01 marraskuuta 2013

INSPIRATION BLOG AWARDS

En usko, että keneltäkään on tässä vaiheessa mennyt ohitse Indiedaysin järjestämät Inspiration Blog Awardsit, jossa palkitaan vuoden inspiroivimmat blogit. Blogeja on ehdolla viidessä eri kategoriassa: muoti, kauneus, lifestyle, ruoka, sisustus. Ja arvatkaa mitä? Minun blogini on päässyt ehdolle! 

Tuntuu ehkä jopa vähän hassulta nähdä oma blogini tuolla ehdolla muiden isojen nimien joukossa ja olenkin tästä kunniasta todella otettu. Blogini löydätte ehdolla lifestyle -kategoriasta ja jos koette, että blogini on ansainnut äänesi niin äänestämään pääset TÄSTÄ! Iso kiitos jo kaikille äänestäneille näin etukäteen ♥! Muistakaa siis käydä äänestämässä suosikkejanne kaikissa kategorioissa, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia lauantaina 16.11 järsjettävään Inspiration Blog Awards juhlaan! Kyseinen juhla järjestetään Klaus K. Livingroomissa Helsingissä ja tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.


xoxo, Natalia

18 kommenttia:

 1. äänestin sua ♥ ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, kiitos oikein kovasti äänestäsi :) <3

   Poista
 2. Mäkin voisin käydä äänestämässä! :) Oot mun lempparibloggaajista, sun blogi on tosi monipuolinen ja siitä saa oikeesti inspiraatiota :) vaikutat kivalta ja ihanan positiiviselta ihmiseltä, jatka samaan malliin ja kaikkee hyvää sulle ! Löysin 2 ihanaa paitaa tuolta blogikirppikseltäsi, pitääkin käydä huutamassa hyvät hinnat jotta saisin ne koristamaan omaa vaatekaappiani! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ja saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta :) Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää myös sinulle <3

   Poista
 3. äänestin jo aikasemmin ku oot vaan niin ihana ja kirjoitat hyvin ja kaikki tässä blogissa toimii! :)

  VastaaPoista
 4. Sua mä äänestän kaikkein mieluiten! <3 oot paras bloggari kaikista noista ja toivon että voitat!! oot ihana meille lukijoille: toteutat postauksia joita lukijat haluaisivat, kirjotat paljon & usein ja mielenkiintosia juttuja joka kerta ja vastaat kaikille niiiiin mukavasti!! jopa ei sellasille anoille jotka antaa kritiikkiä ja oot ihanan positiivinen ja kiltti ihminen, oot vaa ihan paras bloggaaja (::, ja oot superkaunis:)) ehdottomasti oot mun lemppari! ja mä tarkotan tätä =) ! tsemppii sulle & hyvää syksyä kaunokainen ! jatka tätä blogin pitämistä koska mä ootan innolla sun uusii postauksia joka päivä täst saa paljon inspiraatioo :) jatka samaan malliin natalia :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jopa sellasille anoille jotka antas kritiikkiä tau haukkuu nii vastaat mukavasti ! :) Sunlaisii pitäs olla enemmän ;)

   Poista
  2. Todella kiva, että olet tykännyt blogistani noin paljon <3 Kiitos mukavasta kommentistasi sekä äänestäsi :) <3

   Poista
 5. äänestin! :) pidän sun blogista tosi paljon, isosti tsemppiä kisaan :)

  VastaaPoista
 6. Ajat sitten jo äänestin sua ;) .. oot vaan paras

  VastaaPoista
 7. Äänestin uudestaan äitini nimellä kun en aikaisemmin huomannut sun blogia tuolla ja äänestin eri :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww <3 Kiitos, että näit vaivaa äänestääksesi minua :) Olen todella otettu <3

   Poista
 8. Eikö alaikäiset voi siis äänestää vai enkö tajunnut :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä myös alaikäiset voivat äänestää, mutta jos satut voittamaan liput itsellesi liput tuonne Blog Awardseihin niin sinne vaaditaan 18 vuoden ikää :)

   Poista
 9. äänestetty sua ! :)

  VastaaPoista