05 lokakuuta 2013

PARNDORF - AUSTRIA

Tänään aamulla lähdimme ajamaan kohti Itävaltaa ja siellä sijaitsevaa outlettia. Joku edellisessä postauksessa kysyikin, että mitä itse pidän Tsekeistä ja yksi monista asioista on sijainti. Tsekkihän sijaitsee oikeastaan keskellä Eurooppaa ja täältä pääse autolla helposti käymään vaikka Saksassa, Slovakiassa,  Itävalassa, Puolassa..Oikeastaan ihan missä vaan! Sen kun istahtaa autoon ja lähtee ajamaan.  Tuo Wienin läheisyydessä sijaitseva Parndorf Outlet on ihan ehdottomasti yksi suosikeistani! Jos joskus olette menossa käymään tuolla niin paikalle kannattaa suunnata heti aamusta, sillä usein iltapäivällä koot alkavat olemaan jo lopussa ja ihmisiä on lähes saman verran kuin Stockmannilla Hulluilla Päivillä, haha. 


Itse en tällä kertaa ostanut tuolta mitään itselleni. Löysin yhden aivan ihanan neuleen Ralph Laurenilta, mutta tietenkin minun tuurillani neuleita oli jäljellä enään yksi S koossa ja siihen joku oli tietenkin tahrinut huulipunansa sekä muut meikkinsä. Enkä nyt uskaltanut ostaa neuletta, koska olisi todella ikävä, jos nuo meikit eivät pesussa irtoisikaan. Kyseessä oli kuitenkin sen verran arvokas neule. 


Pyörimme oikeastaan koko iltapäivän kaupoissa. Aika menee tuolla aivan älyttömän nopeasti, sillä itse outlet alue on niin iso, että sen ympäri kävelemiseen kannattaa varata oikeastaan koko päivä. Alueella on myös ihania kahviloita ja muutama ruokapaikka. Voin vain kuvitella miten ihana tuo paikka on kesäisin, kun voi istua ulkona auringossa juomassa jäälattea, välissä käydä pyörimässä kaupoissa ja sen jälkeen suunnata vielä syömään kiinalaista ruokaa. 


Takki & Kengät Zara // Toppi* Mart Of China (tästä) // Housut Bershka // Laukku Louis Vuitton
*saatu 

Takaisintulomatkalla pysähdyimme vielä Slovakian puolella Avion nimiseen ostoskeskukseen ja kävimme sielä pyörimässä muutamissa kaupoissa. En ole mitenkään älyttömästi shoppaillut nyt, koska yritän edelleen säästää suurimman osan rahoistani Miamin matkallemme. Ajattelin kuitenkin, että voisin nuo tähän menessä tekemäni ostokset esitellä teille huomenna. 

xoxo, Natalia

27 kommenttia:

  1. Uiii mäkin haluan! Kauhee matkakuume tuli ): Onko toi sun LV laukku muuten aito?

    emmihonkanen.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihanan nakoinen paikka!!! Tuol on myos kaikkia kukkia laitettu<3 ja sa oot niin kaunis!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paikka on kyllä aivan ihanasti laitettu kokonaisuudessaan :) Kiitos <3

      Poista
  3. Ihana asu!! :)) kivat housut :) ja ihania kuvia :-)

    VastaaPoista
  4. paljo nuo saappaat maksoi zarassa?:) ja onko nuo yksityiskohdat niissä hopeisia vai mustia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkempaa postausta saappaista on tulossa tänään.. :)

      Poista
  5. Missä päin tsekkiä olet, prahassa vai.. ?:-) ajateltiin puolisoni kanssa lähteä tsekkeihin häämatkalle! Moni on kehunut paikan romanttisuutta, sopiiko se omien kokemuksiesi perusteella häämatka kohteeksi?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin riippuu ihan siitä, että millaisen häämatkan haluatte, mutta jos siis haluatte kaupunkimatkan niin onhan Prahan vanhakaupunki varsinkin iltaisin valaistuna todella kaunis ja romanttinen. Todella hankala kuitenkaan sanoa, että sopiiko vai ei, koska jokainen kuitenkin tykkää vähän erillaisesta ja haluaa häämatkaltaan eri asioita :) Oikein hyvää tulevaa häämatkaa ja kaikkea hyvää teille <3

      Poista
  6. miks teil on talo tsekeis?:)

    VastaaPoista
  7. Tosi upeita kuvia, näyttää ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kiva paikka ja niin kauniisti laitettu :) Kiitos!

      Poista
  8. Kaunis paikka! Tukholman outlet"kaupunki" on myös ihana, sielläkin kannattaa käydä jos on Tukholmassa päin! Ja ihana asu myös sulla on ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä :) Pitääkin tutustua ja muistaa sitten ensi kerralla käydä, kun olen Tukholmaan päin suuntaamassa! Kiitokset :)

      Poista
  9. millaiset kelit siellä on? pystyykö enään ottamaan aurinkoa pihalla?:-D oon ite menossa tällä viikolla teistä vähän etelämmäksi niin kiinnostaisi tietää että pitääkö ottaa pitkiä vai lyhkäsiä vaatteita mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on ainakin jo ihan syksy :) Asteita on päivisin noin +8 - +12 ! Eli ei tulisi mielenkään mennä ulos ottamaan aurinkoa :D. Tietenkin aurinko lämmittää ja ilma ei muutenkaan tunnu yhtä viileältä mitä esim. Helsingissä tuntuisi, koska täällä ei ole sitä hyytävän kylmää merituulta :D Kannattaa varmaan netistä kurkkailla, että millaisia säitä sinne on luvatta minne olet menossa! Oikein hyvää matkaa sinulle <3

      Poista
  10. siis WAU, aivan upea tuo sun asu!!♥ muutenkin sun blogi on ihan superhyvä, aina jotenkii tosi piristävä lukee sun postauksia kun oot niin hyväntuulinen ja kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja aivan ihana kuulla, että olet tuota mieltä :) Kiitos mukavasta kommentistasi <3

      Poista
  11. Oliko mun kommentti jotenkin asiaton, kun kysyin haluaisitko indiedaysiin :D

    VastaaPoista
  12. Voi herranjestas!!! Tuo aluehan on kuin pieni kylä... Olisipas aika ihana päästä käymään tuolla. Kuvat on jotenkin tosi tunnelmallisia ja tuosta paikasta oikein huokuu sellainen ihana fiilis :-)

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on :D Todella kiva kuulla ja tuo on kyllä ihana paikka ja aivan upeasti laitettu :)

      Poista
  13. Mitä kokoa toi laukkusi on?:)

    VastaaPoista
  14. Eikä! Vähänkö kaunis paikka! Nyt tuli kauhee matkakuume :D Paljonko tuolla oli lämmintä? Ja tosi ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kiva paikka :)) Ja täällä on jo ihan syksy! Noin +8 - +12 astetta päivisin :) Kiitokset!

      Poista