18 lokakuuta 2013

VINKKI ROHTUNEILLE HUULILLE!

Omat huuleni alkavat näin syksyn tullen kuivumaan todella ikävästi. Sen lisäksi, että rohtuneet huulet eivät näytä kovin kivalta niin ne tuntuvat todella ikävältä. Löysin aivan superhyvän vinkin eräs päivä katsellessani Carli Bybelin videoita. Hänen youtube kanavansa löydätte tästä. Ja koska itselleni tuosta hänen antamastaan vinkistä on ollut paljon apua niin ajattelin jakaa sen nyt teidän kanssanne.  

Ihan ensimmäisenä kostuta froteepyyhettä vähäisen ja hankalaa pyyhkeellä kevyesti huuliasi tehden pyöreää liikettä. Tämä poistaa huulistasi ylimääräisen ja kuivuneen ihon. 


Sen jälkeen tarvitset hunajaa sekä ruskeaa sokeria. Sekoita molempia pieneen kulhoon noin yhden teelusikkaliseen verran. 



Sekoita sokeri ja hunaja keskenään ja tämän jälkeen levitä seosta huolellisesti huulillesi.



Viimeksi pyyhi seos pois huuliltasi kostutetun pyyhkeen avulla. 

Huomaat välittömästi miten pehmeät huulistasi tulevat. Tämän jälkeen voit laittaa huulillesi kevyesti huulirasvaa tai jotain muutava vastavaa, mitä yleensä tykkäätkään käyttää huulillasi. 

Kiitokset vielä Carlille tästä todella hyvästä vinkistä ja jos haluatte vielä katsoa Carlin tekemän videon niin sen löydätte tästä


xoxo, Natalia

27 kommenttia:

  1. ihan super hyvä ja tarpeellinen vinkki, ainakin mulle sitten talven tullen!! Kiitos kovasti Natalia <3

    VastaaPoista
  2. Ihan huippu vinkki, mulla on myös sama ongelma näin syksyn tullen joten pitääkin heti kokeilla! Mahtaakohan ruskean sokerin sijasta toimia tavallinen vai onko tuo ruskea jotenkin karkeampaa että toimii paremmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen käyttänyt ihan tavallista sokeria ja vettä vähän siellä joukossa niin on toiminut hyvin. Lopuksi tietenkin huulirasvaa !

      Poista
    2. Nea S: En ole itse ikinä kokeillut tavallisella sokerilla. :/ Onhan ruskeassa sokeri ne muruset vähän isompia (tai ainakin niissä mitä minä olen käyttänyt), mutta uskoisin tuon onnistuvan myös tavallisella sokerilla hyvin :) Kannattaa ihmeessä kokeilla!

      Poista
  3. Mahtava vinkki! Mä just tänään mietinki, et pitäs ostaa uus huulirasva ku huulet alkaa rohtumaan ni tää tuli sopivaan ajankohtaan :)

    VastaaPoista
  4. Eiköhän ihan tavallinen sokerikin käy vaseliinin kanssa. Itse olen jo pidemmän aikaa seurannut Carlin videoita ja tuon saman videon katsoneena totesin, että aika monimutkainen tapa kuoria huulet, kun vähemmälläkin pääsee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas tuo oli todella helppo, yksinkertainen ja nopea :D ! Noh, jokainen tehkööt itselleen parhaaksi näkee :)

      Poista
  5. Juuri tänään kirosin mummille kuinka huulet on herkät kun ne on rohtuneet ja oon sit tietty hampailla niitä repinyt pitkin päiviä... Eli ohje just sopivaan kohtaan, kiitos!! Täytyy ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä.. Tiedän hyvin, koska olen itsekin tehnyt usein tuota samaa, että olen hampailla sitten pitkin päivää repinyt huulia aivan ajatuksissani :D Todella kiva kuulla, että tämä tuli tarpeeseen :) Itselläni tämä on ainakin toiminut aivan älyttömän hyvin!

      Poista
  6. Pitääpäs kokeilla, tosi hyvä vinkki! Tulee kyllä tarpeeseen näin syksyllä ja varsinkin talven pakkasilla. :)

    VastaaPoista
  7. Menee kyllä huomenna kokeiluun :) kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Toivottavasti toimii sinulle yhtä hyvin, mitä tämä on minulle toiminut !

      Poista
  8. Sä oot ihan mieletön! Annat tän blogin kautta niin hyviä vinkkejä ja yms. Oot tosi suloinen, aito ja jotenkin niin semmonen sympaattinen! Vastailet kaikille tosi kivasti ja piristät päivää kun päivääkin tällä blogilla ja sun iloisel fiiliksel! :-) ihanaa ja lämmintä syksyn jatkoa sinulle! :-) -jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti :) Nousi hymy huulille, kun luin tämän <3 Kiitos paljon ja todella kiva kuulla, että olet saanu minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta! Kiitos sinulle ihanasta kommentista ja oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle <3

      Poista
  9. oho :) oli pakko koittaa ja ei voi muuta sanoa, kun tää oli tosi hyvä ja tarpeellinen ohje :) tykkäsin lopputuloksesta :) ihana nata♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Itsekin totesin tämän todella toimivaksi ja siksi ajattelinkin jakaa tämän vinkin teidän kanssanne <3

      Poista
  10. Ei vitsit just tänään kuorin huuleni tolla hunaja-sokeri seokselle, tosin laitoin kaks tippaa oliiviöljyä lisäksi jotta huulista tulisi kosteutetut:) oot aivan upea ja ihana tyttö ja niin kaunis:) paljon tsemppiä kirjotuksiin!itekkin kirjotan ens vuonna vaikka ikäluokkani kirjoittikin jo viime vuonna...mutta mitäs sitä hoppuilemaan, elää vaan täysillä! Kaikkee hyvää sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin itse kokeilla myös ensi kerralla lisätä muutama tippa oliiviöljyä, kiitos paljon vinkistä :) Enpä ollut edes tulleet ajatelleeksi, että tuonne sekaan voisi lisäta öljyä kosteuttamaan huulia.
      Kiitos oikein paljon <3 Ja itselläni on onneksi kirjoitukset kokonaan ohitse. Ellen nyt päätä mennä kevällä mennä kirjoittamaan vielä historian, saa nähdä :D Olen aivan samaa mieltä, turha pitää mitään kiirettä, jos itsestä ei tunnu hyvältä kiirehtiä. Kuka sitä sitten aikuisena enää muistelee, että kuka valmistui milloinkin :) Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää myös sinulle <3

      Poista
  11. mikä toi pyyhe homma o? siis käykö tavan käsipyyhe ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ihan ensimmäisenä kostuta froteepyyhettä vähäisen ja hankalaa pyyhkeellä kevyesti huuliasi tehden pyöreää liikettä. Tämä poistaa huulistasi ylimääräisen ja kuivuneen ihon. " :)

      Mikä tahansa froteepyyhe siis käy!

      Poista
  12. helpompi on vaa esim hampaiden pesun jälkeen harjata märällä harjalla huulia ja sen jälkeen laittaa vaikka vielä huulirasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on helpompi, mutta tuo hunaja+sokeri jättää huulet ihanan pehmoisiksi :) Ja ei tässäkään nyt mielestäni iso vaiva ollut.. Nopeasti ja helposti tämä menee :D

      Poista
  13. TOIMII kiitti vinkistä :) loput hunajasokeriseoksesta hieroin käsiin ja nyt neki on ihanan pehmoset, kantsii kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ja kiitos itsellesi hyvästä vinkistä :) Pitääkin ensi kerralla muistaa kokeilla !

      Poista
  14. Voi vitsit, kiitos paljon vinkistä !! :) Ihana tunne kun nyt huulet ovat pehmeät, aivan varmasti tulen tätä kokeilmaan jatkossakin. Sillä harmikseni aina syksyllä/talvella huulet rohtuvat ja pahasti. Jatkossakin olisi kyllä mukava jos bongaat jotain hyviä vinkkejä, niin jakaisit niitä sitten tänne :) Mukavaa viikoa sinulle <3

    VastaaPoista