16 syyskuuta 2013

rocking my Nikes

Kenltäkään ei varmasti ole mennyt ohi tämänhetkinen fitness-buumi, joka on ollut nyt jo hyvän aikaa lähes kaikilla päällä. Tämän myötä monilla on alkanut näkymään enemmän urheilullisia vaatteita katukuvassa ja itse olen nyt useampaan kertaan törmännyt yhdistelmään, jossa aivan tavallisten vaatteiden kaveriksi on vetäisty lenkkarit jalkaan. Nähtyäni Ps. I love fashionin Lindan postauksen, jossa hän oli ihanasti yhdistänyt Niken lenkkarit asuunsa päätin kaivaa esiin omat juoksukenkäni ja vetäistä ne jalkaan. 

idkuva

Takki & Aurinkolasit H&M// Neule Gina Tricot // Legginssit Zara

Näin jo etukäteen tiedoksi, että olen ostanut nuo omat kenkäni yli vuosi sitten ja silloin taisin ostaa ne Intersportista (jos en nyt ihan väärin muista). Enkä nyt tähän hätään valitettavasti osaa yhtään sanoa, että mistä noita samaisia kenkiä voisi löytää :/. 


Mitä te pidätte tuollaisista kengistä yhdistettynä tavallisiin vaatteisiin? 

xoxo, Natalia

151 kommenttia:

  1. Aika erikoinen mut kiva yhdistelmä :)

    muuten tuli mielee että tuleeko mart of chinan tuotteet läheiseen postiin ja ilmoitetaanko siitä jollain tekstarilla tai muulla tavalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo oli vähän erilainen, mutta ehdottomasti kiva :)

      Kun tuotteet tulee postiin niin saat postista sellaisen lapun jossa lukee, että tuotteet on noudettavissa kyseistä lappu vastaan postista ! =)

      Poista
  2. ihan sika kuvan näköistä! (: kun luin tota niin eka vähän ajattelin että ei näin mutta toihan toimii!! ihania kuvia ja ihana Nata! (: ihanaa syksyä sulle ja Jonathanille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :)) Kiitos oikein paljon <3 Oikein ihanaa syksyä myös sinulle !

      Poista
  3. Toi näyttää itseasiassa aika kivalta:)

    VastaaPoista
  4. Ihanat niket ja koko asu!:)
    Mitä kokoa toi sun villapaita on? Ite käytän aikalailla kaikessa kokoa S ja ostin tollasen ginasta kokoa S, mutta en tajua miks se on mulla niin ison ja pitkän näkönen, enkä tykkää käyttää sitä :-( sulla toi on ihan täydellisen näkönen ja ulottuu just hyvään kohtaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Oma neuleeni on XS ! Tuo malli on tosiaan aika reilun kokoinen :/

      Poista
  5. Mäkin tykkään yhdistellä juoksukenkiä ihan arkivaatteiden kanssa, tosin mä teen sen ihan mukavuudenhalusta :D Rakastan noita sun lenkkareita, nam minkä väriset!!

    VastaaPoista
  6. tollaset yhdistelmäthän on ollut jo esim vaikka ruotsissa jo "in" vaikka kuuinka kauan:D harmi että suomi tulee kaikessa myöhässä:p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Muistan, kun siskoni oli muutama vuosi sitten käymässä Ruotsissa ja kertoi silloin, että kaupungilla ihmisillä oli lenkkarit jalassa :D.. Ja nyt vasta tämä trendi alkaa pikkuhiljaa rantautumaan Suomeen ! Tai en ainakaan vielä itse ole hirveän monilla nähnyt lenkkareita jalassa kaupungilla ;D

      Poista
    2. jep ei oo tääläkään näkynyt..:D

      Poista
  7. Nuo näyttää tosi kivoilta! :)

    Itekin ostin viikonloppuna itelleni ensimmäiset Nike Freet, itseasiassa melko saman värisetkin. Myyjäkin sanoi erikseen että näitähän voi sit käyttää ihan muutenkin vapaa-aikana. Treenikengiksi tosi pirtsakan väriset ja todellakin sopii myös muuhun käyttöön oikein yhdistettynä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen tykännyt noista todella kovasti ja täällä innoissani jo suunnittelen, että minkä väriset voisin ostaa seuraavaksi :D Haha!

      Poista
  8. Voin sanoo, et tää sun yhdistelmä miellyttää huomattavasti enemmän mun silmää, kuin Lindan :D Sen asu olis mun tyyliin vähän liian yliampuva, mut tää on oikeen kiva, ei ihan mun tyyliä mutten voi kuitenkaan sano että millään tavalla todellakaan huono! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, itse taas pidin oikein kovasti Lindan yhdistelmästä :D <3 Kiva kuitenkin kuulla, että pidit ! =)

      Poista
  9. tukholmas käydes nähtii kavereiden kans ku jotku iha pukumiehetki käytti lenkkareita, ja moni muu nainen/mies jotka oli tyylikkäästi pukeutunu ja voivoiteltii sitä et koht se sama näkyy suomes :-D ite en oikee välitä, tykkään enemmän bootseista/tennareista (lenkkarit on jotenki kauheen sporttiset).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä Ruotsissa ensin sitä Suomessa perässä.. :P Ai, että ihan miehilläkin puvun kanssa :D Ohhoh!

      Poista
    2. Tätä samaa tyyliä näkee Lontoossa, jo kolme vuotta sitten huomasin saman että kaikilla paikallisilla on lenkkarit jalassa, mutta he käyttävät niitä siksi kun he kävelevät niin paljon paikasta toiseen, laukussa heillä on siistit kengät mukana, luultavasti ruotsalaiset pukumiehet tekevät samoin :)

      Poista
    3. Jeps, sama täällä kun olen ollut Ruotsissa, Amerikassa ja Japanissa, tässä viiden vuoden sisällä, niin silloin jo oli normaalit lenkkarit jalassa, ja kyllä, näin myös pukumiehellä sellaiset! Hauskan näköstä, pukumies+musta salkku+take away kahvi kädessä+ harmaat lenkkarit! :D Not bad.

      -Oona ! :D

      Poista
  10. Tätä asua katsoessa taidan pistää ostoslistalle myös tommoset pirteet lenkkarit! :) oon myös lindalla nähny semmoset kirkkaat lenksut ja ne tuo värii hyvin tummaan asuun/syksyyn :)käytätkö muuten syksysin/talvisin pipoja ollenkaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindalla taisi olla keltaiset, jos en nyt ihan väärin muista ja ne olivat aivan ihanan väriset :))! Ja en ole moneen vuoteen käyttänyt pipoja. En jotenkin vain ole "osannut" :D Nyt kuitenkin olen suunnitellut ostavani jonkun kivan pipon vähän syksymmällä, jos vaikka oppisin sellaista käyttämään :)

      Poista
  11. Mielyttää kovastikkin silmää! Varsinki jos ne on yhdistetty tuolleen muuten tosi simppeliin asuun <: Ihan täydellinen yhdistelmä tuo sun (: Varmaan aika täydellinen asu shoppailupäivään, ei ainakaan jalat väsy:D Itsekkin odottelen omia Niken Air Maxeja postiin...<;

    http://matildannas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihan kivaa vaihteluu tällänen asu! :D :)

    VastaaPoista
  13. onko noi jotkut niken free- sarjasta? :D (jollei tää termi nyt oo ihan väärä)

    VastaaPoista
  14. ite en käyttäis, mut mä tykkään ihan hirmusesti tosta asusta sun päällä, ja noi kengät sopii tohon asuun tosi hyvin ! :)
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Miks monissa sun kuvissa sul on puhelin tollain kädessä? Joo kyl me kaikki jo tiedätään, että sulla on iPhone!;D Vai onks se sulla aina kädessä niin että se on jo osa asua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhelimeni on jo kasvanut kiinni käteeni ;)

      Poista
    2. Mulla tulee ainakin mieleen ihan normaali ajatus, että haluat näyttää puhelintasi lukijoillesi. :-)
      Koska jos oikeasti et haluaisi näyttää puhelintasi, niin miksei sitä ole voitu laittaa vaikka taskuun tai muualle siksi aikaa. (?) En sano että oelt tehnyt oikein/väärin, mutta näin normaalisti mä ajattelen lukijanasi tämän seikan. :-)

      Ja itse ainakin tykkään että lenkkarit+normivaatteet yhdistelmästä, oon käyttäny sitä yhdistelmää ala-asteelta lähten. Muistan kun mulle naurettiin, että eiks mulla ole tyyliä ylä-aste ikäsenä, nythän olen siis abi, mutta vieläkin on kirkkaan siniset New Balancit yhdistettynä mustiin farkkuihin ja valkoiseen huppariin, itse tykkään ja olen oikein onnellinen kun tämä lenkkarityyli on rantautunut suomeen! Ei tarvitse selitellä enään sitä, että ne on vaan niin mukavat jalassa, nyt voi sanoa että esim. seuraan muotia. ;D

      -Oona

      Poista
    3. Anonyymi 16.46: Minulla on ollut nyt iPhone jo yli kolme vuotta ja en koe, että tuossa puhelimessa on mitään erikoista tai näyttämisen arvoista. Siinä se on puhelin missä muutkin. Aivan samanlailla pitäisins itä kädessä vaikka minulla olisi Nokian 3310 :D !

      Aikamonissa kuvissa esim. weheartitissä näkyy tietokoneita taustalla tai tytöillä on puhelin kädessä, enkä ikinä itse ole ajatellut, että he haluavat esitellä puhelintaan tai konettaan. Mielipiteensä kuitenkin kullakin.

      Poista
  16. No etpä oo kauheesti urheillu noi jalassa jos vuos sitten ostettu ja vieläkin putipuhtaat xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä millaisilla saleilla sinä käyt, mutta niillä saleilla joilla minä olen käynyt on aina ollut ihan puhtaat lattiat :D

      Poista
    2. Käytät siis sisäsalikenkiäsi ulkona nyt?

      Poista
    3. niin tai ainakaan tämän jälkeen ei niitä salilla/jumpissa voi käyttää :D

      Poista
    4. Niin ja noita kenkiä/pohjiahan ei voi pestä.. :D

      Poista
    5. Onpas tässä taas jollain suuret ongelmat ja pohdinnan aiheet. :D

      - Annie

      Poista
  17. tosi ihana asu! ja mä tykkään tosta kenkien yhdistämisestä tollasiin vaatteisiin, toimii loistavasti :) ei ehkä heti uskois jos vaan kuulis, mut kun näkee niin wow! oon itekkin lindan blogin lukija ja ihaillu sielläkin jo tätä yhdistelmää :) btw, oot muutenkin superkaunis kuten aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Itsekin aluksi kuullessani siskoltani, että Ruotsissa monet käyttävät lenkkareita ihan arkisin niin ihmettelin kovasti. Nyt kuitenkin kun olen monien päällä niitä nähnyt niin olen tykästynyt aivan älyttömästi :)! Ja kiitos vielä <3

      Poista
  18. Hei:) Miksi et laittanut tekstiisi linkkiä tuohon Lindan postaukseen? Yleensä vain blogissa saa klikattua suoraan siihen blogiin/postaukseen mistä mainitsee.. En tätä pahalla tarkota. Noh, mutta kivat on nuo sinun kenkulit ja toimii asun kanssa tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, en ollenkaan ollut tietoinen tuollaisesta käytännöstä! Tässä siis kuitenkin linkkin Lindan postaukseen: http://mycosmo.fi/article/psilovefashion/mystyle-110913 =) Kiitos !

      Poista
  19. Näyttää kivalta toi yhdistelmä :) mulla on itellä tollaset samanlaiset mut ne on vaan sellaset neonkeltaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! Ja voi vitsit miten ihanalta neonkeltaiset kuulostaakaan <3

      Poista
  20. Todella hyvin sopii tuo yhdistelmä :) ihanan pirteät kengät!

    VastaaPoista
  21. mäkin oon jo aikasemmin nähnyt tollaista yhdistelmää ja vaikka se kuulostaa hurjalta niin kyllä se vaan näyttää hyvältä, niinkuin sä todistit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Itsekin olen tykästynyt tuohon yhdistelmään kovasti !

      Poista
  22. oiku söpöt kengät! :3 oot älyttömän kaunis tyttönen! :)
    Mulla olis muutamia postausehdotuksia :)

    1. Huonepostaus eli teiän kämpästä :)
    2. Meikki ja hiuspostaus
    3. Vaatteet ja kengät + korut sun muut :)
    4. kysysmyspostaus ja vastaukset videolle (Jonathanille myös)
    5. Perhe ja kaveripostaus nii ja tietty poikaystäväpostaus ja teistä joku kiva video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti :)

      Kiitos postaus ehdoituksista! Ajattelin nyt 2000 lukijan kunniaksi toteuttaa asuntopostauksen, kunhan ensin saamme vain keittiönkaappimme takaisin maalauksesta :D Laitan ehdottomasti nuo muutkin ideat harkintaan!

      Poista
  23. Tukholmassa ollessani huomasin, että suurinpiirtein joka toisella oli lenkkarit jalassa, jopa pukumiehillä. Tajusin minkä takia, kun itse olin tarponut koko päivän huonoilla balleriinoilla mukulakivikatuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Tuollaiset kengät ovat kyllä todella hyvät ja mukavat jalassa!

      Poista
    2. Mä huomasin saman new yorkin kaduilla! :D Ykskin herra meni hieno puku päällä, salkku kädessä ja niket jalassa! :D Suomi tietty tulee kaikissa villityksissä jäljessä... Niin hyvissä kuin huonoissa.. ei taida olla ihan business miehille asti kiirinyt tämä ;D

      Poista
  24. Mun mielestä itseasias ihan kivan näköset normi asusteen kanssa ja iso plussahan on et noi on niin helkkarin mukavat jalassa niin kyllä kelpaa kävellä! :)

    VastaaPoista
  25. Nuo kengät on niin unelmat! <3

    VastaaPoista
  26. hmmm ehkä oisin ite laittanu jonku muun takin :) haluaisin kans ite jotku oikein räikeet lenkkarit! nyt mulla on vaan tylsät mustat jossa on oranssit adidas-raidat, mutta tosi mukavat tosin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on haaveissa ostaa toiset räikeät lenkkarit ! :)

      Poista
  27. Näyttää kyllä tosi kivalta toi yhdistelmä, taitaa olla pakko itsekin kokeilla joku päivä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kokeilla ! Minustakin tuo on nimittäin todella kivan näköinen yhdistelmä :)

      Poista
  28. Tosi kiva asu!:) mulla on salilla käytössä niken kengät pitäisiköhän toisetkin kotiuttaa, on nimittäin älyttömän hyvät jalassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !:) Itsekin jo innoissani harkitsen toisten kenkien hankintaa :D

      Poista
  29. paras asu sulla ikinä! Joo ei oo pakko uskoo mut näin on! Ihan uskomattoman upee ja kengät ovat täydelliset!!!! :) ♥

    VastaaPoista
  30. ihanat lenkkarit. mutta yksi juttu mua häiritsee, kun oot ruvennut laittamaan noita kuvatekstejä aina tohon alkuun niin nopeasti kun päivittelen katon että se olisi vanha postaus? et ehkä tajunnut mutta kuitenkin. Ei sillä että sun pitäisi jättää ne pois, tämähän on vain minun mielipide ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt kyllä yhtään ymmärtänyt, että mitä tarkoitit? :D

      Poista
    2. Mä tajusin koska oon samaa mieltä, asiahan on ihan mitätön mutta häiritsee yllättävän paljon kun esim puhelimella selailee et onko tullut uutta postausta, niin kuvan kohdalla näkyy tuo valko musta teksti joka postauksen kohdalla, kun ennen niissä näkyi yksi kuva uudesta postauksesta.. Huomas aina heti kun uusi postaus oli tullut kuvan perusteella :)

      Poista
    3. Aa niin tässä tarkoitettiin puhelimella selattaessa :D! Siinähän näkyy heti ylimpänä päivämäärä, että milloin postaus on tullut :)? Sekä postauksen "nimi"!

      Poista
    4. Samaa mieltä. ja tämä hämää myös ihan koneelta katsotessa :) mut sit pitää vaa tihrustaa päivämäärästä.

      Poista
    5. Samaa mielt täälki! Tosi rasittavaa xDD ja ei mulla ainakaa näy päivämääriä :o

      Poista
    6. Samaa mieltä, mua ärsyttää sama :D

      Poista
    7. Samma här! :D Ärsyttää toi tekstikuva.

      Poista
    8. Mulla on sama!!:( etkö vois enään vaihtaa sitä samanlaseks?

      Poista
  31. Oon ihaillut tota sun nahkatakkia aina kun se on jossain postauksessa esiintynyt! On vaan niin täydellisen näkönen :) osaatko sanoa onkohan niitä vielä h&m:llä vai onko tuo kyseinen yksilö ostettu jo kauankin aikaa sitten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen ostanut tuon varmaan vuosi sitten :/ eli en usko, että noita on enää! Kannattaa kuitenkin käydä H&M:ssä katsomassa, koska luulisi sieltä kuitenkin löytyvän jotain aika samantapaisia :) ! Niin ja tuo minun on siis lasten H&M:n puolelta :D

      Poista
  32. 10+ !! kuin pikareissulla kauppaan tosi tosi rento ,muttei liian ;)

    VastaaPoista
  33. Toi väri on just passeli! Omat juoksulenkkarini on jo senverran kulahtaneet että niitä ei ehkä kehtaa jalkaan laittaa muutenkuin lenkille. haha :D

    Sellainen kyssäri vielä että olisko mahdollista saada tähän sun blogiin postausten selaamismahdollisuus? Siis muutenkin kuin klikkaamalla tuolta alhaalta aikaisempaa postausta? Jos nyt yhtään ymmärsit mitä yritän selittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on siis ihan erikseen toiset lenkkarit, joita olen ihan erikseen käyttänyt vain ulkona :D Tätä aikaisemmin olen kerran käyttänyt noita ulkona niin siksi ovat pysyneet noin hyvinä :)

      En tällä hetkellä halua laittaa blogiarkistoa näkyville, koska en itse yhtään tykkää noista vanhoista postauksistani ja olenkin niistä suurimman osan piilottanut. Laitetaan kuitenkin harkintaa, jos jossain vaiheessa laittaisin sen takaisin :)

      Poista
  34. Tosi kiva asu! Ja ihanan väriset noi kengät!:)

    VastaaPoista
  35. http://en.wikipedia.org/wiki/Norrby_IF

    VastaaPoista
  36. Joo toi on oikeesti sikakivan näköstä! Naurattaa ku tääki "muoti-ilmiö" oli ruotsissa jo vuos sitten :D kohta tulee ne juoksuhousut arkikäytössä. Mut joo, hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nin minustakin! :) Haha niin.. Kaikilla trendeillä aina kestää vähän rantutua tänne Suomeen :P

      Poista
  37. oot iha hullun kaunis oikeesti! :) ja sulla on ihan täydellisiä vaatteita! ja hiukset ja kaikki! oot ihan täydellinen :D toi asuki on ihana<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos paljon<3!! Ja höpöhöpö, kukaan ei ole täydellinen =)!

      Poista
  38. voitko julkaista nopeasti tähän lindan blogin? : )

    VastaaPoista
  39. Oii kaunis oot ja ihanat niket <3! millon teet sitä meikkipostausta ? :) ootan iha innolla !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :)) Editoin sitä täällä parhaillani :D :P Varmasti saan sen nyt tämän illan aikana valmiiksi!

      Poista
  40. Ihanat kenkät.) ja sulle ain akaikki yhdistelmät käypi ja ihana yhdistelmä on ja oot ihan super nätti mäkin haluaisin olla yhtä nätti ku sä<33:D

    VastaaPoista
  41. Hhahaa eiiikä, miks et hyväksynyt kommenttia, jossa kerroin mielipiteeni asusta? En siis tykännyt siitä, miten nuo kengät yhdistit asuusi :( Jotenkin väärällä tavalla mielestäni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että kirjoitat kommenttisi asialliseen tyyliin niin ei tee kommentista asiallista. Tiedän hyvin minkä kommentin olit lähettänyt ja esitit asiasi todella ikävään sävyyn ja siksi en sitä julkaisut. Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi ja eikö sinulle kuitenkin ole tärkeintä, että minä olen lukenut kommenttisi eli mielipiteesi on tullut perille vaikken sitä julkaissutkaan?

      Poista
  42. Omistan samanlaiset niket ;;)

    VastaaPoista
  43. Laita se meikkipostaus takasin.. :( Sulla on aina niin kaunis meikki, että olisi kiva nähdä miten sen teet ja ehkä ottaa mallia :) Tottakai kaikki vihaaja-anot iskee heti jos videosta löytyy yksikin kohta mistä voi alottaa paskamyrskyn... Vituttaahan se tottakai. Laita blogiisi asetus, että ei voi kommentoida nonyyminä? Vaikka sillain hetkellisesti edes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt ainakaan vielä halua laittaa sitä takaisin. Suoraan sanottuna vituttaa, että olin laittanut videoon niin paljon aikaa ja vaivaa ja ainut mitä tulee niin on paskaa niskaan.

      Ja ennekuin joku nyt ehtii tulla avautumaan siitä, että minulla olisi huono itsetunto tai etten kestä kritiikkiä yms. Niin kyse ei ole siitä. Ihan yksinkertaisuudessa vaan siitä, että laitoin aivan turhaan videoon niin paljon aikaani vieläpä näin yo-kirjoitusten keskella ja kenellekäään ei tuntunut olevan mitään hyvää sanottuvaa niin miksi ihmeessä pitäisin videotani täällä blogissani ja lukisin kommentteja siitä, miten nolo ja meikkipelle olen?

      Niin ja yksikään kommentti joka tuohon videoon tuli ei ollut nähnytkään rakentavaa kritiikkiä. Se, että olet kirjoittanut kommenttisi kirjakielellä tai asialliseen tyylin ei tarkoita, että se olisi rakentavaa kritiikkiä.

      Poista
    2. Niin kun sinua (ja joitakin lukijoita) ärsyttää(vituttaa) tuollaiset paskamyrskyt niin minustakin voisi olla hyvä idea laittaa sellaisen asetuksen ett anonyymit ei voisi kommentoida :D
      Asusi on todella kiva:) ja aivan ihanat niket ! :)

      Poista
    3. Oot Nata niin söpiss <3 :)

      Poista
    4. Saanko kysyä et mikä meikkipostaus? Ai se jota olit tekemässä? Hitsit olisin niin halunnut nähdä sen, odotin sitä todella paljon! :/ mutta kuitenkin.. Aivan ihanat kengät!

      Poista
    5. "Turhaan videoon"? :D Hieno blogi jos teet tätä ainoostaan lukijoita varten.

      Poista
    6. Anonyymi 15.46: Ei kannata irroittaa asioita niiden yhteyksistä. Koko lause kuuluu "Ihan yksinkertaisuudessa vaan siitä, että laitoin aivan turhaan videoon niin paljon aikaani vieläpä näin yo-kirjoitusten keskella ja kenellekäään ei tuntunut olevan mitään hyvää sanottuvaa niin miksi ihmeessä pitäisin videotani täällä blogissani ja lukisin kommentteja siitä, miten nolo ja meikkipelle olen? "

      Mikä olisi siis pointtisi? Tottakai haluan toteuttaa teidän lukijoiden toiveita ja tehdä myös sellaisia postauksia, joista te pidätte?

      Poista
    7. Anonyymi 14.19: Niin, mutta suurinosa anonyymeistä on kuitenkin mukavia ja osaa antaa asillista palautetta :) Niin en halua viedä teiltä kommenttointi mahdollisuutta muutaman idiootin takia ! Kiitos kiitos :)

      Anonyymi 14.42: Aww kiitos :) <3

      Anonyymi 15.04: Juu.. Se meikkivideo! Näköjään aika moni oli odottanut kyseistä postausta :( Onneksi minulla on kuitenkin video vielä tallessa niin ehkä julkaisen sen uudestaan, kun niin moni on harmittelut sitä ettei päässyt näkemään sitä. Alkoi vaan niin ottamaan päähän se, että olin nähnyt kovan vaivan ja sain vain kasan ilkeitä kommentteja "kiitokseksi" :D

      Poista
    8. Sun ei nata tarvi välittää! Ne on vaan kateellisia ku ei oo noin kauniita ku sä! Tiedän kokemuksesta, hävettää myöntää että itsekkin olen nuorempana haukkunut netissä ihmisiä, mutta onneksi olen kasvanut sen ohi :D kaikkea hyvää sinulle nata! <3 toivottavasti vielä julkaiset sen videon :)

      Poista
    9. anonyymi 15.46, ei kai natalia meikkivideota itseäänkään varten tee? hän varmaan tietää ilman videotakin miten meikkaa :D se ei kuitenkaan tarkoita, että jos bloggaaja toteuttaa lukijoiden toivepostauksia niin hän tekee koko blogia vaan lukijoita varten. sitäpaitsi turha kai sitä on kieltää etteikö lukijat olisi aika merkittävä osa ja musta ainakin vain kivasti tehty jos ottaa heitä ja heidänkin toiveitaan huomioon :) ymmärrän siis hyvin natalian vitutuksen ja pahan mielen, ettei yhtään osata olla kiitollisia. toivottavasti natalia kuitenkin laitat videon vielä joskus takaisin ja hei yritä olla liikaa välittämättä idioottianonyymeista :/ kateuttaan ne vaan haukkuu, tai sitten todella huonon itsetunnon ja oman pahan olon vuoksi. sä oot ihan mielettömän ihanan oloinen ihminen ja sun blogi on huippukiva :) <3 mukavaa syksyä sulle ja jatka samaan malliin tän blogin suhteen, meitä on monta ketkä tykätään tästä ja susta ja arvostetaan sitä miten huomioit lukijoita ja vastaat kommentteihin kivasti!

      Poista
  44. Meikkipostaus hävisi jonnekkin ja en tiedä luitko kommenttiani, mutta laitan kuitenkin uuden :D Mielestäni sinulla siis on kiva blogi, vaikutat oikein kivalta ihmiseltä ja ihmettelenkin, miten paljon ilkeitä kommentteja sait tuohon hävinneeseen postaukseen. Varmaan ilkeilijöillä on itsellään huono itsetunto ja purkavat pahaa oloaan sinua haukkumalla. Joka tapauksessa olet ihana ja kaunis tyttö ja jään innolla lukemaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon ihanasta kommentistasi :) Mukava, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta!! Olen samaa mieltä ja yleensä en noista välitäkään ollenkaan, mutta tässä kohtaa pisti kyllä suututtamaan nuo kommentit.. :D Kiitos vielä ja tervetuloa lukemaan <3

      Poista
  45. Ei kovin hyvä elämä ilkeillä ihmisillä ole ja ei heidän elämä paremmaksi muutu tuolla ilkeyden määrällä. Miten Lumikille ja Prinsessa Ruususelle kävi sadussa, hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemalla negatiivinen ei pitkälle pötki. Olemalla positiivinen ja kiinittämällä huomita niihin kivoihin asioihin huomaa miten paljon kivempaa elämäkin on kun ei koko ajan ole niin negatiivinen :)

      "You can't have a positive life with a negative mind"

      Poista
    2. Totta Natalia, kumpa kaikki ymmärtäisivät tuon ja elämä olisi kaikilla kivempaa.

      Poista
  46. Harmi kun poistit sen videopostauksen, oottelin kans innolla :( Kasvaakohan noiden itsetunto vai saako ne siitä jotain mielihyvää haukkumalla muita, varsinkaan kun uskon ettei ne anonyymit edes tunne sua. :D Mut toivottavasti joskus tulee samantapanen video vielä, oot niin kaunis :) Ootko muuten koskaan kertonu missään miten tapasitte Jonathanin kanssa? Mua kiinnostais seki ihan hulluna, kun oon vasta vähän aikaa sitten alkanut lukeen sun blogia :) Mukavaa syksyn jatkoa sulle ja tsemppiä yo-kirjotuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan kertonut vielä koko tarinaa ! Ehkä jossain vaiheessa jaan sen täällä blogissa :)) Kiitos oikein mukavasta kommentistasi ja ihanaa syksyn jatko sinulle <3

      Poista
  47. Eeikä, ihmettelinkin sitä ku se meikkipostaus oli poistunu! :D Ajattelin et mulla on vaan joku häiriö mun kännykässä :D
    Näin aamulla et se oli tullu ja odotin koko päivän et illal sit kotona katon sen :D
    Toivottavasti laitat sen takasin jossain kohtaa! :)
    Oot kyllä aivan upee :o Niin kaunis mut silti vaikutat niiin hyväsydämiseltä <3
    Tsemppiä kirjotuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :(( En ole ainakaan ajatellut laittaa tuota videota takaisin enää.. Ehkä kuvaan joku päivä uuden videon :)
      Kiitos paljon ja ihana kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta <3 Mukavaa syksyä sinulle :)

      Poista
  48. Tunnut hyppivän jokaisen muoti virtauksen perään. Yksi hyppää kaivoon ja sinä perästä. Harmi, luulin että sinussa olisi ollut erilaista bloggaajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukeudun juuri niinkuin itse haluan ja niihin juttuihin joista itse pidän. Ja jos jokin muotivirtaus miellyttää minua niin todellakin hyppään virtaukseen. Jos jokin vaate on minusta kiva ja tunnen oloni siinä kivaksi niin 100% pukeudun siihen, vaikka jokaisella vastaan ulijalla olisi sama vaate.

      Mihin pyrit tällä kommentillasi :)?

      Poista
    2. Ano 15.55 Voisitko kertoa mitä väärää on muodin seuraamisessa?

      Poista
  49. saanko kysyä, mikä siinä meikkivideossa sai aikaan paskamyrskyn?:) siis mistä aiheesta sait siihen niin paljon
    negatiivista palautetta?:0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muaki kiinnostais tietää että siis ai tuliksiihen niin paljon paskakommentteja et piti poistaa? :O :( Mitä ne edes haukkkui siinä, sähän oot täydellinen :O<3

      Poista
    2. Tein eilen videota monta tuntia ja lähes kaikki kommentit mitä siihen tulivat olivat ilkeitä. Alkoi ärsyttämään, että olin laittanut siihen paljon aikaa ja ainut mitä saan "kiitokseksi" oli ikävät kommentit.

      Kommenteissa lähinnä haukuttiin minua meikkipelleksi, haukuttiin meikkaustani, valitettiin miten käytän siveltimiäni väärin, näytin kuulemma oranssilta "paskaviivoineni" yms.

      Poista
  50. Moi! Kerroit yhessä postauksessa kuinka olit värjännyt itsellesi ombre hiukset, saanko kysyä ja muistatko millä värillä värjäsit itsellesi sen 'juurikasvun'? Väri näytti nimittäin täydelliseltä ja en aina uskalla luottaa noihin kaupan väreihin :D

    VastaaPoista
  51. Eiii harmi, et poistit sen meikkipostauksen. Itte en kerinny sitä nähdä, mut oisin niiiiin kovasti halunnu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep sama... ärsyttäää ku en nähny ku sitä niin odotin! :'(

      Poista
  52. Hei, onneksi ehdin katsoa meikkipostauksen koska sain siitä paljon hyviä vinkkejä! Olet todella nätti ja meikkisikään ei ollut minusta liian vahva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että edes jollain oli videosta jotain positiivista sanottavaa :) <3

      Poista
  53. miks ihmeessä noi anonyymit jaksaa haukkuu ja olla ilkeitä? jos ne ei pidä blogistas ni miks ne sitte kuitenki lukee tätä? joillekki tulee vaa näköjään hyvä mieli siitä et haukkuu toisia, rakentava kritiikki on asia erikseen!ei kaikki tietenkää voi pukeutuu samalla tavalla ku sä.. mieti miten hauskalt maailma näyttäis jos kaikilla ois samanlaiset vaatteet ku sulla:D mun mielest tää blogi on ihan huippu, harmi vaam että oot piilottanu vanhat postaukset ja poistelet näit uusii välillä:( mut ymmärrän sua täysin, sun tilanteessa tekisin varmasti samoin, noi ihmiset jotka kirjottaa noita ilkeitä kommenteja ei vaan tajuu et ne pilaa muiden ilon:( mut jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
  54. Heippa! ei liity postaukseen mutta kaipailisin hiukan apuja.. tilasin sun innoittamana sen "dope" topin choies kaupasta ja maksoin kalliimman postimaksun jotta tuote saapuisi perille nopeammin.. tilauksesta on nyt kuitenkin jo 2 viikkoa sitten eikä tilausta ole vieläkään näkynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :)) Kirjaudu choies.com tunnuksillasi sisään, paina "my account" niin pääset sivulle, josta näet tilauksesi numeron ja samassa on linkki DHL:n sivuille josta pystyt kurkistamaan, että missä päin maailmaa tilauksesi menee ! Toivottavasti sieltä saat selville, että missä pakettisi viipyy :) Kysy ihmeessä, jos tarvitse lisää apuja. Autan mielelläni parhaani mukaan :)

      Poista
  55. Voi vitsit kun huomasin että sulta oli tullut se meikkipostaus, mutta olitkin poistanut sen! :( Toivottavasti pistät sen vielä takas koska olis tooosi kiva katsoa se! :-) Älä välitä kateellisista anoista..

    VastaaPoista
  56. Tollaista yhdistelmää näin Ruotsissa joka toisella melkeen ja tulin Suomeen näin kahdella tommoisen yhdistelmä Helsingissä...
    Mutta oot tosi nätti ja kiva asu!:)

    VastaaPoista
  57. kattelin koulussa bloglovinia ja näin et sult oli tullu meikkivideo ja olin innoissani et pääsen kotii rauhas kattoon sen ja nyt olitki poistanu sen.. :( Älä välitä paskakommenteista, ois kiva nähä se ! :)

    VastaaPoista
  58. Mistä oot ostanu sun lv laukun?
    Onko aito
    Paljon makso
    Voisitko myöntää jos se ois feikki ?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on aivan aito ja olen ostanut laukun Helsingin Louis Vuittonin liikkeestä. Enkä ikinä kehtaisi väittää feikkiä laukkua aidoksi. Feikin ja aidon eron kyllä huomaa hyvin nopeasti :D Ja silloin, kun minä sain laukkuni (2012 heinäkuussa) niin se maksoi silloin 560€. Nykyään hinnat ovat nousseet noin sadalla eurolla.

      Poista
    2. Ja oletin nyt siis, että tarkoitit sitä Neverfull laukkuani, joka on näkynyt täällä blogissa paljon :) Toisen laukuistani (Eva Clutch) sain joululahjaksi viime jouluna. Sekin on siis Helsingin Louis Vuittonilta ostettu.

      Poista
  59. HEI sinä ihana voitko auttaa mua :) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/puserot/boy-london-2783/boy-eagle-sweat-278479-10/ sullahan on tollanen paita? mitä kokoo sun paita on? aattelin että onko noissa normaalit koot? esim onko verrattavissa ginan tai h&m kokoihin vai onko noissa tosi isot tai pienet koot, äh en osaa selittää mut ois kiva jos voisit auttaa : )

    VastaaPoista
  60. muuten tollaset on ok mut sul taitaa olla sisäkengät? ois luontevampaa jos pohjat ois mustat :) converset ja muut on kyl kivempii, mut kummat jalas haluun kövellä monta tuntia? no tollasil nikeillä :D

    VastaaPoista
  61. laita pliis se meikkivideo:)!

    VastaaPoista
  62. Yleensä en kommentteja kirjoittele, mutta nyt on aivan pakko, mua harmittaa niiiin kovasti sun puolesta noi ilkeät kommentit mitä siihen sun videoon oli laitettu.. Tosi surullista miten ilkeitä ihmiset on kun sä kumminki näät näiden postauksien eteen todella suuren vaivan. Tsemppiä kaunokainen! Jätä noi tyhmät kommentit omaan arvoonsa..(:

    VastaaPoista
  63. hei haluisin tietää et millasii ne yo-kokeet on? esim just psykologian,äidinkielen ja englannin ku oon kirjottamas kyl vast 2vuoden pääst mut ois kiva silti jo tietää ku kiinnostaa :) kiitos jos kerrot! oot niin kaunis!! <3 mukavaa syksyy sulle ja jonathanille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä löytyy edellisien vuosien kokeita ylen abitreenit -sivulta. :)

      Poista
  64. Millaiset noissa kengissä on koot? Voitko verrata esim conversien kokoihin?:) Ihanaa syksyn jatkoo sinne!<3

    VastaaPoista