27 marraskuuta 2013

EILISEN ASUA


Takki* Oasap.com // Neule Gina Tricot // Housut Tiger Of Sweden // Kengät Bik Bok // Kello & Laukku Michael Kors

Jos ihan rehellisiä ollaan niin yritin jo eilen illalla tehdä teille postausta, mutta jotenkin ajatukseni eivät kulkeneet ollenkaan ja päätin suosiolla siirtää postauksen seuraavalle päivälle. Tarkoitus oli tehdä noista eilen otetuista asukuvista jokin kiva postaus teille tänään heti töiden jälkeen. Olen kirjoittanut tähän tekstikenttään jo varmaan kolme eri tekstiä ja kaikki tuntuivat niin ihmeellisestä jaaritteluta, että päädyin aina poistamaan ne. Istuin tässä sohvalla varmaan kaksi tuntia tämä blogger auki saamatta mitään kovin fiksua aikaiseksi, kunnes päätin luovuttaa ja katsoa muutaman jakson New Girliä. Nyt kello onkin jo vaikka mitä ja en ole vieläkään saanut oikeastaan mitään aikaiseksi tämän postauksen suhteen. Välillä vain on tällaisia päiviä, että ajatus ei kulje sitten millään. Ehkä nyt vain julkaisen tämän ja palaan huomenna tänne vähän virkeämpänä ja muiden juttujen kanssa. 

Ajattelin muuten tällä viikolla kuvata teille pitkästä aikaa jonkun videopostauksen ja ajattelinkin kysyä, jos teillä olisi jotain erityisiä toiveita tuon videon suhteen. Kuulisin ideoita ja toiveita teiltä enemmän kuin mielelläni.

Hyvää yötä! 

48 kommenttia:

  1. I love my imperfections video? :)

    VastaaPoista
  2. tosi kiva asu ja etenkin toi laukku on ihana :) ja jee videopostaus kuulostaa hyvältä! oot aina niin iloinen ja ihana ja aito niissä et tulee hymy huulille väkisin :)

    hei kun sähän olit just tallinnassa niin tarvitko sillä reissulla passia? mulla olis lähtö tallinnaan perjantaina ja en kertakaikkiaan meinaa löytää mun passia mistään :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon ja aivan ihana kuulla, että olet tykännyt :) <3 Ja tarvitsin sitä kerran, kun menin Virosta laivaan ja kävin tiskillä tekemässä sen "check inin" ! Jos sulla on henkilökortti niin sehän riittää myös hyvin :)

      Poista
  3. Voisitko tehdä my dayn videolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joskus blogin alkuaikoina tehnyt sellasen ja yrittäny joskus myöhemmin tehdä uudestaan niin sellasesta videosta ei vaan saa mun mielestä sitten millään kivaa :D Itse en ainakaan kehtaa hirveästi missään julkisilla paikoilla ottaa videoita ja vähän tylsä, että kaikki vidoet ovat vaan kotoa :/

      Poista
  4. Valmistutko nyt ylioppilaaksi? Pidätkö juhlat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjaatteessa kyllä, koska kirjoitukseni ovat ohi ja kurssit ovat kasassa :) Päätin kuitenkin ottaa lakin vasta keväällä ja pitää juhlat myös keväällä. Haen kuitenkin vasta ensi keväänä jatko-opiskelemaan niin sillä ei ollut oikeastaan mitään merkitystä, että valmistunko nyt vai keväällä. Keväällä saa pidettyä sitten ihanat juhlat ulkona ja kivoja kuvia :) Ja jotenin näin talvella ei tule sellaista "jess, koulu on ohi" -fiilistä samalla tavalla kuin kesällä!

      Poista
  5. Aivan ihana laukku! Kauniit kuvat jälleen kerran. :)

    VastaaPoista
  6. Upeet farkut! Sopii kivasti kontrastiksi ainaiseen mustaan ja konjakinväriseen laukkuun. :)
    Tee videoosi loppukevennys, missä on sun hamsterk sitten vielä! Onko sun koulu muuten jo loppu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Ja kyllä on koulu loppunut ! Tai minulla ei oikeastaan ole enää mitään pakollista tehtävää koulun suhteen, vaan kaikki on nyt hoidettu :)

      Poista
  7. unohit laittaa, että mistä toi huivi? :)
    joku postaus joulusta ja joululahjaideoista olis kiva ja varmasti ainakin jossai määri jokasta kiinnostava! Videopostaukseen voisit ehkä tehdä jonkun pikkujoulumeikin/ kampauksen :) Sulla on muuten ihanasti hiukset noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Musta tollanen my day -video on niiiin hankala kuvata :D En kehtaa missään julkisilla paikoilla kuvata ja aika tylsä, että kaikki videot on vaan kotoota :( Kiitos kuitenkin ideasta!

      Poista
  9. Sellanen video olis kiva nähdä joskus, jossa meikkaat ilman peiliä :) En oo kyllä ihan varma oletko sen jo tehnytkin...tuli vaan mieleen :)

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Lauluvideo?? Juurihan kerroin viime postauksessa, että en osaa laulaa ollenkaan :D..

      Poista
  11. eivitsi ihana asu! :) oot ihanan näkönen :) ootan niin sun videopostausta! ne on aina niin ihania<3 mutta toi oli tosi hyvä idea toi että joulusta videopostaus! että kaikkia joululahja ideoita ja miten sä vietät joulus ja just joku joulumeikkiki vaikka:) ois niin ihana! videopostausta odotellessa :D mikä se aihe sitten onkaan mutta toi ois kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)) Ja ihana kuulla!! Kiitos ideoista <3

      Poista
  12. Millaset ylppäritulokset tuli?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan niin hyvät kuin olisin halunnut, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen :)

      Poista
  13. Nythän on pyörinyt paljon noita my first time- videoita, niin ois kiva jos voisit tehdä itsestä sellaisen! :) Eli kertoisit videolla mikä oli eka sanasi, eka ystävä, ensimmäinen lemmikki, ensimmäinen vaate yms yms. mitä ikinä keksitkän! tässä esimerkiksi yks video http://www.youtube.com/watch?v=ONBzoSIUsR8

    Sit jos voisit esitellä jotain tekemiäsi vaatemokia mitä jälkikäteen häpeät (jos sulla edes on hävettävää!) :D Voi olla et toimis paremmin iha kuvapostauksena, mut kyllähän se ois kivempi kun itse selittäisit videolla, sun juttuja on tosi mieluista kuunnella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ideasta :) Tuo kuulostaa todella hauskalta!

      Ja haha, noita vaatemokia löytyy niin paljon etten edes muista enää kaikkia :D Noita ihmeellisiä villityksiä on ollut varsinkin yläasteella vaikka kuinka monia.. Kiitos kommentistasi <3

      Poista
    2. tee sellainen postaus minkä vilma (highwaytosun) teki!!!:) sellanen et listaat tavallaan sun tyylimokia ja nii:D

      Poista
  14. Ompa kivan näköinen takki! :) Sopii hyvin ton laukun kanssa :)

    VastaaPoista
  15. Mikä tuon laukun malli on? :) Aivan ihana ja juuri sopivan kokoisen näköinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä ollenkaan! Laukku on ostettu nimittäin jo varmaan yli kaksi vuotta sitten ja laukku oli ensiksi äitini. Hänellä ei ollut enää laukulle käyttöä niin hän antoi kesällä laukun minulle :) Voin kysäsitä äidiltäni, mutta en usko, että hänkään enää muistaa laukun mallia :/ Minustakin tuo on aivan ihana <3

      Poista
  16. laukun sisältö video ois enemmän kuin kiva=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketä oikeesti kiinnostaa ne laukun sisältö- videot?? :DDD ei pahalla kellekkään mut oon ihmetellyt tätä

      Poista
    2. Jotain kiinnostaa, toista ei ! :) Kiitos ideasta!

      Poista
  17. Oi mikä takki ihana! Tykkään myös laukustasi ja olet todella kaunis :-)

    VastaaPoista
  18. tee postausta siitä, mitkä on sun mielestä hyvän elämän peruselementit? :)

    VastaaPoista
  19. Voisit tehdä videon teidän asuntonne joulukoristelusta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea, mutta meillä ei ole täällä vielä mitään joulukoristeita eikä varmasti hirveästi tulla mitään laittamaan, koska lähdemme muutaman viikon päästä Tsekkeihin ja vietämme myös joulun siellä :/ :)

      Poista
  20. Mitkä arvosanat sait yo kirjotuksist ja mitä kirjotit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin äidinkielen, englannin, ruotsin ja psykologian :)

      Poista
  21. Minkä kokoinen tuo takkisi on? :)

    VastaaPoista