08 syyskuuta 2013

messy bun tutorial video

Niin moni teistä toivoi tutorialia nutturasta, joka näkyi minulla mm. tässä postauksessa. Ajattelin tehdä tutorialin videolla niin saatte ehkä vähän paremmin selvää siitä, että miten teen tuon. Ja pahoittelut jo näin etukäteen siitä, että peilailen itseäni koko ajan tuosta kameran ruudusta, mutta minulla ei ollut muuta kuin pieni käsipeili josta peilata niin koin vain helpommaksi katsoa siitä ruudulta, että miten ne hiukset nyt oikein menevät. Toivottavasti se ei nyt teitä pahasti häiritse! Muistattehan vaihtaa videon laaduksi 1080p niin on kivempi katsoa


Kertokaa ihmeessä mitä piditte videosta ja toivottavasti tästä oli teille apua! 

Videolla soivan biisin löydätte suoraan tästä.

xoxo, Natalia

97 kommenttia:

  1. Thank you very much!! :))
    Nicolle_nu :)

    VastaaPoista
  2. Ihana sinä ja ihana nuttura! :)

    VastaaPoista
  3. tosi hyvä video!

    toi että kuvasit ensin sen miten nutturan teit ja sit "puhuit päälle" toimi tosi hyvin! muut bloggaajat sais ottaa mallia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Olen huomannut monien youtubarit tekevät tuota, että he puhuvat videoidensa päälle ja ajattelin itsekin kokeilla, koska tuo on mielestäni ollut hyvä idea :)

      Poista
  4. Tosi kiva video! :)

    VastaaPoista
  5. oot kaunis ja jotenkii tosi luonnollisen olone, ja siu ääni eioo ärsyttävän kuulone!! :D

    VastaaPoista
  6. Jeee! Nyt osaan itekki tehä! Mistä oot ostanu/saanu ton oranssin harjan :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut tuon tangle teezerini Rapunzel Of Swedeniltä :) Noita myydää kuitenkin mm. Kicksissä ja Sokos Emotioneissa. Tai siellä olen ainakin nähnyt noita ! :D

      Poista
    2. Ja anttilassakin myydään :)

      Poista
  7. Käytitkö tossa tupeerauskampaa vai semmosta "kapeeta harjaa" ? :)

    VastaaPoista
  8. minkä pituiset sun omat hiukset on ilman pidennyksiä? :) ihana nuttura!

    VastaaPoista
  9. Tosi kivasti tehty video että puhut tollain "päälle" ja iha huippu nopea ja kiva nuttura pitää itekkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit :)) Kannattaa ihmeessä kokeilla! =)

      Poista
  10. Voikun sait sen näyttämään helpolta - kiitos tuhannesti! Itsellä menee välillä aamulla NIIN hermo tehdä nutturaa, mutta huomenna heti kokeilen tätä! :)

    VastaaPoista
  11. ei vitsit, oot kyllä ihminen niin omaa laatuas <3 kaikkien näiden postauksien myötä, oon huomannu kuinka tollanen herttainen oot ja todella ystävällinen, mutta tarvittaessa osaat pysyä lujana!:) oot aivan älyttömän huippu tyyppi ja kauniskin vielä! Onnea sun kirjotuksiin ja ihanaa syksyn jatkoa <3!

    ps. toi video oli tosi hyvä ja sai mutki oppimaan miten tehdään tollane ihana jätti nuttura :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu <3 Todella kiva kuulla, että olet saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta :)) Kiitos oikein paljon! Ja mukava myös kuulla, että pidit videosta ja siitä oli apua. Kiitos sinulle ihanasta kommentista ja ihanaa syksyn jatkoa myös sinne <3

      Poista
  12. Ihana video, kiitos ku teit tälläsen (:
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. oot mun ihan ykköslemppari bloggaaja!! <3 ja toi nuttura on niiin ihana tykkään itelläki tollasesta nutturasta tosi paljon:)

    VastaaPoista
  14. Sulle sopii tosi hyvin toi nuttura!:) itelleni on sen verran ohuet hiukset, että vaikka kuinka tupeeraisin en saisi tehtyä nutturaa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Eikä, voi harmi! Jos minulla ei ole pidennyksiä niin omasta nutturastani tulee myös silloin aivan älyttömän pieni :(

      Poista
  15. Sulla on Natalia niin ihana ääni, että en kestä ! Tosi selkee video, kiitos tästä ihan hirmusesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 Ja todella kiva kuulla, että pidit :))!

      Poista
  16. Mitä teet niille hiuksien latvoille, jotka jää sinne nutturan taakse?? tai siis ainankin mulla on niin pitkät hiukset (60cm pidennykset) että pakosti jää ylimääräistä sinne taakse ja ei ainankaan musta näytä kivalle jos kiepsautan ne nutturan ympärille:(

    VastaaPoista
  17. siis jätätkö ne hiuksen latvat töröttämään sinne sen nutturan alle tai tiekkö sinne takaraivolle? o.o tavallaa niiku hännäks? eiks se näytä aika tyhmältå?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hiuksiä jää niin käännän ne sinne ponnarin alle niin etteivät ne näy :) !

      Poista
  18. Aivan ihana ♥♥

    VastaaPoista
  19. Jee, tätä jo oottelinki. Pistän heti huomenna kokeiluun, mut saa nähdä mitä tulee ku itelläni on tosi ohut tukka vaikka pitkä onkin. :)Mulle tuli tosta sun hymystä kohdassa 3:32 niin mieleen Lauren Curtis! Jotenki sulla on samanlaine hymy.. ja hiukset tietty! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nutturasi onnistuu hyvin :) Haha aijaa :D !

      Poista
  20. Olipa kivasti toteutettu tää video:) oot hurjan kaunis!

    VastaaPoista
  21. ihana video, sai paljon vinkkei miten tehäomastakin nutturasta tollanen ilmava :) muuten mistä toi ihana neule on joka sulla oli päällä? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :)) Neule on ostettu H&M:stä :) !

      Poista
  22. voisin hyvin kuvitella sut juontajaks jonneki messuille :D tuli tosta sun äänestä ja selostuksesta mieleen haha

    VastaaPoista
  23. Hm:ssääon ainaki aivan samanlaisii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän oli varmaan tarkoitus tulla vastauksena tuohon vähän ylemmäs missä joku kyseli minulta, että mistä neuleeni on ostettu :)?

      Poista
  24. Voi että miten kivalta toi näyttää sulla! Niin yksinkertanen mut silti tosi näyttävä! Itellä on tosi paksu ja pitkä tukka, ettei tollasen teko voi tulla kuuloonkaan. Naiset usein haaveilee pitkistä ja paksuista hiuksista, mut sit kun sellaset omistaa, niin se elämä on aika hankalaa näitten kanssa. En ole vielä löytänyt sellasta ainetta, joka sais kiharat kestämään paria tuntia kauempaa, vaan ne on laineina jo heti... Ei oo oikeestaan muita kampausvaihtoehtoja, jotka kestää, kun auki, ponnarilla tai erilaisilla leteillä... Sul on aivan ihana tukka Natalia, ja nää sun hiustutoriaalit on ollu ihan tosi kivoja!! Sillä sun lettinutturaohjeella sain munkin nutturan EKAA kertaa kestämään paria tuntia kauemmin, vaikka ei se koko päivää kuitenkaan kestänyt.. Tulipa pitkät selostukset, mutta tykkään sun blogista tosi paljon ja oon seuraillut vaikka kuinka kauan jo! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ja voin vain kuvitella! Kiva kuulla, että olet tykännyt näistä hiustutorialeista ja sait hiuksesi pysymään sillä lettinutturalla :) Ja ihana, että olet myös tykännyt blogistani <3 Kiitos paljon sinulle mukavasta kommentistasi :)

      Poista
  25. mites sitte tuon selvitys, pitääkö aina kauheesti repiä hiuksia jos ovat pahastikkin takkuuntuneet? :)
    hyvä video, kiitän! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse saan ainakin hellästi ja varovaisesti hiukset selvitettyä tuolla tangle teezerillä, joka ei revi hiuksia :)! Kiva, että pidit :))

      Poista
  26. sun pitäis alkaa tekemään youtube beauty videoita (missglamorazzi, michellephan, fleurdeforce...) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtuben beauty videoita ja sun muita on kyllä kiva katsella, mutta ne eivät kyllä olisi minun juttuni =) !

      Poista
  27. Oot kyllä aivan upea ihminen ! Tosi ihana nuttura ja sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
  28. Ihana video Nata ♥ kiitos paljon tästä oli tosi paljon apua oon niin monta kertaa yrittäny tehdä tollasta nutturaa, mut tää on nii vaikeeta, kun mulla on tosi suorat ja pitkät hiukset ni ei oikeen malta pysyä :/ mut tää autta paljon koitanki tätä jo huomenna! :))
    Oot tosi kaunis ja sul on ihana hymy :) oot ihana ja mun lempi bloggaaja :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit videosta ja kiva, jos tästä oli apua :)) ! Kiitos oikein paljon ja aivan ihana kuulla <3 Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi :)

      Poista
  29. Tosi kiva video, helpot ohjeet ja tykkään tosta ideasta et ensin kuvaat ja sitte vasta lisäät noi selostukset :) super kaunis Natalia ja lemppari bloggari ! Oon ite ainaki saanu susta tosi aidon ja positiivisen kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että pidit videosta ja että olet tykännyt blogistani :)) Kiitos paljon <3 Ja kiva, että olet saanut tämän blogin kautta minusta noin hyvän kuvan ! Mukavaa syksyä sinulle <3

      Poista
  30. kiitos tästä videosta! :) tää oli tosi kivasti tehty (hyvä idea puhuu videon päälle) ja tästä oli ehdottomasti apua mulle. ja toi nuttura muuten sopii sulle älyttömän hyvin. muutenkin oot blogin perusteella niin ihana ihminen että <3 onneks oon löytäny tän ihanan blogis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tästä oli sinulle apua! Monet youtubarit tekevät noin, että kuvaavat ensin videon ja sitten puhuvat päälle ja minusta tuo oli kiva idea ja siksi päätin kokeilla itsekin omaan videooni tuollaista :) Ja aika moni on tainnut tästä tykätä! Kiitos kiitos <3 Ja kiitos sinulle kivasta kommentistasi :))

      Poista
  31. Tosi kiva video!! Piristit mun päivää::)

    VastaaPoista
  32. Saako udella paljonko Jonathan nykyään painaa? Tuli vaan mieleen ku luin jostain postauksesta tai kommentista eilen et on laihduttanu jopa hurjat 18 kg ja sen kyllä huomaakin! Katoin just ton sun vastausvideon meinaan :D

    Mut joo tää oli tosi kiva video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis Jonathanhan oli viime talvena bulkilla eli tarkoituksella keräsi massaa :) Ja keväällä sitten diettaisi ylimääräiset rasvat pois. Painaa nykyään 70 kg :)

      Kiva, että pidit :))

      Poista
  33. tää oli paras tutorial ikinä! mistä oot ite hankkinu ton kapeen kamman millä tupeerasit alussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit :)) Apua, en nyt yhtään muista :D Minulla on ollut tuo jo niin monta vuotta!

      Poista
  34. Kiva ku teit tutorialin tästä, toi on niin ihana! :) Mut luulen et mun tukassa ei tuu pysymään, kun se on niin silee, liukas ja pitkä. :D Ärsyttää pitää aina ponnarilla tai auki, olis niin kiva pitää nutturaa! Ehkä mä tänään kuitenkin harjottelen tota, ja tupeeraan superpaljon niin et pysyy! (Ja menee niin takkuun et ei saa ikinä selväks. :DD)

    VastaaPoista
  35. Ihan mahtava video! <3
    Sun blogin monipuolisuutta vaan ei voi tarpeeksi ylistää.
    Kiitos ihanasta blogista Nata, älä vaan lopeta tätä!
    Käytän itsekin aina tuollaista nutturaa mutta en ole ikinä tajunnut tupeerata myös hiuksien näitä pitkiä osioita- uujee siinä tuli mahtava vinkki vitonen! Juuri tällaisten asioiden takia luen blogeja! KIITOS <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit ja että olet muutenkin tykännyt blogistani <3 Kiitos oikein ihanasta kommentista :))!

      Poista
  36. Ihana ja selkeä video! Olis pari kysymystä: Onko sulla muita harrastuksia kuin bloggaaminen? Ja mikä kamera sulla on? :)

    -innokas uus lukija ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :)) Ja ei ole tällä hetkellä mitään muita harrastuksia. Salille olisi tarkoitus palata kunhan nämä yo-kirjoitukset on saatu ensin pois alta :) Kamerani on Canonin 650D ! Tervetuloa lukemaan :)

      Poista
  37. Voi kun oot taas kauniina ! :) tulee kyl kieltämättä noi Lauren Curtisin videot mieleen, et oot varmaan kattonu niitä, mut mikäs siinä laurenilla on tosi hyviä meikki vinkkejä yms. :) tota mietin et mitkä teipit sulla on ku en oo varmaan koskaan nähny tommosta teippiä mihin jätetään se pahvi päälle. yleensä se kaiketi otetaan irti et jää vaan se läpinäkyvä osa jäljelle, nii saa paremmin piiloon ne teipit. :) tai sit oon vaa nii tynnyrissä kasvanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei teipessäni ole jätetty sitä pahvi osaa siihen :D? Eihän olisi edes mitenkään mahdollista jättää sitä siihen, koska muutenhan se vasta osa ei tarttuisi siihen :D..

      Poista
  38. Tosi hyvin tehty video! Ja pakko kyllä nyt koittaa tuota nutturaa joku päivä, vaikkakin hieman pelottaa tupeerata pidennyksiä. Niinkuin mainitsit niin se ei tee hyvää:/ Voi hyvä ihme miten kaunis voi joku olla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Ja voi kiitos paljon :) !

      Poista
  39. Eiku mietin vaan et miten ne on ton väriset ku ne näkyy sieltä välistä aika hyvin. Ku yleensä ne on semmoset kirkkaat/läpinäkyvät nii niitä ei erota nii hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teippipidennykset kiinnitetään aina tällä tyylillä:
      http://www.youtube.com/watch?v=1ozgfkfEW_E&feature=c4-overview&list=UUy1LuKaK0wBHjka2nz19yLg

      En nyt siis yhtään ymmärrä, että mitä haet takaa :D?

      Poista
  40. just kiva nuttura! :) pitää itekki kokeilla!
    hei voisitko tehä taas joku päivä sellasen postauksen mihin laitat kaikkii biisei? tuli vaan tosta biisist mieleen, minkä linkkasit tohon :D haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :)) Ja kyllä voin hyvin taas joku päivä laittaa enemmän biisejä jonkun postauksen yhteyteen ! :)

      Poista
  41. juu ei tällaiselle paksupötkylä hiusten omaaville sovi tuollainen kampaus, koska hiukset on niin painavat :( ja todellakaa kaks kierrosta ponnaria hiusten ympärillä on sama ku ei mitään. Pitäs mennä ohentamaan! sulla on kivat hiukset:)

    VastaaPoista
  42. Aivan ihana video <3 ja oikein selkee kun olit äänittänyt äänen vasta jälkeen päin lisää hius- ja meikkipostauksia ja videoita ;) oot muuten ihan sairaan kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että pidit ja kiitos paljon <3

      Poista
  43. voi kun ite sais hiukset noin kivasti..:D ihana sä!
    natalieanniina-k.blogspot.com

    VastaaPoista
  44. toimiikohan tää lyhempiinkin hiuksiin :D mulla on suunnilleen kainaloihin asti:-)
    ihana natalia taas kerran <3

    VastaaPoista
  45. Ihana video! Toi nuttura sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  46. Ei vitsi toi on tosi kiva kampaus, mutta mulla vaan on niin paksut ja raskaat hiukset että ne ei pysy tolleen 'ylhäällä' vaan ne roikkuu silleen rumasti :(

    VastaaPoista
  47. Oii kiva video! täytyy itsekkin kokeilla onnistuisiko :) Mikä toi biisi muuten on mikä tuossa taustalla soi? :o kuulosti vaan hyvältä niin pakko kysyä :D

    VastaaPoista
  48. Miks tossa on tollanen alotuskuva? :D tai siis kun tommosta ei näy ollenkaan videolla :D

    VastaaPoista
  49. Tätä oli tosi miellytävä katsoa, kun puhe tuli tavallaan päälle! Oli paljon apua (:

    VastaaPoista
  50. Olipa ihana videoa ja tästä oli kyllä tosi paljon apua! :)
    Oot todella kaunis! :)

    VastaaPoista
  51. Tää video oli tosi selkee ja oli hurjan hyvä että puhe tuli videokuvan päälle! Näitä lisää!! :-)

    VastaaPoista
  52. Mä aina kadehdin ihmisiä, joiden hiuslaatu on sellanen että tuollaset pysyy. Mulla ei ole pidennyksiä, mut omat hiukset on luonnostaan yhtä pitkät ku sullakin. Mut ne on vaan niin liukkaat, piikkisuorat ja painavat et vaikka kuinka paljon tupeerais niin ei vaan pysy. :(

    VastaaPoista
  53. Onko sulla luonnostaan "karhea" tukka vai miten sen saa noin helposti tupeerattua? Mulla on niin liukas ja lättä mun tukka että sitä sais tupeerata tuntikausia että se pysyisi noin.. :( Onkohan olemassa mitään oikeasti toimivaa esimerkiksi tyveä kohottavaa ainetta jolla minunkin hiukseni saisi pysymään noin? :)

    VastaaPoista