24 syyskuuta 2013

@Cafe Carusel

Nyt on sitten yo-kirjoitukset vihdoin ohitse ja on kyllä helpottunut sekä vapautunut olo. Ei tarvitse enää lukea tai stressata kirjoitusten takia. Ihanaa! Ja mikä parasta niin ensi viikolla lähdenkin pienelle lomalle Tsekkeihin. Olemmekin äitini kanssa varanneet meille valmiiksi ajat kasvohoitoihin, kynsien laittoon yms. Tiedossa on siis kylpylöitä, rentoutumista ja shoppailua. Täydellistä ♥.

Tänään illasta lähdimme käymään siskoni kanssa kahvilla Kaivarissa. 



Oli ihana istua ulkona auringon laskeutuessa ja juoda lämmintä kaakaota. Olisi tosin pitänyt laittaa vähän lämpimämmin päälle ja laittaa hanskat käteen niin ulkona olisi voinut istuskella vaikka kauemminkin. 


Kirjoitin tänään Natalia Oonan fb-sivuille (tästä) siitä, että minulla on nyt ollu jotenkin todella epäinspiroitunut olo tämän blogiin suhteen. Mitkään kuvat eivät ole meinanneet sitten millään onnistua ja tuntuu ettei postauksista tule niin kivoja kun haluaisin. Pahoittelut siis siitä, etten ole nyt postaillut tavalliseen tapaani! 

xoxo, Natalia

42 kommenttia:

  1. Pyhpyh, hyviä kuviahan nämä ainakin ovat! :) Itsellekkin tulee välillä olo että ei vaan keksi mitään kirjoitettavaa ja kirjoittaa jotain aivan turhaa, näitä sinun tekstejä on niiiin ihana aina lukea! :)

    Ja tuo Ursula on niin ihana paikka! Käynyt muutamaan otteeseen siellä ja tykkään ihan älyttömästi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :)) <3 Ja haha, tiedän niin hyvin tuon tunteen :D Turhauttavaa! Tekisi mieli postailla, mutta sitten ei keksi mitään kivaa postattavaa, kuvat ei onnistu tai kirjoittaminen tuntuu tökkivän :D

      Ja tarkoituksena oli siis kirjoittaa, että olimme Carusellissa kahvilla.. Taisin olla vähän ajatuksissani :D Kivoja paikkoja kuitenkin molemmat :)

      Poista
  2. onks aito vuitton?? onks sul ajokorttii =) tai omaa autoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on aito ja on ajokortti :) En omista ikiomaa autoa !

      Poista
  3. Onko teillä Morris Mini??? :)) Olen aina tykännyt siitä autosta! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus!! ja oii rakastan mini-autoja♥ onko tuo mikä malli/vuosimalli ?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :) ! Mini Cooper S ja vuosimallia 2011.

      Poista
  5. Toi sun tukka on nyt niin hyvän värinen! Ihana:)!

    VastaaPoista
  6. no on tämä kyllä aika paska postaus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :D Kiitos mielipiteestäsi :)

      Poista
    2. Ano 22.37, olipa törkeä ja sivistymätön kommentti! Kiva postaus ja ihania kuvia :)

      Poista
    3. Kiitos paljon ja ihana, että pidit :) <3

      Poista
  7. Ihana asu ja musta just onnistuneita kuvia :0!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ja minustakin nämä kuvat olivat ihan onnistuneita, mutta muuten postaukset ja kuvat eivät ole onnistuneet ja siksi niitä ei olekaan tullut :D

      Poista
  8. Ihania syksyisiä kuvia..! ja oot kyl niin suloinen typy :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan rennon oloinen asu.:) Ja hyviähän nämä sun postaukset on ollut!:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja kiva, että olet tykännyt! :) Näitä on nyt vain tullut aika harvaan tahtiin.. Eilenkin yritin saada postausta kasaan, mutta kuvat eivät sitten millään onnistuneet :D

      Poista
  10. heippaa:) jos en väärin muista, niin eikö sulla ollutkin teippipidennykset? ootko mistä tilannut ne? :) sulla on ihan täydellisen väriset, näyttää ihanan sileiltä ja hyväkuntosilta! oon miettinyt että onko rapunzelin minkälaatusia, kestää kuivahtamatta pidemmänki aikaa, onko kokemusta?:) jos oot tehnyt aikasemmin jonkun postauksen hiuksistas niin lukisin mielelläni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on ! Ja olen saanut omani Rapunzel Of Swedeniltä! Olen käyttänyt heidän pidennyksiään nyt 3,5 vuotta ja olen aina ollut tyytyväinen :) Täältä löydät juttua pidennyksistä :
      http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2013/05/new-extensions.html

      Minulla on nyt ollut nuo samat pidennykset toukokuusta lähtien ja ovat hyvässä kunnossa. Ihan vähän olen joutunut latvoista leikkaamaan, jotta näyttävät hyviltä! :)

      Ja kysy ihmeessä, jos sinulla on lisää kysymyksiä! Vastaan mielelläni parhaani mukaan.

      Poista
    2. oii jes, kiitos paljon vastauksesta!!:)

      Poista
  11. saiskohan tollasta nahkatakkia vielä jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani on H&M:stä ostettu ja olen siellä vastaanlaisia nähnyt :) Kannattaa käydä kurkkaamassa tai katsoa, jos heidän sivuiltaan löytyisi!

      Poista
  12. hei haluisitko antaa vinkkejä missä kannattaa shoppailla Prahassa? :) oon saanu sun blogista semmosen kuvan et käyt siellä aika usein ni ois kiva kuulla vähän kokeneemmalta kävijältä, että mitkä on parhaat paikat :D oon nimittäin suuntaamassa Prahaan syyslomalla muutamaks päiväks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löydät yleistä juttua Prahasta:
      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/05/prague.html

      Prahan keskustasta löytyy oikeastaan kaikki kaupat ja tuossa postauksessa, jonka linkitin näkyy tuo yksi kauppakeskus josta löytyy 200 liikettä :) Prahasta löytyy myös outlet! Tässä linkki heidän sivuilleen http://www.fashion-arena.cz/en/ ! Kannattaa käydä, jos kiinnostaa ja on aikaa :) Toivottavasti tästä oli jotain apua!

      Poista
  13. oi kuulostaapa ihanalle toi sun ja äitisi loma! :) nyt onki aihetta rentoutuu, ku kauhee stressi takana..!
    sun asu on i-ha-na! mistä oot ostanu sun maksimekon?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiimpä <3 Ihanaa päästä vähän lomailemaan :)) Ja kiitos! Olen ostanut tuon maximekon kesällä Ginasta.. En siis usko, että tuota on enää saatavilla, mutta kannattaa tietenkin käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  14. Ihana nainen oot! sun blogi on vaa nuii huippu,saan sulta hirveesti inspistä! :) sun blogi on yks parhaimmista <3 ihana,pirtee,nätti,ilone ja kaikkee :3 viititkö linkata tähän sen postauksen jossa kirjotit niistä kännykän kuorista jotka sai suunnitella ite? oisin kiinnostunu tilaamaa ;) yritin ettii vanhoista postauksista mut en löytäny,kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja aivan ihana kuulla, että olet tykännyt <3 Ja tässä linkki postaukseen http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/08/new-iphone-covers.html ! Kiitos vielä ihanasta kommentista :)

      Poista
  15. I've heard about this Cafe so many times now, so I guess the next time when I'm in Helsinki, I've to go there! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, it's absolutely a beautiful place by the ocean :) Especially during the summer !

      Poista
  16. höpöhöpö, sun kuvat on parhaita ikinä!! mä en joskus tykännyt yhtään blogeista.. inhosin koko ideaa enkä pitänyt niistä yhtään, ja kerran aloin niitä selailemaan ja löysin sun blogis, ja mä kerta kaikkiaan rakastuin tähän ja tää oli ensimmäinen blogi mitä aloin seuraamaan ikinä ja sun ansiosta oon alkanut jopa itsekkin haluamaan aloittaa bloggaamisen!! oot ihan mahtava tyyppi ja rakastan sun blogia yli kaiken!! Mahtavaa alkavaa syksyä sulle Natalia! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii miten kiva kuulla :))! Aivan ihana kommentti <3 Kiitos oikein kovasti ja ihanaa syksyä sinulle :) !

      Poista
  17. Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen mut päätin kysyä kuitenkin! Kuinka kauan sulla on pysynyt noi teippipidennykset? Tilasin 1,5 kk teipit rapunzelilta ja ei mennyt kuin 2 päivää ja oli jo valahtanut ja nyt olen lähes joka toinen päivä joutunut teippaamaan uudelleen! ( olen kokeillut eri merkkisiä hiusteippejä, ei mikään toimi) niin olisko sulla jotai keinoa miten saisin ne pysymään?
    Ps. Ihana sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni teipit pysyvät hyvinä noin 1 kk - 1,5 kk :) Sen jälkeen alkaa tyvi olemaan jo niin paha, että on pakko värjätä :D Oletko nyt aivan varma, että olet kiinnittänyt teipit aivan oikein, jos ovat pysyneet vain muutaman päivän? En nimittäin ole ikinä kuullut, että kenellekään olisi käynyt noin. :o Todella omistuista! Kai olet muistanut olla pesemättä hiuksiasi päivään teippien kiinnitysten jälkeen, jotta teipit ehtivät kiinnittyä kunnolla? Tai ethän laita hoitoainetta teippi kohtiin?

      Poista
    2. olen ollut 2 päivää pesemättä hiuksia kiinnityksen jälkeen ja en ole pistänyt hoitoainetta! :( en tajua onko se sitten mun hiuksista kiinni ettei ne kiinnity mut nyt päätin jo luovuttaa kun viime viikolla laitettiin kiinni, 2 irtosi parin päivän jälkeen ja nyt loput roikkuu...

      Poista
  18. Sun blogi on niin ihana ja pirtsakka! :) pakko kysyä millä otat nää kuvat sun blogiin ja muokkaatko kuvias, jos muokkaat niin millä?:)
    Hyvää syksyä sulle!<3 :)

    VastaaPoista
  19. Hei kun sä oot aikuislukiossa, niin pitääkö siellä esimerkiksi tehdä niin paljon ryhmätöitä ja suullisia esitelmiä kuin normaalissa lukiossa? :)

    VastaaPoista
  20. Hei! MIstä sun mekko/ hame on? Ja miten sä yhdistät sen? Oon ite ajatellu sellasen hankkimista (ehkä alkaa olla vähän kylmä jo) mutta en tiiä mitä laittaa yläosaks...

    VastaaPoista