28 marraskuuta 2013

OLDIES


Tällä hetkellä varmasti kaikista eniten on toivottu postausta, jossa olisi vanhoja kuvia minusta. Osa teistä onkin varmaan huomannut, että en ole ollut kovin innoissani tekemässä tätä postausta lähinnä siksi, että minulla ei ole ollut mitään kovin hyviä kuvia siitä, kun olin vähän nuorempi. En silloin omistanut mitään kunnon kameraa ja nuo kuvat  nyt ovat mitä ovat. Kaikki kuvat ovat myöskin aina jääneet vanhoille koneilleni, koska en silloin ymmärtänyt ottaa niitä talteen. En silloin tullut ajatelleeksi, että niitä olisi kiva katsella joskus myöhemminkin. Varmasti vanhemmiltani löytyisi kasoittain lisää kuvia, mutta ne muistitikut pitäisi kaivaa jostain esille, käydä ne läpi ja siirtää minun koneelleni. Löysin kuitenkin irc-galleriastani jotain vanhoja kuvia minusta ja keräsin ne tällaisiksi kollaaseiksi siksi, koska nuo kaikki kuvat olivat niin erikokoisia, että mitään muuta vaihtoehtoa ei oikein ollut. 


Mietin myös tänään, että julkaisenko tätä, koska tämä nyt ei ole visuaalisesti kivoimpia postauksiani, mutta en kuitenkaan halua antaa blogissani itsestäni ihan mitään pelkkää niin sanottua kiiltokuva -kuvaa. Ehkä kuitenkin juuri tällaisten postausten kautta tekin pääsette vähän "tutustumaan" minuun paremmin ja näette millainen olen ollut nuorempana. Ja itsekin kuitenkin tykkään lukea blogeja joissa pystyn vähän itse samaistumaan kirjoittajaan, enkä vain aina katsella niitä pelkkiä hienoja kuvia. Tässä niitä nyt sitten olisi - kuvia minusta noin 14-15 vuotiaana. 




Mitä mieltä te olette? Katseletteko mielummin aina pelkästään kivoja kuvia blogeista vai pidättekö myös tällaisista postauksista? 

108 kommenttia:

  1. voi että noi tummat hiukset on nätit sulla!:) ja tää oli tosi kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanat noi tummat hiukset, sopii tosi hyvin:-)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä tän tyyliset postaukset on hauskoja! Mainittakoon vielä, että löysin sun blogin ihan vasta hiljan, mutta pakko sanoa että vaikutat todella jalat maassa olevalta ja sydämelliseltä ihmiseltä! Ihanaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit ! Ja mukava, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta :)) Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  4. Todella, TODELLA kaunis kuva sinusta toi alimmaisen rivin toinen! VAU! Miten voikaan olla noin upea jo noin nuorena:) Hyvin sopii ruskeetki hiukset sulle vaikka toi blondi on ihan varmast se sun juttus ja näyttääki hyvältä:) Oot niin ihanan aito ja hyväntuulinen bloggaaja, sen lisäks vastaat kommentteihin nii asiallisesti- myös niihin joihin ite ainaki vastaisin paaaljo vittumaisemmin :D- sust huomaa et arvostat paljon lukijoitas ja, et ilahdut aidosti kommenteista :) En oo aikasemmin kommentoinu, ku se on mukamas niiiiiin rankkaa, mut nyt otin itteeni niskast kii, ku oon jo pitkää halun sanoo tän sulle, ku oon blogiis eksyny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) Todella mukava kuulla, että olet tuota mieltä ! Ihanasti sanottu :) Kiva, kun kommentoit ja mukavaa joulun odotusta sinulle <3

      Poista
  5. Ei mitään väliä minkä postauksen teet. Kaikki sun postaukset on hyviä ja kiinnostavia :-) Sun blogi on paras ja ihana kaikki on tullut luettua :)
    Ihania kuvia pikkunata :))

    VastaaPoista
  6. tää postaus on mun lemppari! :) love it ♥ kiitos paljon nata, oot mahtava persoona mitä oon nyt sun blogia lukenut vuosia! älä koskaan ikinä muutu, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit tästä postauksesta ja oikein mukava kuulla :) Kiitokset <3

      Poista
  7. Tämähän oli aivan mahtava postaus!! Ei todelllakaan mitään huonoja kuvia! :) kiva nähdä joskus pikku nataliaa ;D lisää näitä jos joskus löydät vaan kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ja voin joskus myöhemmin laittaa tällaisia kuvia lisää, jos vain saan joku päivä niitä käsiini :)

      Poista
  8. Wau näytät ihan eri ihmiseltä ruskeissa hiuksissa! :) Sopii sulle ja nykypvänä sopisi sulle varmaan vielä paremmin kun sulla on parempi tyyli yms :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin varmaan sopisikin :). Viihdyn kuitenkin tällä hetkellä paremmin näissä vaaleissa hiuksissa!

      Poista
  9. Voi vitsi kun oot kaunis ja noi ruskeet sopis sulle himo hyvin!

    VastaaPoista
  10. Muistan kun kaikki muokkas kuvia tuollalailla et jokin 1 kohta jätettiin värilliseks!xd kauniit nuo tummatkin hiukset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin muistan niin hyvin :D Kiitokset :)

      Poista
    2. Mä muistan kans! :D ihailin aina niit kuvii, must ne oli niin hienoja. En ikinä vaa ite saanu tietää/oppinu miten kuva muokataan silleen. :'( XD

      Poista
    3. Haha eikä :D Muistan itse hyvin kuinka innoissani olin, kun opin muokkaamaan tuon.. :'D

      Poista
    4. heips! nyt en todellakaan meinaa pahalla mutta itse tykkäsin enemmän kun kirjoitit kaikki aivan kirjakielellä :D eron huomaa vasta nyt kun näkee että kirjoitat "mäkin" yms mitä näistä kommenteista huomasin=) kirjakieli sopii sinulle ja itse tykkään lukea sitä mielummin vaikken itse kirjotakkaan niin :DDDDDD XD
      hyvää joulun odotusta Natalia!

      Poista
    5. Kirjoitan postaukset edelleen ihan kirjakielellä ja vastailen myös kirjakielllä melkein kaikkiin kommenteihin :) Välillä saatan laittaa minun -> mun tai minäkin -> mäkin täällä kommentiboksin puolella ! Ero siis ainakaan minusta ole suuri. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi ja kiitos, samoin sinulle :)

      Poista
    6. Ei se oli kirjakieltä vaan perus- tai yleissuomea. :D

      Poista
  11. Musta tämmöset on kivoja! Hauska nähdä miten on muuttunut vuosien varrella :)

    VastaaPoista
  12. Noi ruskeat hiukset sopii sulle! Tällässet vanhat kuvat on kivoja.

    VastaaPoista
  13. nää postaukset on parhautta!!!!:D

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva postaus :) kivaa joulun odotusta sinulle natalia!

    VastaaPoista
  15. Ihana Natalia! Superkivat ollu sulla noi tummemmatkin hiukset:) Komppaan muita, sun postauksia oottaa aina ja niitä on kiva lukee, tykkään sun tyylistä todi paljon(: ehdottomasti oot mun lempparibloggaaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja todella kiva kuulla, että olet tykännyt noin paljon blogistani ! Kiitos ihanasta kommentistasi <3

      Poista
  16. Tosi hyvä postaus. Harmi ettei mulla ole enää pahemmin tallessa tällaisia nuoruuskuvia kun niitä olen paljon poistellut - välillä hävettää millainen on nuorena ollut::) Harmillista, olisi kannattanut säästää! Sulle sopii rukea tukka. Musta on hyvä että teit tämän vaikkei intoa löytynytkään siihen - saatin nähdä Natalia menneisyydestä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin harmittaa, että en ole tajunnut ottaa noita kuvia mihinkään erityisesti talteen.. Mutta eipä sitä silloin ajattelut tai tajunnut :D Kiva kuulla, että pidit ja kiitos :)

      Poista
  17. Voi että miten suloinen oot ollut! :) Sopii hyvin tummat :)

    VastaaPoista
  18. Tämä oli tosi ihana postaus :) ei niitten kuvien tartte aina olla parhaasta päästä, ja hyviähän noikin on :)

    VastaaPoista
  19. Tämmöisiä lisää! saa paljon enemmän irti blogin kirjoittajasta ja itse tykkään päästä enemmän sisälle blogiin :) jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
  20. Miksi vanhojen kuvien laittaminen blogiin on noin hirveää? Melkein jokainen bloggaaja laittaa teini-iästään kuvia ja ei siinä mitään erikoista ja tyhmää ole :O en vaan ymmärrä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hm.. En kyllä missän sanonut, että vanhojen kuvien laittaminen blogiin olisi missään nimessä hirvää tai varsinkaan tyhmää :D? Eli mäkään en nyt kyllä ymmärrä..

      Poista
  21. Ihania kuvia<3 näitten kuvien jälkeen tuli Semmonen fiilis et pysy blondina!!! En tarkoita kuitenkaan että sulle ei sopis ruskeet,mut näytät 100 paremmalta vaaleissa!! Makuasioita noikin kuitenkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos <3 Ja olen itsekin samaa mieltä :) Viihdyn paljon paremmin näissä vaaleissa hiuksissa!

      Poista
  22. Sulle sopii toosi hyvin nuo ruskeet niinkuin vaaletki! :)

    lifeashobbit.blogspot.com

    VastaaPoista
  23. ootpa nätti noissa kuvissa! :) Ihana postaus, oot paras!!<3

    VastaaPoista
  24. Onks sulla kokemuksia fit meikki voiteesta? :) ootpa nätti nuoren<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole! Tai en nyt ainakaan muista, että olisin ikinä kokeillut sitä :/ Itselläni on käytössä L'orealin True Match meikkivoide ja olen tykännyt siitä ihan älyttömästi. Suosittelen! Kiitos kovasti :)

      Poista
  25. Olisit kertonut millainen olit tuolloin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan tavallinen teini :D En oikein tiedä mitä kovin erikoista voisin kertoa siitä :/..

      Poista
  26. kiva että teit tällasen postauksen!!:) tumma väri pukee sua tosi hyvin ja susta on kyllä kasvanu tosi upee nainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Ihanasti sanottu, kiitos <3

      Poista
  27. Ihana postaus! :) ja upeat noi ruskeat hiukset!

    VastaaPoista
  28. Oldie postaukset on ihan parhaita :D

    VastaaPoista
  29. oi vitsi vaikutat niin kiltiltä ihmiseltä:) en ymmärrä miten jaksat vastat kaikkiin kommentteihin niin asiallisesti!! saat siksi varmaan paljon enemmän myös mukavia kommenttejä koska olet noin kohtelias ja hyväkäytöksinen nuori nainen etkä mikään ylimielinen urpo teini (:D) vaikka blogisi on suosittu :))!toivon kaikkea hyvää sulle vielä kerran vaikutat aivan mahtavalta tyypiltä jos satun törmäämään ni tulen varmasti sanomaan myös irl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti :)) Nousi ihan hymy huulille, kun luin tämän ! <3 Kiitos oikein paljon ja kaikkea hyvää myös sinulle :))

      Poista
  30. Ootin jotain rillirausku hammasrauta hirviö kuvia tosta alku spiikistä päätellen. Ei noissa juurikaan oo musta eroa nykyiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuspiikista päätellen? Hmm :D Sanoin vain, että minulla ei ole kovinkaan paljon mitään kuvia tallessa ja että tämä ei ole ehkä visuaalisesti kivoimpia postauksiani, koska nuo kollaasit olivat minusta yksi iso sekamelska :P

      Poista
  31. Olis myös hauska nähdä pilalle menneitä asu kuvia ym. :) nuo tummat hiukset vaan niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vain, että minulla ei ole oikein mitää kuvia tallessa :( Voin toki laittaa, jos jossain vaiheessa löydän jotain kivoja kuvia lisää! Kiitos :)

      Poista
  32. Miten siun hiukset lyheni? :D tai johtuko värjäämisestä, vai? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroin tämän juuri hetki sitten postauksessa jossa esittelin uudet pidennykseni :) Voit siis käydä lukemassa täältä :

      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/11/new-extensions.html

      Poista
  33. Tosi kiva postaus hauska nähdä vanhoja kuvia susta:) muutenkin sun blogi on ehdottomasti yks mun suosikeista, kuvat on upeita ja teksti on selkeetä ja helposti luettavaa ja vastailet hyvin kommentteihin, asiallisesti! Siljan kanssa toteutetut videot on kans ollu hauskoja olisi kiva taas joskus katsoa semmonen:) kaikkee hyvää sulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että pidit :) Ihana muutenkin kuulla, että olet tykännyt blogistani ! Kiitos mukavasta kommentistasi ja kaikkea hyvää myös sinulle <3

      Poista
  34. Oon tykänny kaikista sun postauksista, mutta tää yllätti mut positiivisesti! On ihana nähä just näit vanhempia kuvia ja nähä miten ihmiset muuttuu kun ikää tulee lisää:) Ja sit vielä lopuks noi ruskeet hiukset sopii sul tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
  35. vauuu upeet noi ruskeet, sopii iha sika hyvin! ♥♥ ja ihana tämmmönen oldie but goldie postaus!

    VastaaPoista
  36. Kiva postaus ja ihana blogi muutenkin! <3 Olen ollut lukija jo pitkään, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. :) Olen itse hakemassa nyt 2014 myös oikeustieteelliseen, joten mietin oletko ajatellut mennä/ jo käynyt avoimessa yliopistossa suorittamassa jotain kursseja tai menossa valmennuskurssille? Itse kävin suorittamassa yhden kurssin avoimessa ja voin kyllä suositella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, kun kommentoit ja mukava kuulla, että tykkäsit :) En ole ajatellut mennä avoimeen yliopistoon suorittamaan mitään kursseja, mutta valmennuskurssille olen kyllä menossa ! Tsemppiä sinulle jo näin etukäteen lukemiseen <3

      Poista
  37. oioi ihania kuvia!! :)) nää vanhat kuvat on niin kivaa kateltavaa näkee uuden puolen susta, sä oot ollu niiin kaunis 14-15vuotiaana, mä käytin paljon enemmän meikkii ku sä ja mulla oli sillon ihan kamalia vaatteita ;D oot kyl ollu nätti mut viel nätimpi nykyään:)! oot mun suosikki bloggaaja ehdottomasti! ja hei ku meette tsekkeihin jouluna niinku luin täält jostain niin tuleeko jonathan mukaan?=) kivaa joulunaikaa sulle myös tsekkeihin!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit ja kiitos :) Ja voi kuule.. Kyllä minäkin käytin paljon enemmän meikkiä tuolloin, jos vertaa esimerkiksi siihen paljonko käytän nyt :D Ja ihana, että olet myös tykännyt blogistani noin paljon <3 Kyllä Jonathan tulee mukaan :). Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  38. Herranjestas kun olet kaunis! Et todellakaan mikä överi meikkipelleteini kuten itse olin. Saat kyllä olla ylpeä itsestäsi vuosienkin päästä ettet nolannut itseäsi teininä ulkonäöllä :)

    VastaaPoista
  39. mä taas olen kyllä eri mieltä kuin muut, blondi on paras;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) Ja itsekin viihdyn kaikista parhaiten tällä hetkellä näissä vaaleissa hiuksissa!

      Poista
  40. Tämmöset postaukset on tosi kivoja! Oot aina ollut kaunis, turhaan häpeilet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla ja kiitos :) En ole kuitenkaan missään vaiheessa häpeillyt mitään..?

      Poista
  41. Musta oli tosi kiva että jaoit näitä kuvia! On ylipäätään hauska nähä ja kuulla millaisia ihmiset on olleet nuorempina ja lapsina. Nää sunkin kuvat on jotenkin niin söpöjä! :D oot ollut tosi kaunis ja vielä kauniimpi oot nytten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että tykkäsit :)) Kiitos kovasti <3

      Poista
  42. Oot Natalia ihan superkaunis!! <3 Tää postaus oli tosi kiva ja sun blogiis on muutenki mukava lukee!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja ihana kuulla <3 Kiitos mukavasta kommentistasi :)

      Poista
  43. Tummat sopii kyllä hyvin!! Melkeinpä paremmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Viihdyn kuitenkin itse paljon paremmin näissä vaaleissa hiuksissa ! =)

      Poista
  44. ihanaa että teit tän silti lukijoiden mieliksi vaikka et itse pitänytkään. <3
    ja todella kiva nähdä sua tummillakin hiuksilla! oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
  45. Ihanan luonnollisesti oot meikannut teininä! Ei nudehuulia, klimppiripsiä, järkyttävää tupeerausta tai aurinkopuuteri/poskipuna läiskiä! Todella söpö! <3

    VastaaPoista
  46. Tämä oli hyvä postaus koska päästät meitä lukijoitakin hieman pinnan alle :-) <3 Go Nata!!! -Kata

    VastaaPoista
  47. Ite tykkäsin ainakin katsella myös näitä vanhempiakin kuvia :)

    VastaaPoista
  48. paljo se sun meikki voide maksaa?:) ja onko se riittosaa et ei lopu heti parin viikon päästä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockalla taisi ainakin maksaa se L'orealin True Match meikkivoide 16,90 € :) Ja kyllä on riittoisaa!

      Poista
  49. Oot ollut ihan Ellie Gouldingin näköinen nuorempana :3 Ihana postaus!

    VastaaPoista
  50. Onko sulla aina ollut nuin hyvä kuntonen iho?:) Ku ei näytä yhtään huono kuntoselta näissä vanhoissakaan kuvissa! oot yks lempibloggaajista! :)

    VastaaPoista