19 syyskuuta 2013

what's been going on

Tuntuu etten ole viime aikoina jakanut elämääni teille täällä blogissa melkein ollenkaan. En tietenkään kaikkea halua kertoa, mutta tuntuu, että viime aikoina en oikeastaan ole kertonutkaan muusta kuin uusista vaatteista, jakanut päivän asujani tai siitä miten olin esimerkiksi käymässä keskustassa kahvittelemassa. Mitä siis minulle oikeastaan kuuluu? 



Minulle kuuluu hyvää muuten, mutta olen nämä viimeiset kaksi viikkoa ollut todella stressaantunut sekä hermojani on koeteltu. Yo-kirjoitukset ovat pyörineet koko ajan mielessä sekä minulla on ollut vähän huono omatunto siitä, että en ole saanut luettua niin paljoin kuin olisin halunnut. Kirjoitusten aiheuttama stressi on ollut siis kova. Ja aivan kuin tuossa ei olisi tarpeeksi niin meillä on ollut nyt viimeiset kuusi viikkoa käynnissä keittiönkaappi -projekti. Annoimme kaapit maalaukseen eräälle tuttavan tuttavalle, jonka piti hoitaa maalaus muutamassa päivässä. Nyt olemme viimeisen kuukauden ajan saanet soittoja aina muutaman päivän välein ja saaneet kuulla mitä ihmeellisempiä selityksiä miksi kaapit eivät ole vieläkään valmiit. Kaikki energia mitä lukemisen jälkeen on ollut jäljellä on mennyt siihen, että olemme joutuneet "taistelemaan" tuon kyseisen henkilön kanssa noista kaapeista. Edellispäivänä mies suostui lopulta myöntämään, että kaappimme ovat pilalla eikä hän voi tehdä enää asialle mitään. Hän kuitenkin lupasi poistaa kaiken maalin ja aineet kaapeista joita hän oli niihin laittanut, jotta voimme viedä ne kunnolliseen yritykseen maalautettavaksi. Voitte vain kerran arvata, että tänään kun olimme kaappeja hakemassa, että oliko niistä ne maalit poistettu.. Onneksi yritys johon meidän olisi alunperinkin pitänyt viedä kaapit suostui ottamaan ne vastaan ja he lupasivat tehdä parhaansa. Parin viikon päästä meidän pitäisi nyt vihdoin saada kaapit takaisin. 



Joo-o. Joku nyt varmasti ajattelee, että huhhuh onpas minullakin isot ongelmat. Eiväthän nuo mitään ongelmia olekaan, mutta kyllä tämä kaikki on vetänyt hermoni todella kireälle. Se, että hermoni ovat kireällä näkyi hyvin esimerkiksi tuon videon kohdalla jonka tein ja sen jälkeen sitten poistin. Olin käyttänyt monta tuntia siihen, että sain tuon videon teille tänne blogiin ja muutamien inhottavien kommenttien jälkeen "löin hanskat tiskiin" ja poistin koko videon. Onneksi kuitenkin kirjoitukset ovat kohta ohitse ja kaappiemmekin pitäisi olla nyt hyvissä käsissä. Tunnelin päässä alkaa siis näkymään jo valoa :D! 



Neule* Oasap.com (tästä) // Housut Bershka // Kaulakoru* Choies.com (tästä) // Kello Michael Kors

Sellaista. Muuten kuitenkin minulle kuuluu kaikin puolin hyvää :)! Nyt kuitenkin jatkan lukemista ja sen jälkeen pitäisi alkaa siivoamaan sekä laittamaan ruokaa! 

*saatu

xoxo, Natalia

102 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ootpas taas niin kauniina:)Ja ihan ymmärrettävää, että tuollaisista asioista menee hermot kireälle, itselläni menee ihan pienistäkin asioista hermot kireälle. Tälläkin hetkellä kun kirjoitan tätä kommenttia niin stressaan huomisesta koulupäivästä kun on näyttö:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos :) Eikä, tsemppiä sinulle huomiselle !

      Poista
    2. Kiitos paljon:) tulee hyvälle mielelle kun pyrit vastaamaan aina kaikkiin kommentteihin!

      Poista
    3. Oikein kiva kuulla!! Yritän aina vastata kaikkiin, mutta esim. nyt nuo kirjoitukset vievät sen verran aikaa ettei minulla aina välttämättä ole mahdollista ihan kaikkiin vastata :) Yritän kuitenkin parhaani !

      Poista
    4. Joo ymmärrän ihan täysin, koska kirjoitukset ovat sen verran iso juttu ! Onnea niihin:)

      Poista
    5. Mukava kuulla, että ymmärrät :) Kiitos!

      Poista
  2. Miten oot tehnyt tuon nutturan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2013/09/messy-bun-tutorial-video.html

      En vain nyt ole "avannut" tuota nutturaa :)

      Poista
  3. oot nii upee! aivan ihana myös tuo neyle:) ihan kateelliseks tässä tulee :D todella ikävää että jouduitte odottamaan kaappeja ! :/ ja tsemppii kirjotuksiin :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 No niimpä.. Toivotaan, että nyt kaikki sujuisi hyvin noiden kaappien kanssa :) Kiitos ja mukavaa syksyä sinulle !

      Poista
  4. Ei voi olla totta! Kai se kaappien pilaaja korvaa aiheuttaneensa? Ettei teille tulisi ylimääräisiä kuluja toisen aiheuttaneesta harmista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme olleet onneksi ehtineet maksamaan hänelle työstä! Ja jos nyt vain kaappien maalaus onnistuu tuolla kunnon yrityksessä niin itse en ainakaan halua kyseiseltä henkilöltä enää yhtään mitään :D Jos taas ei niin silloin kyllä haluamme jotain korvausta koska hänhän ne kaapit on mennyt pilamaan. Mutta pidetään nyt peukkuja, että kaikki menee hyvin :) !

      Poista
  5. Ihana tyyli ja kaunis olet!<3 Onnea loppuihin yo-kokeisiin!:) Todella törkeää laittaa toisen videoon typeriä ja ilkeitä kommentteja! Mutta hyvä että sinulla kuuluu hyvää C:

    VastaaPoista
  6. Olet kaunis ja sinulla on todella ihana neule! Se on niiiiin lämpöisen näköinen. Tsemppiä huomiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tuo neule on kyllä ihana! Niin pehmoinen ja mukava päällä :) Kiitos vielä!

      Poista
  7. En ikinä kommentoi kenenkään blogiin, mut nyt haluun sanoo et ekaksii oot ihan mielettömän kaunis ja rakastan sun tyylii (vaikka siis sun mukaa sulhan ei oo mitää tietynlaista tyyliä) ja kaikkii vaatteita, mitkä on näkyny tääl blogis! ja sit siitä videosta: jos vaa siis joskus viel ite mietit et laittaisko sen meikkivideon uudestaa, nii muista et vaikka niit hirveitä ja täysin turhia huonoi kommentteja tulikii ensimmäiseen useempii, nii sun blogias lukee silti varmasti enemmän ihmiset, jotka ihailee sua ja ottais siitä videosta mallii/vinkkejä, ja jotka myös kommentois kohteliaita kommenttei tai vähintää asiallisesti!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että kommentoit ja ihana kuulla, että olet tykännyt <3 Kiitos paljon :) ! Olet aivan oikeassa. Minulla on nyt vaan ollut kova stressi niin tuo video oli vielä piste iin päälle :D Niin moni kuitenkin kovasti odotti tuota videota niin ajattelin jossain vaiheessa nyt paremmalla ajalla kuvata uuden :)

      Poista
  8. Sulla on kyllä aivan upeat hiukset! (: Ja tosi ihanan oloinen asu myös. :3 Tsemppiä vielä kirjotuksiin! (:

    VastaaPoista
  9. käytätkö itseruskettavaa ? mitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käytän :) Itse en yhtään viihdy tai tunne oloani kivaksi kalpeana ! Ja mielummin käytän itseruskettavaa kuin makaan solariumissa, koska minua ainakin pelottaa ihosyövän riski ja solarium myös vanhentaa ihoa. Käytän yleensä joko St. Moritzin tai Kicksin omaa itseruskettavaa! Ne ovat ehdottomat suosikkini kaikista itseruskettavista joita olen tähän menessä kokeillut =)

      Poista
  10. Heippa! ei liity postaukseen mutta kaipailisin hiukan apuja.. tilasin sun innoittamana sen "dope" topin choies kaupasta ja maksoin kalliimman postimaksun jotta tuote saapuisi perille nopeammin.. tilauksesta on nyt kuitenkin jo 2 viikkoa sitten eikä tilausta ole vieläkään näkynyt..

    ^ laitoin tuon aiempaan postaukseen muttet siihen ole ainakaan vielä vastannut.. siksi kyselen sulta koska olet kuitenkin yhteistyössä kyseisen nettikaupan kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu sattuma, että vastasin juuri samaan aikaan tuohon kommenttiisi edelliseen postaukseen, kun olit lähettänyt tämän kommentin :D. Pahoittelut, että vastaukset kommenteihin tulevat vähän viivellä! Niinkuin kirjoitin niin nuo yo-kirjoitukset ovat parhaillaan meneillä ja päivisin olen lukenut niin aikaa kommenteihin vastailuun ei ole ollut yhtä paljon kuin yleensä :)

      "Moikka :)) Kirjaudu choies.com tunnuksillasi sisään, paina "my account" niin pääset sivulle, josta näet tilauksesi numeron ja samassa on linkki DHL:n sivuille josta pystyt kurkistamaan, että missä päin maailmaa tilauksesi menee ! Toivottavasti sieltä saat selville, että missä pakettisi viipyy :) Kysy ihmeessä, jos tarvitse lisää apuja. Autan mielelläni parhaani mukaan :)"

      Poista
    2. sellainen kysymys vielä että mistä mahtaa johtua että Tracking NO. kohdalla on pelkkä tyhjä viiva? mutta silti payment status on "Success"... harmi kun joudun sua nyt tällä vaivaamaan:/

      Poista
    3. Ihan ensimmäisenä et tietenkään vaivaa minua! Autan mielelläni niin hyvin kuin vain pystyn :)!

      Käsittääkseni silloin tuotte ei ole vielä edes lähetetty? Itselläni siinä on aina aluksi näkynyt viiva, kunnes tuote on postissa ja silloin sitä pystyy sitten seuraamaan! Mutta todella outoa, jos tilauksestasi on kuitenkin jo kaksi viikkoa ja rahat ovat menneet perille? Omat pakettini ovat nimittäin aina tulleet tuolla nopealla postituksella noin 4-5 päivässä. Suosittelen kyllä nyt, että olet yhteydessä suoraan heihin ja kysyt, että missä pakettisi viipyy. Heidän sivuillaan näkyy seuraava sähköpostiosoite johon voit olla yhteydessä: webmaster@choies.com :) Jos asia ei selviä niin olethan yhteydessä minuun <3 !

      Poista
    4. mielettömän iso kiitos jo tähän astisesta avustasi!!:)

      Poista
    5. Eipä mitään :) Ja toivottavasti asia selviää mahd. pian!

      Poista
  11. Oot kyllä yks kauneimmista bloggaajista ja vaikutat tosi mukavalle ihmiselle:)! Onko noissa bershkan housuissa kultaset vetoketjut?:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja todella kiva kuulla, että olet saanut tuollaisen vaikutelman :) Ei ole kultaisia vetoketjuja! :D

      Poista
  12. Kaunis olet! :) kurja juttu noitten kaappien kanssa, itselläni ollut samankaltaisia ongelmia lattioiden kanssa :D minkä kokonen tuo sun neule muuten on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Eikä.. Tiedän hyvin miltä sinusta on tuntunut :D Neuletta on vain yhtä "one size" kokoa :)

      Poista
  13. ihana neule! mitä kokoo tuo on, tai onko se kuin iso/pieni kun katoin et se on onesize :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :) Itse käytän yleensä neuleissa kokoa XS-S ja tuo on aivan sopiva minulle ! Sanoisin kuitenkin, että tuo menee myös hyvin ainakin M kokoiselle, koska tuo on malliltaa tuollainen väljä ja löysä !

      Poista
  14. Voi eikäää :( olin säästänyt sitä videota että katon sen ku mulla on aikaa,koska mulla on ollu kauheeta kiirettä viime päivät ja nyt sitten poistit sen :( rakastan vaan sun videoita ja äää..ärsyttää :D minkälaisia ne kommentit sitten olivat jos niitä ilkeitä tuli todella paljon? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii eiii :( Niin moni on ollut harmissaan tuosta, että olen ajatellut jokin päivä kuvata pareammalla ajalla uuden videon ! Eivät kommentit itsesään olleet mitenkään erityisen pahoja. Minulla on vain muutenkin ollut hermot kireällä kirjoitusten ja tuon keittiönkaappi säädön takia niin se, että olin laittanut videoon aikaa ja vaivaa ja "kiitokseksi" sain oikeastaan pelkkää negatiivistä palautetta ja ilkeitä kommentteja oli piste iin päälle :D

      Poista
  15. Täydellinen kaulakoru!!! T. Todella kateellinen

    VastaaPoista
  16. Saanko näyttää kampaamossa tuota ensimmäistä kuvaa koska haluaisin juuri tuollaiset hiukset :)!! olen nyt platina blondi ja haluaisin syksyksi/talveksi juuri tuon väriset(ei liian tummat että saan taas kesäksi ihan vaaleat) ootko itse muuten värjännyt vai kampaamolla :)? onko jotain vinkkejä miten kerron kampaajalle miten tuollaiset saa, ettei se tee sellasia rumia ruskeita yksittäisiä erottuvia raitoja :D? sori kauhee stoori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana tottakai saat näyttää <3 ! Hiukseni ovat oikeastaan tämän väriset surkeiden sattumusten kautta :D Innostuin värjäyttämään itselleni ombre hiukset (jotka olivat siis päältä ruskeat) ja mielestäni ne eivät sopineet minulle ollenkaan! Ja sen jälkeen hiuksiani on raidoitettu takisin vaaleaan ja tuolla seassa on myös omaa väriäni sekä sitä ombresta jäänyttä väriä :D Ja olen siis nyt värjännyt hiuksiani kotona, mutta värjäykset ja raidat on aina laittanut kaverini, jolla on noista jutuista kokemusta :) Kannattaa varmaan siis pyytää kampaajaa laittamaan muutamia eri sävyjä niihin raitoihin :)! Toivottavasti hiuksista tulee sinulle mieluisat!

      Poista
  17. niin ja tohon äskeiseen kommenttiin vielä että oon aina vihannut mun päällä valkoisia paitoja koska platina blondit ns hukkuu siihen väriin ettei ne korostu yhtä kivasti kun esim mustan kanssa! joten toi olis just hyvä väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla juuri tuollaista pientä muutosta raidoituksella! Hiuksista tulee ainakin minusta heti paljon elävämmän sekä luonnollisemman näköiset =)

      Poista
  18. Huhhuh mulla nous hullu ärsytys sun puolesta noitten kaappien takia!! Toivottavasti saatte ne pian takaisin ! :) korvaako tää kaappien pilaaja asiaa mitenkään? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no toivotaan :D On todellakin ottanut hermoihin tämä kaappein kanssa säätäminen! Emme maksaneet hänelle hänen tekemästä "työstään" = kaappien pilaamisesta yhtikäs mitään ja jos nyt maalaus tuolla kunnollisessa yrityksessä onnistuu niin itse en ainakaan tuolta kyseiseltä tyypiltä enää yhtään mitään =D. Jos taas maalautus ei enää onnitu heidän työnsä takia niin silloin kyllä vaadimme jotain korvauksia, koska kokonaan uudet kaapit ja niiden asennus tuleekin jo vähän kalliimmaksi ja pidemmäksi prosessiksi :D

      Poista
  19. Aivan ihana tuo sun neule, näyttää niin lämpimältäkin! Tuo kaulakoru on myös mieletön! :)

    reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Voi harmi noiden teidän kaappienkaa :/ hetken ku menee alamäkeen ni aina jossain kohtaa tulee ylämäki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Olisi pitänyt heti tajuta viedä kaapit suoraan kunnoliseen yritykseen, joka varmasti osaa hommansa :D No ainakin tästä opittiin jotain :)

      Poista
  21. höhhh mäki olin oottanu sun videooo enkä ehtinyt nähä! =(

    VastaaPoista
  22. Hei sinä, joka kommentoit videoissa olevista musiikeista.

    Ymmärrät varmaan etten halunnut julkaista kommenttiasia kaikkien nähtäville, mutta haluaisin kuitenkin kiittää neuvoistasi :) Olin itse valitettavasti saanut väärää informaatiota asiaan liittyen, mutta asia on nyt kuitenkin hoidossa!

    VastaaPoista
  23. On ihan ymmärrettävää että sulla on ollu vähän hermot kireellä... Itse kullakin olis tossa tilanteessa, ainakin mulla :-D Oli kiva lukea pitkästä aikaa tällästä kuulumispostausta sulta, tsemppiä sulle lukemisiin ja itse yo-kokeeseen sekä tohon kaappiprosessiin kanssa! :-) <3 ja p.s ihana asu sulla noissa kuvissa ja toi koru on jotain sellasta mikä munki on pakko saada... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit vaihteeksi tällaisesta postauksesta :) Kiitos oikein paljon ja mukavaa syksyä sinulle <3

      Poista
  24. voi sun blogi on aivan ihana ♥ älä välitä kettuilevista anoista!

    VastaaPoista
  25. <3 oli niin ihana postaus :) mun mielestä on ihana että saa kuulla välillä blogeissa jotain tollasta ehkä ei niin hyvää, ettei tunnu että bloggaajien elämä on aina niin täydellistä tai sillee ku yleensä kaikki tykkää puhuu tietenki niistä hyvistä asioista vaan.. mutta jotenki ihana ku oli välillä tällänen postaus:) tsemppii sulle niin paljon! :) ps. ihanat vaatteet ja oot niin kaunis ! <3

    VastaaPoista
  26. Harmillinen tuo kaappi juttu :/ Mullakin on stressiä kirjotuksista, tosin mä kirjotan nyt vain terveystiedon. Jotenkin hirvee homma saada ittensä lukemaan. Inhottaa muutenkin kun sata asiaa menossa samaan aikaan ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle :s Tsemppiä sulle kirjoituksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä.. :/ Tiedän hyvin tunteen :D Kiitos ja tsemppiä myös sinulle!

      Poista
  27. Tosi paljon onnea Nata kirjotuksiin :))! pidän sulle peukkuja pystyssä loppuun saakka! : )
    Nata oot kyl kaunis tyttö :) ja sun neuletakki on ihana ja tosi kivan ja söpön värinen tykkään! :)
    Ihmettelinkin kun en enää löytänyt sitä meikki videota :o onneks olin ehtinyt katsoa sen! :) Aivan ihana video :) tyhmää semmoset ihmiset jolta tulee negatiivisia kommentteja ne on sulle kateellisia!
    Ei kannata välittää niistä..
    Hyvää loppuviikkoa :))!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon <3 Ja kiva kuulla, että pidit videosta. Yritän nyt tällä viikolla kuvata uuden videon niitä varten, jotka eivät tuota videota ehtineet näkemään! Nyt minulla on vihdoin kirjoitukset ohitse niin pystyn nyt tuon videonkin kuvaamaan vähän paremmalla ajalla :)) Kiitos mukavasta kommentista ja ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  28. täysin ymmärrettävää että on hermot kireellä jos on kauheesti muuta ajateltavaa ja kokeet stressaa, viimisenä siinä kaipaa täysin turhaa negatiivista palautetta omasta panoksesta ! ihanaa ku oot jaksanu kirjottaa blogia samalla, mä oon jo pitkään tykännyt lukea kun oon niin samaistunut kuvaan jonka oon susta saanut ! tsemppiä tohon kaikkeen hirveesti ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla :)) Ja kiitos oikein paljon aivan ihanasta kommentista <3 :)

      Poista
  29. Jokanen reagoi eri asioihin eri tavoin :) Kyllä muaki ärsyttäis jos ei ois keittiönkaappeja moneen viikkoon :D Tsemppiä, kohta kirjotukset onkin jo ohi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no niimpä! Ja kaikki nuo selitykset joita olemme sieltä joutuneet kuuntelemaan.. Argh :D Jep, nyt on kirjoitukset ohi!! Vihdoin :)

      Poista
  30. Anonyymi19. syyskuuta 2013 0.10

    HEI sinä ihana voitko auttaa mua :) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/puserot/boy-london-2783/boy-eagle-sweat-278479-10/ sullahan on tollanen paita? mitä kokoo sun paita on? aattelin että onko noissa normaalit koot? esim onko verrattavissa ginan tai h&m kokoihin vai onko noissa tosi isot tai pienet koot, äh en osaa selittää mut ois kiva jos voisit auttaa : )
    Vastaa


    ois kiva jos vastaisit tohon joskus -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitellut siitä, että vastaukset kommenteihin tulevat vähän viiveellä. Yo-kirjoitukset rajoittavat tällä hetkellä paljon aikaani niin en heti pysty kaikkiin kommentteihin välttämättä vastamaan :) Yritän kuitenkin aina vastata kaikkiin, vaikka vastaukset tulisivatkin vähän viiveellä. En siis ole mitenkään tahallani jättänyt vastaamatta juuri sinun kommenttiisi vaan edellisessä postauksessa on vielä paljon kommentteja jotka odottavat vastausta. Toivottavasti ymmärrät :)!

      En kuitenkaan nyt osaa valitettavasti auttaa sinua tuossa asiassa, koska omat boy -juttuni ovat tilattu Choies.comista tai Oasapilta eli ne eivät ole aitoja. En siis tiedä ollenkaan noista kooista!

      Poista
  31. Toivottavasti sun kirjotukset menee hyvin!! =) yleensa kun on joku iso juttu mika pitaisi hoitaa kunnolla niin kaikki pienemmatki asiat jotka ei mee suunitelmien mukaa nii tulee aina fiilis et miks aina mina :D mut se on elamaa.. Oot ihana rakastan lukea sun blogia!! Saan mm inspiraatiota mun tyyliin! Ihana asu ja varsinki toi koru! Love it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän hyvin tuon tunteen :D Ja onneksi kirjoitukset menivät ihan hyvin tai ainakin sellainen fiilis jäi käteen :) Ja todella ihana kuulla <3 Kiitos kivasta kommentista :)

      Poista
  32. Ootko poistanut sun vanhoja postauksia vai onko vika vaan mun puhelimessa ? :( Toivottavasti et, niistä oli kiva hakee inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni osa vanhoista postauksistani oli suoraan sanottuna järkyttäviä ja siksi olen niitä piiloitellut ! :(

      Poista
  33. Haha tuo kaappitilanne kuulostaa niin tutulta! Itse opin, että koskaan ei kannata antaa mtn remontoitavaksi kenellekkään joka on vähänkin ennestään tuttu. Ensin joitain vuosia sitten remontoitiin vanhempieni asunto, tuttujen kautta, ja siinä kesti turhan kauan ja vikoja kyseisestä rempasta löytyy vieläkin. Noh, nyt oli sitten oma huoneisto remontissa, ja olivat kavereita. Meni 8kk saada pienen huoneiston remppa valmiiksi, kun normaalisti tää suoritettaisiin max 2 kk... :D Että tiedän täysin mitä tarkoitat kun on hermot kireällä jostain tuollaisesta. Ja tästäkin remontista löytyy virheitä kokoajan. Että tsemppiä kaappien kanssa, luulisi että kunnon firmaan ainakin voi luottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 8 kk!!! Eikä :D Tuon rinnalla tuo meidän 6 viikkoa tuntuu todella lyheyltä ajalta! Niin ja ainakin nyt tästä opimme, että tästä lähtien annamme yritysten ja ammatilaisten hoitaa nämä asiat, vaikka se sitten maksaisikin vähän enemmän :)

      Poista
  34. Mua harmittaa ihan sikana ku en nähny sitä videota:( aijotko laittaa sen vielä takaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tällä viikolla kuvata paremmalla ajalla uuden :)!

      Poista
  35. Ps. Paljon tuo kortu maksaa? o: Ja kauanko siinä kestäisi jos tuolta tilaa?

    -Oona... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru maksaa n. 27 dollaria :) Täältä löydät tieto toimistusajoista : http://www.choies.com/shipping-delivery

      Poista
  36. Mitä mieltä olet huntereista? Osaisin kuvitella sulle sellaset! :)

    VastaaPoista
  37. ihania kuvia! miten onnistut aina löytämään ginasta noin ihania neuleita? minkä niminen tuo neule on?:) ihana nata ja tsemppiä kirjotuksiin! :)

    VastaaPoista
  38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  39. tarkoitin siis edellisen postauksen mustaa neuletta! :D t. sama ano

    VastaaPoista
  40. ei kannata stressaa sitä että kuinka paljon on saanut luettua, tärkeempää on että ymmärrät ne asiat :) Muutama ihminen esimerkiks luki tt kirjoituksiin tooodella kauan ja sai c, minä ja mun kaveri puolestaan noin pari viikkoa ennen koetta tankattiin asiat päähän ja kirjotettiin laudaturit, eli mielummin se laatu kun määrä (munkin tt arvosanat on oikeasti ihan surkeita eli pohjakaan ei mitenkään kovin hehkutettava ollut) . Mut tsemppiä ihan hirveästi! Kirjotin nyt viimeviikolla bilsan ja kyllä muuten ärsytti kun olin lukenut todella paljon ja huolella ja sitten kysymykset oli ihan turhaa pikkutarkkaa kompaa, vaikka alueesta olisi saanut vaikka mitä kunnon kysymyksiä, eli aika tuuripeliä nuo näyttää myös olevan, koska ei kaikki kirjoja jokatapauksessa "voi" osata täydellisesti kannesta kanteen.

    VastaaPoista
  41. Tsemppiä kirjotuksiin ja ps. sulla on niin upeat hiukset! :)

    http://llifeoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  42. harvoin kommentoin mihinkään seuraamiini blogeihin, mutta nyt tuli sellainen olo että pieni tsemppikommentti olisi paikallaan :) jaksamisia kaappien kanssa, tollaset asiat voi ärsyttää niiin pahasti kun ei vaan voi itse vaikuttaa mihinkään. tsemppiä yo:ihin, hyvin ne menee! älä liikaa stressaa, se on kuitenkin vaan todistus, ei sillä niin paljon ole väliä tulevaisuudessa lukeeko siellä E vai C vaikka nyt tuntuu siltä :) kiitos vähän henkilökohtaisemmasta postauksesta kaikista negistelykommenteista huolimatta, mulle ainakin avautu tästä vähän uudenlainen, inhimillisempi kuva susta :)

    VastaaPoista
  43. Tuun joka päivä kattomaan sun blogiin, et joko se meikkivideo ois tullu :D! Mut ymmärrän kyllä et sulla on tällä hetkellä muita kiireitä:) Sellanenki meikkipostaus ois kiva missä teet sun meikin ku lähet jonnekkin juhlimaan!

    VastaaPoista
  44. Mäkin haluan yrittää tsempata, vaikka harvemmin minnekään yleensä kommentoin. :)

    Neuvon olemaan stressaamatta kirjoituksista liikaa. Tietty on hyvä että otat ne erittäin vakavasti, ja niin pitääkin, mutta ne arvosanat eivät kuitenkaan ole koko elämä... Monissa paikoissa lukion päättötodistus merkitsee enemmän kuin kirjoituksien arvosanat (en kyllä tiedä miten siellä menee minne haluat jatko-opiskelemaan, mutta kuitenkin), ja nykyään mm. media ja perfektionismiin tähtäävä yhteiskunta luovat kovin paljon paineita nuorille abeille, mikä on aivan turhaa. Hyvät arvosanat eivät ole oman mielenterveyden riskeeraamisen arvoisia. :)

    Itse henkilökohtaisesti inhoan syvästi kirjoituksien ja niiden arvosanojen painoarvoa tässä maassa. Monet pänttäävät kirjoituksiin aivan hulluna, saavat L:n ja E:n rivistön, ja unohtavat sitten kaiken mitä tuli opittua, sekö sitten on fiksua? En tietenkään tarkoita että kaikille käy näin, mutta pointtini oli se, että kokeena kirjoitukset on mun mielestä todella aataminaikuinen ja epäkäytännöllinen käytäntö, joka ei oikeastaan palvele oikein ketään... Olisi paljon fiksumpaa keskittyä juuri siihen koko lukion aikana suoritettuun näyttöön osaamisesta, eli lukion päättötodistukseen, joka on nk. tiivistelmä koko lukioajasta. Kirjoituksissahan sinut vaan lykätään kuudeksi tunniksi knä kädessä pulpettiin ja siinä sitten toivotaan että kohdalle sattuu oikeat kysymykset joihin osaa vastata. Mutta näin se vaan menee! :)

    Äh, kylläpä tuli ihan kauhea tahaton pukautuminen. :D Siis mitä todella yritän sanoa: lue ahkerasti, mutta älä liikaa ja muista levätä. :) Kirjoitukset on vaan kirjoitukset, ja vaikka kuka ikinä väittäisi muuta, tarvitaan niistä suoriutumiseen taidon lisäksi hiukan tuuriakin. Elämässä on paljon kaikkea ihanaa mistä pitää muistaa nauttia. (Itse en muuten ole koskaan joutunut näyttämään kirjoitustodistusta kellekään.)

    Tsemppiä. <3

    - Annie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvin ajateltu, olen samaa mieltä 😃

      Poista
    2. Siis aivan älyttömän hyvä teksti tämä!:) Olen täysin samaa mieltä, ja itsekin ajattelen tällä hetkellä juuri näin niinkuin Annie kirjoitti!

      -Abiturientti vuosimallia 2013-2014

      Poista
    3. Kirjoitustuloksilla on toisaan harvalle väliä enää vuoden päästä todistuksen käteen saamisesta, se on totta :) Mutta lukion päättötodistuksen arvon suhteen olen eri mieltä; lukioita on tasoa ajatellen niin laidasta laitaan, että päättötodistukset eivät ole läheskään yhtä vertailukelpoisia keskenään kuin yo-todistukset, joissa kysymykset ja ennen kaikkea arvostelukriteerit ovat olleet kaikille samat.

      Poista
    4. Olen samaa mieltä! :-)

      T. Abi

      Poista
  45. Minkä merkisä/mitä lämpösuojaa käytät sun hiuksiin? :)

    VastaaPoista
  46. Ota kuvaa susta pelkillä sun omilla hiuksilla :) ois kiva nähä sellai kuva sust :)

    VastaaPoista
  47. Abivuosi on oikeasti todella stressaava vaikka kaikki ei sitä tajua! Itselläni oli juuri sama tilanne että stressasin sekä kirjoituksista että lukemisesta: jos en lukenut stressasin että minun pitäisi ja jos luin niin olin vain niin västynyt lukemiseen ja tuntui etten tehnyt tarpeeksi. Tsemppiä kovasti kirjoituksiin ja muista olla itselle armollinen! Itse vedin vähän riman alta kirjoitukset, mutta hyvin olen selvinnyt, ei loppuelämä ole välttämättä yhdestä kokeesta kiinni. :)

    VastaaPoista
  48. Ymmärrän kyllä, että stressaa kun sattuu kaikkea ikävää kirjoitusten aikana! <3 Haluan toivottaa sinulle oikein paljon lukuiloa, tsemppiä ja voimia! <3 <3 :)))))

    VastaaPoista
  49. Millä ohjelmalla säädät kuvien koot?:D mulla on kauhea ongelma, aina tulee joko liian isoja tai liian pieniä.. sulla on just täydellisen kokosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millä tahansa kuvanmuokkausohjelmalla pystyy muuttamaan kuvien kokoja :) ! Itse käytän www.pixlr.comia !

      Poista
    2. Kiitos! Tuleeko sulla sitten automaattisesti blogiin sen kokoisina?

      Poista
  50. Kiiitos ymmärryksestä! Nyt on kirjoitukset ohi ja on kyllä helpottunut olo :D <3

    VastaaPoista
  51. En ehtinyt nähdä tuota poistamaasi videota, mutta blogiasi tiiviisti seuranneena en ymmärrä, miten siitä on voinut antaa ilkeää palautetta! Toivon, että pystyt jättämään tuollaiset ihmiset omaan arvoonsa ja jaksat piristää meidän lukijoiden päivää jatkossakin videoilla ja muilla postauksilla. Olet todella kaunis ja postauksiasi on ilo seurata. Niistä saa vinkkejä ja iloa elämään. <3

    VastaaPoista