14 joulukuuta 2013

FINALLY HERE

Heihei ! Minun oli tarkoitus tulla postailemaan teille kuulumisia jo eilen illalla, mutta koko päivä meni ihan älyttömässä kiireessä, että sekin sitten jäi. Kävin eilen ostamassa kaikki joululahjat  ja kortit valmiiksi, paketoin lahjoja, siivosin kotona, pakkasin ja sekä kävin hoitamassa muutaman asian ennen matkaa! Niin tyypillistä minua, että olin jättänyt tuon lahjojen ostokin viimeiselle päivälle ja pakkauksesta puhumattakaan. Onnistuin kuitenkin eilen hoitamaan kaikki asiat ja pääsinpä vielä suhteellisen ajoissa nukkumaan. 

Tänään aamulla herätyskelloni soi ennen seitsemää ja suuntasimme siskoni kanssa heti aamusta kohti Tsekkiä. Jonathan lentää sitten perässä keskiviikkona! 



Lentomatka sujui hyvin ja matka meni ihan älyttömän nopeasti, sillä nukahdin aika nopeasti koneen noustua ja heräsin, kun kone alkoi laskeutumaan. Prahasta meillä oli vielä junamatka edessä, joka sujui myös todella hyvin. Yleensä tai lähes aina joko lento tai juna on vähän myöhässä tai sitten bussimatka kentältä keskustaan kestää ikuisuuden ruuhkan takia. Tällä kertaa kaikki sujui kuitenkin ihan nappiin! 



Välipalaa junassa! Hedelmiä ja vihreää teetä 



Tänään illalla olen ensimmäistä kertaa saanut kunnolla sen "joulufiiliksen". Meille oli tuotu jo joulukuusi sisälle ja se odotti koristeltuna olohuoneessa. Äitini oli saanut loihdittua muutenkin aivan ihanan tunnelman joulukoristeilla ja -valoilla, lyhdyillä ja glögin tuoksulla. 


Nyt kuitenkin jatkan löhöilyä ja rentoutumista. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Palataan huomenna 

40 kommenttia:

  1. kivoja kuvia:) kelpais itellekki lähtee ulkomaille:)!

    VastaaPoista
  2. Onks teillä joku loma-asunto Tsekeissä vai asuuko sun vanhemmat siellä? Jos asuu, ni ootko sit puoliks jotenkin Tsekeistä tai jtn? viititkö vähän valaista mua, oon lukenu blogia pitkänpitkän aikaa enkä siltikään vielä oo ymmärtäny asiaa :D oot upeus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten tä on edes mahdollista... Anteeks kun puutun mut miten keneltäkään on voinut mennä tä ohi kun itsekin 'pitkänpitkään' oon tätä blogia lukenut ja varmaan valehtelematta yli 20kertaa tän kuullut:D

      Poista
    2. Natalian vanhemmilla on loma-asunto Tsekeissä ja asuvat täällä Suomessa! :)

      Poista
    3. Äiti asuu Tsekeissä ja siellä on "lomasunto".

      Poista
    4. Ehkä lukenut blogia, mutta ei kommentteja.....

      Poista
    5. En minäkään ole varma siitä, onko Natalia puoliksi tsekki vai hä, vaikka olen lukenut tätä blogia jo kauan :D

      Poista
    6. Kaikki ei oo "pitkänpitkään" seurannu tätä ja esim. mullakaan ei oo mitään hajua tästä asiasta!

      t. eri anonyymi

      Poista
    7. Meillä on talo täällä Tsekeissä ja olemme täällä niin usein kun mahdollista :) Ja olen ihan kokonaan suomalainen !

      Poista
  3. Oi ihania kuvia jälleen. (: Olisi kyllä niin mukava päästä viettämään joulu jossain muualla kuin Suomessa vaihteeksi. =) Noh, mutta pidähän hauskaa!

    VastaaPoista
  4. Olipas kiva postaus! Ihanat noi teidän laukut :3

    VastaaPoista
  5. Sun blogi on ihana<3

    VastaaPoista
  6. haha ihanat yhteensopivat takit ja laukut <3

    VastaaPoista
  7. Oi vitsit vietättekö joulun Tsekeissä? :) Ulkomailla vaan on aina niin ihanaa ja "erityistä", oli paikka sitten täysin tuttu tai kokonaan uusi tuttavuus. Mä en millään malttaisi odottaa, että pääsen keskiviikkona lähtemään siskoni kanssa Saksaan äitimme luo joulunvietoon. Varaslähtö jouluun ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vietetään :) Oi vitsit, on varmaan ihana lähteä sinne ! Mukavaa reissua teille <3

      Poista
  8. Sulla on ihana blogi ja tuun aina tosi hyvälle mielelle kun luen tätä:)! T. Emma

    VastaaPoista
  9. asuuko sun sisko vielä sun vanhempien kanssa? mukava huomaa kuinka läheinen oot sun perheen kanssa:) !! kysyn tota sun siskostasi muuten vaa, ootte muuten ihan samannäköisiä ja molemmat supernättejä & sinä olet myös suosikkibloggaajani! onko sun siskolla blogia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En koe, että on minun asiani kertoa siskoni asioista täällä netissä. Selkeästikin tiedät/tunnet Teresan niin voit varmasti kysyä asiaa häneltä itseltään :) Ja hänellä ei ole blogia! Ihana kuulla, että olet tykännyt ja kiitos kovasti :) Myös Teresan puolesta!

      Poista
  10. Miksi loma-asunto on juuri tsekeissä? :)
    Mielenkiinnosta vaan haluaisin tietää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm. Isäpuoleni on Tsekeistä ja onhan tämä aivan ihana maa :) Löytyy vaikka kuinka paljon nähtävää sekä historiaa, ja täältähän pääsee myös helposti autolla kiertelemään ympäri Eurooppaa (esim. muutamassa tunnissa pääsee Itävaltaan tai vaikka Saksaan) :)

      Poista
  11. Mulla tuli tälläinen outo kysymys mieleen
    Jos teillä ei olisi tuota loma-asuntoa Tsekeissä, niin viettäisittelö joulun ihan kotona vai lähtisittekö kenties jonnekin ulkomaille jouluksi? Itse olen niin perinteinen ihminen etten voisi viettää joulua kuin kotona/mummolassa sukulaisten kotona:D Ja tää sun blogi on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti viettäisimme joulun ihan kotona, mutta eihän sitä koskaan tiedä :) Varmasti kuitenkin ulkomailla (jossain lämpimässä kohteessa siis) joulun vietto on omanlaisensa kokemus! Ihana, että olet tykännyt :)

      Poista
  12. Se on Tsekki ja Tsekissä, ei Tsekit ja Tskeissä! :D

    VastaaPoista
  13. Tiesitkö, että noiden Canada Goosen takkien hupuissa olevat turkit on peräisin jalkaraudoilla pyydystettyjen kojoottien turkista :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä olet lukenut/tiedät, että kaikki nuo turkit kyseisissä takeissä on peräisin juuri jalkaraudoilla pyydystetyistä?

      Poista
    2. http://furbearerdefenders.com/blog/killing-coyotes-for-an-american-equity-fund
      http://furbearerdefenders.com/what-we-do/anti-fur-campaign/debunking-canada-goose
      http://furbearerdefenders.com/blog/canada-goose-inc-kills-coyotes
      https://www.facebook.com/oikeuttaelaimille

      Canada Goosehan ei käytä tuotteissaan turkistarhattujen kojoottien yms. turkkia vaan villikojoottien jotka täytyy tietenkin pyydystää/metsästää tuota heidän käyttötarkoitustaan varten ja jalkarautaa käytetään valitettavasti yleisimmin villikojoottien pyydystämisessä. En tarkoittanut mitään pahaa tuolla kommentillani, kiinnosti vain tietää, että tiedätkö miten tuon takkisi hupun turkis on siihen saatu ja millaista kärsimystä se eläin on joutunut kokemaan.. ja muutenkin mitä mieltä olet turkiksien käytöstä tai turkistarhauksesta yms?

      Poista
    3. mun canada goosen mukana tulleessa hoitolapussa luki, et Kanada harventaa villikojoottikantoja vuosittain ja takeissa oleva turkis on niistä kojooteista peräisin, eli niitä ei erikseen pyydystetä takkeja varten. Toivottavasti asia ois näin :/

      Poista
  14. ihanat takit molemmilla!:) mukavaa joulua sulle sinne<3

    VastaaPoista
  15. The railway station looks like Berlin or Hamburg... :D have a great time at your sister's! <3

    VastaaPoista
  16. ihanan näköistä aamupalaa! hyvää lomaa sulle ja Jonathanille! :)

    tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta kysyisin sellasta kun sähän oot tilannut/saanut tuolta sheinsideltä ja oasapin nettisivulta paljon vaatteita niin osaisitko kertoa vähän niistä sivuistoista tarkemmin? eli tuleeko niihin postikuluja ja kuinka paljon vai tulleja yms? ja mistä päin? sekä kuinka kauan posteissa menee? :) onko sivustolta sun mielestä helppo tilata?
    ja pahoittelen kun kysyn näitä kysymyksiä joihin olet joutunut vastailemaan jo useaan kertaan mutta en löytänyt mistään näitä tietoja aijemmista postauksista kun en ajatellut koko blogin kommentteja alkaa tarkistaa :D vai löytyykö sulta sellainen postaus missä esittelet sivustojen käyttämistä?:)

    VastaaPoista
  17. Ostitko itiksestä lahjoja?:) näin sut siä yks päivä:)

    VastaaPoista