12 lokakuuta 2013

AUTUMN ♥

Heihei! Palasin eilen yöllä takaisin tänne syksyiseen Suomeen ja on kyllä taas ihana olla kotona. Olimme tänään päivällä vähän ajelemassa sekä kävelyllä Kulosaaressa ja hitsit miten kaunista täällä on syysruskan ansioista. Tsekeissä syksy ei ollut vielä niin pitkällä kuin täällä, joten oli ihana käydä vähän kävelemässä ja ihastelemassa luontoa ennekuin lehdet putovat puista ja talvi alkaa tehdä tuloaan. 


Takki Beavers // Toppi* SheInside // Housut DrDenim // Kaulahuivi Cubus // Laukku Louis Vuitton // Saappaat Zara


Nyt ajattelimme lähteä vuokraamaan leffaa ja hakemaan vähän karkkia illaksi. Oikein hyvää lauantai-iltaa teille kaikille 

xoxo, Natalia

30 kommenttia:

  1. Vau mitä kuvia! :-) hyvää lauantai-iltaa sinnekkin :))<3

    VastaaPoista
  2. Syksyn värit on kyl ihania <3 Tosi kivoja nääki kuvat (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Aivan upean näköistä ! Kiva, että pidit :)

      Poista
  3. Ootko ikinä ajatellut tehä sellasta postausta missä ois vanhoja kuvia susta lapsena ja teininä yms? :) mun mielestä ois nimittäi tosi kiva nähä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ajattelut tekeväni, koska minulla ei ole niin paljon kuvia missään koneella, että saisin tuollaisen postauksen kasaan :/

      Poista
  4. Upeita kuvia :) tää sun blogi on niin ihanan monipuolinen!

    VastaaPoista
  5. mikä uus villitys pitää energia juomaa kuvis kädes ei vittuilulla :D mut hyvä postaus ja ihanat kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, itse en nyt muista nähneeni missään tai todella harvassa blogissa energiajuomia ihmisillä kädessä :D Itselläni sattui olemaan tuo tänään mukana kävelyllä, enkä tullut ajateeleeksi laittaa tölkkiä maahan niin ettei se näkyisi kuvissa ! Kiva, että pidit ja kiitos :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. En ole ikinä elämässäni maistanut EuroShopperin energiajuomaa. Juon muutenkin nykyään toodella harvoin mitään energiajuomia :)

      Poista
  7. AAAH Eva clutch!!!! <3 Täydellisyys! Kävin eilen just kaverin seurana LV liikkeessä ja ihastelin samalla tota ihanuutta <3 Mulla on itelläni Neverfull, eli meillä on ihan sama LV maku haha :D Seuraavana täytyy ehkä kotiuttaa toi:) Mutta täytyy sanoa, että sun blogi on ehdottomasti yks mun suosikeista! Niin monipuolisia postauksia ja oot aina niin ilonen!! Keep it up:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan ihana <3 Todella kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ! Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :)

      Poista
  8. En ole ennen kommentoinut sun blogia ja vasta ihan viime aikoina ryhtynyt lukemaan, mut pakko sanoo et vaikutat tosi ihanalta ja aidolta ihmiseltä! Oot myös todella kaunis, ja muutenkin tykkään sun tyylistä ja asenteesta:) Vaikutat vaan niin maanläheiseltä ja semmoselta hyvältä ihmiseltä, etkä yhtään ylimieliseltä tai semmoselta!! ihanaa, jatka samalla rataa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että olet saanut noin hyvän kuvan minusta tämän blogin kautta :) Tuli ihan hymy huulile, kun luin tuon kommenttisi! Kiitos oikein paljon <3 Ja kiitos sinulle mukavasta kommentista :)

      Poista
  9. Suoristatko hiukset myös esim kouluaamuina ? Jos kyllä niin kauanko sulla suunnilleen menee siihen ja olisko sulla mitään kikkoja tai vinkkejä antaa ? :) sun hiukset näyttää aina niin upeilta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä suoristan :) Ellen tietenkin laita hiuksia kiinni, jolloin en suorista! Ja apua kauankohan siihen menisi.. Hmm. Ehkä noin 5 minuuttia, jos suoristan vain nopeasti :)! Ei valitettavasti ole mitään erityisiä vinkkejä antaa tuohon suoristukseen liittyen :/

      Poista
    2. Kiitos että jaksat vastata aika yksityiskohtaisestikkin vaikka kommentteja sulle tulee paljon ! Ehdottomasti lempi bloggari ♥

      Poista
  10. hei Natalia! :) haluaisin kysyä sulta mielipidettä, ja halusin sen juuri siksi sinulta kysyä koska sinulla on tapana vastata niin rehellisesti ja ystävällisesti kommentteihin. muilta bloggaajilta voisin ehkä saada ilkeänsavyistä vittuilua tähän kysymykseen :/

    mutta mitä mieltä oot siitä, että ne bloggaajat (en tarkoita sinua :3) joilla ei ole mitään "normaalia" päivätyötä, vaan ne jotka kirjoittavat blogiaan työkseen, laiminlyövät sitä. Eli siis kun ainoa työ on kirjoittaa blogia, niin sitten jätetään vähään aikaan kirjoittamatta ja pahoitellaan silloin tällöin postauksen laatua. minua tämä häiritsee todella paljon. tiedän kyllä paljon aikaa bloggaaminen vie, mutta jos se on sinun ainoa työsi niin eikö se silloin pitäisi tehdä kunnolla? Ei kukaan päivätyössäkään voi vaan jättää tekemättä työtään, vaan asiat hoidetaan täysillä ja joskus jopa rajoitetaan omia menemisiään työn takia.

    Kiitos jo etukäteen jos jaksat kertoa oman kantasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ensimmäisenä bloggaamista ei mielestäni voi verrata ollenkaan tavalliseen päivätyöhön, vaikka monet bloggaajat elättävätkin itsensä kokonaan pelkästään bloggaamisella. Jos jonain päivänä ei vaan huvita tai ei ole inspiraatiota niin kukaan ei pakota bloggaajaa postaamaan tai edes kirjautumaan koko blogiin, kun taas päivätyöhöhän hän on aina pakko mennä, vaikkei millään huvittaisi. Normaalisti töissä on selkeät säännöt, sinulla on tietty työ jonka sinä hoidat yms. kun taas bloggaaminen on aika vaapata puuhaa ja enemmänkin verrattavissa johonkin harrastukseen.

      Itse hyvin tiedän, että välillä ei vaan keksi mitään kivoja postauksia, ei ole inspiraatiota, kuvat eivät millään onnistu, tekstin kirjoittaminen tuntuu hankalta ja tällöin sitten niitä postauksia ei tietenkään tule tai jos tulee niin laatu yleensä kärsii. Bloggaamista on todella hankala ymmärtää ennenkuin on itse pitänyt vähän suurempaa blogia. Ikävä kuulla, että joissain blogeissa tuo asia on häirinnyt sinua, mutta koita ymmärtää bloggaajaakin tässä tilanteessa :) Tuskin kukaan aivan tahallaan jättää postailematta, vaan kyllä siihen on aina jokin syy.

      Poista
    2. tuo on aivan totta kylläkin, hyvin kirjoitettu! :) ikävää vain että joku bloggaaja on mennyt vertaamaan bloggaajan työtä siwan kassalla työskentelemisee, joka minusta on aivan väärin! vaikka kassalla oleminen ei nyt niin hohdokkaalta välttämässä kuullostakkaan, niin se on oikeasti aika raskasta duunia :/ kaikilla ei ole mahdollisuutta elättää itseään blogilla..

      toivottavasti en kuullostanut liian negatiiviselta ja lupaan etten enään utele täntyylisiä juttuja! :D

      Poista
  11. mitä kokoa käytät dr.denimeissä?

    VastaaPoista
  12. Kerroit ostospostauksessa, että Tigin After Party hiustuote on parempi kuin Paul Mitchellin super skinny serum. Käytän itse myös tuota Paul Mitchellin serumia ja se on mielestäni ehdottomasti paras lämpösuoja/muotoilutuote. Nyt kuitenki uteliaisuus heräsi tuota Tigin tuotetta kohtaan! Voisitko kertoa millä tavalla tigi on parempi kuin Paul Mitchell? Ja tiedätkö onkohan tuo Tigin tuote miten kallis Suomessa? Paul Mitchellin on aika suolaisen hintainen ja olisi ihanaa löytää joku vastaava ja halvempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidin tuosta Tigin After Partystä lähinnä sen takia, että sen koostumus ei ole öljyinen :) En nyt valitettavasti osaa yhtään sanoa, että paljonko tuo maksaa Suomessa :/ !

      Poista
  13. Ihania syyskuvia! Nyt pitää nauttia tästä ennen niitä loskakelejä :S

    VastaaPoista
  14. Mitä veikkaat, lukevatko ystäväsi blogiasi? ;)

    VastaaPoista