12 marraskuuta 2013

NEW EXTENSIONS

Osa teistä onkin varmaan jo huomannut, että hiukseni ovat taas pidentyneet ja ajattelinkin nyt kertoa vähän uusista hiustenpidennyksistäni sekä hiustenpidennyksistä yleensäkin, koska moni niistä usein kyselee.

Sain omat uudet pidennykseni Goldenlocksilta. Heidän nettikaupassaan on myynnissä muun muassa clip-on pidennyksiä, teippipidennyksiä, hiusnauhaa, sinettipidennyksiä ja vaikka mitä muuta! Omat hiukseni saapuivat todella nopeasti postissa muutamassa päivässä ja sävyvalinnatkin osuivat aivan nappiin. Minulla on ollut nyt nämä uudet pidennykset päässä noin muutaman viikon eli osaan jo vähän arvioida pidennysten laatua ja minulla ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa näistä. 

Omat pidennyseni ovat Fast & Easy teippipidennykset  ja sävyissä #60 (tästä) sekä #6001 (tästä). Olen ehdottomasti tykästynyt erityisesti noihin Fast & Easy pidennyksiin, koska ne ovat ehdottomasti nimensä mukaisesti todella nopeat ja helpot. Omiin pidennyksiini hiuksia meni 6 tuollaista Fast & Easy teippipidennys pakettia eli 120grammaa.



Moni teistä on myös pyydellyt kuvaa hiusksitani ilman hiustenpidennyksiä. Omat hiukseni ovat jo ihan kivan pituiset ja voisin hyvin kuvitella pitäväni niitä ilman pidennyksiä, mutta olen joskus muutama vuosi sitten leikkattanut hiukseni kerroksittain. Tämä oli todella huono idea, koska hiukseni ovat valmiiksi ohuet ja tämä saa hiukseni näyttämään entistä ohuemmilta. En ole myöskään vielä saanut kokonaan kasvatettua sivuotsatukkaani pois.. Pitkään värjäilin myös itse hiuksiani kotona ja tämäkin on myös kostautunut. Olenpa muuataman kerran kotona värjännyt hiukseni tummaksi (siitä nyt on jo tosin monta vuotta) ja takaisin vaaleaksi, sitten taas tummaksi ja takaisin vaaleaan. Ja saan vieläkin maksaa siitä, että aloin itse kotona leikkimään värinpoistoaineiden kanssa. 



Usein saan myös kuulla teiltä, että miksi en vain pidä noita omia hiuksiani ja odota, että ne kasvaisivat. Itse vain en tunne oloani yhtään kivaksi tuolla omalla tukallani. Ja lupaan, olen kyllä yrittänyt. Itse viihdyn hiustenpidennyksissäni todella hyvin ja rakastan ylikaiken pitkiä hiuksia! Ja tietenkin tärkeintähän on se, että itse viihdyn omissa hiuksissani ja itse tunnen oloni kivaksi. Tällä hetkellä rakastankin omia hiuksiani ja en voisi olla tyytyväisempi! 



Millaiset ovat teidän unelmahiukset? 


Kiitokset vielä Goldenlocksille hiustenpidennyksistä ♥!

61 kommenttia:

  1. tosi ihanat hiukset ja oot tosi nätti:)<3 miten sä meikkaisit nyt 7lk kalla?:) jos oisit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) <3 Ja jos olisin nyt 7lk niin laittaisin vähän jotain peiteväriä, jos kokisin, että jotain tarvitsee peittää! Ehkä vähän aurinkopuuteria, ripsiväriä ja huulikiiltoa :)

      Poista
  2. Oon yleensä sitä mieltä että pidennykset näyttää lähinnä övereiltä eivätkä ollenkaan luonnollisilta ja että henkilö on paljon kauniimpi omilla hiuksillaan olivatpa ne sitten minkä pituiset tahansa. Sun tapauksessa on kuitenkin pakko todeta vaan että vau, aivan upeat ja näyttävät kyllä paljon enemmän sulta itseltäsi nuo pitkät! Älyttömän kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Olen itse samaa mieltä! Jotenkin tunnen oloni vain niin paljon enemmän omaksi itsekseni pidemmillä hiuksilla :) Yritän kuitenkin kovasti käyttää hyviä hoitotuotteita hiukselleni, että jonain päivänä olisivat noin pitkät luonnostaan ihan luonnostaan :D <3

      Poista
  3. Mulla on kans tosi ohuet omat hiukset ja kaiken lisäksi ne on tosi liukkaat, jotem ne lössähtää heti muotoilutuotteista huolimatta. Oon kotivärjäilijä, tosin ainut vaalennusoperaatio on raidat ja liukuvärjäys. Oon käyttäny sinettejä joskus mutta niiden takia lähti pituutta varmaan sellanen 15-20 cm, ja clip-onit ei oo mun juttu. Mua häiritsee ne clipsit ihan hirveesti, enkä saa omasta mielestäninaseteltua niitä luonnollisesti. Tollaset teipit onkin harkinnassa, heti kun olen päättänyt, pidänkö nykyisen liukuvärjäyksen ja jos pidän niin minkä haluan pohjaväriksi. Luultavasti palaan tummanruskeaan, vaikka haluaisin hunjablondia kokeilla. Se väri vaan on niin kovan työn takana, että jää varmaan kokeilematta. Mä niin kadehdin mun pikkusiskoa jolla on omat hiukset uskomattoman tuuheat ja paksut. Pituuttakin niissä riittää vyötärölle :D

    Kuka sulle noi teipit kiinnittää, onko se oikeesti niin helppoa kun miltä se näyttää kaikissa tutoriaaleissa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käytin ennen clip-on pidennyksiä, mutta en itsekään yhtään tykännyt siitä, että ne eivät tunnu yhtään mukavilta eikä varsinkaan yhtään "omilta hiuksilta".. :/ Teipeistä olen taas tykännyt todella kovasti enkä ole huomannut, että ne olisivat erityisesti rasittaneet omia hiuksiani :) Hunajablondi kuulostaa todella hyvältä, mutta tummanruskeat hiuksetkin ovat kyllä aivan upean näköiset ! Vitsit miten hyvältä nuo siskosi hiukset kuulostavat... Olen kyllä kateellinen :D Myös minun siskollani on luonnostaan todella hyvät, paksut ja pitkät hiukset. Hän onkin aina pitänyt niistä todella hyvää huolta..

      Eräs kaverini kiinnittää pidennykseni minulle. Olen joskus itse kiinnitänyt muutaman pidennyksen, jos on irronnut :) Ei ole mitenkään vaikeaa, kunhan vain tietää mitä tekee ! :)

      Poista
  4. Montako pidennyspakettia sulle meni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin kans kysyny ja myös et voisitko kertoo vähäse et miten noi kiinnitetää?

      Poista
    2. 6 pakettia :) Ja en valitettavasti osaa erityisesti neuvoa noiden kiinnityksen kanssa, koska en ole kuin joskus kiinnitänyt muutaman pidennyksen itselleni! Youtubesta löytyy paljon tutoriaaleja tuohon niin kannattaa varmaan katsella mielummin niitä, koska noilla videoilla nuo ihmiset kuitenkin tietävät aika hyvin mistä puhuvat :D Tässä esimerkiksi yksi video:

      https://www.youtube.com/watch?v=pjE1pTJp9B0

      Poista
  5. Itselläni on ollut jonkun aikaa teippipidennykset ja en voisi kuvitella enää hiuksiani ilman niitä, omat hiukseni ovat suunnilleen samanmittaiset kuin sulla ja ohkaset. Mun unelma hiukset on ehdottomasti puoleen selkään ja paksut. Pitkistä ja paksuista saa myös todella kivoja kampauksia mitkä miellyttävät omaa silmää enemmän kuin pieni ohkanen ponnari esim. Itse todella rakastan omia hiuksia pidennysten kanssa<3 toi sinun tukkasi on aivan upea!!(: itse voisinkin kokeilla seuraavaksi tilata samasta paikasta pidennykset kun vanhat pidennykset ovat jo vähän kärsineet:) olisi kiva kuulla vähän myöhemmin miten hiukset on toiminut kun olet niitä pidemmän ajan käyttänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se one kyllä totta, että pitkiä hiuksia saa laitettua paljon enemmän ja niinkuin sanoit niin juuri esim. pitkä ponnari näyttää minustakin paljon kivemmalta ja nutturoista saa isompia yms :) Ja vaikka mitä muuta :D Kiitos paljon <3 Tottakai voin kertoa myöhemmin lisää, että millaisena hiukset ovat pysyneet ja muuta. Minulla on nyt ollut nämä jo kolme viikkoa ja tähän asti olen tykännyt todella paljon <3 Eli voin hyvin suositella :)

      Poista
  6. aivan upeat nuo sinun hiukset! olisipa itselläkin rahaa pitää teippejä kun ne on kumminkin aika hintavia :/ mutta ehkä joskus tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Niin onhan se totta, mutta mielestäni tuolla Goldenlocksilla oli todella kohtuullisen hintaisia nuo pidennykset :)

      Poista
  7. missä kävit laittamassa ennen ripsienpidennyksesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin laittamassa ripset yhdellä kaverillani ja hän valitettavasti teki/tekee ripsiä vain omille kavereilleen tällä hetkellä :/

      Poista
  8. Just ihana sun oma tukka! Kivan mallinen :) myös pidennyksillä kiva :) ja sä ainakin osaat käyttää pidennyksiä oikein, kun monet laittaa ne niin hutiloiden että sit klipsit näkyy yms :D ja joillaki näkyy ihan selkee raja mistä menee oma tukka ja mistä pidennykset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta minusta nuo minun omat hiukseni ovat aivan järkyttävät ja nuo eivät ole nyt edes minkään malliset, kun olen yrittänyt noita kerroksia kasvattaa :D Ja nuo kerrokset saavat hiukseni näyttämään vielä ohuemmilta.. :/ Kiva kuulla :))

      Poista
  9. ihanat hiukset! sulle sopii niin hyvin noi pidennykset :-) ite käytän välillä clip-on pidennyksiä, mutta oon miettiny et ostaisin teippipidennykset koska ne ois vaan niin paljon helpommat, ja tuola goldenlocksilla ei näytä olevan edes kovin kallista! :-)

    http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) Teippipidennykset ovat kyllä todella helpot ja tuntuvat "omilta hiuksilta" ! Suosittelen kokeilemaan, jos kiinnostaa :)

      Poista
  10. siis tilasitko tuolta sivuilta kuusi tuollaista 30e maksavaa pakettia vai mitä tarkoitit tuolla kuudella?:) ja toi sun pitkätukka on kyllä aivan upea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllää :) Yhdessä paketissa on hiuksia 20 grammaa ! Eli itselleni päähän meni 120 grammaa hiusta :) Joillekin riittää vähemmän ja toisille menee taas enemmän. Se riippuu ihan siitä millaiset omat hiuksesi ovat :) Kiitokset <3

      Poista
  11. Itellä on ihan sama, ihan kun mun tekstiä toi "tummaks eiku vaaleeks tummaks eiku vaaleeks" ja kotona värjätty myös.. Oumaikaad. :D ja tuloskin on sen mukanen. Ja kerroksittain pari vuotta sitten kyllä.. Ja otsahiukset. Haha :D Otin ommelpidennykset reilu kuukausi sitten pois ja koko sen ajan oli alaston olo, en näyttänyt itseltäni yhtään. Päätin sitten että pakkohan se on hommata kun en tunnista itteäni enää peilistä! Ja viime viikolla sain taas pitkän tukan =)

    Ja en edes tiennyt että sulla on pidennykset... Vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen! Olin edellis kesänä varmaan muutaman kuukauden ilman pidennyksiä ja en tuntenut oloani yhtään kivaksi tai omaksi itsekseni.. Viihdyn vain niin paljon paremmin pidennysten kanssa :)!

      Poista
  12. Pesetkö aina hiukset ennen kuin laitat sitä got 2 ben lämpösuojaa ja suoristat hiukset kun siinä lämpösuojassahan lukee että kosteisiin hiuksiin? :) vai laitatko sitä ihan vain kuiviin hiuksiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sitä aina kosteisiin hiuksiin :) Minulla on erikseen toinen lämpösuoja jota käytän kuiviin hiuksiin, kun tarve vaatii !

      Poista
  13. Yleensä (varsinkin vaaleissa hiuksissa) pidennykset näyttävät feikeiltä ja rajan, josta pidennykset alkavat näkee helposti. Päältä näkee oikeat hiukset, josta alkaa pitkät ohuet suikaleet pidennyksiä. Mutta sulla noi hiukset näyttävät ihan sun omilta vaikka onkin pidennykset!! Aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. Kyllähän kaikki pidennykset huomaa helposti, jos ne on huonosti laitettu! Ja se ei kyllä näytä kovin hyvältä, ainakaan minusta :/! Kiitos kovasti <3

      Poista
  14. I feel you! Ite n viisi vuotta sitten leikkasin hiukset kerroksittain ja vielä "todella tyylikkäästi" toiselta puolelta lyhyiksi ja tämän jälkeen kärvensin ne blondiksi kotikonstein :D nyt vasta aletaan olla voiton puolella! Ja musta tällästen hiushölmöilyiden korjailu pidennyksillä on täysin ok! Oot onnekas ku saat ne vieläpä sponssattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.. Itselleni on käynyt aivan samalla tavalla :( No ainakin olemme kantapään kautta oppineet, jos ei muuta ! :D Olen aivan samaa mieltä ! Ja niin kyllä olen. En tosin edes haluaisi tietää paljonko olen elämäni aikana tähän menessä käyttänyt rahaa kaiken maailman pidennyksiin... :D

      Poista
  15. Ihanat! Tosi nätit, sopii sulle hyvin :) Ja jos en tietäisi, että sulla on pidennykset, niin luulisin tota koko tukkaa ihan sun omaksi. Niin hyvin just sun oman tukan värinen ja sulautuu hyvin omiin hiuksiisi! :)

    Itsekin yritän omaa tukkaa parhaillaan kasvattaa. Tuntuu vaan, että ei nää kasva ikinä, odottavan aika on pitkä :D Kaduttaa, että kerran menin leikkaamaan niin reippaasti pois tukastani, koska jos en sitä olisi tehnyt, niin tämä olis varmaan just nyt niin ihanan pitkä kuin siitä haluaisinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Todella kiva kuulla! :) Ja odottavan aika on kyllä pitkä, varsinkin mitä tulee hiusten kasvatuksen... Voi ei ! Tsemppiä sinulle kasvatukseen <3

      Poista
  16. laita tummasta tukasta kuvia!!! :)

    VastaaPoista
  17. Ooo en oo ikinä ennen nähny että sun oma tukka näyttää tolta, ja mielestäni näyttää kyllä paljon paremmalta kuin mitä pidennysten kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tääääysin eri mieltä kanssasi :D Kiitos kumminkin!

      Poista
  18. ihanat hiukset ja neule!!:)

    VastaaPoista
  19. Ei sitä voi jotkut tajuta, miksi joku haluaa pidennykset hiuksiin vaikka "omakin on niin kiva". Ite oon kans samaa mieltä sun kans, ett' tunnen itteni paljon hehkeemmäksi pitkillä kutreilla! Vaikka mulla onkin hyvässä kuosissa omakin tukka. Ja monet kehui sitä mun lyhyttäkin mallia :) Ite vaan kans rakastan niitä pitkiä paljon enemmän!!
    Mut siis laitatko ite noi pidennykset itselles? En tajuu miten voi osata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, viihdyn vain niiiin paljon paremmin pitkillä hiuksilla :) Ja en laita itse :D Olen joskus laittanut muutaman pidennyksen itse kiinni, jos on sattunut irtoamaan :)

      Poista
  20. Pitkät hiukset on kyllä ihanimmat <3

    VastaaPoista
  21. Tosi aidonnäköiset! Pitkät hiukset tekevät mielestäni jotenkin tosi classyn olemuksen, edellyttäen että ne on hyväkuntoset ja kiiltävät. Saan olla kiitollinen että omat hiukset on melkeempä yhtä pitkät kun noi sun pidennykset ja vielä paksutkin. En tuntis oloani kans yhtää kotosaks lyhkäsil ja tein kans joskus ton kamalan kerrostusmokan reilu 4 v sitten. Onneks ne on nyt jo suht tasottanu, mut silti niit kerrostuksii täytyy aina vähän ohentaa kampaajalla ettei tukka näyttäis nii raskaalta. No, hiljaa hyvä tulee! P.s. oot tehny onnistuneen, viihdyttävän, nuorekkaan muttei teinimäisen blogin! (jos ymmärrät mitä tarkotan.. :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Ja vitsit miten kateellinen olen hiuksistani.. Toivottavasti minunkin hiukset ovat noin pitkät luonnostaan vielä joku kaunis päivä :D Aivan ihana kuulla <3

      Poista
  22. löysin sattumalta instagramista käyttäjän nimeltä thefitnessfashion ja löysin sieltä ainakin yhden blogissasi olleen kuvan. en tiedä onko käyttäjällä oikeus käyttää kuvia mutta ajattelin vain ilmoittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun sanoit! Noita löytyy aina välillä, mutta eivät nuo minua oikeastaan niin haittaa, koska nuo ovat tuollaisia "inspiraatio" sivuja eli eivät perjaatteessa käytä kuvaani väärin (eli esitä kuvaa omana kuvanaan) :)

      Poista
  23. voiko noihin fast and easy teippipidennyksiin vaihtaa myöhemmin uudet teipit? :-) onko jotakin teippiä mitä suosittelet?
    ja kivat on hiuksesi! mullekki aina sanotaa et pidä omat hiukset vaan, mut kyl olo on jotenki paljon kivempi ja KAUNIIMPI ku on pituutta hiuksissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi vaihtaa uudet teipit :) Noita samoja hiuksiahan voi käyttää moneen kertaan uudelleen ! Jokaisellahan on vähän erilaiset hiukset ja näin jokaiselle sopii vähän erilainen teippi :) Itselläni on aivan sama juttu. Viihdyn vain niin paljon paremmin pitkissä hiuksissa <3

      Poista
  24. Hei millä sä hoidat sun pidennyksiä?:) Mulla oli rapunzelin teippipidennykset kesällä, mutta tuntui että ne meni tosi helposti takkuun ;s käytin kosteuttavia pesuaineita ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa aina tarkistaa huolellisesti, että mitkä tuotteet sopivat pidennyksille ja mitkä eivät! Väärät tuotteet voivat juuri aiheuttaa pidennysten takkuuntumista :( Tuolta hair -tagin alta löydät lisää tietoa siitä mitä tuotteita käytän pidennyksiini. Tässä esimerkiksi yksi postaus, jossa esittelen lempituotteeni :

      http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2013/07/hair-things.html

      Poista
  25. Oliks toi 6001-sävy kuinka vaalea? Sopiiko jos omat hiukset on tosi valkoset, eikä kellertävän blondit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella vaalea, mutta sävy on vähän kellertävä. Jos hiuksesi ovat aivan valkoiset niin vaaleudueltaan nuo ovat varmasi hyvät ja oikean sävyn saat sitten sävyttämällä pidennyshiukset esimerkiksi hopeashampoolla :)

      Poista
  26. Musta näytät paljon kauniimmalta omien hiustesi kanssa. Pidennysten kanssa näytät hieman "feikiltä". Sun oma tukka on sinäänsä jo kivan pituinen ja se tuo sun kasvonpiirteitä paremmin esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioitahan nuo ovat :) Tärkeintähän kuitenkin on se, että mistä itse pidän ja millaisissa hiuksissa minä viihdyn! Kiitos kuitenkin :)

      Poista
  27. Moi ihana! Oon tilaamassa maanantaina tummanruskeat clip on:it Golden Locksilta! :) Ja suurimmaksi osaksi, koska sä suosittelit kyseistä merkkiä. Toivon, että väri ja pituus sopii ja näyttäisi muutenkin luonnolliselta! Tää on mun eka kerta kun tilaan netistä hiustenpidennyksiä, niin voisitko opastaa mua parissa jutussa. Kauanko sulla kesti toimitus? Mun omat hiukset on n. 20cm yli olkapäiden ja mietin näyttääköhän noi aidolta, koska mun oma hius on tosi paksua? Uskotko, että 50cm vai 60cm olis mulle parempi? Toivottavasti vastaat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni taisi mennä noin 3-4 päivää! Ja tooodella hankala sanoa, että onko yhdessä clip on paketissa tarpeeksi hiuksia juuri sinun hiuksillesi, koska en tiedä yhtään kuinka paksut omat hiuksesi ovat :// Joillekin yhdessä paketissa on vähän liikakin hiuksia, toisille siinä on juuri sopivasti ja joillekin siinä on aivan liian vähän! Ja itselläni on aina ollut 50 cm pidennykset ja olen ollut juuri tuohon pituuteen todella tyytyväinen. Kerran minulla oli 60 cm pidennykset ja ne olivat aivan liian pitkät :D Tosin olen myös aika lyhyt eli jos olet pitkä niin silloin tuo 60 cm näyttää sinulle varmasti paremmalta kuin mitä se näytti minulla :) Toivottavasti tästä oli apua ja kysy ihmeessä lisää niin vastailen parhaani mukaan <3

      Poista
  28. Mitä sun omille hiuksille on tapahtunut? Ootko siis leikkauttanut ne joskus tooosi lyhyiksi vai mitä on tapahtunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa postauksessahan se lukee! :)

      "Moni teistä on myös pyydellyt kuvaa hiusksitani ilman hiustenpidennyksiä. Omat hiukseni ovat jo ihan kivan pituiset ja voisin hyvin kuvitella pitäväni niitä ilman pidennyksiä, mutta olen joskus muutama vuosi sitten leikkattanut hiukseni kerroksittain. Tämä oli todella huono idea, koska hiukseni ovat valmiiksi ohuet ja tämä saa hiukseni näyttämään entistä ohuemmilta. En ole myöskään vielä saanut kokonaan kasvatettua sivuotsatukkaani pois.. Pitkään värjäilin myös itse hiuksiani kotona ja tämäkin on myös kostautunut. Olenpa muuataman kerran kotona värjännyt hiukseni tummaksi (siitä nyt on jo tosin monta vuotta) ja takaisin vaaleaksi, sitten taas tummaksi ja takaisin vaaleaan. Ja saan vieläkin maksaa siitä, että aloin itse kotona leikkimään värinpoistoaineiden kanssa. "

      Poista
  29. hei!! tarvitsisin kipeästi apuasi!! :D tilasin juuri tuolta sivulta clip on hiustenpidennykset ja kun olin täyttänyt kaikki tietoni ja painoin "tee tilaus" niin sen jälkeen minulle tuli siihen näytölle että "ostoskorisi on tyhjä, jatka shoppailua täältä blääblää" niin en nyt tiedä että menikö tilaukseni sinne koska yleensä kun tilaa jotain niin tulee että " kiitos tilauksestasi". katsoin kuitenkin että siinä oli oikea hinta ennenkuin painoin siitä "tee tilaus". eli tuliko sinulle tämä "kiitos tilauksestasi" vai pomppasiko se sinullakin automaattisesti sen jälkeen tyhjän ostoskorin sivulle. PLEAAASEE HELP MEE!! :D ja tuleeko sitten joku kirje kotiin kun paketin voi noutaa postista, niinkuin yleensä nettikaupoissa..

    VastaaPoista
  30. moikka! onko sinulla ollut koskaan noita clip on pidennyksiä jos on osaat toivonmukaan vastata! mutta niin kun ajattelin tilata tuolta kyseiseltä sivulta clip on pidennykset (ekat pidennykset ikinä) niin kannattaako tai pitääkö niitä pestä jollain hiustenpidennysten omilla tuotteilla? tai ylipäätään pestä:o ! anteeksi kyselyni mutta olet ainoa jolta voin kysyä:)!

    VastaaPoista
  31. heippa ! Teitkö hopeashamoo käsittelyn pidennyksillesi?sävy näyttää aika kylmältä eikä kellertävältä Entä kumpi rasittaa mielestäsi enemmän hiuksia, klipsit vai teipit? Itse tässä mietin, tilaanko goldenlocksilta teipit, tällä hetkellä klipsit käytössä. Ihanan sävyset hiukset sulla !! :)

    VastaaPoista