24 lokakuuta 2013

TAAS TORSTAI

En käsitä miten nämä päivät ja viikot menevät näin nopeaa vauhtia. Tuntuu, että juurihan vasta oli viikonloppu ja tänään onkin jo torstai ja huomenna taas alkaa viikonloppu. Olemme Siljan kanssa odottaneet kovasti meidän pientä viikonloppureissuamme ja huomenna meillä onkin jo lähtö. Suuntaamme siis huomenna iltapäivällä kohti Tukholmaa ja palaamme takaisin Suomeen maanantaina. Tiedossa tyttöjen viikonloppu eli paljon shoppailua, hyvää ruokaa, tyttöjen juttuja ja vielä vähän lisää shoppailua. 



Kohta pitäisi alkaa pakkailemaan matkalaukkua, koska ajattelin nyt kerrankin pakata huolellisesti ja ennen kaikkea ajoissa. Yleensä minulla on ollut tapana pakata lähtöä edeltävänä yönä ja silloin tietenkin pakkaan nopeasti ja yritän parhaani mukaan muistaa ottaa kaiken tarvittavan mukaan. Perillä sitten saan usein ihmettellä, että miksi ihmeessä olen ottanut nämä mukaan ja mihin esimerkiksi se musta tavallinen pitkähihainen paita jäi. Tsekeistä palatessani Suomeen unohdin jopa ottaa toisen kenkäni mukaan.. Tuon jälkeen päätin, että tähän on nyt viimeistään tultava muutos :D. 



Mitä suunnitelmia teillä on nyt tulevalle viikonlopulle? 


Palataan ensi kerralla Tukholma-tunnelmissa!
xoxo, Natalia

68 kommenttia:

  1. kivaa reissuu teille :) tukholma on kiva paikka!
    ps mistä toi sun ihana maastokuosi takki on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyllä ihana kaupunki :) Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinulle! Takki on ostettu Tsekeistä Gate nimisestä liikkeestä :)

      Poista
  2. ymmärsin että meette laivalla? jos menette jonnekkin ulos/laivalla baariin ja laittaudutte, niin ois ihana jos sais taas sellasen 'getting ready' -tyyppisen kuvapostauksen asuista ja viimeistellyistä hiuksista&meikeistä! se viimekertanen oli niin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo kannatan tätä! Ota kans tukholmasta sit paljon kuvia!:)

      Poista
    2. Lennämme siis Tukholmaan ja takaisin :) Kiitos ideasta ja mukava, että pidit siitä! Katsotaan mitä kaikkea ehdimme kuvailemaan :)

      Poista
    3. Varmaan hassua mennä koneella kun se lentomatka on niin lyhyt! :D itse ollaan aina menty laivalla, mutta uskon et toi on kanssa ihana vaihtoehto kun Tukholmasta löytyy kivoja hotelleja :)
      ihanaa matkaa teille! <3

      Poista
    4. Saisiko jonkun ihanan videon Tukholman reissulta? Kun te kaksi ootte osanneet tehdä niin kivoja videoita yhdessä kuin myös erikseen<3 joku missä puhuisittekin jne, vähän kuin Espanjan video mutta nyt ns. Rauhallisemman tyyppinen "tyttöenergiaa" pursuava :D hah, mutta ihanaa matkaa teille!

      Poista
    5. Nora: Niin varmasti on, kun lentoaika on vähän alle tunnin :D Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinulle <3

      Anonyymi 20.01: Teemme parhaamme :) En vielä uskalla luvata mitään, mutta emmeköhän me jotain saa aikaiseksi kuvailtua! Kiitos kovasti ja rentouttavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
    6. No eihän natalia ja silja vois ees mennä laivalla ku pitää olla 21. :) Tukholma on ihana kaupunki ja ite oon ainakin kyllästyny "ruotsin risteilyihin" ni itekki menisin lentäen.

      Poista
    7. Hei kuvatkaa siel tukholmas ihmees joku video jos kerkeette! :)

      Poista
    8. Anonyy 21.42: Niin totta :) Sama täällä. Itse en ole oikeastaan ikinä innostunut noista ristelyistä :D

      Anonyymi 21.44: Yritämme parhaamme :) En kuitenkaan uskalla vielä luvata mitään!

      Poista
    9. Mä oon ainakin päässyt laivalla yli Viroon, jos menee sellasella pari tuntia kestävällä laivalla:-) Siihen tarvitsee vaan huoltajan suostumuksen lomakkeella! Uskoisin kyllä että Tukholmaankin pääsee tuollatavalla, mutta matkustaisin itsekin mielummin lentokoneella jos pääkaupunkiseudulla asuisin:D Pitäkää hauskaa!

      Poista
    10. Niin tottakai Viroon pääsee reittimatkalle ainakin yli 15-vuotiaat :) Tukholmaan ei tosin pääse alle 21 vuotiaat ainakaan sellaiselle risteilylle, jossa ollaan yö laivalla, päivä Tukholmassa ja taas yö laivassa! Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. mistä tuo takki on? :)

    VastaaPoista
  4. Kivaa reissua teille! Pitäkää hauskaa :)

    VastaaPoista
  5. Mustakin tuntuu et taas on torstai!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha! En siis ole ainut josta tuntuu, että nämä päivät menevät aivan älytöntä vauhtia :D

      Poista
  6. onks sulle laitettu lisää/uudet pidennykset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on uudet pidennykset :) Niistä on tulossa postausta myöhemmin!

      Poista
  7. äää Natalia, oot niin ihanan aito ja en ymmärrä miten jaksat aina vastata ilkeisiinkin kommentteihin niin kiltisti! Oon lukenu sun blogia tosi kauan mut nyt vasta kommentoin ekaa kertaa.. :D Tsemppii sulle ja jatka samaan malliin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla ja todella kiva, kun kommentoit :)) Kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  8. Onks noi ne Zaran saappaat jotka ostit Tsekeistä?:-) Ihanat!!❤️

    VastaaPoista
  9. itehän oon aina kotona tai sitte töissä. mut tänä viikonloppuna veli tulee lomille intistä, niin sen kanssa vietetään varmaan aikaa aika paljon:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva :) Sisarusten kanssa on aina ihana viettää aikaa <3 Rentouttavaa viikonloppua teille!

      Poista
  10. Vitsi kelpais itellekin päästä nyt pois sateisesta Turusta, ja viettää viikonloppu vaikka Tukholmassa tai Tallinnassa! Oon sun kanssa ihan samaa mieltä että viikot menee kyllä niin hurjaa vauhtia, mutta toisaalta ei voi valittaa kun aina viikonloppuisin saan poikaystävän armeijasta kotiin. Tänä viikonloppuna tiedossa on ainakin Leijonasydän-leffa :) Kivaa reissua! :-)
    http://iidaelinann.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa kivalta! Oikein mukavaa viikonloppua teille <3 Kiitos :)

      Poista
  11. oot aivan ihanan olonen ihminen! :) tosi hyvää tukholman matkaa teille! älä ressaa minkään postauksien tekemisestä siellä jos et millään jaksa tai kerkee :) kyllä me pärjätää ;) vaikka sun postauksia on aina niin ihana lukee!!! :)<3 oot hullun kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta :) Kiitos kovasti <3 Ja kiitos sinulle ihanasta kommentistasi :)

      Poista
  12. Mikä on sun number one suosikki koirarotu? Entä mikä lempi vaatekauppa jos vain yhden saa sanoa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole mitään yhtä koirarotua, joka olisi suosikkini :) Minusta oikeastaan kaikki koirat ovat aivan älyttömän söpöjä ja ihania :D <3 Ja hmm.. Jos saa sanoa vain yhden niin valitsen Zaran :D

      Poista
  13. Mistä sun huivi on? Just ihanan iso ! Tollasta just kaipaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihana! Paljo makso ja onks siin pelkkii tekokuituja vai mitä materiaalii se on? :)

      Poista
    2. Huivi on Cubuksesta :) Jos en nyt ihan väärin muista niin hintaa tuolla huivilla taisi olla 19,90€! Enkä nyt osaa sanoa, että mitä materiaalia tuo on :/

      Poista
    3. BikBokissa oli kans ton näkösiä huiveja ja makso 19.90€! :)

      Poista
  14. Heei mä olen huomenna koko päivän Tukholmassa shoppailemassa, kerro mulle vinkkejä mihin kannattaa suunnata? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa antaa mitään vinkkejä siitä, että mihin kannattaisi suunnata! Siitä on jo yli kaksi vuotta, kun olen itse viimeeksi Tukholmassa ollut :D

      Poista
    2. Haha no varmaan reissun jälkeen osaat sitte vinkata mihin kannnattaa tukholmassa mennä :)! Tosi hauskaa ja rentouttavaa minilomaa teille kaunokaisille♥

      Poista
  15. Kivaa reissua teille! :)
    Olisiko mitenkään mahdollista, että pistäisit sen blogiarkisto jutun tuohon sivuun näkyville? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kyllä voin laittaa, kun niin moni sitä on pyydellyt!

      Poista
  16. wau oot kaunis<3 hauskaa viikonloppua teille have fun :) ! ihanaa toi huivi!! mäkin haluisin just tollasen ;) joku video olis toki kiva siellä reissussa :) niinku toi yks ano sanoki: älä ressaa minkään postauksien tekemisestä siellä jos et millään jaksa tai kerkee :) kyllä me pärjätää ;) vaikka sun postauksia on aina niin ihana lukee!!! < aivan totta kyl me jaksetaan oottaa mut sun postauksii oottaa aina niiiiin innollla =)) jatka samaan malliin oot paras bloggari !!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon <3 Todella kiva kuulla :) Kiitos ymmärryksestä ja mukavasta kommentistasi <3

      Poista
  17. Heippa! Ihan aluksi; sulla on ihana blogi ja vaikutat myös ihanalta ihmiseltä :)
    Sellaista kysyisin (ja ymmärrän, jos et syystä tai toisesta halua vastata) että milloin poikaystäväsi menee armeijaan vai onko hän jo käynyt sen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt ja mukava kuulla :) En ala Jonathanin asioista täällä blogissa sen kummemin puhumaan. Toivottavasti ymmärrät :)

      Poista
  18. Apua oot kyllä niin kaunis! :) Kadehdin sun jalkoja, ne on niin sirot, tahon samanlaiset! :D heheh. Hauskaa matkaa teille, kuulostaa ihanalta tollanen tyttöjen reissu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ja pöhpöh, aivan turhaan kadehdit :D

      Poista
  19. Tosi ihanan näkönen asu jälleen kerran:) sun tyyli on mun mielestä nii rentoa mutta samalla hyvän näköistä!! Mukavaa tyttöjen reissua teille molemmille <3:)

    VastaaPoista
  20. Voi vitsit miten kiva asu sulla on ja toi takki on ihan yli hieno ! :)) Tukholma postauksia innolla odotellessa ja olis huippuu jos pystyisitte tehä Siljan kaa sieltä videon ! Teidän videot on parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Itsekin pidän tuosta takista oikein kovasti :) Ja yritämme saada jotain videoita teillä tänne blogiin ! Emme vain vielä tiedä, että mitä :P :D Kiva, että olet tykännyt :)

      Poista
  21. Tosi kiva asu! :) Noi Zaran saappaat on niin ihanat

    VastaaPoista
  22. Matikkaa, matikkaa, matikkaa, enkun kirjotelmaa, matikkaa, vähä historiaa, kemiaa ja sen kurssitehtäviä... Siitäpä viikonloppuni on tehty :D

    VastaaPoista
  23. Teillähän on siljan kanssa pari vuotta ikäeroa? Näkyykö se missään vai käyttäytyykö silja kypsemmin kuin normaali 18 vuotias? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy yhtään missään, ainakaan minusta :) Itse olen sitä mieltä, että ikä on pelkkä numero :D Tärkeintähän on se miten toisen kanssa tulee toimeen yms :)

      Poista
  24. Wau, maastokuosi sopii sulle älyhyvin :)

    VastaaPoista
  25. Wow nyt on todella upee asu! Kivaa reissua! Ite aijon vaan ja ainoastaan rentoutua, katsella leffoja, syödä hyvin jne.. aah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon <3 Rentouttavaa viikonloppua sinulle :)

      Poista
  26. Ihanat nuo sinun kengät! :)

    http://mbabysteps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  27. http://sharon.indiedays.com/2013/10/missa-menee-raja/

    Tuossa vinkkiä, kun sinähän käytät Boy Londonin paitoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kirjoituksesi oli hyvä, sillä epäilen monen nuoren Boy-fanin olevan tietämätön merkin ja logon taustoista. Boy on aikanaan ollut todellinen kulttimerkki, ja jo 1980-luvulla Madonna ja monet muut suositut artistit pukeutuivat sen vaatteisiin. Ei siis liene ihme, että myös tämän päivän tähdet hamuavat Boyn vaatteita.

      Boy Londonin perustaja Stephane Raynor oli todellakin 1970-luvulla syntyneen punk-liikkeen yksi avainhenkilöistä. Punk-alakulttuuriin kuului olennaisena osana kapinointi ja anarkia. Tärkeässä roolissa oli myös pukeutuminen, jolla osoitettiin yhteenkuuluvuutta ja viestittiin alakulttuurin aatteesta “valtaväestölle”. Boyn logo on siis osa tätä kapinaa. Vaikka logo onkin hyvin kyseenalainen, ei sen tarkoitus ollut puolustaa natsiaatetta, vaan ennemminkin haistattaa pitkät yhteiskunnalle ja aiheuttaa pahennusta. Logo oli siis irroitettu sen alkuperäisestä kontekstista huomionhaku tarkoituksessa ja se käännettiin tässä tapauksessa symboloimaan tietynlaista vapautta. Saman tyylistä symboliikkaa ilmeni punk-kulttuurissa muuallakin.

      1970-luvun punk-liikkeellä ei myöskään itsessään ollut mitään tekemistä uusnatsismin kanssa. Tyylillisesti yhtymäkohtia kyllä löytyy, mutta uusnatsismissa kyse on ennemminkin 1960-luvulla syntyneen skinhead-liikkeen ääri-ilmentymistä. Harmillista on toki se, että tällä hetkelläkin trendikäs tyyli on saanut siitä syystä hieman kyseenalaisen leiman.

      Mutta kuten omassa esimerkissäsikin mainitsit, asioilla ja symboleilla on eri ihmisille monia eri merkityksiä. Siitä syystä on hyvä ottaa asioista selvää ja tutustua taustoihin perusteellisesti."

      Poista
    2. Itse en mitenkään suoranaisest yhdistä Boyn kotkaa natsikotkaan, mutta tolle merkille on käynyt vähän samanlailla niinkun Obeyllekkin, että kaikki yläasteelaiset teinit kulkee noi päällä tietämättä sen enempää koko merkin syntyperästä jne, vaikka joskus kasikytluvulla kyseiset merkit on nimenomaan ollu just näillä kapinallisporukoilla.

      Alkuperänen syy miks tulin kommentoimaan oli se, että Natalia oon aivan ihana ihminen kun osaat ottaa kritiikkiä vastaan! Juuri tein illan blogitsekkaukset ja mä en ymmärrä, miten osa oikeasti hyvistä bloggaajista vetää jokaisen kritiikin vähänkin itseensä! (meinaan nimeomaan kritiikkiä, en haukkumista.) Vaikutat jotenkin todella kypsän oloiselta ja mun mielikuva susta on muuttunut ihan hirveesti! Älä ota mitenkään itseesi, en tarkoita pahalla mutta alussa kun aloin tätä blogia seuraamaan, niin ajattelin että oot semmonen perus pinnallinen ylimielinen suomibloggaaja, mutta oot osottautunut ehkä kaikista fiksuimmaksi bloggaajaksi ketä tiedän :-)!

      Poista