17 lokakuuta 2013

GOOD MORNING!

Tänään aamuni alkoi iloisilla uutisilla, sillä saimme tietää, että voimme huomenna käydä hakemassa keittiönkaappimme maalautuksesta takaisin. Vihdoin! Ihan rehellisesti sanottuna en enää edes kunnolla muista miltä keittiömme näyttää kappien kanssa, koska olemme olleet ilman kaappeja jo niin kauan. Tämä myös tarkoittaa sitä, että kunhan kaapit on asennettu pakoilleen niin pääsen tekemään teille kauan odotetun asuntopostauksen. Odotan itsekin innolla, että pääsen tuon asuntopostauksen teille tekemään! 


Ajattelin myös pitkästä aikaa jakaa teille vähän tämän hetken lempibiisejäni. 


Löytyykö teidän soittolistaltanne samoja biisejä kuin minulta? Entä löysikö joku jotain uusia biisejä itselleen kuunneltavaksi?


Paita* SheInside (tästä) // Shortsit Bershka 
*saatu

Muuten olen oikeastaan löhöillyt koko aamun ja iltapäivän sohvalla blogeja lukien ja youtube -videoita katsellen. En siis ole saanut aikaiseksi tehtyä vielä yhtikäs mitään, mutta toisaalta onko aina edes pakko? Kohta kuitenkin menen suihkuun ja illalla ajattelimme lähteä käymään Itiksessä. Yritän etsiskellä itselleni sitä mustaa karvaliiviä, josta edellisessä postauksessa puhuinkin ja samalla mahdollisesti jotain kivaa päälle laitettaavaa lauantaiksi ystävämme synttäreille. Miten se onkin aina niin, että juhlimaan lähtiessä tuntuu oikeastaan aina, että mitään kivoja vaatteita ei meinaa löytyä sitten millään.. 

xoxo, Natalia

36 kommenttia:

  1. mä näin itiksen seppälässä mustia karvaliivejä :) en oikeen koskaan käy ees siellä jostain syystä käväsin ja pisti vaan silmään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olette niin ihania, kun jaksatte vinkkailla minulle kivoista karvaliiveistä :) <3 Kiitos vaivannäöstä! Pitää muistaa Itiksessä käydä pyörähtämässä myös Seppälässä :)

      Poista
  2. Ihana postaus<3:) onks sulla viel sitä sun vaate kirppistä mistä voisi ostaa sun vaatteita? kun sulla on aivan ihania vaatteita ja haluisin sellaisi:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit <3 Ei ole tällä hetkellä, mutta olen suunnitellut myyväni osan vaatteista blogikirppiksellä. Haluan vain ensin kunnolla ajan kanssa käydä nuo vaatteet läpi yms :)

      Poista
  3. Hei! Nuo housut ovat varmaan ginasta? (: itselläni on samanlaiset ja ajattelib kysyä kuinka saat pidettyä tuon vyötärön kuminauhan pidettyä suorassa? :D itsellä on vyötärö ihan mutkalla niistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa postauksen lopussa lukeekin, että nuo shortsit ovat Bershakasta ostettu :) En siis osaa valitettavasti nyt oikein auttaa, koska ainakaan noissa shortseissa ei ole tuollaista ongelmaa tullut vastaan :/

      Poista
    2. oli pakko tulla sanoo, että ano et oo ainoo kellä se kuminauha on ihan vinksallaan... so annoying...

      Poista
  4. Mitä oot tekemäs nyt ennenku haet sinne en Kyl muista minne olit hakemas mut anyway Nii ooks töissä vai miten nyt kirjotusten jälkeen vai mitä suunnitelmia sulla on? Kiinnostaa muuten Vaa :):) oot super Beauty!!!💜

    VastaaPoista
  5. on kyl hyvii biisei! laita ihmees useemmin näitä ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :) Ja tottakai voin alkaa laittamaan noita vähän useammin!

      Poista
  6. Jess, biisejä!!! ♥ Löyty muutama uusikin tuolta :) Ja kauniita kuvia oot ottanut jälleen kerran!

    VastaaPoista
  7. Huomasin myös Lindexillä karvaliivejä :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on samanlaiset vaaleenpunaset shortsit <3 :D

    VastaaPoista
  9. H&mllä on tampereella kans ainakin karva liivejä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää siis käydä katsomassa :)

      Poista
  10. Hassu kysymys mutta mistä mahtaa tuo mehulasi ostettu? :) tykästyin kovasti ja haluun meille noi kans :p

    VastaaPoista
  11. Huippubiisejä, löyty vaikka kuin monta uutta suosikkia! Ehdottomasti useemmin näitä, jos vaan viitit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Ja voin hyvin alkaa laittamaan näitä aina vähän useammin :)

      Poista
  12. onko toi rusketus iha luonnollinen vai käytätkö jotain väriä?:) ihanan tasanen on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän näin syksyisin ja talvisin itseruskettavaa :) Tällä hetkellä minulla on ollut käytössä L'orealin Sublime Bronze, josta olen tykännyt aivan älyttömästi !

      Poista
  13. En tiiä ootko jo löytänyt sitä mustaa karvaliiviä, mutta löysin tuolta sheinsiden sivuilta kivoja karvaliivejä kannattaa käydä kattomassa ellet ole jo käynyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkkauksesta :) Olenkin huomannut, että heillä oli kivoja liivejä, mutta haluaisin liivin käyttöön nyt mahdollisimman pian :D Eli siksi en haluaisi sitä mistään tilata :)

      Poista
  14. kun sä jossain postauksessa kirjotit et sait joskus noin, 500€ blogin kautta rahaa parissa kuukaudessa, niin mitä mainosverkostoja käytit? tai mitä kautta sait rahaa? kiitos jos vastaat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taisit sekoittaa minun ja Siljan blogit keskenään, koska Silja kirjoitti tuosta aiheesta postauksen :)

      http://lifeofsilja.indiedays.com/2013/10/13/bloggaaminen-tyota/

      Ja Silja tuossa postauksessa lukeekin jo valmiiksi vastaus tuohon kysymykseen :)! "Joskus muutama vuosi takaperin asensin mun blogiin Googlen mainokset".

      Poista
  15. Onlyssa myydään myös karvaliivejä :) Forumissa on ainakin vielä jäljellä kokoa S :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin itseasiassa Onlyssa sovittamassa kyseistä liiviä, mutta se oli jotenkin todella iso ja S kokokin näytti isolta päälläni :D! Muuten liivi oli aivan ihana <3

      Poista
  16. joku on laittanu We Heart Itii ton sun kuvan missä on noi vaaleanpunaiset shortsit. En pysty nyt linkata, mutta on varmasti sama kuva kun sama tyynykin taustalla! Ilmoittelin nyt vaan, laitan linkin vaikka myöhemmin jos et oo jo nähnyt sitäniuvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseäni ei haittaa olenkaan, jos kuviani lisäillään We Heart Ittiin :) Olen aina enemmänkin otettu siitä, jos näen kuvani siellä! Kyseessähän on kuitenkin "inspiraatiosivusta" eli siellä tykkäillään kauniista ja kivoista kuvista omaksi inspiraatioksi :) Eriasia, jos joku käyttäisi väärin kuviani kuten esiintyisi minuna tai esittelisi minun ottamiani kuvia omanaan..Kiitos kuitenkin, kun tulit sanomaan :)

      Poista
    2. aaa, no hyvä. Joo ei se esiintynyt mintenkään sinuna :)

      Poista
  17. Tukholman drottningatanin topshopissa löytyy mustiakakarvaliivejä :)

    VastaaPoista