. Saiski viettää joulua ja uuttavuotta jotenki tollee :/ mutta yksin helsingissä asuminen ja opiskelu on melko kallista, joten ei muutaku kassaa vinguttaan koko joululomaks... Mut pitäkäähän kivaa! :-)

    VastaaPoista
  18. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta! kuinka monta teitä on lähössä sinne mökille? onko suurin piirtein yhtä monta tyttöä ja yhtä monta poikaa? :) ootko koskaan ennen viettänyt joulua Tsekeissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä meitä on lähdössä kahdeksan hengen porukka :) Ja kyllä on :D Olen viettänyt kerran aikaisemmin joulun Tsekeissä edellis vuonna ja se oli kyllä ihanaa <3 Olen siis todella innoissani siitä, että vietämme nyt tämänkin joulun siellä :)

      Poista
  19. Moikka! Oon sun blogia tässä hetken jo seuraillu, ja hyvältä näyttää! Sulla on niin kiva tyyli, ja joka postauksesta nousee hymy huulille ku oot nii aito oma ittes :) oisko mahdollista saada sulta postausta jossa esittelet päiväsi kuvina, se olisi tosi kiva :) myös jonkin sortin "bile-postaus" olisi mukava jossa esittelisit asuasi ja muutenkin yleisesti kuvia illasta. Etkö esim ole menossa viettämään Siljan 18-vuotis synttäreitä lähiaikoina? Olisi kiva saada pitkästä aikaa postausta sinusta ja Siljasta :) Kiitos jo etukäteen jos pystyt jotain näistä toteuttamaan! Hyvää joulun odotusta sinulle ja Jonathanille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos <3 Olen itse asiassa suunnitellut tuollaista päivä kuvina -postausta, mutta unohdan aina jossain vaiheessa päivää sitten ottaa niitä kuvia niin se on aina jäänyt :D Kiitos ideoista ! Bile -postausta on tulossa varmasti sitten uudestavuodesta, koska mehän lähdemme nyt vähän alle parin viikon päästä Tsekkeihin ja olemme sielä sitten joulun ja nuo joulupyhät.. Siitä sitten melkein suoraan lähdemmekin sinne Himokselle :) Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  20. Mihin oikikseen aijot hakea :)?

    VastaaPoista
  21. Lähteekö silja ja jyri myös himokselle? Ketä kaikkia sinne menee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät lähde ja en usko, että tunnet muita ihmisiä jotka ovat lähdössä mukaan, vaikka luettelisinkin ne tähän nimeltä ! Mutta ihan perus kaveriporukkallamme lähdemme :)

      Poista
  22. eikö jonathan halua viettää oman perheensä luona joulua, se on kuitenki perhejuhla?:-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonathan on jo kuitenkin 23 vuotias ja hän halusi viettää tämän joulun meidän kanssa Tsekeissä :) Aika moni meidän ikäinen parikunta viettää joulun yhdessä jomman kumman vanhemilla.

      Poista
  23. onks siel himoksel kaikki porealtaat yms+

    VastaaPoista
  24. Voi kuulostaa ihanilta suunnitelmilta! Itse sain joulun vapaaksi töistä, mutta uudeksi vuodeksi tuli yövuoro ja kyllä tympii kun viime uusivuosikin meni kuumeessa kotisohvalla maaten:( mutta hyvää joulun odotusta sinne teille!:)

    VastaaPoista