21 marraskuuta 2013

IKÄVÄ AURINKOON


Loppukesästä odotin jo todella innoissani alkavaa syksyä, viilenevää säätä ja pimeitä iltoja. Jotenkin aika oli vuoden aikana kullannut muistot syksystä. Mieleeni tuli vain miten ihana on pukeutua neuleisiin, paksuihin kaulahuiveihin ja istua kotona juomassa teetä sateen ropistessa ikkunaan. Ja nyt sitten, kun nuo kunnon syyssäät ovat täällä niin en kaipaa mitään muuta niin paljoa kuin aurinkoa ja niitä pitkiä ja valoisia päiviä. Tänäänkin aamulla herätessäni mietin hetken, että onko nyt todella jo aamu, kun ulkona oli niin pimeää. Ja koko päivä on taas ollut niin hämärä kuin olla ja vain voi. Odottelen täällä jo kovasti lumen tuloa, jotta näistä päivistä tulisi vähän valoisampia ja tietenkin lasken myös päiviä Miamin matkaamme. Enää 89 päivää niin suuntaamme perheeni kanssa kolmeksi viikoksi Miamin lämpöön. Olen niin innoissani! Olen viimeksi ollut Miamissa mooonta vuotta sitten ja onkin ihana päästä sinne nyt uudestaan. 

Kaivelinkin esiin kuvia viime kesäiseltä Espanjan reissulta ja vitsit miten lomakuumeeni vain kasvoi näitä kuvia katsellessa. Aurinko, ranta, lämpöä.. 


Löytyykö täältä muita lomakuumeisia? Tai onko teillä suunniteltu matkoja nyt talvelle? 

61 kommenttia:

  1. hehe, itse juuri istun puerto ricossa ja odotan alkavaa iltaa :) ahdistaa palata lauantaina suomen pimeyteen :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit miten kateelinen olen :D!! Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle <3

      Poista
  2. Ihania kuvia, itselläni on aivan kauhea lomakuume! :D Eikä ole mitään matkaa talveksi tiedoksi, ainoastaan Tallinnan reissu mikä ei paljon mieltä lämmitä ilmaston suhteen.. :D keväällä sitten toivottavasti johonkin lämpimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sama täällä :D Tallina on ihana kaupunki ja kyllä varmasti tuollainen reissu rentouttaa ja on kiva irtiotto arjesta :) !

      Poista
  3. Oi vitsi mitä kuvia, ihana katsella tuommoisia kun ulkona tulee kaatamalla vettä, alkaa vaan se matkakuume tulemaan kovemmin ! Itse suuntaan 23 päivän päästä Floridaan, mennään siihen ihan Miamin kupeeseen West Palm Beachille, joten varmasti Miamissakin tulee sitten käytyä :)!! Ollaan siellä sitten joulukin, eli vähän erilainen joulu tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen nyt muutamana päivänä selaillut näitä kuvia ja masentaa kyllä katsoa ikkunasta ulos tuonne kylmyyteen ja vesisateeseen :D Onneksi sinä pääsetkin jo kohta lämpöön ja aurinkoon :) Oikein ihanaa matkaa teille <3

      Poista
  4. oiii ihania kesäsiä kuvia :) niiiin ikävä aurinkoon!! mä lähen ainaki ens keväänä new yorkiin & lontooseen ;) ihan jees vaik ei tohon aikaan siellä kyl lämmin oo mut shoppailee oon menossa:)) ooks käyny new yorkissa?=) jos oot ois kiva kuulla jotain vinkkejä sinne jos oot joskus käyny ku siel en aikasemmin oo ollu ja sitä matkaa ootan iha innolla :)) ihanaa et pääset miamiin mäki haluisin!! siel on varmaa lämmin ja paljon shopattavaa ;) et iha kiva =) ! hei mist se sun edellisen postauksen harmaaa huivi oli? se oli perfectt!! en jaksa enää siihe kommentoida uusiks ;DD ps oot supernätti kans ja paras bloggaaja keep going:-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä!! Toivottavasti nyt viikonlopuksi tulisi edes aurinkoiset säät niin piristäisi vähän näitä sateisia päiviä :) Voi vitsit olen kade! En ole ikinä ollut New Yorkissa, mutta kovasti haluaisin päästä siellä käymään! Uskon, että olet todella innoissasi tuosta matkasta :) Hyvää matkaa sinulle jo näin etukäteen <3 Ja huivi on ostettu Zarasta :) Kiitos kiitos ja ihana kuulla, että olet tykännyt <3

      Poista
  5. Huh, tuntuu että kaikki on lähdössä johonkin lämpimään paitsi minä :D oon kyllä auringon ja loman tarpeessa, väsyttää ja masentaa nää pimeet syyspäivät sen verran ... Ainoa reissu tiedossa on Lappiin mutta se ei juuri lohduta D: sun ihanista kesäkuvista tuli kyllä kiva fiilis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen.. Huomaa heti miten paljon väsyneempi olo on, kun on nyt muutaman päivän ollut putkeen ihan hämärää ja sateista :( Lapissa ainakin pääset nauttimaan kunnon ihanista lumisista maisemista ja rentoutumaan :) Kiva kuulla <3

      Poista
  6. Matkakuumetta ilmassa..oi kyllä! Alkaa tulemaan jo savu päästä tän synkkyyden ja ainaisen sateen kanssa. Onneksi aika menee nopeasti, ja ootan innolla mun isän ylioppilaslahjaa, vähintään kolme viikkoa ihan missä tahansa ulkomailla haluankaan käydä! :) Olishan se toki kiva käyttää niistä yksi viikko vaikka joululomalla... Oli kyllä piristävää katsella noita teidän Espanjan matkan kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi mikä lahja!! :) Oletko vielä miettinyt, että mihin kohteeseen/kohteisiin haluaisit matkustaa? Kiva, että kuvat vähän piristivät :) Vaikka tosin ainakin itselläni nuo samalla kasvattavat myös matkakuumetta ihan älyttömästi.. :D

      Poista
  7. Ooiijj ihanalta näyttää!! Voin vaan kuvitella millaista on miamissa:) itse odottelen kevään Italian matkaa ja matkakuume vaan nousee näitä super ihania kuvia katsellessa...:D Itekki olin jo kesän loputtua innoissaan että kohta on syksy ja pääsee pukeutuun kunnol, nyt sitte aattelen et oisinpa vieläkin Maltalla missä vietin koko heinäkuun<3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin odotan kovasti tuota Miamin matkaa, koska olen viimeksi ollut siellä niin pienenä etten kunnolla edes muista siitä mitään! :D Oi Italiaan! En ole koskaan ollut Italiassa ja haluaisin kovasti päästä käymään siellä <3

      Poista
  8. missä päin espanjassa olit ?:)

    VastaaPoista
  9. Varattiin edellispäivänä matka Dubaihin! :) Mutta siihen on aikaa vielä 4 kuukautta, joten jonkun aikaa tarvii vielä odotella lämpöä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dubai on varmasti aivan ihana paikka :) Itsekin joudun täällä vielä muutaman kuukauden odottelemaan tuota lämpöä, mutta sitten onkin vasta ihana lähteä, kun matkaa on odotettu kauan :) !

      Poista
  10. Mulla on matka Rukalle ensi viikolla!! Oon oottanut sitä reissua jo kaks kuukautta! Vihaan asua etelä-suomessa kun tänne ei kivellä hakatessakaan meinaa talvi tulla ja musta on ihana päästä nauttii lumesta, snoukkaamisesta, lumitöistä, mökistä eräjormassa.
    Muutan oikeesti Lappiin kun oon käynyt koulun loppuun. Onneksi mieskin kannattaa tätä vaihtoehtoo, kuhan sille löytyy töitä :)

    Ja sitten keväällä olisi työmatka Barcelonaan siinä vapun paikkeilla. Lämpimät säät todennäköisesti jo siihen aikaan, mutta aattelin työjuttujen ulkopuolella vetää lenkkarit jalkaa ja kävellä läpi niin monta nähtävyyttä, museota, puistoa etc. kuin mahollista vaan :)

    Mukavaa Miamin reissua!

    VastaaPoista
  11. Ai kauhee, tässähän tulee ihan lomakuume. Tuo bikini+lätsäkuva on sairaan makee!!!
    Mun piti kertoa, että mulla on vielä sunnuntaihin asti hiustenpidennysarvonta käynnissä, joka kaipaisi osallistujia!

    http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/11/magic-hair-arvonta.html

    VastaaPoista
  12. kauhee matkakuume tääl ainaki!! matkoi dubaihin kateltu jo vaikka kuinka kauan ja kevään kirjotusten jälkee lähtö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on jo kauan ollut haaveissa matkustaa Dubaihin ja toivottavasti ensi vuonna sitten pääsisin sinne lomailemaan :) !

      Poista
  13. Muistan ton saman fiiliksen, kun loppukesästä odotin syystakkien käyttöä, pimeitä iltoja peiton alla televisiota katsellen ja lämpimiä neuleita..Nyt saa jo riittää! Suuntaankin ensi viikolla Thaimaahan!! :) En malta odottaa lämpöön pääsemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta :D Ja voi miten kade olen! Ihanaa reissua sinulle <3

      Poista
  14. Ei vitsit kun kivoja kuvia! Ois niin mahtavaa päästä kans miamiin olen niin kateellinen! :D no ehkä vielä joku päivä sinne pääsen :) pääsiäisenä tarkoitus olis lähtee teneriffalle enkä jaksais millään odottaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Odotan itsekin oikein innolla tuonne Miamiin lähtöä!! Hyvää matkaa sinullekin jo näin etukäteen <3

      Poista
  15. voi kuinka kivoja kuvia! mullakin ihan hirvee matkakuume, eikä sitä kyllä yhtään auta se että kattoo kuvia viimekesän ulkomaan matkalta!! :-D

    http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kuvia katsellessa matkakuume kasvaa kyllä ihan älyttömästi :D Ja kiitos! :)

      Poista
  16. Ihanaa, lisää vaan näitä kuvia teidän Espanjan matkalta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää kuvia tuolta Espanjasta löytyy, kun selaat tuolta blogiarkistosta kesäkuulle :)

      Poista
  17. vitsit ku on lomakuume :/ toivottavasti ulkomaille lähdetään kun poikaystävä on armeijansa suorittanut =)

    VastaaPoista
  18. Hirveä lomakuume täälläkin!!:D matkaa on mietitty Thaimaaseen, sinne on kova kaipuu aina talvisin takaisin! Jospa sitä maaliskuussa!:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole ikinä ollut Thaimaassa ja haluaisin kovasti päästä joku talvi siellä käymään :) Omalta listaltani löytyy kuitenkin muutama kohde ennen Thaimaata joihin matkustaisin enemmän kuin mielelläni ! :)

      Poista
  19. Voi kunpa täällä Espanjassa olisi edelleen noin lämmin... ! Täällä oli kyllä pitkään ihana kesä, vasta oikeastaan tämän kuun alussa rupesi rantakelit loppumaan, eli ei saa valittaa :) Ihania kuvia <3

    http://fannikatariina93.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että olet saanut nauttia siellä noin pitkään hyvistä ja lämpimistä säistä! Olen kade :) Kiitos <3

      Poista
  20. On ollut kiva huomata,että nykyään poistailet nopeampaan tahtiin, mikä on ihan loistojuttu :) Kerroitkin syksyn kiireistäsi, mutta hyvä kun nyt sinulla on taas aikaa kirjoitella melkeinpä joka päivä. ja ihania matkakuvia,tuli ihan oikeeseen aikaan kun ulkona niin pimeää ja sateista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt :) Minulla on tällä hetkellä todella paljon intoa ja inspiratiota tätä blogia kohtaan ja yritän postailla aina vain, kun on aikaa! Nyt nämä synkät ja sateiset säät ovat jonkin verran rajoittaneet kuvailu mahdollisuuksia :(

      Poista
  21. Ihania kuvia! Kyllähän tässä itellekkin iskee kamala lomakuume kun näytä kattelee... :D Toivottavasti pääsis pian lähtemään johonkin lämpimään :)

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä kuvat eivät kyllä ainakaan yhtään helpota omaa matkakuumettani.. :D

      Poista
  22. Sun kroppa on kyl aivan upea *o* kuolen kateudesta <3 itse lähden turkkiin joulun jälkeen :) odotan kyllä todella paljon että pääsee makoilemaan aurinkoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpöhöpö.. Ihan turhaan olet kateellinen :D Itse olen aina luullut, että Turkissa on joulukuussa aika viileää.. :o? Toivottavasti säät suosisivat teitä ja oikein hyvää matkaa <3

      Poista
  23. minäkin olen lähdössä miamiin :) lähtöön on enää kuukausi ja joulukin vietetään siellä. odotan kyllä innolla että pääsen kokemaan miamin upeat rannat ja ostosmahdollisuudet ;)

    VastaaPoista
  24. ihania kuvia!!! mitä kautta te varasitte ton asunnon ja kuinka kauan olitte torreviejassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asunnon varasimme tutun kautta ja olimme Torreviejassa kaksi viikkoa :) Kiitos!

      Poista
  25. Ihania kuvia! täällä kans ihan hirveä matkakuume... Helmikuussa kuukaudeksi Pariisiin mutta Miamia kuulostaa kyllä upealle!! Ehkä itsekin jonakin päivänä pääsisi sinne asti... Hope so :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Sinulla on varmasti ihana kuukausi tiedossa Pariisissa :) Mukavaa matkaa <3

      Poista
  26. Voisitko tehdä postausta lempparibiiseistäsi postausta niin, että listaisit esim parhaat bilebiisit, chillailumusat jne. Olisin tosi kiitollinen, täällä nimittäin todella kaivataan piristystä soittolistoihin ja edessäpäin häämöttäviin synttäripippaloihin! Olet ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oikeestaan oo erikseen mitään bilebiisejä, chillausmusaa yms. vaan kuuntelen oikeastaan aina sitä yhtä ja samaa soittolistaa :D Voin toki laittaa jonkun postauksen yhteyteen biisit joita tällä hetkellä kuuntelen :) Kiitos kovasti ja hauskoja synttärijuhlia jo näin etukäteen ! <3

      Poista
  27. Heh no itseasiassa olemme perheeni kanssa lähtemässä 13 päivän päästä Miamiin :) olen niin innoissani ! Olen kerennyt pakkaamaan jo tavarat mutta pohdin vieläkin mitä otan ja mitä en :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon! Itsekin odotan todella kovasti tuota matkaamme :) Ihanaa lomaa teille <3

      Poista
  28. Ihania matka kuvia! ♥ olis ihanaa päästä itsekkin jonnekin lämpöseen! Oletko laittamassa vielä blogikirppikselle jotain, jäi niin harmittamaan kun mitää en sieltä kerennyt huutaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset <3 Ja kyllä olen laittamassa lisää :) Heti vain, kun ehdin ! Luultavasti kuitenkin tulevien viikkojen aikana :)

      Poista
  29. ihania kuvia <3

    tää ei liity tähän postaukseen mut huomasin yhtäkkiä tossa synttäripostauksessa et jonathanilla ei oo enää korviksia, vai? joo tosi tärkee juttu haha, mut mun mielestä korvikset jätkillä on niiiiiin hot juttu :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ja ei ole enää korviksia :) Jonathan on kuitenkin jo 23 vuotias niin ehkä ne korvis -ajat alkoivat olemaan jo takanpäin :D

      Poista
  30. Miten tua altaalla ei oo ketään muita :D ite sai kynsin ja hampain taistella omalla etelänmatkalla vapaista aurinkopaikoista :) vai onko toi illemmalla otettu vai oliko teillä oma talo vuokrattu? :) ps. Sulla on upea tyyli ja oot tosi nätti nuori nainen!

    VastaaPoista