07 joulukuuta 2013

FRIDAYY

Heii ja ihanaa perjantaita kaikille ! Ja tietenkin ennen kaikkea hyvää itsenäisyyspäivää. Tämä viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti ja minulla onkin ollut ohjelmaa oikestaan joka päivä aamusta iltaan. Pahoittelut siis siitä, että tällä viikolla täällä blogissa on ollut tavallista hiljaisempaa. Ensi viikolla minulla alkaa kuitenkin jo loma ja ensi viikonloppuna on jo aika suunnata Tsekkeihin. Ihana saada nauttia ensi viikolla vapaapäivistä, käydä ostamassa joululahjoja ja laittaa tietenkin kaikki valmiiksi matkaa varten. Ehkä se minulta kadoksissa oleva "joulufiiliskin" tulee sitten, kun pääsemme tuonne vähän talvisempaan Tsekkiin ja siellä laittamaan kodin jouluiseksi. 



Tänään aamupäivällä kävin läpi loppuun nuo kysymyset joita olitte lähettäneet Jonathanille. Aloitin tuon homman jo eilen illalla ja siinä vaiheessa, kun olin saanut kopioitua kaikki wordiin niin kysymyksiä oli yli kuusi sivua! Huh. Kiitos kaikille kysymyksistä ja Jonathan onkin jo tänään vastaillut lähes kaikkiin haluamiinsa kysymyksiin niin pääsemme julkaisemaan tuon postauksen heti viikonlopun aikana. Ihan kaikkiin Jonathanilla ei valitettavasti ole aikaa vastata (noihin vastauksiin meni pelkstään jo melkein kolme tuntia), mutta yritimme kuitenkin valita kysymykset mahdollisimman monipuolisesti. Ajattelimme huomenna ottaa muutamat kuvat kuvitukseksi tuohon postaukseen ja tällä kertaa Jonathan pääsee kokeilemaan kuvattavana olemista. Saa nähdä, että mitä tuosta oikein tulee.. 



Tarkoituksena oli myös tänään iltapäivällä käydä siskoni kanssa kuvailemassa, mutta tietenkin tänään on ollut ihan hirveä ilma. Tänään on ollut ihan pimeetä ja harmaata! Aamupäivän satoi lunta/räntää, joka tietenkin suli heti maassa ja päivällä se muuttui lopulta vesisaateksi. Tietenkin niinä päivinä, kun on töitä niin aurinko paistaa ihanasti ja sitten, kun olisi vapaata niin on tällainen sää! Tyypillistä. 



Nyt kuitenkin lähdemme Jonathanin ja perheeni kanssa isovanhemmilleni syömään itsenäisyyspäivän kunniaksi. Illalla ajattelimme viettää leffailtaa ja käydä hakemassa kaupasta kasan herkkuja. Ihanaa 


59 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta itsenäisyyspäivän illalta (': Ja upeita kuvia susta, kuten aina!

    VastaaPoista
  2. miten haette kaupasta kasan herkkuja kun ne on kii :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm. Kampin K-Market on auki :) Ja pienet Siwat ovat myös auki tänään!

      Poista
  3. Aivan sairaan ihana paita!! Mistä oot hommannu? Löytyisköhän vielä jostain

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja ostin tuon itse asiassa eilen H&M:stä eli varmasti löytyy vielä :)

      Poista
  4. Ihana nähdä sut ilman pidennyksiä! Sopii tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat värit tossa sun ruutupaidassa! :) Mulla on ihan sama fiilis kuvienoton kanssa, tuntuu että aina ku oon töissä ni on valosaa ja kirkasta ja vapaapäivinä on paljon harmaampi ilma :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että en ole ainut jolle tuntuu aina käyvän myös noin :D Todella ärsyttävää! No toivottavasti nyt viikonloppuna olisi hyvät säät :)

      Poista
  6. Herranjestas sun hiukset on ihanat ilman pidennyksiä, näytät paljon vanhemmalta! Rakastan tota paitaa mistä se on kotoisin? :) en edes jaksa kirjottaa kuinka kaunis olet yms joten lyhyesti hyvää joulua sinulle ja kaikkea hyvää muutenkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Se on H&M:stä ! Samoin sinulle ja kaikkea hyvää <3

      Poista
  7. Upeita kuvia sinusta! ja tuo paita on ihana, mistä se on? :)

    VastaaPoista
  8. toivotan onnea ja paljon sinnnikkyttä sun hiusten kasvatusprojektissa! mä uskon että niistä tulee hyvät,kunhan vaan jaksat niitä kasvatella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) Tämä alku on nyt kaikista "pahin", koska olen tottunut niihen pidennyksiin niin omat hiukset tuntuvat kahta kauheammilta :D Hiljaa kuitenkin hyvä tulee! :)

      Poista
  9. Mitä teet työksesi tämän blogin ohella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tätä kysytään nykyään varmaan jokaisen postauksen kommenteissa :D Teen toimistotöitä vanhempieni yrityksessä! :)

      Poista
  10. apua oot niin kaunis ! :) rakastan tätä sun blogias :)

    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos ja ihana kuulla, että olet tykännyt :) <3

      Poista
  11. Ihana postaus ja kuulostaa kyllä hyvältä :-)! Ihana paita mistä se on? Tykkään hirmuisesti sun hiuksista, silmistä, hymystä ja vartalosta! Tietenki sun kauneudesta ja sinusta! Olet ihana tyttö olisi tosi kivaa tutustua sun kaltaseen ihanaan :)
    Hehe oon sun suuri fani :) Täydellinen nata ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit ja paita on H&M:stä ! Voii miten kivasti sanottu, kiitos tuhannesti <3 <3 Kaikkea hyvää sinulle :)

      Poista
    2. Samoin sinulle ja ihanaa joulun odotusta ♥♥

      Poista
  12. Vastaatteko videolla niihin jonathaniin ja suhun liittyviin kysymyksiin :) ? Ois kiva jos vastaisitte videolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki kysymyksethän oli Jonathanille eli hän yksin vastaa niihin ! Ja tällä kertaa vastaukset tulevat ihan kirjallisena :) Kiitos kuitenkin ideasta!

      Poista
  13. Oot kauniimpi ilman pidennyksiä !:)

    VastaaPoista
  14. vähä tuo paita sopii sulle hyvin! :) <3

    VastaaPoista
  15. Mistä noin somia laseja saa?:) soma on juojakin!♥

    VastaaPoista
  16. Oot älyttömän kaunis ja tätä sun blogia on mahtava serata! Ihanaa joulunodotusta! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt ja kiitos kovasti :) Samoin sinulle <3

      Poista
  17. oisko sulla sulla laittaa tänne sun rippikuvaa tai kuvaa mekosta? ois tosi kiva nähä:) oot muutenki ihan älyttömän kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti ole koneella rippikuvia :/ Enkä tiedä mikä päivä ehtisin käydä hakemassa niitä vanhempieni luolta ja alkaa skannaamaan ! Kiitos kuitenkin kovasti :)

      Poista
  18. Otin heinäkuussa pidennykset pois, ja vaikka oon kasvatellu sen jälkeen ahkerasti ja hiukset todella kasvanut, niin tekee niiin paljon mieli laittaa ne takasin.. Saas nähdä sorrunko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos olet nyt jo noin kauan ollut ilman pidennyksiä niin älä sorru ! Mieti miten ihanat hiuksesi ovat sitten ensi kesänä, kun jaksat vielä kunnolla hoitaa niitä puoli vuotta :) !!

      Poista
  19. asuuko jonathanin porukat missä? kun aina ootte siis vaan teidän perheen luona niin mietin vaan=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Helsingissä asuvat ja käymme myös heidän luonaan, mutta en kaikista käynneistä tänne yleensä raportoi :D :) !

      Poista
  20. Sulla on ihan sairaan upeat kasvonpiirteet :o hyvää joulunodotusta teille molemmille <3

    VastaaPoista
  21. Näytät kahessa viimeisessä kuvassa tosi paljon Teresalta! Ja näytät muutenkin paljon vanhemmalta ilman pidennyksiä =)

    VastaaPoista
  22. Kovasti tsemppiä hiustenkasvatukseen! Itsellä on sama homma menossa, mulla on vielä ihan platinablondi mutta tää on ihan lyhyessä ajassa kasvanut jo tosi paljon :) Eli ei ole todellakaan mikään mahdoton projekti kun hoitaa kunnolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin tsemppiä sinulle :) Ja kiva kuulla, että olet saanut jo hyvin kasvatettua hiuksiasi. Toivottavasti nämäkin alkaisivat tästä pikku hiljaa kasvamaan :)

      Poista
  23. upeesti sopii noi lyhyet hiukset sulle ! :) näytät paljon aikuisemmalta ja omat hiukset tekee koko ulkonäöstä heti aidomman =)

    VastaaPoista
  24. Mitä lahjaa olet suunnitellut poikaystävällesi? Osaisitko ehdottaa joululahjaa poikaystävälle? Minulla olisi edessä ensimmäinen joulu poikaystäväni kanssa ja hänelle on jo kaikkea maan ja taivaan väliltä ja ne mitä hänellä ei ole, ei hän myöskään tarvitsette...vaikeaa!! :D ja kun sanon tästä hänellä hän toteaa että hyvä kun olen tyttö..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En uskalla paljastaa täällä ettei Jonathan vahingossa pääse näkemään, että mitä olen hänelle ostamassa :D Heh!

      Hmm.. Omasta mielestäni kivoja lahjaideoita poikaystävälle on muun muaassa hajuvesi, vyö, kello, mahdollisesti joku rannekoru tai kaulakoru (jos siis poikaystäväsi sellaisia käyttää), jotain merkki bokserit.. :) Tai tietenkin jos poikaystävälläsi on esimerkiksi jokin vaate minkä hän haluaisi tai voisithan myös ostaa lahjakortin johonkin liikkeeseen hänelle ! Jos taas haluaisit antaa jonkun vähän erilaisemman lahjan ja poikaystäväsi arvostaa esimerkiksi hyvää ruokaan niin voisit varata teille pöydän jostain vähän kalliimasta ravintolasta ja tarjota hänelle illallisen ja sen jälkeen vaikka viedä drinksuille johonkin. Eihän lahjan aina välttämättä tarvitse olla mitään konkreettista materiaalia :) Vähän hankala ehkä sanoa mitään tarkemmin, koska en ollankaan tiedä millainen ihminen poikaystäväsi on ja mistä hän pitää! Toivottavasti näistä nyt oli jotain apua sinulle :D <3

      Poista
    2. osta lahjakortti johonkin hierontaan !<3

      Poista
    3. Minusta lahjakortti hierontaan on ehkä sopivampi tytölle/naiselle lahjaksi :D Tai itse en välttämättä ostaisi Jonathanilla sellaista..

      Poista
  25. Näissä kuvissa on jotenkin tosi kiva tuo valaistus! Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta miten oot saanut noin kivan valon kuviin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja ihan vain kattovalaisimistamme :D Ja tietenkin olen myös muokannut noita kuvia !

      Poista
  26. Miksette ollu juuunathanin kaa colorseilla!?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä ei ollut yhtäkään meitä kiinnostavaa artistia, eikä kyseinen tapahtuma muutenkaan oikein innostanut! =)

      Poista
  27. hei anteeks nyt super tyhmä kysymys, mutta kun ostit sen tigin after partyn niin miten sitä käytetään? tai millon käytät sitä ja mihin se on tarkotettu? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tekee hiuksista silkkisen, sileän ja kiiltävän näköiset :) Ja käytän sitä yleensä päivittäin!

      Poista
  28. oii ootan jo innolla jonathanin vastauksia!!!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Julkaisen postauksen viimeistään tänään illalla!

      Poista
  29. Olet tosi luonnonkaunis! Toiseksi viimeinen kuva on niin nätti :)

    VastaaPoista