10 joulukuuta 2013

FAUX FUR VEST

Osa varmaan muistaakin, että etsiskelin itselleni alkusyksystä mustaa tekokarvaliiviä. En kuitenkaan ikinä päätynyt sellaista ostamaan, vaikka montaa yksilöä kävinkin sovittamassa. Jotenkin yksikään niistä ei ollut sellainen josta minulle olisi tullut sellainen olo, että tämä on pakko saada. Kuukausi sitten löysin kuitenkin Sheinsiden sivuilta vähän erikoisemman terkokarvaliivin josta minulle sitten tuli se olo, että tuo on pakko saada. Omasta mielestäni tällaiset liivit ovat niin käytännöllisiä, koska niitä voi yhdistää oikestaan minkä tahansa kanssa. Ihan tavallisen yksivärisen paidan päälle, neuleen kanssa tai vaikka mustan takin päälle! Mukavuutta tietenkin unohtamatta.



Liivi (saatu) SheInside // Neule Bik Bok // Housut Make Way // Kengät Ugg Australia // Kello Michel Kors

Nuo liivin karvat eivät ole vielä ihan asettuneet näissä kuvissa kunnolla, mutta eipä se nyt niin haittaa! Uggini kaipasivat myös todella pahasti päivitystä, koska nuo alkavat olla jo todella kärsineen näköiset. Haaveissa olisi tällä kertaa ostaa harmaat tai vaalean beiget Uggit. En kuitenkaan raaski nyt täältä Suomesta ostaa vielä uusia, koska Jenkeistä ostaessani säästän aika kivan summan kenkien hinnassa eli enköhän pärjää noilla nyt tämän alkutalven vielä hyvin. Ja eipä täällä nyt ole vielä sellaiset säät olleet, että varpaat palelisivat bootseissa tai saappaissa! 

Lisäsin blogini etusivulle oikeaan yläkulmaan kysymyspalkin niin olisi ihana, jos mahdollisimman moni teistä jaksaisi käydä klikkaamassa ikänsä sinne. Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille!

44 kommenttia:

  1. Ihana liivi! "Rakas Joulupukki, jos mitenkään pystyt.."

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo liivi! Ja harmaat Uggit on kyllä ihanat ja vois sopia just sulle x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidän tuosta kovasti :) Vähän erilaisempi mitä yleensä näkee! Harmaat olisi kyllä ihanat :) !

      Poista
  3. Sielläkin ollaan jo kaivettu UGG:it esiin pakkasia varten ;-) Ihanan lämmin ja talvinen asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, täälläkin ollaan nyt valmiina kunnon lumia ja pakkasia varten :D Kiitos ihana <3

      Poista
  4. Aiotteko mennä Jonathanin kanssa jollekkin valmennuskurssille oikista varten? Ja mitä teette jos ette pääse oikikseen? Onko jotain varavaihtoehtoa?:) Ompa mukavan näköinen liivi♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä menemme molemmat valmennuskurssille, mutta emme tietenkään samalle, koska Jonathanhan hakee ruotsiksi ja minä suomeksi :) Aika harva pääsee ensimmäisellä yrityksellä Helsingin oikikseen sisään.. Jos paikka ei tällä kertaa aukea niin molemmat meistä varmaan viettää sitten ensi vuoden töissä ja hakee sitten seuraavana keväänä uudestaan :) Kiitokset! Minustakin tuo on oikein kiva :)

      Poista
    2. Meetkö pykälän kurssille? Ootko ilmottautunut jo?

      Poista
  5. Moikka! Löysin sun blogin pari päivää sitten ihan jotenkin randomisti ja jään todellakin lukijaks! :) oot super kaunis!!! Ainoo juttu mikä on vähän confusing mulle on se että se miltä sä näytät ja miten kirjotat ei sovi ollenkaan yhteen..... On tosi hienoa että jotkut nuoretkin osaa oikea oppista suomea mutta kuulostat tosi vanhalta. Puhutko sä kirjakielellä ihan normaalistikin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit ja tervetuloa lukemaan :) Haha, en puhu kirjakielellä tai kirjoita kirjakielellä missään muualla kuin täällä blogissa. Kirjoitan tätä blogia kirjakielellä siksi, että itse tykkään lukea blogeja jotka on niin kirjoitettu ja koen tällaisen tekstin myös paljon helppolukuisemmaksi. Kirjoitin itse asiassa aiheesta tässä postauksessa vähän enemmän: http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/11/sekalaisia-kuvia-ja-kuulumisia.html

      Poista
  6. sinulla on todella upea tyyli ja blogi!:) ihana nähdä kuinka ystävällinen olet kaikille!:) suosikki blogini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja kiva, että olet tykännyt :) Ihanasti sanottu <3

      Poista
  7. Tosi nätti asu ja oon alusta asti tykännyt sun blogista kovasti <3 mutta sulle sopi paljon kivemmin pitkä tukka :( tietenkin näytät nyt muutaman vuoden vanhemmalta eikä lyhyetkään pahat ole mutta jotenkin ne pitkät oli se sun juttu ja naisellisemman näköiset! Tsemppiä kuitenkin kasvatukseen ja oikein hyvää joulun aikaa teille Jonathanin kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla <3 Voi kuule.. Olen kanssasi ihan samaa mieltä! Pitkät hiukset ovat tuhat kertaa kivemmat kuin tämä lyhyt kärsinyt tukka.. :(( En vain jaksa enää niitä pidennyksiä ja niiden kanssa en ikinä tule saamaan omia hiuksiani hyvään kuntoon ja pitkiksi. Mielummin nyt otin ne pois ja ensi kesänä jo hiukseni ovat pidemmät ja paremmassa kunnossa! Vuoden päästä viimeistään hiukseni alkavat olla jo aika pitkät :) En halua vielä kymmenenkin vuoden päästä käyttää pidennyksiä ja olla tässä samassa tilanteessa. Jossain vaiheessa tämä oli kuitenkin edessä. Eipä tässä siis paljon vaihtoehtoja ollut :'((( Kiitos ja samoin sinulle :) !

      Poista
    2. Mulla taas käynyt päinvastoin; omat hiukset kasvaneet pidennysten käytön aikana:)

      Poista
    3. Toki omat hiukset kasvavat myös pidennysten käytän aikana, mutta omani ovat sen verran heikot ja huonossa kunnossa, että haluan käyttää todella hoitavia tuotteita niihi ja se ei onnistu pidennysten kanssa. Ja kyllähän pidennykset myös kuitenkin aina rasittavat vähän omia hiuksia ja minun hiukseni eivät tässä tilassa kaipaa mitään ylimääräistä rasitusta :D Pidennysten kanssa jouduin käyttämään myös suoristusrautaa päivittäin ja nyt voin hyvin olla esimerkiksi föönamatta, kihartamatta tai suoristamassa hiuksia ja tämä tekee niille todella hyvää :)

      Poista
  8. itekki oon jo ties kuinka kauan yrittänyt etsiä mustaa karvaliiviä mutta vieläkään ei oo tärpänny :D mutta tosi kiva tuo sun liivis<3! näyttää ihanan lämpimältä :)

    fashionsituation.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :) Toivottavasti löydät jostain itsellesi mieleisen liivin! :)

      Poista
  9. voi miten ihana karvaliivi ja ihan täydellinen sun päällä(kuten ihan mikä vaan vaate), muutenkin tosi kiva asu! sua vaan ei koskaan voi olla kehumatta liikaa <3 vaikutat niin mahtavalta tyypiltä mitä tämän blogin kautta ainakin saanut sellaisen vahvan kuvan, Jonathan on kyllä onnenpekka kun sillä on tollanen nainen vierellä! :) ps. ikävä sun videopostauksias, ne piristää aina päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanasti sanottu :) Kiitos paljon <3 Kiitos mukavasta kommetistasi! Piristit päivääni :)

      Poista
  10. ooot ottanut pidennykset pois?:) sun hiukset on niin ihanan väriset ja kirkkaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen ollut nyt viikon ilman pidennyksiä :) Kiitos! Vähän on vielä totuttelemista näihin lyhkäisiin hiuksiin :D

      Poista
  11. Kivat vaatteet! -Sandra

    VastaaPoista
  12. Tuo liivi on aivan upea!! Ja suosittelen odottamaan uggien ostoa jenkeistä, itse ostin sieltä neuleuggit ja saihan ne sieltä hieman halvemmalla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Vitsit ne neuleuggit on myös aivan ihanat ! Ja pitää kyllä ehdottomasti ostaa vasta sieltä sitten :)

      Poista
  13. Mäkin oon etsiny karvaliiviä jo pitkään, mut ennen oon ajatellu et sen pitäis olla musta. Näitten kuvien jälkeen havahduin siihen, että oon sivuttanu kaikki muut värivaihtoehdot ihan kokonaan! :O nyt uudelleen metsästykseen vaan vähän avoimemmin mielin :)
    Aivan upeita kuvia, varsinkin toi toka on täydellinen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) Kiitos paljon <3 Toivottavasti löydät itsellesi mieleisen liivin :)!

      Poista
  14. Onko noi sun uggit 'chestnut'- väriset?:)

    VastaaPoista
  15. UGGit<3 Ne on mun mielestä aika rumat tai vähintäänkin hassun näköiset, mutta parempia talvikenkiä ei vaan oo tullu vastaan! Itelläki oikeestaan ainoo joululahjatoive on uudet UGGit vaalean beessinä, kun alkaa vanhat olemaan jo kolmen vuoden käytön jälkeen aika elämää nähneen näköiset. Ihana asukokonaisuus sulla muutenkin ja oot niin kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, minusta taas Uggit ovat ihanan ja söpön näköiset :D Sopivat jotenkin niin hyvin arkiseen talvipuketumiseen :) Kiitos paljon <3

      Poista
  16. Heippa! Tuli mieleen tosta edellisestä postauksesta, että mitä mieltä oot parisuhteesta jossa tehdään "kaikki yhdessä" tai siis tottakai suihkussa ja vessassa käydään yksin ja joskus kavereitakin nähdään yksin jne, mutta entä jos käydään yhdessä kaupassa, shoppailemassa, baarissa yms. Niin mitä ajattelet siitä, onko okei? Kun meillä on vähän se tilanne, että yhdessä mennään ja tullaan ja mulla ei ole mitään ongelmaa tossa, mutta oon nyt kuullut ihmisten ajattelevan meidän olevan liian omistushaluisia tai jotain..esim. baariin meno vklp ilman poikkista on mun mielestä ehdoton ei :D vaikka kyllä joo joskus kavereiden kanssa käydään ihan parilla jossain perus pubissa :D mut miten teillä menee? Onko sun mielestä tää normaalia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietenkin jokainen ihminen ja jokainen suhde on erilainen, ja jos teistä molemmat ovat tyytyväisiä ja onnellisia tuollaisessa suhteessa niin mikäs siinä :) Ihana vain, että olette löytäneet toisenne ja olette samaa mieltä noista asioista. Turha miettiä mitä muut ajatellevat, koska sehän on teidän parisuhde ja tärkeintä on, että te koette suhteen toimivaksi :)

      Mutta kuitenkin nyt, kun kysyit omaa mielipidettäni niin itse en kyllä pystyisi tuollaisessa suhteessa olemaan. Tottakai mekin teemme paljon asioita yhdessä, mutta meillä molemmilla on kuitenkin myös paljon omia juttuja ja käymme näkemässä myös omia kavereitamme yms. Ja välillä minullakin on kavereideni kanssa tyttöjeniltoja jolloin lähdemme baariin enkä näe siinä mitään pahaa. Aivan samalla tavalla Jonathanin voi käydä kavereidensa kanssa ulkona, jos haluaa ! Itseäni luultavasti alkaisi ahdistamaan lopulta noin "tiivis" suhde. Mutta niinkun sanoin niin jokainen meistä on erilainen :D

      Olisi kiva kuulla, että miksi mielestäsi ilman poikaystävää baarin meneminen on ehdoton ei? :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! :)
      Ymmärrän kyllä täysin myös sun mielipiteen!
      No siis joo mulla tulee jos esim. vklp baariin menisin kavereiden kanssa sellanen olo et hakisin seuraa :D kuulostaa joo ehkä oudolta, koska eihän baariin meneminen todellakaan sitä aina tarkoita, mutta jotenkin se on vaan outoa mennä yksin tai vaikka kaverin kanssa tanssimaan ja muuta kun taas se, että menisi sen poikaystävän kanssa.
      Ei siinä etten luottaisi poikaystävään, todellakin luotan täysin! Mulla taitaa vaan olla sellaset arvot ja oon ehkä jotenkin vanhanaikanen :D
      Ja niin kuin sanoin on sellaisiakin tilanteita, kun meen kaverin kanssa parille ja nään kavereita jne. mutta jotenkin, kun meillä harvoin on sitä, että kokopäivä saadaan vaan olla, niin haluun ne "harvat" hetket viettää yhdessä poikaystävän kanssa! :)
      Tästä ei sitten saa loukkaantua mitenkää, kun sanon näin kärkkäästi mielipiteeni!

      Poista
  17. Mun mielestä nuo sun hiukset on tosi söpöt ;D<3 ja tuo karvaliivi on aivan ihana!

    VastaaPoista
  18. Hohhoi minäkin haaveilen uggeista, mutta suomessa tosiaan on noi aidot hirveen kalliita enkä ole jenkkeihin pääsemässä :( Tosi ihana asu muuten, näyttää lämpimältä ja rennolta mut kuitenki tosi tyylikäs :) ! Enkä edes aluksi muuten huomannut että sulta puuttui pidennykset, olet niin kaunis aina etten kiinnittänyt huomiota että on hiuksista hieman pituutta mennyt :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu :)) Kiitos kovasti <3 Kannattaa muuten yrittää etsiä netistä noita Uggeja :) Monilla sivuilla on yleinsä jotain alennuskoodeja yms ! Tai tilata esimerkiksi ostohyvityksen kautta tjv :)

      Poista
    2. Mä tilasin omani kesällä spartoolta ja maksoin tosta perus mallista ruskeena reilun satasen, että ei paljoo musta:) Kantsii alennuksia bongailla!

      Poista
  19. voisitko linkata sen osotteen mistä katoit VS:ssän 2013 muotinäytöksen kun itse en sitä onnistu löytämään ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole sitä osoitetta enää missään tallessa valitettavasti :( Enkä nyt ehdi alkaa etsimään sitä uudestaan, koska minullakin meni eilen jokunen aika siinä, että löysin sen ! Kyllä se sieltä googlesta kuitenkin löytyy, kun vaan jaksaa etsiä :) Luulisi, että kohta se löytyisi myös youtubesta!

      Poista