27 lokakuuta 2013

OUTFIT

Ajattelin tulla päivittelemään teille tänne vähän tämän päivän asua täältä Tukholmasta. Lomamme on sujunut oikein hyvin ja olemmekin jo eilisen ja tämän päivän aikana ehtineet tehdä vaikka mitä. Olemme oikeastaan koko ajan olleet menossa ja tekemässä jotankin ja käyneet vain välillä vähän hotelilla lepäilemässä ja nukkumassa. Eli siis toisin sanoen Tukholma -postauksia ja kuvia on luvassa heti, kun ehdin käymään kaikki kuvat läpi ja saan niistä postaukset kasaan! 




Takki & Legginsit Zara // Neule & Kengät BikBok // Laukku Louis Vuitton

xoxo, Natalia

36 kommenttia:

  1. Vitsit nuo kengät on ihanat!♥ Oon katellu samoja BikBokista useesti, mutta ei ole tullut ostettua:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo ovat todella kivat! Katselin myös ensin kenkiä BikBokissa mutten kuitenkaan ostanut niitä :D Ne jäivät kuitenkin kummitelemaan mieleeni ja kävimme myöhemmin sitten uudestaan BikBokissa kotiuttamassa nuo kengät minulle! Ja onneksi kävimme :)

      Poista
  2. wauuuu oot ihanan näköinen!

    VastaaPoista
  3. oi hurjan kaunis toi lähikuva! <3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana asu Natalia! Oot niin luonnonkaunis ja oot laittanu sun hiukset tosi kivasti! :) Toivottavasti teillä on ihana reissu, nauttikaa!! =) Itekki oon lähössä Tukholmaan vuodenvaihteen jälkeen, niin kiinnostaisi tietää missä hotellissa yövytte ja onko ollut hyvä? (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti :) Teen koko reissusta kunnon yhteenvedon, jossa kerron enemmän matkastamme, hotellista yms yms ! Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! ja en tiiä miks, mutta toi tupakan jäännös häiritsee mua tuolla maassa, ku se vielä erottuukin nii selvästi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! Haha, en ymmärrä miten kukaan on edes huomannut tuon tai miten se voi häiritä :D Itse en huomannut ennenkuin sanoit!

      Poista
  6. Ihana toi lähikuva, oot niin super kaunis! Saispa mustaki otettua tollasia kuvia..

    VastaaPoista
  7. Moikka! Löysin vasta hetki sitten sun ja Siljan blogin ja ooon niiin rakastunu molempiin! ootte molemmat tosi nättejä ja tykkään hirmusesti kummankin tyylistä. Oon lukenu joka ilta monta postausta teiltä kummaltakin vuosien takaa ja vaikutatte niin aidoilta ihmisiltä. Oisko se mahdoton ajatus jos tekisitte siljan kanssa sellasen kysymys postauksen mis siljalta kysytään susta ja toisinpäin ja sitte mis tulee teille yhteisiä kysymyksiä..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos kovasti, myös Siljan puolesta <3 Ja itseasiassa tuo on todella kiva idea ! Kiitos ideasta ja mukavasta kommentistasi <3

      Poista
  8. Voi huhhuh miten upee oot ! :) Oot ehdottomasti mun lempparibloggaaja, ja samalla idoli. Oot ihana :)
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, aivan ihanasti sanottu <3 Kiitos oikein kovasti :)) Olen todella otettu!

      Poista
  9. Onko sulla itseruskettavaa näissä kuvissa? Käytätkö vielä sitä st. Morritzin ruskettavaa? Oot kyl tosi upeen näköne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole laittanut itseruskettavaa muutamaan viikkon, mutta kyllä sitä on varmasti vielä vähän jäljellä näissäkin kuvissa :D En ole nyt enää käyttänyt sitä, koska kyllästyin siihen, että se kuluu niin nopeasti pois! Tälllä hetkellä minulla on ollut käytössä L'orealin Sublime Bronze itseruskettava :) Kiitokset!

      Poista
  10. Upea asu, upea sinä! Tuo neule on ihan järettömän ihana, kelpaisi munkin kaappini tuo. Ahdistun yleensä tuon tapaisiin kauluksiin, tuntuu ettei saa henkeä. Mutta tuo näyttää löysemmältä eli todella hyvältä ja"ilmavalta". Siinä saisin ehkäpä jopa henkeäkin.::) Upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Itselläni on sama juttu, mutta tuollaiset rennot ja löysät kaualukset menevät hyvin!

      Poista
  11. Oletko ostanut kengät sieltä juurikin?=) ihanat! Oliko kalliit?

    VastaaPoista
  12. Voi että miten ihanan blogin löysinkään! Seikkailin tuolla instagramissa ja sieltä löysin tieni tänne, aivan ihastuttava kerrassaan! Jäin siellä seurailemaan ja sait musta täälläkin vielä uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit blogistani <3 Tervetuloa lukemaan :)

      Poista
  13. Oot tosi kauniina ja toivottavasti teillä on ollut ihana reissu:)
    Musta toi paita on vähän hassu. Onko sen tarkoituksena, ettei se istu mistään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Kyllä on tarkoitus. Minusta taas tuo on aivan ihana <3

      Poista
  14. Kiva asu! :) Noi kengät on ihanat <3

    VastaaPoista
  15. kiva asu ja ootpas ihan super kaunis : )

    VastaaPoista