25 marraskuuta 2013

FACTS ABOUT ME

Monet teistä ovat usein tykänneet näistä postauksista, kun olen kertonut jotain faktoja itsestäni ja itsekin tykkään yleensä kovasti lukea muiden blogeista näitä postauksia. Ja tietenkin on kiva kertoa näitä juttuja itsestään niin ehkä tekin saatte tietää minusta jotain uutta ja opitte tuntemaan minua vähän paremmin. 

 Meidän ala-asteella oli kolme vesikilpikonnaa ja olin yhtenä vuonna yhden kilpikonnan päähoitaja. Vietimme muiden hoitajien kanssa monet iltapäivät koululla hoitaen niitä, pesten heidän akvaarioitaan yms. Yhtenä kesänä kävimme myös oikeastaan joka arkipäivä koululla hoitamassa kilppareita. Olimme myös aika etuoikeutettuja sen takia, että hoidimme niitä ja meillä olikin käytössä kokonaan oma luokkahuone, jossa meillä oli veden keitin, keksejä.. Siellä sitten saimme viettää aikaa aina välituntisin ja koulun jälkeen.

Kauhuleffat ovat ehdottomasti lemppareitani!

Tipuin joskus pienenä keinusta, kulmani aukesi ja se jouduttiin liimaamaan kiinni. Kulmassani on vieläkin pieni arpi tuosta, mutta onneksi tuo paikka on niin huomaamaton ja arven saa helposti piiloon kulmakynällä. Mitään muita arpia minulle ei ole. 

Saan vieläkin spagaatin molemmilla jaloillani. 



Minulla oli ensimmäisellä luokalla vaihe jolloin en suostunut pukeutumaan mihinkään muuhun kuin mustaan. Vaihe kesti onneksi vain noin puoli vuotta ja en yhtään enää muista, että mistä ihmeestä tuo johtui. Miksi ihmeessä halusin pukeutua vain mustaan. 

► En ole ikinä soittanut kunnolla mitään soitinta, jos mukaan ei lasketa pienenä harrastamaani kanteleen soittoa.. Tuolloin haaveilin myös poikkihuilun soittamisesta. 

Aina jos löydän jonkun yhden biisin josta tykkään niin kuuntelen sitä uudestaan ja uudestaan kunnes kyllästyn. Tai yleensä minulla on puhelimessani joku muutaman biisin soittolista jota kuuntelen siihen asti, että kyllästyn ja sen jälkeen päivitän listani. 

Tykkää kovasti laittaa ruokaa ja leipoa. Kokeilenkin usein uusia reseptejä joita etsin netistä ja yleensä iltaisin, jos minulla ei ole kotona mitään erityistä tekemistä niin tykkään leipoa. 

En osaa laulaa sitten ollenkaan.



Olen elämäni aikana ollut kuudessa eri koulussa. Aloitin ensin lähikoulussamme, jossa kävin ensimmäisen luokan, sen jälkeen vaihdoin toiseen kouluun, joka oli lähempänä harrastustani (harrastin silloin jo kilpatasolla telinevoimistelua) ja myös kaikki voimistelukaverini kävivät tuota samaista koulua. Tuolla koulussa olin taas vuoden ja sen jälkeen vaihdoin "urheilu"-kouluun. Siellä olinkin ala-asteeni loppuun asti ja hain samaisen koulun yläasteelle. Onnekseni läpäisin nuo liikuntatestit ja siirryin tuonne urheilukouluun myös yläasteelle. Lukioon mentäessä vaihdoinkin koulua oikeastaan kokonaan toiselle puolelle Helsinkiä ja sitten vielä jatkoin matkaani aikuislukioon. Siinä olikin kouluhistoriani lyhyesti selostettuna, haha. 

Minulta ei ole ikinä murtunut luuta. 

Olin pienenä todella nirso. Ravintoloissa en suostunut syömään suunnilleen mitään muita kuin ranskalaisia. Onneksi tuo vaihe meni suhteellisen nopeasti ohitse ja nykyään tykkään ihan älyttömästi kokeilla uusia ruokia ja makuja. 

Haluaisin ihan älyttömästi matkustaa käymään Australiassa. En tiedä miksi haluan niin kovasti juuri sinne, mutta toivottavasti pääsisin vielä joku päivä siellä käymään! 



En tykkää sitten yhtään mistään ötököistä, en edes perhosista. Ampiaiset ovat pahimpia! 

En osaa pitää vaatekaappiani siistinä ja se näyttääkin aina siltä, että siellä olisi suunnilleen räjäytetty jotain. Aina säännöllisin väliajoin siivoan sen ja päätän, että nyt pidän sen siistinä.. Muutaman päivän jälkeen kaappi on taas siinä kunnossa mitä se oli ennen siivousta. 

Olen myös monta kertaa yrittänyt pitää päiväkirjaa, mutta en ikinä ole onnistunut siinä. En vain jotenkin osaa kirjoittaa päiväkirjaa. 

Olin joskus nuorempana kunnon poikatyttö. Minulla oli lyhyt polkkatukka, keskipää jakaus ja pukeuduin myös aika poikamaisiin vaatteisiin. Onneksi tämänkin vaihe meni sitten jossain vaiheessa ohitse. 

Olen todella huono kiinnittämään irtoripsiä ja saankin aina taistella hetken niiden kanssa, että saan ne hyvin paikoilleen.

Mitä piditte tästä postauksesta? 

Postauksen kuvat täältä

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! 

80 kommenttia:

  1. Haha nää on kivoja postauksia, hauska lukea aina :D voi että vesikilpparit on ihania meilläkin on yksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet tykännyt <3 Voii, kilpparit ovat kyllä suloisia!! :)

      Poista
  2. En yleensä kommentoi Natalia sulle mitään, mutta pakko on myöntää, että muistan kyseiset kilpikonnat hyvin ja sen, että hoidit niitä :) haha! Muistan sut todella hyvin kouluajoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikä :D:D! Kiva, kun kommentoit ja vitsit olis kiva tietää, että kuka oikein olet :)

      Poista
    2. joo mäkin myönnän olleeni samassa koulussa kanssasi:D koska olen myös hoitanut kyseisiä kilpikonnia..

      Poista
    3. Aijaa! :D Hmm.. Olisi kiva tietää, että ketä olette! :)

      Poista
    4. hmm ketä kilpparii hoidit sitten:D?

      Poista
    5. Rouskua :) Sen jälkeen siis, kun kilpparit siirettiin sieltä sivurakennuksesta sinne päärakennukseen !

      Poista
    6. itse hoidin leoa sillon kun se oli steniuksentiellä :D

      Poista
  3. miten spagaatin voi sitten tehdä yhellä jalalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... :D Tarkoitin siis, että saan spagaatin molemmilla jaloilla, vasemmalla ja oikealla.

      Poista
    2. Mutta eikö se kirjoiteta että "osaan spagaatin" Kun eikö spagaatti tehdä aina molempia jalkoja samaan aikaan käyttäen :)

      Poista
    3. Spagaatin voi tehdä niin, että vasen jalka on edessä tai niin, että oikea jalka on edessä. Jotkut ihmiset saattavat saada sen siis vain toisella jalalla. Olen harrastanut elämässäni voimistelua yli kymmenen vuotta, joten tiedän kyllä mistän puhun :)

      Poista
    4. Miä ymmärsin heti mitä tarkotit, Natalia :D Ite oon aina saanu vaan niin, että oikea jalka on edessä ja vasen takana. Toisin päin ei onnistu millään! :D

      -Laura-

      Poista
    5. Haha kiva kuulla, että ymmärsit mitä tarkoitin tuolla :D Aika monilla on yleensä toinen puoli "parempi" kuin toinen :)

      Poista
    6. Ok :) Kiva kun selvensit asian mulle hölmölle :) T. Ensimmäinen ano :)

      Poista
  4. Nää postaukset on kivoja :) ihana toi kilpikonnajuttu :D

    VastaaPoista
  5. aaw ihana postaus!<3 Lisää tämmösii! :P

    VastaaPoista
  6. Näitä on kyllä niin kiva lukea! Paljastuu aina jotain uusia hauskoja juttuja tällästen postausten yhteydessä :) Varsinkin kaikki faktat niistä "teinivuosista" on yleensä niitä hauskimpia mihin varmaan jokanen meistä voi samaistua.. :D

    VastaaPoista
  7. Kannattaa ehdottomasti matkustaa ausseihin! Upee maa, niin paljon nähtävää ja koettavaa ja tapaa ihania uusia ihmisiä ja saa kavereita eri puolilta maailmaa
    Terkut Brisbanesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveenani olisi joku talvi matkustaa esimerkiksi kuukaudeksi Austraaliaan :) Ihana kuulla, että olen tykännyt ja vitsit miten kade olen sinulle :D!!

      Poista
  8. Tää oli tosi kiva postaus! :) saako muuten kysyä missä kaikissa kouluissa oot ollut? :) mikä se urheilu yläaste oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit :) Yläasteella olin Pohjois-Haagan Yhteiskoulussa !

      Poista
  9. Tää oli kiva postaus mutta mä ite bongasin ihan hirveästi kirjoitusvirheitä, tai muuten outoja sanajärjestyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit muuten postauksesta :)

      Poista
    2. sama juttu, ja se vähän häiritsee.. muuten kyllä kiva postaus ja mukava, että jaksat keksiä erilaisia postausideoita!

      Poista
  10. Oon aika uus lukija, niin en tiiä ootko tällasta postausta ennen tehnyt, mut olis kiva, jos tekisit sellaisen missä on kaikkia vanhoja kuvia! :) Tai toinen sit taas, että sun tyylisi esim. ykköseltä tähän päivään, kun näiden faktojen perusteella sulla on ollut ihan mielenkiintosia vaiheitakin;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt tuollaista. Minulla ei ole hirveästi mitään kuvia, joita voisin tuollaiseen postaukseen laittaa ja osa on myös sellaisia, joita en enää todellakaan haluaisi nettiin tuhansien ihmisten nähtäville.. Haha :D Kiitos ideasta :) Laitan harkitaan ja katson, jos saisin jonkun postauksen kasaan niistä kuvista, jotka löydän!

      Poista
  11. Mua jäi kiinnostaa et mikä toi ala-aste oli missa hoidettiin kilppareita? olin nimittäin myös ala-asteella kilppareiden hoitaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä taitaa olla monia kilppareiden hoitajia natalian lukijoina :P

      Poista
    2. No siltä tosiaan vaikuttaisi :D !

      Poista
  12. haha minkä ikäisenä sulla oli tuo poikatyttövaihe? ihanaa kuulla että jollai muullakin ollut toi sama :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua.. Oliskohan ollut joskus ala-asteella alussa suunnilleen :D Tai vähän nuorempana vielä?

      Poista
  13. Kiva postaus! :) Toi kilpparijuttu oli niin söpö, voin kuvitella miten jotkut ala-asteikäset on innoissaan esitelly olevansa "kilpikonnanhoitaja" kaikissa mahdollisissa yhteyksissä, vähän niinku jonain tittelinä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit! Haha, joo.. Se oli kyllä silloin ihan älyttömän siistiä olla kilpparihoitaja :D

      Poista
  14. Sulla on ihanan positiivinen blogi ja vaikutat ainakin näin blogia lukiessa todella ihanalta ihmiseltä! Olisi kiva jos voisit jossain vaiheessa tehdä taas päiväkuvina-postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla ja ihana, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta tämän blogin kautta :) <3 Kiitos ehdotuksesta! Olenkin itse asiasssa ajatellut tekeväni tuollaisen postauksen jo muutamaankin otteeseen.. Voisinpa siis nyt pian yrittää toteuttaa tuon :)

      Poista
  15. Tykkäsin tästä postauksesta :)) lisää tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ja voin tehdä uuden, heti vain kun keksin lisää jotain kivoja faktoja itsestäni :D!

      Poista
  16. Tää oli kiva postaus! :) Ja toi musiikki juttu, täällä ihan sama :D kuuntelen muutaman biisin ihan puhki minkä jälkeen tulee uudet biisit ja ne kuluttaa taas puhki! Muutenkin tosi monta samaa kohtaa, haha

    VastaaPoista
  17. ihana postaus ja tätä oli niiii kiva lukee <3 :)

    VastaaPoista
  18. laita kuvaa kun teet spagun !!! : ) ois kiva nähä : >

    VastaaPoista
  19. Hei Natalia! Saanko käyttää yhtä kuvaasi täältä blogista kampaajalla käydessä? Sulla oli yhdessä vanhemmassa kuvassa aivan täydellisenvärinen tukka ja se antaisi tosi hyvin osviittaa haluamastani väristä :)

    VastaaPoista
  20. ihana postaus! Miks lopetit telinevoimistelun?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit :) Innostukseni lajia kohtaan vain lopahti vähitellen ja minua alkoi liikaa pelottamaan kaikki voltit puomilla, sun muut :D

      Poista
  21. olisi kiva nähdä sinusta joku kuva vaikka ala-aste ikäisenä ja yläaste ikäisenä :D

    VastaaPoista
  22. Ihana postaus :D hei oisko sulla ehdottaa jotain tosi hyviä kauhuleffoja ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :)) Hmm.. Olen nähnyt niiiiiiin paljon kauhuleffoja etten enää edes kunnolla muista mitkä ovat olleet hyviä ja mitkä huonoja :D En edes muita kaikkien nimiä! Sinister oli ainakin todella hyvä :)

      Poista
  23. oliks tänäään (maanantaina) eiran aikuislukios käymäs??=) ihan ku oisin nähny sut!! oot niiiin nätti <3 ja sul on ihan parass blogi:)) mun suosikki! mul on iha sama ku sul tos päiväkirjajutus ei se sit koskaa onnsitunu..... :DDD haaha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olin käymässä ! :) Voi kiitos ja ihana kuulla <3 Varsinkin joskus 15 vuotiaana halusin kovasti pitää päiväkirjaa ja muistin ehkä muutaman päivän ajan kirjoittaa sinne jotain ja sitten se jäi.. :D

      Poista
  24. tykkään tälläsistä postauksista! ja voisitko tehä semmosen postauksen missä laitat kuvia sun lempi jutuista esim lempi vaate, ruoka tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :)) Tein juuri hetki sitten nuo kuvahaasteet, jossa oli paljon tuon kaltaisia kuvia !

      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/10/kuvapostaus-12.html
      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/10/kuvapostaus-22.html

      Poista
  25. Tällaisia postauksia on aina kiva lukea :) Saako udella, että missä lukiossa olit ennen aikuislukioon siirtymistä?

    VastaaPoista
  26. Haha, ihanaa että teillä on ollut kilpikonnia koulussa! :D voikun meilläkin olisi aikoinaan ollut.. Ja hei mäkin pidän kauhu leffoista!;D Ihanaa vaihtelua välillä tälläisetkin postaukset, blogisi on ehdottomasti yksi lemppari blogejani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva, kun koulussamme oli noita kilpikonnia.. En ole aikaisemmin kuullut, että kenenkään muun koulussa olisi ollut :D Kauhuleffat ovat ihan parhaita! Ja ihana kuulla, että olet tykännyt :)) !

      Poista
  27. Ihana postaus!:-)
    Oon parisssa kohdassa ihan samanlainen!

    http://eevi-s.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  28. Joku lapsuus-aiheinen postaus olisi hirmu kiva :) Miksi sä muuten vaihdoit Lauttasaaresta Eiraan? Itse kävin myös Eiran lukion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä suurimpana syynä vaihtooni oli se, että Eirassa oli mahdollisuus itse valita, että mihin aikaan päivästä haluaa opiskella. Halusin kuitenkin tehdä myös töitä opiskeluideni ohella niin tuo mahdollisti senkin paljon paremmin :)

      Poista
  29. Sun blogi on yksi mun lemppareita ja tykkään hirveästi sun kirjoitustyylistä. :) Ja jos vaan on mahdollisuutta kannattaa tulla käymään Australiassa! Aivan uskomattoman upea paikka. :)
    T: Lukijaopiskelija, Sydneystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt :) Ja voi vitsit miten kade olen sinulle! Toivottavasti tulevina vuosina olisi mahdollisuus matkustaa sinne :)

      Poista
  30. Tälläset postaukset ovat mun mielestä kanssa ihania! :) Yllättävän paljon löytyi myös itsestäni samanlaisia faktoja ;)

    VastaaPoista
  31. Ihana postaus! Tästä sain myös inspiraatiotani omaan blogiin! :) Mistä postauksen kuvat ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ja ihana kuulla :)! Apua, unohdin ihan kokonaan mainita sen tuossa postauksessa. Lisäsin sen nyt tuohon postaukseen ja kuvat ovat siis täältä:

      http://justgirlythings.tumblr.com

      Poista
  32. Kiva postaus!:) mut missä kouluissa sit olit,tai lukiossa,jos saa kysyy ?:o :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit! Vastasinkin tähän täällä kommenteissa jo aikaisemmin eli olin ensin Lauttasaaressen lukiossa ja sen jälkeen Eirassa aikuislukiossa :)

      Poista