23 marraskuuta 2013

SATURDAY



Tänään iltapäivällä tapasin siskoni Teresan keskustassa ja tarkoituksena oli käydä kahvittelemassa Starbucksissa, joka hetki sitten avautui Helsingin keskustaan. Ajankohtamme oli kuitenkin ehkä yksi huonoimmista mahdollisista, lauantai iltapäivä. Voitte vain kuvitella millaiset jonot kahvilaan olivat.. Jono kiersi itse kahvilaa ensin, sen jälkeen jono jatkui ulos kahvilasta ja vielä akateemisen kirjakaupan puolelle. Onhan Starbucksissa hyvät kahvit, mutta itse en kuitenkaan alkaisi yhden laten tai frappuccinon takia seisomaan jonossa puolta tuntia - tai mahdollisesti jopa pidempään. Suuntasimme siis suosiolla muualle kahvittelemaan tällä kertaa. Ensi kerralla pitää yrittää suunnata tuonne sellaisena ajankohtana jolloin ihmisiä on muutenkin paljon vähemmän liikenteessä. Starbucks ei muutenkaan ollut ainut kahvila, joka oli keskustassa aivan täynnä. Kiersimme vaikka kuinka monta paikkaa ennen kuin löysimme Kluuvista Robert's Coffeen johon mahtui istumaan. Emme siis tainneet olla ainoat, jotka olivat innoissaan suunnanneet keskustaan pyörimään hyvän sään kunniaksi. 


Olen aivan rakastunut tuohon takkiin, joka oli minulla tällä viikolla lainassa siskoltani. Haluaisin niin paljon itsellenikin tuollaisen vähän ison ja pehmoisen takin! Jos saisin valita itselleni ihan minkä tahansa takin niin listani kärkipäässä olisi varmasti Acnen Velocite -takki  vaaleana. No toivotaan, että löydän jostain vähän tuota Acnen takkia vastaavan mallin, joka myöskin on vähän edullisempi, heh.  



Nyt illasta meidän oli tarkoitus suunnata katsomaan You're Next niminen kauhuleffa josta mainitsikin edellisessä postauksessani. Meistä kumpikaan ei kuitenkaan ollut huomannut ollenkaan, että muun muassa  Finnkinon sivuilla leffa oli luokiteltu kauhuksi sekä komediaksi.. Hmm. Komedia on ainakin itselleni sellainen juttu, jotta en todellakaan halua missään kauhuleffassa nähdä. Päätimme siksi tällä kertaa jättää tuon välistä ja mieluummin odottaa, että leffa tulee vaikka vuokrattavaksi. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin laittaa n. 14€ leffalippuun ja viimeistään puolessa välissä leffaa tekee mieli lähteä kesken pois. Eilen leffoihin tuli myös Nälkäpeli - Vihan liekit, jonka olisimme myös halunneet nähdä. Olimme kuitenkin vähän liian myöhään liikenteessä noiden lippujen suhteen, koska oikeastaan kaikki liput ensimmäistä riviä ja muutamaa reunapaikkaa lukuun ottamatta oli varattu. Päätimme siis suosiolla siirtää leffailtamme tänne kotisohvalle ja käydä ostamassa makuunista ison kasan irtokarkkeja. Ihana vain löhöillä, ottaa rennosti verkkarit päällä, herkutella ja katsella leffaa Jonathanin kanssa<3. 



Takki siskolta lainattu // Neule SheInside // Housut H&M // Saappaat Zara // Laukku Louis Vuitton // Kello Ur&Penn


Loppuun vielä pieni vinkkaus, jos joku olisi kiinnostunut iPhone 4 puhelimesta niin Jonathan on myymässä omaansa pois. Puhelin on on todella hyvässä kunnossa, mutta siihen on päivitetty iOS7, joka jumittaa jonkun verran tuossa nelosessa.. Puhelimen löydät tästä! 

Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille ! 

59 kommenttia:

  1. Ai on se Starbucks niin suosittu. Jännä et ihmiset oikeesti jonottaa tuollatavoin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä :D Siis ovathan ne kahvit mustakin ihan älyttömän hyviä, mutta en kuitenkaan alkaisi seiskoskelemaan monia kymmeniä minuutteja jonossa sellaisen takia ! Ja varmasti tuo lauantai-iltapäivä oli myös sellainen aika jolloin ihmisiä on todella paljon liikkeellä muutenkin. Pitää ensi kerralla suunnata sinne vaikka jokn arkipäivä aamupäivästä niin luulisi ettei silloin olisi noin hirmuisia jonoja :D

      Poista
    2. Ehkä pakko joskus maistaa tätä. Kiinnostus heräsi ;)

      Poista
    3. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa :) Joka kerta, kun olen hakenut kahvin Starbucksista niin olen ollut todella tyytyväinen. Samaa ei voi sanoa monen muun kahvilan kahveista :D

      Poista
  2. Ihana takki <3 mutta onko tullut kirjotusvirhe "jonatahin kanssa " ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo takki on ihana !<3 Ja kyllä oli, kiitos kun sanoit siitä :)

      Poista
  3. Joo meillä oli sama suunnitelma, mennä sinne starbucksiin mut päädyttiin jonojen takia kans kluuvin roberts coffeeseen ja näinkin sut siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne jonot oli kyllä ihan älyttömän pitkät.. Mielumminen menen vaikka ensi viikolla arkena käymään siellä niin jonot eivät varmasti ole ihan niin pitkät :D Aijaa !! :)

      Poista
    2. Voin luvata että jonot ovat pitkät! :D kannattaa mennä illan "viimisillä minuuteilla" niin ei ole jonoa

      Poista
  4. Musta toi starbucks on jo hieman yliarvostettu :/ kyllähän frappuchino on parasta ikinä mutta jonottaako porukka oikeesti kahvin takia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas Starbucksin kahvit ovat ihan älyttömän hyviä :) Harvasta paikasta olen saanut yhtä hyviä kahveja kuin sieltä!

      Poista
  5. Takki on aivan ihana ja sullakin on ollut kiva lauantai kuten täällä ruudun toisella puolella, hah :) Ainut vain että en niinkään olisi ehkä laittanut noita housuja tai en nyt henkilökohtaisestikaan näe niitä kivan näköisinä mutta tämä on vain minun mielipiteeni ja toivon ettet pahoita mieltäsi koska olet mun inspiksien kohde ja todella ihana nuori nainen, jotenka kommentin ei ole tarkoitus olla paha vaan vain "hyvää kritiikkiä". Rentoa loppuiltaa tai sanoisiko jo että yötä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiva kuulla, että lauantaisi on ollut mukava :) Ja en tietenkään pahoita mieltäni kommentista, miksi pahottaisin? Minusta nuo housut olivat tuohon asuun todella kivat ja tykkäsin niistä oikein kovasti <3 Tärkeintähän on, että itse viihdyn ja tykkään asustani. Makuasioitahan nuo ovat :) Joku tykkää, toinen ei. Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
    2. Sitä olinkin sanomassa että tärkeintä että itse viihdyt :) mutta jatka samaan malliin ihanuus Nata!

      Poista
  6. Öööö siis starbucksin kahvihan on ihan saman makusta ku muuallaki??? En ymmärrä minkä takii kukaa menee jonottaa PELKÄN kahvin takii sinne... Eri asia jos tosiaa ostais esim sen frappucinon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kyllä Starbucksin kahvit voittaa Robet's Coffeen sun muiden kahvit aivan mennen tullen! :) Ja kannattaa muistaa, että jotkut ovat saattaaneet tulla esimerkiksi kauempaa viikonlopuksi Helsinkiin ja heillä ei ollut muuta mahdollisuuta kuin jonottaa, jos halusivat päästä kokeilemaan noita Starbucksin kahveja..

      Poista
  7. Mun mielestä tuolla bikbokissa tai/ja cubuksessa myydään tuollaisia takkeja ei varmaan kauheen hyvä laatuisia mutta halvemmalla varmaan saa kun jonkun merkki takin :) ite oon käyny 2 kertaa siellä uudessa starbucksissa aina on ollut pitkä jono akateemisen puolelle asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo siskoni takki onkin juuri se BikBokin takki :) Siellä taitaa nyt aluksi olla aina aika pitkät jonot.. Pakko kysyä, että kuinka nopeasti se jono sitten oikein liikkuu? Jos jono on akateemisen puolelle niin kauanko suunnilleen menee, että pääsee kassalle asti? Eihän siinä mitään, jos itseä ei haittaa ja jaksaa siinä jonossa seistä :) Itse en vain jaksaisi seisoskella vaan suosiolla menen sitten muualle :D

      Poista
  8. oot kyllä kauniina kuten aina, mut silti en henk.kohtasesti tykkää tosta takista :) tai ei se sun päällä pahalta näytä, mut en vois ikinä itelleni esimerkiks kuvitella ostavani! tosin mä oon tullu siihen tulokseen et sä oot sellanen, jonka päällä kaikki näyttää hyvältä (ehkä se johtuu nimenomaan sun kauneudesta) :D

    ajatella miten paljon starbucksia hehkutetaan, enkä mä oo ikinä elämässäni juonu siellä mitään :o täytyis varmaan korjata asia pian, ihan yleissivistyksenkin vuoks :D onko jotain mitä suosittelet, että siellä kannattais maistaa? :>

    - karo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihanasti sanottu :D Minusta taas tuo takki on aivan ihana ja haluaisin niin paljon itsellenikin omaksi tuollaisen! Makuasioitahan nuo ovat. Tuskin on olemassa takkia, josta jokainen ihminen tykkäsisi :)

      Kannattaa ihmeessä käydä Starbucksissa. Musta ainakin kaikki kahvit tai juomat mitä olen siellä juonut ovat olleet ihan älyttömän hyviä :) Kannattaa kokeilla esimerkiksi caramel frappuccinoa tai sitten tietenkin noita talven sesonki -kahveja !

      Poista
  9. Millasessa kunnossa sun pidennykset on pysyny? :) Voisitko tehdä jonku iha pienen "päivityksen". Meneekö noi sun pidennykset muuten helposti takkuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvässä kunnossa ovat pysyneet :) Tuntuu, että ehkä ihan vähän ovat kuitenkin jo lyhyentyneet. Ja ei mene helposti takkuun, tai sen enempää mitä muutkaan pidennykset! Ainahan pidennyksiä joutuu vähän harjailemaan :)

      Poista
  10. Joo mäkin kävin pyörähtää ovella, huhhuh! Joskus tullut kieltämättä mentyä lentokentälle pelkästään starbucksin takia (:D), mutta ehkä odotan että tuo alkuhuuma keskustassa laantuu tai sitten yritän mennä paikalle arkena hiljaisimpaan aikaan. Huoh!

    ihana tuo takki kyllä!

    Make up by Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. En viitsinyt nyt jäädä siihen jonoon seiskelemaan vaan mielummin menen vaikka joku arkipäivä aamupäivästä käymään niin luulisi ettei silloin olisi tuollaista jonoa :D Minustakin tuo takki on ihana :))!

      Poista
  11. Tykkäsin tosi paljon tosta takki/villapaita-ydistelmästä. Housut on kans ihanat. Kiva nähdä sua vähän "rennommissa" vaatteissa. Mä menisin mieluummin lentokentälle Starbucksiin kuin tonne Akateemiseen, koska noi jonot on ihan järjettömät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Niin totta.. Ellei tietenkin suuntaa tuonne keskustaan arkena esimerkiksi aamupäivästä! Luulisi ettei silloin ole kovin pitkä jonoja, koska melkein kaikki ovat silloin töissä tai koulussa :)

      Poista
  12. oisko mitään ideaa, jos alkaisit ees vaikka tän loppuvuoden tekemään joka viikosta sellasen "viikon ostokset" postauksen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, mutta en esimerkiksi tällä viikolla ole ostanut yhtikäs mitään niin en saisi tuollaista postausta edes tehtyä :D Yritän nyt muutenkin aikalailla säästää ja olla mahdollisimman paljon ostelematta mitään, koska säästän rahojani Miamin matkaamme varten :) Kiitos kuitenkin ideasta!

      Poista
  13. ihanan pitkä postaus ! varmaan aika vaikeeta aina yrittää tehä postauksesta pitkää ja samalla mielenkiintosta mutta sä oot onnistunu aina ihan nappiin :) keep going !

    VastaaPoista
  14. tosi kivan(ja lämpimän) näkönen toi takki !! :-)

    http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Ei vitsi teillä molemmilla on kyl ihanat nimet :) Ois kiva jos laittasit siskostasikin enemmän kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ja voin jatkossa laittaa myös siskostani välillä kuvia tänne!

      Poista
  16. kyllä starbucksin kahvit on parhaita!! mut emmä niit lähtis jonottaa tunniks ;D mieluummin sit lentoasemal johon meen 2kuukauden päästä:DD ehkä kun jonot hellittää nii sitte:) toi lv laukku on ihana!!! mis oot ostanu? paljo maksaa? oisko missää halvemmal?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Aina olen Starbucksista saanut todella hyvin tehdyn kahvin!

      Laukku on ostettu Helsingin Louis Vuittonilta ja en valitettavasti tarkkaan tiedä, että paljonko tuolla laukulla on tällä hetkellä hintaa. Taitaa olla noin 640€ ellen ihan väärin muista. Vuittonin sivuilta löytyy kuitenkin kaikki hinnat eli kannattaa sieltä tarkistaa :) Ja mistään ei kyllä saa ainakaan paljon halvemmalla. Hinnat ovat joka puolella lähes samat, mitä tietenkin jotain eroja saattaa olla mm. valuutankurssista riippuen :)

      Poista
  17. Jos siinä puhelimessa on se iOS7 niin sen kyllä saa siitä vielä pois, laittaa vaan tehdasasetuksille takas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun palauttaa iPhonen tehdasasetuksille niin samalla siihen asentuu uusin käyttöjärjestelmä, joka tässä tapauksessa on siis iOS 7.0.4.. Kokeiltu on, ei toimi :D

      Poista
    2. Onko teillä sitte varmuuskopioita jäljellä siitä kun sitä vielä ei ollut? Jos on nii kokeilkaa laittaa vanha varmuuskopio siihen :D

      Poista
    3. Ihana, kun yrität auttaa! iTuneshan ottaa automaattisesti varmuuskopiot, kun kytket puhelimen iTunesiin niin ei ole mitään vanhoja varmuuskopioita tallella :/ Olemme yrittäneet etsiä netistä ja käyneet läpi kaikki keskustelut sun muut, mutta sitä ei vain saa enää palautettua.

      Poista
  18. Tuo Nälkäpeli - Vihan liekit tuli kyllä elokuvateattereihin jo tiistai-keskiviikko välisenä yönä! Ei siis perjantaina niin kuin luulit :-) Ihanan jouluinen postaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D No joka tapauksessa kaikki näytökset olivat aivan täynnä.. Kiva, että pidit :)

      Poista
  19. Mua oikeesti vähän ärsyttää ku oon jo monena päivänä yrittäny mennä starbucksiin mut se jono on aina ihan karmee. Sit se asiakaskunta koostuu vaan 12-vuotiaista pikkutytöistä jotka haluu sielt vaan jotain jätti karamelli suklaa kermavaahto moskaa ku aikuiset kahvia juovat ja arvostavat ihmiset haluis sinne oikeesti KAHVILLE. Mut eipä huvita ku se on ku mikäki nuorisotalo. Höh. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ja ikävä, että sinua häiritsee nuoremmat asiakkaat :( Starbucks on kuitenkin ihan kaiken ikäiselle suunnattu kahville ja ihan samalla tavallahan ne nuoret haluavat päästä sinne kahville/kaakolle/teelle kuin vanhemmatkin ! :)

      Poista
  20. Ihana asu! Löysin kylläkin vasta tänään tän sun blogin, mutta tykästyin ihan heti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että tykkäsit :) Tervetuloa lukemaan!

      Poista
  21. Upea asu ja tuo pehmoinen takki on todellakin myös mun mieleeni! (: Ihana kun pukeudut just sillä lailla miten itse haluat etkä hetkahda muiden mielipiteistä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ja ihanasti sanottu :)) <3 Tykkään pukeutua niin, että itsestäni tuntuu kivalta ja sehän on kaikista tärkeintä!

      Poista
  22. Mulla olis sulle postausidea: voisit tehdä videon jossa meikkaat esim. bilemeikin ilman peiliä ja näkisit lopputuloksen vasta lopuks :)

    VastaaPoista
  23. Eikö sua häiritse, kun noi housut menee varsinkin takaa rumasti rytylle? Ite en just ton takia ostanu nahkahousuja vaan legginsit, jotka on takaa muuta kangasta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei häiritse. Enkai minä nyt käyttäisi niitä, jos se häiritsisi? :D Itse kokeilin myös tuollaisia housuja, jotka olivat takaa muuta kangasta ja en tykännyt niistä sitten olenkaan.

      Poista
  24. Suosittelen kovasti tota uutta Nälkäpeli- elokuvaa. Olen lukenut kirjat ja ensimmäinen elokuva oli mielestäni huono, joten lähdin leffaan kriittisellä mielellä. Leffa ylitti kuitenkin kaikki odotukseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla, että pidit tuosta leffasta :) Pitääkin käydä katsosomassa se !

      Poista
  25. Sulla on tosi usein aika isonnäköset vaatteet päällä. Et kai oo laihtunut ? :/ Tiedä sitten mistä johtuu vai näänkö väärin vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ison näköiset vaatteet? Hmm :D Olen kyllä nyt vähän eri mieltä kanssasi, mutta tottakai rakastan näin sykyisin ja talvisin käyttää ihania isoja neuleita <3 En ole siis laihtunu.. Olen itse asiassa saanut muutaman kilon tässä syksyn aikana lisää :D

      Poista