30 syyskuuta 2013

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE VIDEO


Kuvasin siis videon eilen niinkuin edellisessä postauksessa jo kerroinkin, eli siksi toivottelen teille videon lopussa hyvää sunnuntainta.. Korjauksena oikein mukavaa maanantaita kaikille <3 

xoxo, Natalia

134 kommenttia:

  1. jos et muista mikä sävy ni miten ostat uutta ku toi loppuu?:o oot tosi kaunis tällee videollakin!:) ihana natalia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kaupoissa on aina testerit niin voin testailla, että mikä sävy on sopiva sitten kun olen ostamassa uutta ! Tai pyytää myyjältä apua valitsemisessa :) Olisi tottakai kannattanut kirjoittaa sävy johonkin ylös, mutta eipä sille nyt enää voi mitään. Kiitos paljon :)

      Poista
  2. oi tykkäsin varsinkin tost huulipunasta ja huulen sävystä tosi paljon! ihanan luonnollisen ja arkisen näkönen meikki :)

    VastaaPoista
  3. ihana video ja ihana sinä:)!!

    VastaaPoista
  4. Oot kyl niin kaunis! Ihana video :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä video !:) näitä lisää :) sun videoja on aina kiva kattoo :)

    VastaaPoista
  6. mikä toi huulipuna on :) tai minkämerkkinen jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Make Up Storen huulipuna ja sävyssä Trip Sheer :)

      Poista
  7. tosi kivasti toteutettu video! oot myös todella luonnollisen kaunis ilman meikkiäkin tossa alussa :)! Kiva kun jaksoit nähdä vaivaa videon tekemiseen!

    VastaaPoista
  8. Ihana olet! Tosi kaunis meikki :)

    VastaaPoista
  9. minkä sävyjen toi Make up storen huulipuna on?:)

    VastaaPoista
  10. Oi ihana video. Sun ääntä vois vaan kuunnella taukoamatta. Oot ihanan rauhallinen aina näis videoissa :) kiitos tästä videosta ihan hurjasti, nyt uskallan itekki ostaa aurinkopuuteria kun tiedän miten sitä oikeesti käytän. (traumat teinivuosista yhdistettynä aurinkopuuteriin, haha)

    Olet Natalia ihana, kivaa viikkoa sulle :) älä vaan anna pönttöjen anojen lannistaa, pikkusiskoani lainaten "kateelliset jauhaa" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww aivan ihana kommentti <3 Tuli ihan hymy huulille, kun tämän luin :) Kiitos oikein paljon ja mukavaa viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  11. Tätä meikkipostausta oli mukava kattoo ku oot luonnollinen kameran eessä :) ja peukut pystyy senki vuoks että sun meikit ei ollu jotai merkkituotteita jotka maksaa maltaita vaan sellasia mihin itelläki on varaa! Mukavaa viikkoa sulleki! :)
    -Hilla

    VastaaPoista
  12. Oot ihanan luonnollinen näis videoissa aina:) ja oot todella kaunis, meikin kanssa ja ilman!!:) onko sulla ollut muuten ripsienpidennyksiä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla ja kiitos :)) Ja on ollut ripsienpidennykset muutamaankin kertaan !

      Poista
  13. Oot niin kaunis:) ja osaat meikkaa tosi hyvin ja tää video on tosi onnistunut!:)
    Haluisinkin kysyy sult vähä vinkkejä meikkaamiseen tai sillee et miten pystyisin muokkaamaan omaa arkimeikkiäni, joka on ollut sama kohta 3 vuotta. Haluaisin kokeilla jotain uutta, mutta olen sen suhteen vähän arka, mutta jos sulla olisi jotain kivoja ideoita niin olisi kiva jos kertoisit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olit tuota mieltä :) Enkä nyt oikein osaa mitään erikoisia meikkivinkkejä antaa, kun en itsekin meikkailen usein aika samalla tavalla. Kokeile vaikka jotain uussia vähän erikoisemman sävyisiä huulipunia yksinkertaisen silmämeikin kanssa :)? Mielestäni huulipunalla saa jo kivaa vaihtelua arkimeikkiin !

      Poista
    2. Ooi vitsi kiitos vinkistä!:) Huulipunia löytyykin muutamia ja voisikin kokeilla joku päivä:)

      Poista
  14. en tajua et miks kaikki viimeeks sitä sun videota kritisoi (en sitä ite nähnyt kyllä..), mutta jos se oli yhtään samanlainen kun tää uusi, niin en nää kyllä mitään pahaa sanottavaa tässä :o oot tosi luonnonkaunis videon alussakin, vitsi kun itekkin näyttäis noin hyvältä! oot jotenkin aina niin fresh :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww ihana <3 Kiitos kovasti mukavasta kommentista :))

      Poista
  15. ihana meikkivideo! oot tosi kaunis ja sun ääni on tosi kiva ja rauhallinen näit on niin kiva kattella=) ! sult saa paljon inspiraatioo omaan meikkaamiseen kiitos paljon et näit vaivaa tähän!! <3 haluisin kysyy et lisääks päivän aikana sit meikkiä niinku puuterii? kun mulla ainakin käy sillee et on pakko lisäää jo 2h sisällä koska naama alkaa kiiltää ikävästi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla ja ihana, että pidit videosta :) <3 Lisäilen välillä päivän aikana vähän meikkiä, jos tarve niin vaatii :D En siis aina, mutta välillä! Pohjustatko kasvojasi millään ennenkuin laitat meikkivoidetta? Itse käytin ennen Lumenen pohjustusvoidetta, joka tekee ihosta mattamaisen ja tällöin meikkivoidekin pysyy paremmin pidempään, eikä kasvot ala kiiltämään niin nopeasti :) Jos et ole tuota kokeillut niin suosittelen kokeilemaan !

      Poista
  16. Ihana video! Näytät upealta! Itse käytän meikkivoidepuuteria enkä mitään muuta, niin minkä niminen tuo meikinpohjustusvoide (?) on, ja mitä veikkaat sopisiko myös meikkivoidepuuterin alle? :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ja kiitos paljon :)) En nyt osaa yhtään sanoa, koska en itse ole ikinä käyttänyt meikkivoidepuuteria :( Kannattaa vaikka kysäistä kaupassa kosmetiikkaosaston myyjältä niin hän osaa varmasti vastata tuohon kysymykseen paremmin :) Ja tuo oli siis Lumenen Sun Radiance ihon sävyn heleyttäjä !

      Poista
  17. toi pikkusivellin millä levität tota aurinkopuuteria poskiluun alle ja nenään, niin ois kiva tietää millanen pää siinä siveltimessä on? et onkse pyöree vai sellainen muotoonleikattu :)
    tosi aidon tuntuinen tyyli sulla tehä näitä videoita ja sun nykyset hiukset on kyllä upeat! ja kiitos jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyöreä :) Olen kokeillut käyttää myös sellaista muotoonleikattua sivellintä tuohon, mutta itselläni olen kokenut helpommaksi sekä kätevämmäksi tuon pyöreän ! Ja todella kiva kuulla. Kiitos oikein paljon :)

      Poista
  18. jee, kiva kun teit tälläsen videon. Oot niin upea! <3 en ymmärrä miten jotkut on voinu sulle ilkeillä. Ihanaa syksyn jatkoa! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :)) Kiitos paljon ja aivan ihanasti sanottu <3 Samoin sinulle :)) <3

      Poista
  19. Aivan upea ilmestys olet ;o lievästi sanottuna <3 voikun osaisin itsekkin meikata yhtä hyvin :)

    VastaaPoista
  20. oisko sieltä tsekeistä mahollista saada jotain sellaista vähän maisemakuva-tyyppistä postausta? :) oon kuullut että siellä on kaunis luonto niin ois kiva saada muutama kuva sieltä vaikka värittämään normaaleja postauksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai ! Todella hyvä idea itseasiassa :) Ja siellä kyllä on kaunis luonto ja todella erinäköiset maisemat mitä täällä Suomessa on !

      Poista
  21. Oli tosi kiva kattoa tätä, ihana video ja kaunis meikki! :-)

    VastaaPoista
  22. Moi, tuli mieleen että ootko sä tehnyt koskaan teidän asunnosta erillistä postausta?:) & kiitos hyvästä videosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus blogini alkuaikoina tehnyt, mutta olen tosin poistanut ne, koska asuntomme on nykyään niin erinäköinen mitä se oli niissä postauksissa :D Tarkoituksena on tehdä asuntopostaus heti, kun saamme keittiönkaappimme takaisin maalauksesta :) Ja kiva kuulla, että pidit !

      Poista
  23. toi ripsari on mun ehdoton suosikki :DD haha ostanu jo varmaa viis tollasta! ja olet tooodella kaunis ja ihanan pitkä video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen ollut ihan tyytyväinen tuohon ripsariin :) Ja todella kiva, että pidit <3 Kiitos ! Itseäni mietitytti, että tulikohan tästä liian pitkä :D Haha!

      Poista
  24. Tosi kiva video! Mut sitä tulin kommentoimaan, et eiks toi mitä sitä sanot Ginan valokynäks ni oo ihan peitevoide? Ite katselin sitä, eikä siinä ainakaan mitään valokynästä mainita vaan nimenomaan peiteväri eli concealer? Korjaa ihmeessä jos oon väärässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä peiteväri! Käytin väärää termiä puhuessani valokynästä, mutta itseä käytän vaaleaa peitevoidetta ns. valokynänä :)

      Poista
    2. Joo okei :) Yritin etsiä sun vinkistä juuri tota Ginan valokynää eikä löytynyt muutakuin se peiteväri. Niin ajattelin onko se valokynä vaan loppunut tai jotain. Mut joo voisin kans hommata sen itelleni siihen valokynä käyttöön :)

      Poista
  25. Kiitos kun viitsit tehdä uudestaan tän meikkivideon :)! Tää oli tosi kiva ja sain paljon vinkkejä omaan meikkaamiseen ja täytyy kyllä käydä kyllä ostamassa joitain noita käyttämiäsi meikkejä kun olen esim. hyvää pohjustusvoidetta ja valokynää/peitevoidetta etsinyt jo jonkun aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla <3 Ja kiitos sinulle ihanasta kommentista :)

      Poista
  26. Oot ihan älyttömän upee ! :) ja oot ihan sika luonnonkaunis O.o :) ootan niin innolla teijän asunto postausta :) sul on kadehdittavan upee kroppa ja tyyli ! :) ei kaikkien päällä näytä vaatteet noin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos oikein paljon :) <3 Itsekin odotan innolla, että pääsen sen tekemään! Meidän pitäisi saada keittiönkaapit takaisin tämän viikon aikana eli postaus on luvassa heti, kun palaan Tsekeistä takaisin Suomeen :) Kiitos vielä kauniista sanoista <3

      Poista
  27. Oot niin uskomattoman kaunis ja ihana :) oon sanonu ton varmaa kymmen kertaa haha :D sun videot on tosi kivoja ja aa sua vois kehuu vaikka kuinka paljon :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen <3 Todella ihanasti sanottu :)) Kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  28. Tosi kiva video!:) sun videoita on niin hyvä katsella kun olet noin luonnollinen kameran edessä! Ihana että jaksoit tehdä tämän uudestaan kun paljon toivottiin vaikka viimeksi saitkin siitä niin paljon ilkeyksiä osallesi! Huomaa että tämä blogi ja lukijat on sinulle tärkeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla :) Ja mukava, että pidit videosta !

      Poista
  29. Ihana Natalia! :)) oot tosi kaunis tyttö ja oot luonnostaan nii kaunis, ettei sun tarvi edes meikata :-) oon hirmu kateellinen sulle :) oi että oot vaan täydellinen :) tekisin mitä vaan jos voisin olla sun näköses :) sulla on ihania ja hianoi vaattei :) Meikkivideo oli kyllä aivan mahtava ja tästä sai paljon vinkkejä tykkäsin! :) Suostuisitko sellaseen meikkivideoon missä Jonathan meikkais sut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, aivan turhaan olet kateellinen :) Jokainen meistä on kaunis omalla tavallaan <3 Kiitos kuitenkin kauniista sanoista ja ihanasta kommentista :) Ja laitamme tuon videon harkitaan !

      Poista
  30. Tosi kaunis meikki ja todella fresh! :) onko sulla tässä itseruskettavaa kasvoissa kun jos on niin oot onnistunu saamaan todella tasaisesti, ei huomaa mutta näyttää kuitenkin kauniin päivettyneeltä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos :) Ja on vähän itseruskettavaa kasvoissa! :)

      Poista
  31. mitä sävyä käytät tuosta meikkivoiteesta:)

    VastaaPoista
  32. oho ois pitäny malttaa kattoo eteenpäin kun vastasit tuohon kysymykseen:D

    VastaaPoista
  33. taivutatko ollenkaan ripsiäsi ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taivuta ! Ripseni ovat luonnostaan niin kaarevat etten ole kokenut tarvetta vielä taivuttaa niitä :))

      Poista
  34. Sä oot kyllä mielettömän kaunis! Voi kun itelläkin ois iho noin sileä ja heleä että lopputulos olis yhtä nätti :) Kiitos taas hyvästä videosta, vaikutat mielettömän ihanalta ihmiseltä! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihana, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta :) <3

      Poista
  35. natalia tää oli tosi ihana videa, mun mielestä paljon parempi kuin se eka! kiva kun jaksoit tehdä sen uudelleen :)

    VastaaPoista
  36. Moikka! Sun blogi on ollut jo pitkään yksi mun lemppariblogeista ja uusia postauksiasi on aina yhtä ihana lukea. Kaikki tässä blogissa vaan natsaa! Sun videot on erityisen kivoja ja niitä katsoessa tulee ittellekkin hyvä mieli :-) Toivottavasti jatkat bloggailua vielä piiitkään! Ihanaa syksyn jatkoa sulle! -Reea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani noin paljon <3 Kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa syksyn jatkoa sinullekin :)

      Poista
  37. Tästähän sai paljon hyviä uusia vinkkejä! :) Oot kyllä ihan mielettömän kaunis ja mukavan oloinen :)

    VastaaPoista
  38. Voisitko vielä ottaa kuvat joka meikeistä ja sanoa about hinta ja mistä on?:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroin tuossa videolla ja jo kaikien meikkien nimet ja noita perus juttuja kuten Maybellinen ja L'orealin meikkejähän saa ostettua melkein mistä vaan (mm. Sokos, Stockmann, Anttila..) :) En valitettavasti enää yhtään muista noiden muiden tuotteiden hintoja :( Siitä on kuitenkin jo sen verran aikaa, kun olen esim. tuon meikkivoiteen ja ripsivärin ostanut.

      Poista
  39. Oot oikeesti niiinhelvetin kaunis! :O ilman meikkii oot niin luonnollinenkin, ei voi muuta sanoa kun VAU.

    VastaaPoista
  40. Kauan ooy siis siellä tsekeissä?:) ja ihana video ja hyvä meikki! Hauskaa matkaa teille:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vähän yli viikon :) Ja kiva, että pidit! Ja Jonathan ei siis ole tällä kertaa lähdössä valitettavasti mukaan, koska hänellä on koulua.. Kiitos kuitenkin :)

      Poista
    2. Ei kai kukaan Jonathanista puhunutkaan? Anonyymi tarkoitti varmaan sanoa hyvää matkaa sinulle ja äidillesi :)

      Pidä kivaa siellä ja shoppaile paljon! :D

      Poista
    3. JuU sitä meinasinki et natalialle ja sen äidille hih!:)

      Poista
    4. No niimpä tietysti, heh :D Kiitos <3

      Poista
  41. Olet todella upea ! Sain taas paljon hyviä meikki vinkkejä omaan meikkaamiseeni. :) Tykkäsin siitä edellisestäkin videosta todella paljon mutta tässä oli plussana että kerroit vähän omista meikeistäsi samalla, eli tykkäsin kovasti ! Oikein hyvää syksyä sinulle ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja oikein kiva kuulla, että pidit ja sait videosta vinkkejä itsellesi :)) Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  42. Voitko laittaa tän videon näkyville youtubeen, koska mulla tää ei ainakaan lataa mobiililla ? :o

    VastaaPoista
  43. Eikö toi oo varjostussivellin millä laitat puuteria? Tai no ei kai sillä mitään väliä oo :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja on niinkuin itsekin kirjoitit niin eihän sillä mitään väliä ole. Jokainen varmasti käyttää siveltimiä niinkuin itselleen parhaaksi kokee :)

      Poista
  44. oot ihan hullun kauniss :) oikeestii mä en tajuu ku mä luen niin paljon kuitenki blogeja, ja kaikkia tosi suosittuja blogeja, ni silti mun mielestä sun blogi on jotenki kaikkein ihanin ja tää on aina sellane et joka päivä pitää kattoo onks tullu postausta :D sä oot jotenki ihanan olonen :) ja ihana tää meikkipostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja aivan ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani :)) Kiitos mukavasta kommentistasi <3

      Poista
  45. Vautsi oot niin kaunis! Oon vasta alkanu seurailla sun blogia niin kysyisin onko sulla luonnostaan noin pitkät hiukset vai onksulla jonkunlaiset pidennykset :) ? Ihanat on anyways!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja on hiustenpidennykset ja tarkemmin siis teippipidennykset, jotka olen saanut Rapunzel Of Swedeniltä :)

      Poista
  46. Olisi kiva, että tekisit postauksen missä on kuvia sinusta vuosien varrelta? :)
    Miten muuten ruotsin yo-kirjotukset menivät sulla? Ootteko jo saanut alustavia pisteitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei valitettavasti ole niin paljon kuvia tallessa, että saisin niistä postausta kasaan.. Ja minulla on ollut kaikkia aivan järkyttäviä vaiheita varsinkin yläaste aikoina, joten en tiedä haluaisinko niitä kuvia edes jakaa nettiin kymmenien tuhansien ihmisten nähtäville :D Olemme saaneet alusvat pisteet ja vähän kyllä jäi harmittamaan, sillä odotin hieman korkeampia pisteitä.. :(

      Poista
  47. tosi ihana video, sai paljon vinkkejä omaankin arkimeikkiin niin ei tarvi aina noudattaa sitä samaa kaavaa :) näit sun videoita on kiva kattoo ku oot niin luonnollinen niissä, ihanaa syksyy sulle ja jonathanille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Kiitos ja oikein hyvää syksyä myös sinulle <3

      Poista
  48. Turhaa meikkaat noin paljoo ihoo ku oot luonnostaanki jo niin kaunis ja omistat hyvän ihon.. :) Ihoki varmaa tykkäis vähemmästä meikistä! Mutta kiitos ihanasta videosta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän jokainen meikkaa juuri sen verran kuin itse haluaa :).. Kiva kuitenkin, että pidit videosta!

      Poista
  49. Tosi nätti oot:)) ja todella paljon tykkäsin! miten meikkasit 7 luokalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkasin joskus 7 luokalla ihan liikaa ja aivan järkyttävällä tavalla.. En nyt enää tarkkaan muista, että mitä kaikkea silloin kasvoihini sörkin, koska siitä on jo niin monta vuotta :D Jos nyt olisin 7. luokalla niin luultavasti käyttäisin vain jotain BB-voidetta kasvoilla, huulikiiltoa ja ripsiväriä vähäisen :) Hehe :D

      Poista
  50. Oot aivan älyttömän kaunis!:) oon niin kateellinen sulle:/ Mutta silti tää blogi on yks mun lemppareist, koska vaikutat tosi aidolta ja ihanalta ihmiseltä:) ja saan sun tyylistä vinkkejä omaan pukeutumiseeni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mutta aivan turhaan olet kateellinen ! :) Ihana kuulla, että olet tykännyt ja saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta <3 Kiitos ihanasta kommentista :)

      Poista
  51. lähteekö johathan sinne tsekkeihin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lähde :( Hänellä on koulua, eikä siksi voinut tulla mukaan! Suloista, kun teitä aina kiinnostaa Jonathankin :)

      Poista
  52. Oot tosi kaunis ja pakko sanoo et tykkään sun äänestä ihan älyttömästi ! :)

    VastaaPoista
  53. Sä oot oikeesti uskomattoman kaunis! <3 Oot ihanan luonnollinen viedoissa ja vaikutat tosi mukavalta ainaki tän blogin perusteella :) Mikä meikkivoide on sun mielestä sellainen, jota voi käyttää yksistään, ja jonka ei tarvitse peittää erityisesti mitään finnejä. Sellainen, joka saa ihon näyttämään tasaiselta ja luonnolliselta. Ja hinnankaan ei tarvitsisi kauhean kallis olla :D Kiitos jo etukäteen, olisi ihana jos vastaisit:) Aika kovat vaatimukset mutta olisi kiva kun kertoisit jos sinulla olisi joku tälläinen mielessä :)

    VastaaPoista
  54. Videoidesi katsominen piristää aina yhtä paljon, kiitos että jaksat tehdä näitä :) olet ihanan oloinen nainen! Mukavaa reissua :)

    VastaaPoista
  55. Ihana video ja kaunis sinä <3

    VastaaPoista
  56. oisko sulla mitään vinkkejä miten häivytät meikkirajat kun pidät hiuksia kiinni? jotenkin tuntuu että näkyy heti mitä siellä naamassa vaikka kuinka ois samaa sävyä meikkivoide ja iho :(

    hyvää matkaa ja syksyä ylipäätään! :)

    VastaaPoista
  57. Tuo oli yllättävää että et koskaan osta samaa ripsaria kahdesti :) ite oon käyttänyt jotain 5 vuotta ripsaria :) kyllä sun puhe kuulostaa niin erilaiselta, kum itse olen Savosta kotoisin, et välillä joutuu pysäyttää ja kuuntelee uudestaa jonkun asian :) :D mutta olet eloisa ja tosi kiva oli kattoo tätä videoo! :)

    VastaaPoista
  58. Ihana video! Oot tosi kaunis<3 sain tästä pari hyvää vinkkiäkin meikkaukseen:) tää ei liity tähän mitenkään mutta mitä suoristusrautaa käytät jos käytit siis?:D :)

    VastaaPoista
  59. Aivan ihana video ja sain tästä itelleni hyviä meikkivinkkejä!! Tosi kivan ja freshin näkönen meikki! Ihanaa viikon jatkoa Natalia!! :)

    VastaaPoista
  60. sulla on eri paita tossa alotuskuvassa kuin videossa :D mutta oot kaunis!

    VastaaPoista
  61. Näytät ulkonäöllisesti mun mielestä vähän Heidi Montagilta hänen"hyvinä" vuosinaan, siis sillon kun hän oli vielä luonnollisen kaunis :) ja hyvällä todellakin! Ja itse en oo koskaan valokynää käyttänyt mutta sun innoittamana voisin kokeilla :).

    VastaaPoista
  62. Voi vitsi miten ihana video! :) mitä kynsilakkaa sulla on tossa videolla? :)

    VastaaPoista
  63. Tosi kiva video! Osaat meikata tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  64. Aivan ihanan fresh meikki! ♥ Etkä todellakaan meikkaa liikaa! Ja olitpa muuten myös ihanan luonnollinen ja rento tässä videossa. :) Kivaa päivää sulle Natalia!

    VastaaPoista
  65. Oletko meikannut jo valmiiksi "pohjustukseksi" ennen varsinaista meikkiä jota videossa näytät? Itseruskettavaa kenties tasoittamaan ihon sävyä? Tai hipaisu ripsaria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on itseruskettavaa kasvoissa, niinkuin oikeastaan aina :) Ja tietenkin olen rasvannut kasvoni. Mitään muuta minulla ei kasvoissani ole! Ei edes hipaisua ripsaria :D

      Poista
  66. Ihanaa kun viitsit tehä uudestaan tän videon, meinaan en kerennyt nähdä sitä edellistä ja se jäi harmittamaan :( mutta tää oli tosi kiva video ja sä saat tollasen "arkimeikin" näyttään todella upealta ja juhlalliselta =) ! Ja kaunis oot niinkuin aina ♥

    VastaaPoista
  67. Oma poikaystäväni mainitsee mulle usein omasta meikkaamisestani että liikaa on pakkelia jne. :D Itse vaan kun meikkaan aina silmät niin eihän se silmämeikki pääse sit oikeuksiinsa jos ihossa ei ole mitään vaikken omasta mielestä kovin paljoo ihoon laitakkaan.
    Tää on nyt ihan turha kommentti, mut tuli vaan mieleen kun katsoin tätä videoo. Kiva oli :)

    VastaaPoista
  68. Olisi kiva jos seuraavassa meikkivideos sul ois tukka kiinni tai ees korvien takana, nyt hiukset oli vähän tiellä :(

    VastaaPoista
  69. Tosi kiva video ja siulla on älyttömän kiva tyyli ! ^.^ Kysyisin vielä tosta huulipunasta, että onko tietoa sen nimestä/ numerosta ja saako sitä esim. emotioneista ? :o Nimittäin ihanan ja luonnollisen näköinen huulilla. :)

    VastaaPoista
  70. Tää oli tosi kiva! Saat ton meikin näyttämään niin luonnoliselta:) pakko kokeilla itsekkin!

    VastaaPoista
  71. voisitko tehdä uuden meikkivideon joku päivä? :)

    VastaaPoista