28 lokakuuta 2013

STOCKHOLM

Meidät valittiin Siljan kanssa mukaan Indiedaysin ja Soneran Lumia -kampanjaan ja saimme valita itsellemme kohteen, johon pääsimme lomailemaan viikonlopuksi. Kohteeksi valitsimme siis Tukholman! Itse olen yleensä aina vieraillut Tukholmassa niin, että olemme tulleet laivalla, olleet vain päin Tukholmassa ja lähteneet laivalla illalla takaisin kohti Suomea. Oli siis ihana kerrankin lentää tänne, viettää viikonloppu hotelissa ja päästä kunnolla ajan kanssa kiertelemään paikkoja. Tukholma onkin yksi omista suosikkikaupungeistani. Rakastan sitä tunnelmaa mikä tässä kaupungissa on, ihmiset ovat todella kauniisti pukeutuneita ja tyylikkäitä, paljon ihania pieniä kahviloita sekä ravintoloita, rakennukset ovat upeita.. Voisin jatkaa tätä listaa varmaan loputtomiin, haha. Haaveenani olisikin joskus jossain vaiheessa elämää muuttaa asumaan Tukholmaan! 



Siljalla oli matkassa mukana Lumia 1020 puhelin ja siinä mukana Soneran Sopiva puhelinliittymä. Tuo Soneran liittymä osoittautui todella käteväksi, sillä liittymän käyttöalueisiin kuuluu Suomen lisäksi Pohjoismaat sekä Baltia. Liittymällä pystyi siis helposti täältä Ruotsistakin soittelemaan Suomeen ja surfailla netissä ilman, että olisi tarvinnut pelätä älytöntä puhelinlaskua. 

Tämä osoittautui matkan aikana todella käteväksi, jos emme esimerkiksi tienneet tarkkaan mistä jokin tietty ravintola löytyy niin googletimme osoitteen ja navigoimme puhelimella tiemme perille. Tuota navigaattoria tulikin käytettyä matkan aikana kiitettävän paljon. Saapuessamme hotellille latasimme puhelimeen koko Ruotsin kartan (tähän aikaa meni muutama minuutti) ja sen jälkeen meillä oli koko ajan käytössä navigaattori ja kartat. Puhelimesta oli todella helppo kurkata missä tarkalleen nyt olemme, kuinka pitkä matka johonkin tiettyyn paikkaan on ja tietenkin navigaattorin ansiosta vältyimme turhilta kävelymatkoilta, koska löysimme aina haluamaamme paikkaan suoraan perille. 

Ja tietenkin oli ihana, kun instagramia ja facebookkia pääsi selailemaan missä vain!



Olin myös todella yllättynyt siitä miten laadukas kamera tuossa Lumia 1020 puhelimessa on.  Oli niin helppo, kun ei tarvinnut koko ajan kantaa painavaa järkkäriä mukana, koska tuossa Lumiassa on 41 megapikselin kamera ja videokuvakin on todella laadukasta. Ihana sujauttaa kevyt puhelin taskuun ja kuvailla sillä! Innostuimmekin Siljan kanssa kuvailemaan paljon videoita tuolla puhelimella ja tässä vähän esimakua tulevasta. 

Video on kuvattu kokonaan Lumia 1020 puhelimella. Ja muistattehan katsoa videon HD-laadulla ! 



xoxo, Natalia

62 kommenttia:

  1. Tukholma on kyllä niin ihana kaupunki! Mulla asuu siellä sukulaisia ja odotan aina ihan innolla milloin sinne taas pääsen reissamaan vaikka oonkin sinne varmaan sata kertaa jo matkustanut :) Jokin siinä vaan viehättää, enkä saa tarpeekseni siitä kaupungista!

    psst. näytät taas aivan upealta, love that outfit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on! Aivan ihana <3 Itsekin odotan jo innolla, että pääsisin pian Tukholmaan uudestaan :) Kiitos paljon <3

      Poista
  2. instagramia?? mut eihä nokioihi saa instaa :o...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun nokiaan ainaki saa :DDD

      Poista
    2. Saa, kokeileppa vaikka "Instance":a! <:

      Poista
    3. mullakin ollut lumia 820 kesästä lähtien ja hyvinhän tällä instagramia voi päivittää ;)

      Poista
    4. toi instance ei ole alkuperäinen instagram

      Poista
    5. Sitä "oikeaa" instaa ei lumiaan vielä saa mutta esim toi instance on tosi hyvä! Ja nyt täs muutaman viikon sisällä pitäs se ihan oikee instagram tulla lumiaan, nokia kirjotti siitä twitterissäki :)

      Poista
    6. ja oikee insta tulee ihan parin viikon sisällä ;-)

      Poista
  3. Mitkä oli kaupunki vaihtoehdot valitessanne kaupunkia? Ja ovatko esim. tässä postauksessa otetut kuvat otettu Lumialla? Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjoismaat sekä Baltia :) Tämän postauksen kuvat ovat otettu minun kamerallani otettuja. Video on tosin kokonaan kuvattu tuolla Lumialla ja siitä mielestäni saa todella hyvän kuvan siitä miten laadukas kamera tuossa onkaan :) Kiitokset!

      Poista
  4. Natalia sun blogi on vaan niin hyvä! Oon seurrannut tätä jo aika kauan 1,5 vuotta :-D Ja pakko todeta, että koko ajan vaan paranee ;-) Ainut asia mikä mua pikkasen häiritsee on tuo sininen yläpalkki :-D Blogiin sopisi paremmin se läpinäkyvä tai valkoinen :-) Ei siis mitenkään negatiivisesti ja makuasioitahan nämä vain on! Huomaat varmaan tästäkin kuinka hyvä sun blogi on kun ainut miinus on vaan jonkun yläpalkin väri?!? :-DD hahahh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet seuraillut blogiani noin pitkään ja tykännyt kovasti :) En ole itse edes aikaisemmet tajunnut ajatella tuota yläpalkkia :D Saati tiennyt, että sen väriä saa vaihdettua. Hehe! Kiva, kun sanoit tuosta. Valkoinen yläpalkki näyttäisi varmasti paljon raikkaammalta sekä kivemmalta :) Kiitos mukavasta kommentistasi!

      Poista
  5. Sulla on tosi ihana blogi!:-) vaikutat tosi ihanalta tyypiltä muutenki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että olet tykännyt ja saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta :)

      Poista
  6. Vähä hauska toi video"traileri" ;D Tukholma on kyllä ihanin kaupunki mitä maailmasta löytyy, oikeasti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ! Tukholma on myös ehdottomasti yksi omista suosikeistani ja olisikin niin ihana päästä vielä joku päivä muuttamaan sinne :)

      Poista
  7. tää sun blogi on aivan mahtava, oot ihan huippu bloggaaja! oon seurannut sun blogia jo tosi kauan, melkeinpä ihan alusta asti, enkä oo kertaakaan kyllästynyt! sun blogissa on ihanan selkeä ulkoasu, postaukset on aina niin huolellisesti tehty, kuvat on selkeitä ja ihanan isoja! rehellisesti sanottuna en keksi sun blogista mitään negatiivista sanottavaa! sun blogi kehittyy kokoajan vaan parempaan suuntaan - jatka samaa rataa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla <3 Kiitos oikein paljon :) Nousi ihan hymy huulille, kun luin tämän ! Kiitos kovasti mukavasta kommentistasi ja hyvää syksyn jatkoa sinulle <3

      Poista
  8. Iha sika hyvä tuo video ja tosi hyvän laatunen puhelimen kameraksi! Itse en halua luopua kuitenkaan luotta puhelimestani i phonesta<3 ootte jälleen kerran molemmat sanoin kuvaamattoman kauniita ja tyylikkäitä:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on kyllä aivan älyttömän hyvä tuo kamera :) Kiitos kovasti <3

      Poista
  9. teidän matka vaikutti ihan huipulta, ihanaa tollanen oikee quality time kaverin kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkamme oli todella onnistunut ja oli kyllä hauskaa :D <3

      Poista
  10. miten vanha toi sun lv on ku noi on noin konjakin väriset jo noi kahvat :)?

    VastaaPoista
  11. Kumpi on mielestäsi parempi puhelin, iPhone vai lumia? :) voisitko siis käyttää jatkossakin lumiaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, koska en ehtinyt tuon viikonlopun aikana perehtyä kaikkiin Lumian ominaisuuksiin ja sen käyttöjärjestelmään :)

      Poista
  12. kuvista ja videosta etenkin välittyy sellainen fiilis, että teillä on ollut aivan huippureissu! ootte molemmat tosi kauniita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkamme oli kyllä todella onnistunut :) Kiitos paljon, myös Siljan puolesta <3

      Poista
  13. mulla asuu ruotsissa isänpuoli suvusta ja ollaan siellä oltu joka kesä lapsuudesta asti, rakastan ruotsia ja tukholmaa ja haaveillu kans muutosta sinne:) siellä ollaan niin monessa asioissa edelläkävijöitä :-D ja ihmiset kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten onnekas olet, kun olet saanut viettää niin paljon aikaa Tukholmassa :) Haha tuo on kyllä totta :D Ja muutenkin Tukholma on kokonaisuudessa niin ihana kaupunki <3

      Poista
  14. mistä tuo sun upea takki on!

    VastaaPoista
  15. Ai muka yli 40 megapikseliä?! :D

    VastaaPoista
  16. Olipas harvinaisen tylsä video..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi :) Olisi mahdotonta tehdä video, joka miellyttäisi kaikkia. Toinen tykkää ja toinen ei :)

      Poista
  17. mitä mieltä puhelimesta, ostaisitko? miksi et?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen perusteella mitä ehdin tuohon puhelimeen viikonlopun aikana tutustua tuohon Lumiaan niin puhelin vaikutti todella hyvältä sekä kätevältä :)

      Poista
  18. kerro kiltti puhelimesta hieman lisää!

    VastaaPoista
  19. Puhuitteko ruotsia vai rnglantia matkallanne :) mä oon aina ihan hukassa tukholmassa olessani, että saatan puhua molempia parhaillaan sekaisin :-D

    VastaaPoista
  20. Ja niin te kaikista vaihtoehdoista valitsitte tukholman. Eih... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  21. Olispa niin kiva päästä itekkin reissuun vähän pois täältä synkästä Suomesta, sää näytti kuitenkin vähän kirkkaammalta siellä Ruotsinmaalla... :) Teit varmaan paljon ostoksia matkalla, kai niistä on tulossa ostospostaus? Tykkään tosi paljon sun tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin sää Tukhomassa oli lämpimämpi kuin Suomessa :) Ja itseasiassa en lopulta edes ostallut hirveästi mitään, mutta voin hyvin tehdä noista muutamasta ostoksestani ostospostauksen ! Ihana kuulla <3

      Poista
  22. Tosi kauniita sinä ja Silja! :) sulla on aivan ihana tyyli! :) upeita vaatteita ja vaateyhdistelmiä joka postauksessa!:) oot varmasti mahtava persoona ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, myös Siljan puolesta :)) Aivan ihanasti sanottu <3

      Poista
  23. Mulla on ollut monta Lumiaa jo, ja olen ollut uskomattoman tyytyväinen! En vaihtaisi iphoneen enään (joka minulla aiemmin oli...)! Mielestäni Lumia on todella tyylikäs, näyttö on ihanan iso ja kirkas <3

    Suosittelen kyllä kaikille erittäin kovasti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt Lumiasta :) Itsekin pidin tuosta puhelimesta oikein kovasti, mitä ehdin siihen viikonlopun aikana tutustumaan !

      Poista
    2. Itse taas olen kuullut Lumiasta pelkkää huonoa...sekoilevat ja pakkasella jumiutuvat :/ Vaikka olisi kyllä kiva itse päästä tota uutta mallia kokeilemaan!

      Poista
  24. Tosi hyvälaatunen toi vidi kyllä :) Oltii kaverin kanssa samaan aikaa tukholmassa ja viel vissiin iha melkei vieres olevas hotlassa jos se oli teiän hotelli minkä edessä mun kaveri näki sut haha :D !

    VastaaPoista
  25. En kestä tuota videoa :'D facepalm

    VastaaPoista
  26. Ihana postaus ja ihana asu! :) ja tykkäsin videota!! :)

    VastaaPoista
  27. Ja vietitte tietty koko viikonlopun hengaillen stureplanilla? XDD on tuhkolmassa paljon muutakin ku östermalm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävimme yhtenä päivä kieretelemässä Östermalmia ja muina päivinä kiertelimme sitten muita paikkoja :) Tottakai halusimme matkamme aikana nähdän mahdollisimman paljon Tukholmaa emmekä vain yhtä paikka :D

      Poista
  28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista