23 lokakuuta 2013

Höpöttelyvideo

Psst. Muistattehan vaihtaa videon laaduksi 1080p! 


xoxo, Natalia

89 kommenttia:

  1. Voitko laittaa videon näkyviin YouTuben puolelta? Koska en pysty puhelimellani videoita katsomaan muualta kuin YouTubesta :( jään innolla odottamaan milloin sinusta tulee youtubettaja haha, kunnon kanava vaan pystyyn ;) täällä ollaan kannustamassa ainakin! Mitä laukun sisällä on videoita ja asuvideoita odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt videon pitäisi näkyä myös youtubessa :) Unohdan aina sen, että jotkut katselevat videota puhelimella ja silloinhan sen pitää tietenkin näkyä myös youtubessa :D Pahoittelut! Haha, itseasiassa olen joskus miettinyt, jos alkaisin tekemään myös enemmän videoita youtubeen, mutta se nyt on vielä tällaisella ajattelu tasolla :D Nyt aluksi olen ajatellut, että tekisin tänne blogiin aina kerran kahdessa viikossa videoita ja voisin tehdä noita "Tag" videoita, mitä youtubereilla näkyy paljon :) Ihana kuulla ja kiitos kannustuksesta <3

      Poista
    2. Hei toi on tosi hyvä idea! Sun videot on aina niin ihania :)

      Poista
  2. http://www.bloglovin.com/frame?post=1784059873&group=0&frame_type=a&blog=10888427&link=aHR0cDovL3NoYXJvbi5pbmRpZWRheXMuY29tLzIwMTMvMTAvbWlzc2EtbWVuZWUtcmFqYS8&frame=1&click=0&user=0

    Mitä mieltä olet tästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura P kirjoitti tuolla postauksen kommentteissa seuraavasti:

      "Boy Londonin perustaja Stephane Raynor oli todellakin 1970-luvulla syntyneen punk-liikkeen yksi avainhenkilöistä. Punk-alakulttuuriin kuului olennaisena osana kapinointi ja anarkia. Tärkeässä roolissa oli myös pukeutuminen, jolla osoitettiin yhteenkuuluvuutta ja viestittiin alakulttuurin aatteesta “valtaväestölle”. Boyn logo on siis osa tätä kapinaa. Vaikka logo onkin hyvin kyseenalainen, ei sen tarkoitus ollut puolustaa natsiaatetta, vaan ennemminkin haistattaa pitkät yhteiskunnalle ja aiheuttaa pahennusta. Logo oli siis irroitettu sen alkuperäisestä kontekstista huomionhaku tarkoituksessa ja se käännettiin tässä tapauksessa symboloimaan tietynlaista vapautta. Saman tyylistä symboliikkaa ilmeni punk-kulttuurissa muuallakin.

      1970-luvun punk-liikkeellä ei myöskään itsessään ollut mitään tekemistä uusnatsismin kanssa. Tyylillisesti yhtymäkohtia kyllä löytyy, mutta uusnatsismissa kyse on ennemminkin 1960-luvulla syntyneen skinhead-liikkeen ääri-ilmentymistä. Harmillista on toki se, että tällä hetkelläkin trendikäs tyyli on saanut siitä syystä hieman kyseenalaisen leiman.

      Mutta kuten omassa esimerkissäsikin mainitsit, asioilla ja symboleilla on eri ihmisille monia eri merkityksiä. Siitä syystä on hyvä ottaa asioista selvää ja tutustua taustoihin perusteellisesti."

      Olen tämän kanssa aikailailla samoilla linjoilla.

      Poista
  3. Wää oot tosi kaunis!!:) Ja ihanan luonnollinen ja positivinen! Harmi että kävi noin noiden keittiökaappien kanssa :/ ikävästi tehty että Se ei sit osannutkaan maalata niitä :S ootteko vielä sen tutun tutun kanssa väleissä jos saa kysyä? Mut jatka samaan malliin oot paras bloggaaja ! Hyvää syksyä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos :) Ihanasti sanottu ja todella kiva kuulla, että olet tykännyt <3 No oli kyllä vähän ihme temppu lupautua maalaamaan oikeastaan tuntemattomien ihmisten keittiönkaapit, jos ei ole varma edes siitä onnistuuko. Tai olisi heti alkuun sanonut ettei ole varma onnistuuko, mutta voi yrittää :D Kyseessä on vielä kuitenkin aikuinen ihminen, eikä mikään parikymppinen nuori.. Emme siis tätä aikaisemmin tunteneet koko ihmisitä, emmekä ole olleet häneen missään muissa yhteyksissä kuin mitä näihin keittiökaappeihin on tullut =). Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  4. Ihana video! Ei tietenkään sun vika ole toi hirveä keittiönkaappi episodi, teet asuntopostauksen heti kun susta itsestäs siltä tuntuu :-) Kiva kuitenkin et ootte saanut melkein kaikki kaapit jo paikoilleen, en malta odottaa asuntopostausta! Kivaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit videosta ! Ja kiitos ymmärryksestä sekä kärsivällisyydestä <3 Itsekään en malta odottaa, että pääsen tuon postauksen teille tekemään :) Kiitos ja oikein mukavaa keskiviikkoa myös sinulle <3

      Poista
  5. Voi sä oot kyllä niin ihana!:) Hymy tuli huulille, oot sellanen ihanainen persoona. Ja elähän pahoittele, ei ole sun vika että on ollut tuollaista säätöä niiden kaappien kanssa;P Ootan hirmusti sitä asuntopostaustasi, mutta ei kiirettä. Silloinhan se täytyy tehdä, kun kaikki on sitten valmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu, kiitos :)) Kiitos ymmärryksestä <3

      Poista
  6. voi vitsit ku oli käänteitä tapahtumissa. :D mutta ihana video! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah no joo, muutama käänne on tullut noiden keittiönkaappien kanssa :D Kiva, että pidit :)

      Poista
  7. Ihana Nata nähdä sua pitkästä aikaa! :) joo ymmärrän hyvin ton tapahtuneen jälkeen, ettei postausta oo tullu. Pikaisia parenemisia Jonathanille! :)) kuulosti aika pahalta :( apua ärsyttää se teiän tuttu, joka kumminki lupasi maalata yeidän kaapit, mut pilaski ne. No onneksi ne oli nyt hyvissä käsissä :)
    Sulla on muuten ihana paita! :) ja kaunis olet! Tykkään lukea sun blogia se aivan paras! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :)) Kiitokset, Jonathanin puolesta! No niimpä. Vähän ehti mennä hermot noiden kaappien kanssa ja oltiin jo jossain vaiheessa ihan varmoja, että joudutaan varmaan kohta tilamaan kokonaan uudet kaapit.. :D Kiitos kiitos ja ihana, että olet tykännyt <3 Ja kiitos myös ymmärryksestäsi :)

      Poista
  8. Ihana video ja oot niin tajuttoman kaunis <3 Miten ne siellä maalaamossa hyvitti tuon odotuksen, ja paljon kaappien maalaus suunnilleen maksoi? :--) Ollaan poikaystävän kanssa maalauttamassa kanssa meidän kaappeja niin sillä vaan utelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Antoivat meille tuntuvan alennuksen kaappien hinnasta, koska jouduimme niin kauan odottamaan kaappien valmistumista :) Tämä oli mielestäni todella reilusti tehty ! Hinnat vaihtelevat aikailla varmaan maalaamoittan ja hinta määräytyy myös sen mukaan, että montako ovea haluatte maalauttaa, millä maalilla/minkä värisiksi, kuinka isoja ovet ovat yms yms. Meillä maalautuksen alkuperäinen hinta oli noin 600€! :)

      Poista
  9. voi vitsi oot ihana, niin pirtee! :-)

    VastaaPoista
  10. Voi ei! Ihan kauhea kaappiepisodi! Mut hyvä et asia on toivottavasti kohta ohi!
    Pakko sanoa, mutta en ymmärrä miten voit olla aina noin järkyttävän kaunis! :D oot kyllä saanut hyvät geenit!

    Kysyisin sulta pari jutttua sheinsidelta tilaamisesta. onko palauttaminen ilmaista ja helppoa? Minkäkokoisia Sheinsiden vaatteet on? Esim vastaako s-koko sun mielestä ennemmin pientä vai isoa s-kokoa? Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä :D On kyllä ollut välillä hermot vähän kireällä noiden kaapien suhteen, kun mikään ei ole niiden kanssa tuntunut onnistuvan sitten millään.. Onneksi nyt vihdoin alkaa näkyä valoa tunnelin päässä :D Ja voi kiitos, todella ihanasti sanottu <3

      En valitettavasti osaa sanoa mitään tuosta palautuksesta, koska en itse ole ikinä mitään joutunut palauttamaan. Olen kuitenkin saanut sellaisen käsityksen, että tuo palauttaminen ei ole mitään kovin yksinkertaista, koska vaatteet tulevat kuitenkin melkein toiselta puolelta maapalloa. Kannattaa siis kunnolla tarkistella vaatteiden mittoja yms. ennenkuin tilaa niin säästyy mahdollisilta palautuksilta :) Täältä voit kuitenkin lukea lisää palautuksista ja miten ne tulee hoitaa: http://www.sheinside.com/Return-Policy-a-281.html . Osa vaatteista vastaa normaalia s-kokoa ja osa mielestäni taas on vähän normaalia pienempiä. Onneksi kuitenkin tuolta tuotteen alta kuitenkin löytyy tuollainen "info-boksi", josta voi tarkistaa vaatteeiden mitat ja vähän esimerkiksi mittailla mihin asti s-kokoinen hame tulee ja mihin m-kokoinen tulee. Toivottavasti tästä oli apua :) Ja kysy ihmeessä lisää, jos sinulla on kysyttävää niin autan mielelläni parhaani mukaan.

      Poista
    2. Osaatko sanoa kuinka kauan tuolta sheinsideltä kestää yleensä paketti tulla? Mulla tulee nimittäin ensi viikon alussa jo kuukausi täytyy tilauksesta, pitäiskö tässä alkaa jo huolestua? Kiitos jo etukäteen!
      Niin ja vielä - sulla on aivan ihana blogi, oon tullut lukiaksi vasta vähän aikaan sitten ja nyt jo sun blogissa käyminen kuuluu jo päivän rutiineihin:) Ihanaa syksyä!

      Poista
    3. Itselläni on yleensä kestänyt noin kolme tai neljä viikkoa tulla :) Kerran taitaisi mennä jopa viisi viikkoa, mutta silloin paketti oli jäänyt tulliin, joka myös hidastutti paketin saapumista perille asti! Eli ei kannata huolestua vielä :D Kyllä se paketti sieltä tulee :)!

      Voi miten kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ja tervetuloa lukemaan :))!

      Poista
    4. Okei no mutta kiitti silti tosi paljon vastauksesta! :) mittailen itseäni ja tilaan sitten varmaan vaan riskillä :D eniten pelottaa että vaate on liian iso koska oon tosi lyhyt ja hoikka :/ onneksi vaatteen pienentäminen on suht helppoa toisin kuin isontaminen :D
      T:ensimmäinen ano

      Poista
  11. Oisko sulla vinkkejä miten saisin hiukset tuuheammiksi? Käytätkö itse mitään aineita jotka esim. Tuuheuttavat? Kiitos jo etukäteen sillä tää on mulle tosi iso ongelma ku tein joskus sen virheen että ohensin paksut ja luonnonkiharat hiukseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla Tigin Totally Bakediä! Itse ostin hetki sitten tuon kyseisen tuotteen ja olen tykännyt todella paljon :) En ole ennen törmännyt tuotteeseen, joka antaisi samalla tavalla tuuheutta kuin tuo! Ja tiedän hyvin tuon tuntee.. Itse joskus vuosia sitten olen leikkattanut hiukseni kerroksittain, mikä oli todella suuri virhe :D Harmittaa älyttömästi, koska tuo kerrosten kasvatus on todella rasittavaa puuhaa.

      Poista
  12. Mitä huulipunaa tms sulla on huulissa? Tosi ihanan väristä! Oottelen jo innolla postausta teidän kodista ja toivottavasti saatte kaapit pian kuntoon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YSL:n huulipunaa sävyssä 15 ja sen päällä Viva La Divan nudea huulipunaa sävyssä 19 :) Ihana kuulla ja itse odotan kovasti, että pääsen tuon postauksen tekemään!

      Poista
  13. hyi siis miten jonathanille tuli se haava? :s kuulostipa kauheelta! ja muutenkin tosi ikävä ja ärsyttävä toi koko kaappisähläys :/ onneks se on nyt vihdoin melkein ohi!

    paranemista jonathanille ja kyllä me lukijat jaksetaan odotella sitä asuntopostausta, sulla on kuitenkin täysin ymmärrettävä syy sen viivästymiseen :) video oli taas kerran ihana, en tiedä toista bloggaajaa kuka olis videolla yhtä luonnollinen ja aito ja myös piristävä kun oot aina niin hymyileväinen ja pirteä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hups kuuntelin videon vielä uudelleen paremmalla keskittymisellä niin siinähän se jo tulikin sanottua et se haava tuli siitä kun jonathan onnistu lyömään kätensä ruuvimeisseliin, sori siis tosta tyhmästä kysymyksestä! :D

      Poista
    2. Haha ei mitään. En yhtään ihmettele, jos joku kohta meni aluksi ohi, koska olihan tuo video kuitenkin 8 minuuttia pitkä :D No niimpä. Enää muutama viikko niin sitten pitäisi olla vihdoin tämä sähellys näiden kaappien kanssa ohitse :D

      Kiitos Jonathanin puolesta :) Ihana kuulla ja kiitos ymmärryksestä <3 Todella kiva, että olet tuota ja mieltä :) Kiitos mukavasta kommentistasi <3

      Poista
  14. Sulla on aivan ihana blogi ja oot ihan upee! :)

    VastaaPoista
  15. ooi ihana video oot superkaunis ja paras bloggari!! yhen asian haluisin kysyy et mikä on pitänyt sut ja jonathanin jo yli 2 vuotta yhessä? :o kiinnostaa muuten vaa ootte täydellinen pari! <3 riitelettekö paljon tai sillee ees välillä jostain? ootte luodut toisillenne awww ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, kiitos :)! Ja haha, en nyt tiedä mitä tuohon pitäisi oikein vastata. Miksi nyt yleensä ihmiset ovat yhdessä :D Viihdymme todella hyvin toistemme seurassa, hän on samalla parasystäväni sekä poikaystäväni, meillä on paljon yhteistä ja tietenkin rakastan Jonathania aivan älyttömästi <3 Olen todella onnellinen, että olen löytänyt elämääni sellaisen ihmisen kuin Jonathan :) Ja tietenkin kaikki parit riitelevät aina välillä, sehän on aivan normaalia! Varsinkin, kun asuu yhdessä ja viettää paljon aikaa yhdessä. Meidän riidat ovat kuitenkin aina jostain aivan pienistä ja turhista asioista ja riidat sovitaan aina oikeastaan heti puhumalla. Meillä ei ikinä ole vielä ollut sellaista riitaa, että toinen olisi lähtenyt kotoa ovet paukkuen tai vastaavaa :D

      Poista
    2. ooi mut vähän hyvä et teillä on menny noin hyvin ettei oo ollu mitää pahempaa kun pikku riitaa tai et toinen ois lähteny just sillee ovet paukkuen:)) paljon onnee teille <3

      Poista
  16. ihana video ja ihana sinä! oot tajuttoman upea natalia!!

    VastaaPoista
  17. Koska laitat loput kuvat siihen kuvapostaukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla olisi tarkoitus ehtiä kuvailemaan loputkin kuvat siihen postaukseen :)!

      Poista
  18. mitä rokotuksia jonathan joutu ottaan sen haavan takia? jäykkäkouristuksen varmaan ainakin?

    VastaaPoista
  19. oi voi teitä<3 :( :D noh täytyy ny toivoo et kaikki alkaa sujumaan ja menee parempaan suuntaan! Pidän peukut pystys xP Tsemmppii! =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Toivotaan, että pian saadaan viimeinenkin ovi maalauksesta takaisin ja ovi paikoilleen ilman ongelmia :D :)

      Poista
  20. Voi ei, harmittaa kyl teijän puolesta toi tollanen poropeukalo, joka pilaa teijän kaapit ja sen takia kestää niin kauan saada ne. :/ kai te pyysitte jotain korvausta siltä? ja ei kai teijän tarvinnut maksaa siitä teijän kaappien pilaamisesta sille? Muaki harmittais kyl niin paljon tollanen, niin ymmärrän teijän ärsyyntymisenki siinä. :/ Ja ei sun tarvii pyydellä anteeks sitä, jos et oo postaillut. Ihan ymmärrettävä syy ja onhan sulla muutakin elämää, kun tää blogi, joten ei huolta, ei me lukijat täältä heti lähdetä, vaikka olisit pari päivää lomalla blogin kirjoittamisesta. :) Video oli kyl tosi söpö, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. En pysty ymmärtämään miten aikuinen ihminen lupautuu maalaamaan tuntemattomien keittiönkaapit, jos hänellä ei todellisuudessa ole hajuakaan siitä mitä on tekemässä :D Olisi vaikka heti alkuun sanonut, että ei ole varma onnistuuko, mutta yrittää parhaansa tai jotain vastaavaa.. Ja emme tietenkään maksaneet hänelle yhtikäs mitään siitä, että hän onnistui vain pilaamaan kaappimme :P Nyt kyllä vaadimme korvauksia, koska oli täysin omaa huolimattomuuttaan UNOHTANUT ottaa yhden kaapeistamme mukaan, kun hän toi kaapit meille. Hänen takiaan meiltä puuttuu yksi kaappi ja joudumme nyt odottelemaan muutaman viikon, jotta viimeinenkin kaappi saadaan maalattua :/.

      Ihana, että minulla on täällä blogissa näin fiksuja ja ihania lukijoita, jotka ymmärtävät <3 Kiitos mukavasta kommentistasi ja ihanaa syksyn jatkoa sinulle :)

      Poista
  21. oot tositositosi kaunis tässä videossa!! jotenkin freshin näkönen :) ja harmi kuulla kaikki vastoinkäymiset :(

    tsemppiä ja ihanaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
  22. Hahah voi ei mitä sähläystä, toivottavasti ette joudu vähään aikaan remontoimaan mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Nyt ei kyllä ainakaan hetkeen tee mieli remontoida yhtään mitään! Ja tästä lähtien annetaan ammattilaisten hoitaa hommat alusta lähtien :D

      Poista
  23. Voi kaappi, tiiän kokemuksesta kuinka paljo tollanen ärsyttää... Meillä kävi vesivahinko, ja tuttavan korjauksen piti kestää noin viikon. Lopulta oltiin neljä kuukautta uimahallin suihkun varassa ja ilman pesukonetta...
    Oli kuitenki tosi ihana kuulla susta viimein! :) oot aivan mielettömän symppis tyyppi!:* paranemisia jonatanille.!
    Kaikkea hyvää teille ja parempaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tuohon verrattanu nuo meidän kaapit ovat todella pientä :D Niitä ilman nyt pystyi kuitenkin ihan helposti elämään! Voin vain kuvitella kuinka turhauttavaa tuo on ollut..

      Oikein mukava kuulla ja kiitos kovasti! Kaikkea hyvää myös sinulle ja hyvää syksyn jatkoa <3

      Poista
  24. Eikä miten paljon vaivaa on tullut yksien keittiökaappien takia xD niiden laitto vastustaa viimeiseen asti :DD mikähän siinäkin on xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin :D Mikään ei ole sitten millään meinannut onnistunut noiden kaappien kanssa.. :D

      Poista
  25. Hi Natalia, you are so beautiful and your blog is awesome!! Thanks to you I have even learned little bit finnish,haha:D Have a nice week, greetings from switzerland!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much :) And so nice to hear that you have liked my blog! Haha nice :D Hope you have a great week too and thanks for your comment :) !

      Poista
  26. "ää" "öö" "ää" "öö"

    VastaaPoista
  27. Oot niin aidonoloinen videoilla aina! Kiva kattoa näin pirteitä videoita, vaikka keittiökaappienkin kanssa ollut noin paljon ongelmia! :D lisää videoita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet tykännyt :) Yritän nykyään tehdä noin kerran kahdessa viikossa videon aina tänne blogiin, koska niin moni näistä aina pitää :) <3

      Poista
  28. Eikä miks oot poistanu sen postauksen jossa oli vinkki siitä mite hoitaa kuivia huulia? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2013/10/vinkki-rohtuneille-huulille.html

      Postaus oli vain hetkellisesti piilossa, koska jouduin vaihtamaan nuo kuvat tuohon postaukseen, sillä ne jostain syystä näkyivät kysymysmerkkeinä ! :)

      Poista
  29. Tosi harmi et eka kaappien maalauksen piti olla nopeeta mutta loppupelis se veny noi pitkäks...ymmärrän kyl et se ottaa hermoille ja sit viellä toi Jonathan juttu, onneksi hänelle ei käynnyt kuitenkaan kauhean pahasti:) innolla odottelen asuntopostaustauksen valmistumista! Toivottavasti loppu syksy sujuu paremmin:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniimpä :D Onneksi nyt vihdoin viimeinen kaappi on maalauksessa ja meidän pitäisi saada se muutaman viikon päästä :) Kiitos ja mukavaa syksyn jatkoa sinulle <3

      Poista
  30. tosi harmi et kävi noin teijä keittiönkaappien kans, eka piti valmistuu nopeesti mut sit koko maalaus venykii kauheen pitkäks :/ ja sitten vielä kävi tuo harmi Jonathanille onneksi ei kuitenkaan käynnyt kovin pahasti,paranemisia:) ihana nähdä sinut pitkästä aikaa videolla, asuntovideota odottelen sen valmistuttua!:) toivottavasti loppusyksy sujuu paremmin<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ajattelimme aluksi, että tämä on ihan pieni ja nopea projekti, joka hoituu viikossa :D Ajattelimme väärin.. Ainakin tästä lähtien annamme ammattilaisten hoitaa hommat :D Kiitos ja hyvää loppusyksyä myös sinulle <3

      Poista
  31. En heti tajunnut että ne palat olivat niitä kaappien ovia, joten aattelin että nyt se viimeinen pala löytyy sieltä Jonathanin kädestä :-D mutta joo, oli kiva video

    VastaaPoista
  32. voi kävipäs teillä köpelösti! onneksi ette joutuneet ihan uusia kaappeja ostamaan kuitenkaan :) ootko tehny postausta miten te tapasitte jonathanin kanssa? kiinnostaisi kyllä lukea teidän rakkaustarina! mutta hyvää syksyä sulle ja jonathanille :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :) Ja onneksi nyt viimenenkin kaappi on maalauksessa ja meidän pitäisi saada se muutaman viikon sisällä takaisin ! En ole tehnyt postausta ja varmasti joskus vielä tulen siitä postauksen tekemään :) En kuitenkaan ole suunnitelut ainakaan vielä jakavani meidän tarinaamme nettiin kaikkien luettaville :D Kiitos kovasti ja samoin sinulle <3

      Poista
  33. Oi oot niin ihana ja luonnollinen kameran edessä! :) <3 Ja toi sun pirteys ja positiivisuus on ihanaa!<3 ja oot niin kauniskin :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu, kiitos oikein kovasti <3 Ja kiitokset ihanasta kommentista :)

      Poista
  34. Huh, teille on kyllä sattunu kaikki ikävyydet samaan pakettiin! Tosi ikävää kuulla :/ Onneksi kaikki näyttää menevän nyt parempaan näin, tsemppiä! Täytyy kyllä kehua miten iloisena silti jaksoit tuosta kertoa, vaikutat kyllä niin huipputyypiltä <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin.. Ainakin opimme, että annamme tästä lähtien ammatillaisten hoitaa hommat alusta lähtien, vaikka se vähän kalliimaksi tulisikin :D Ihana kuulla :))

      Poista
  35. Oot ainoa bloggaaja kenen höpöttelhvideoita jaksan katsoa loppuun. Oot niin aidon oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Puhut sujuvasti ja aidosti :) Vaikutat mukavalta.

      Poista
  36. ekan kerran kun oon sun blogia lukenut aattelin et tää on joku "blondi bimbo" joka vaa kirjottelee jotai läpäläpää mut sähän oot ihan loistava kirjottaja ja tosi aidon olonen :-) jatkahan samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että käsityksesi minusta on muuttunut parempaan suuntaan :)

      Poista
  37. onko teillä omistusasunto?

    VastaaPoista
  38. aivan ihana blogi!olet tosi kaunis:)

    VastaaPoista
  39. tosi ihana video!! kaunis oot <3

    VastaaPoista