27 marraskuuta 2013

EASY MORNING

idkuva

Tänään olen saanut nauttia vapaapäivästä ja siitä, ettei tarvitse tehdä yhtikäs mitään. Rakastan tällaisia päivä, kun voin vain ottaa rennosti eikä tarvitse oikeastaan tehdä mitään. Nukuinkin aamulla rauhassa pitkään ja sen jälkeen valmistin kunnon herkkullisen aamiaisen. Yleensä arkisin minulla ei ole aikaa kuin juoda nopeasti joku smoothien tai syödä jogurtti niin tällainen kunnon aamupala keskellä viikkoa oli kunnon luksusta. 

Samalla, kun söin aamupalani lueskelin läpi blogeja ja sen jälkeen jäin vielä hetkeksi sohvalle löhöilemään. Aloitin eilen illalla katsomaan Itse Ilkimys 2 leffaa, joka tosin jäi minulta kesken ja katsoinkin sen nyt aamulla loppuun. Tykkään kauhuleffojen lisäksi katsella jotain tuollaisia piirrettyjä. Ne ovat jotenkin niin kevyttä ja hauskaa katseltavaa. En ikinä valitsisi perjantai-illan leffaksi piirettyä, mutta näin arkisin tykkään kovasti katselle niitä, jos minulla ei esimerkiksi ole jotain sarjaa mitä tahtoisin erityisesti katsoa. 


Leffan katselun jälkeen otin pitkän kuuman suihkun, tein tehohoidon hiuksilleni ja kasvonaamion. Kohta pitäisikin lähteä käymään kaupassa ja alkaa valmistamaan meille jotain päivällistä. Ihanan rento vapaapäivä siis! Nyt loppuviikosta minulla onkin vähän enemmän töitä niin oli enemmän kuin kiva saada tällainen rento päivä keskelle viikkoa. 

Miten te tykkätte yleensä viettää vapaapäivää? Tykkäättekö tekin vain löhöillä kotona ja ottaa rennosti? 


46 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä hedelmiä :) kotona löhöily on kyllä aivan parasta !

    VastaaPoista
  2. ihana postaus<3 tollaset rennot aamut on parhaita !

    VastaaPoista
  3. Ihanan herkullisen näköinen aamupala! Raikkaat hedelmät ovat parhainta aamuisin ja/tai iltaisin. Itse vapaapäivinä tykkään päivään asti löhöillä, mutta illaksi on päästävä vähän tuulettumaan ulos:) Nykyään niinä vähäisinä ja ainoina vapaapäivinäni on myös pakko suunnata fressille, mikä ei ole siis pahasta! Voi kun osaisi joskus yhden vapaapäivän kuluttaa pelkästään löhöilyyn..:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu, että yleensä muuten päivisin ohjelmaa on sen verran, että on ihana viettää yksi päivä ihan vain pelkästään kotona verkkareissa löhöten :D <3 Itsekään en kyllä jaksaisi edes kahta päivää peräkkäin vain olla, mutta yksi päivä silloin tällöin on ihan luksusta :)

      Poista
  4. Hei ootko mistä ostanu ton muro/jugurtti kulhon tai onko se mitä merkkiä tms ? :) täytyy sanoa että blogisi on jotenkin parantunut huimasti viimeaikoina ja saan tästä nykyisin hirveästi inspiraatiota! Kiitos siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan Ikeasta ostettu :) Ja todella kiva kuulla, että olet tuota mieltä <3 Kiitos itsellesi :)

      Poista
  5. Rennot päivät on ihania, etenkin aamut. <3 Tuollasina päivän yleensä katselen jotain sarjaa ja syön. :)

    Mun on pakko kyllä nyt hehkuttaa tätä sun blogia. Oon muutaman kuukauden tätä lueskellu ja täytyy kyllä sanoa, että tästä on tullu mun lemppari blogi. Aloin miettimään syytä tähän niin se on kyllä pääasiassa sun ystävällisyys esim. vastatessa kommentteihin. Jotenki susta huokuu sellanen tietynlainen kiltteys (en keksi parempaa sanaa) ja tän blogin perusteella oon saanu susta tosi mukavan ihmisen kuvan! En oo juurikaan tän blogin ulkopuolella sua missään seuraillu tai muuten tunne sua, mutta tää blogi ainaski antaa susta tosi hyvän kuvan.
    Tätä blogia on miellyttävä lukea, koska kaikki sun postaukset saa hyvän mielen. Vaikkapa juuri tämä postaus oli todella mieluisa. :) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3

      Mukava kuulla, että olet tykännyt ja saanut minusta noin positiivisen ja kivan kuvan tämän blogin kautta =) Ihanasti sanottu <3 Kiitos kivasta kommentistasi ja hyvää alkavaa talvea sinulle :)

      Poista
  6. ah ihana postaus, jotenkin niin hyväntuulinen ja rentouttava <3 !

    VastaaPoista
  7. Mä taas oon vapaapäivinä tosi aikaansaava ja oon jatkuvasti menossa. Mun vapaapäivään kuuluu mahdollisesti pitkät yöunet, ruuanlaittoa, salitreeniä, bloggaamista, kirppiksillä kiertelyä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä minullakin menee vapaapäivät siihen, että olen menossa, mutta välillä rakastan ihan oikeasti vain löhöillä koko päivän :D Ihan parasta <3

      Poista
  8. mulla tuli mieleen se kun kerroit joskus käyväsi lukion 4 vuoteen sen takia että voit työskennellä samaan aikaan, ois siitä pari kysymystä et millasta työtä teit, ja oliko se rankkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen lukioni aikana tehnyt vaikka mitä töitä.. Olen viimeiset kolme vuotta tehnyt epäsäännöllisen säännöllisesti erilaisia promootiotöitä (messuja, tuote-esittelyitä yms), työskennellyt tuolla yrityksessä, jossa siis työskentelen vieläkin toimistotöissä, olin yhdessä vaiheessa aina viikonloppuisin töissä yökerhossa lipunmyyjänä ja arki-iltaisin olin eräässä kahvilassa, tehnyt kolmet hullut päivät Stockkalla.. :) Tuosta listasta nyt varmasti unohtui jotain, mutta kuitenkin!

      Ja en kokenut sitä mitenkään erityisen rankaksi, koska aikuislukiossa pystyin valitsemaan itse mihin aikaan halusin opiskella ja se, että kävin lukion vähän pidemmän kaavan mukaan löysytti opiskelutahtiani todella paljon.

      Poista
  9. Missä oot töissä :) ?

    VastaaPoista
  10. upeita kuvia jälleen! (: Rakastan löhöilypäiviä varsinkin kun ei ole mitään mistä stressata! (:

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia!

    Mä olen siitä outo otus etten osaa löhöillä yhtään. Jos olen pitkälläni niin sitten nukun (ja nukahdan aina kun laitan silmät kiinni!!!). Yrittäjänä mulla ei ole lomia ja kokonaan vapaita päiviäkään en muista ihan äkkiä viettäneeni. En niitä kyllä kaipaakaan, sillä työskentelen kotona, joten työt lomittuu muiden puuhien kanssa kivasti ja voin itse päättää missä välissä piipahdan vaikka kaverin kanssa kahvilla tms. Oikein unelmatyö minulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Kuulostaa todella kivalta ja tuollainen sopiikin varmasti juuri sinulle :)! Itse taas välillä suorastaan kaipaan näitä löhöily päiviä :D Kahta päivää putkeen en tosin itsekään jaksaisi olla vain kotona.

      Poista
  12. Hei, ymmärsinkö oikein että pidät kauhuleffoista? olisiko sulla jotain hyviä leffa ehdotuksia, sillä pidän itsekkin kauhusta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua.. Näitä on aina niin hankala muistella, koska olen nähnyt niitä niin paljon :D! En kunnolla enää muista, että mitkä olivat hyvä ja mitkä eivät ! Tässä nyt muutama, jotka tulivat mieleeni ja olivat minusta katsomisen arvoisia: Dark Skies, Insidious, Sinister, The Conjuring, Paranormal Activity: Tokyo Nights :)

      Poista
  13. Voi vitsi oispa mullakin vapaapäiviä keskellä viikkoa, mut oon arkisin aina koulussa :( ihanan piristävä aamupala! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset vapaapäivät ovat kyllä kunnon luksusta näin arjen keskellä :)!

      Poista
  14. Rennot päivät on just parhaita! :D ihana postaus, täytyy sanoo et sun blogis on mahtava! Kirjotat nykyään niin monipuolisesti :) Saisko tehä blogipostaus-toivomuksen? Kun tässä postauksessa mainitsit hiusten tehohoidosta, niin saisko siitä jonkinlaisen postauksen tai sitten tehohoito-ohjeen kommenttina? Omat hiukseni ovat kuivat, koska suoristelen niin paljon niitä ja kylmyyskin kuivattaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja ihana kuulla, että olet tykännyt ja mielestäsi postaukseni ovat olleet monipuolisia! Kiitos ideasta ja voisin hyvin tehdä jossain vaiheessa tuollaisen postauksen. Yksi vinkki jonka kampaajani antoi minulle on, että laitat hiusten pituuksiin ihan reippaasti hiusöljyä (esim. morocccan öljy tai joku vastaava) ja annat sen vaikuttaa hiuksissa yön yli ja aamulla sitten peset hiukset :) Kannattaa muistaa laittaa joku pyyhe esimerkiksi sitten tyynyn ympärille ettei tyyny mene ihan öljyiseksi :D

      Poista
    2. Kokeilen tota heti, kun on mahdollista! Pitää vaan käydä hankkimassa se hiusöljy :D

      Poista
    3. Myös kannattaa kokeilla laittaa hiuksiin yöksi Humektan nimistä rasvaa. Sitä voi käyttää hoitoaineena hiuksiin ja kuivaan päänahkaan. Sitä saa apteekista ja on omat hiukseni tehnyt sileiksi kun on silloin tällöin käyttänyt :) olen laittanut sitä runsaalla kädellä kasvojen rasvauksen jälkeen latvoihin ja kierittänyt hiukset päälaelle nutturaksi

      Poista
  15. Itselläni ei oikein ole löhöily aikaa koska koulun ohella treenaan tosissani laulua ja olen aktiivisesti mukana partiolippukuntamme nuorisotoiminnassa. Sitten kun tollaine päivä osuu kohdalle niin se on kyllä täyttä luksusta..! Puhuit tosta aamupalatottumuksestasi ja aika samoilla linjoilla mennään:) tosin minulla se on 2 kuppia kahvia ja jogurtti yleensä arkiaamuisin. Aika usein juon pelkän kahvin meikkailun lomassa-niin kiire!

    no asiasta kolmanteen, mutta olen aikast pitkään jo lukenut blogiasi ja olen saanut sinusta todella ihanan kuvan! Vastaat kommentteihin aina ystävällisesti etkä ole ollenkaan koppava tai ylimielinen! Tuntuu että olen huomannut sinun "aikuistuvan" ja niin sanotusti kypsyvän näiden vuosien aikana. Tästä blogista tulee aina hyvä mieli ja uusi postaus piristää aina päivää!

    En tunne sinua muuten kuin blogin perusteella mutta sanon tästä blogista saamani kuvan turvin että olet ihana!

    Hyvää illanjatkoa sinulle, Natalia! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan :) Aivan ihanasti sanottu ja oikein mukava kuulla !

      Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi ja mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

      Poista
  16. Oi mikä aamupala! Kyllä maistuisi ja kelpaisi näin raskaan viikon aikana. En muutenkaan ehdi oikeastaan syömään mitään aamuisin niin tuollainen aamupala olisi kyllä täydellinen keskelle viikkoa! :-)
    Löhöily kotona on jotain niin ihanaa silloin voi ottaa rennosti ja olla rennoissa vaatteissa :) Ei tarvitse meikata olla vaan :) tykkään kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en yleensä muuten ehdi syömään arkisin mitään kovin erikoista aamupalaksi, koska yleensä aamuisin on sen verran kiire ! Ja niin on, ihan parasta :)

      Poista
  17. Hehe itsekin rakastan kauhuelokuvia! Mutta olen silti aika nössö.. Siksi pakko kysyä että uskallatko katsoa kaikki kohtaukset? Vai pidätkö esim tyynyä osittais naaman edessä? Ja uskaltaisitko katsoa kauhuelokuvan yksin illalla, niin ettei Jonathan ole kotona eikä olisi tulossa yöksi kotiin? :) pakko kommentoida koska muistutat niin paljon itseäni noiden leffojen suhteen :) itse pidän myös suunnattomasti piiirretyistä <3 ps. Sun blogi on mahtava! Saat aina hymyn huulille :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katson kaikki kohtaukset ja kyllä varmasti uskaltaisin katsoa. Olen nähnyt niiin paljon kauhuleffoja, että en kovin helposti säikähdä mitään :D Ja osaan ajatella kauhuleffat vain leffona eli en jää niitä myöhemmin enää miettimään! Ihana kuulla, että olet tykännyt :))

      Poista
  18. Saitko siis alaikäisenä töitä?:)

    VastaaPoista
  19. Haha itelläkin löhöilypäivä tänään ja huomennakin onneksi <3 ihanalta näyttänyt sun herkkuaamiainen, pitäisiköhän itsekin loihtia huomenna jotain vastaavaa ;) vielä haluan sanoa että olet upea nuori nainen ja nautin tosipaljon sun blogin lukemisesta ja saan susta paljon inspiraatiota ! :) kaikista iloisin olen siitä että vastaat lukijoillesi kysymyksiik ja kommentteihin asiallisesti, ystävällisesti ja nöyrästi ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ! Toivoisin olevani jonakin päivänä yhtä upea ihminen kuin sinä, sisäisesti ja ulkoisesti <3 ihanaa joulunodotusta sulle !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löhöilypäivät ovat kyllä ihan parhaita :) Voi miten ihanasti sanottu! <3 Kiitos kovasti ja mukava kuulla, että olet saanut tuollaisen vaikutelman minusta :) Nousi ihan hymy huulille kommentistasi ! Kiitos siis aivan ihanasta kommentista ja samoin sinulle <3

      Poista
  20. Aivan ihana postaus, lisää tälläisiä!! :) Miten muuten syksyn kirjoituksesi menivät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit! Ja nooo menivät ihan hyvin.. Odotin vähän parempia tuloksia, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen :)

      Poista
  21. Moikka! Pakko kysyä, ootko mistä ostanu noi sun tossut? Myydäänkö niitä vielä jossain?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä, koska olen saanut nuo siskoltani lahjaksi :/ Olen kuitenkin nähnyt esimerkiksi H&M:ssä vastaavanlaisia eli kannattaa vaikka sieltä käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  22. missä oot muokannu näitä kuvia? :)

    VastaaPoista